BinnenlandCorona

Regering wil nieuwe draconische coronawetgeving met spoed doordrukken: ‘Vrijheid loopt groot gevaar’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet wil in sneltreinvaart drie wetsvoorstellen door de Kamer denderen. De voorstellen hebben betrekking op de verbreding van de inzet van de coronapas naar werknemers, de inzet van de coronapas op basis van 2G en de inzet van de coronapas in het onderwijs.

Vandaag was er een zogeheten procedurevergadering waarin werd afgesproken wanneer de wetsvoorstellen worden behandeld. Tijdens die vergadering werd bijkans de inzet van het coronabewijs op het werk controversieel verklaard. Dat zou hebben betekend dat het voorstel pas kan worden behandeld als er een nieuw kabinet zit.

Ze hebben haast

“Ontzettend bedreigend,” zegt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) over de drie wetsvoorstellen. “Ze zijn echt achter uw vrijheid aan en ze hebben haast.”

De Jonge wilde dat de Kamer donderdag al over de drie wetsvoorstellen zou stemmen. “Dat is natuurlijk ongehoord. Dat kan helemaal niet. De Kamer heeft het een week weten te vertragen, de hele oppositie was woest erover,” licht Van Houwelingen toe.

Kantelen

Dit laat volgens hem zien hoe het aan het kantelen is. “Dat vind ik heel bemoedigend, de oppositie is echt onze kant op aan het bewegen. Die hebben zoiets van: dit kan toch niet langer zo.”

Ook Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu was verontwaardigd over het verzoek van De Jonge. “Ja doei! Zorgvuldigheid boven snelheid Hugo! De minister kan de boom in met zijn wetsvoorstellen!” schreef Kuzu op social media.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim bierman
Wim bierman
8 maanden geleden

Spoed weF

Marco "
Marco "
8 maanden geleden

Kan men ze niet gewoon ontoerekenvatbaar verklaren ? ( Rutte en de Jonge )

Komt goed
Komt goed
8 maanden geleden

Ze raken steeds meer in paniek. De gevaccineerden zijn nu de basis vd maatregelen. De mensen worden wakker, steeds meer gevaccineerden kiezen voor hun gezondheid nemen hem niet meer. Er zal meer opstand komen, het tribunaal komt je halen hugo, Mark, Ferdinand, etc, jullie zijn allemaal verandwoordelijk. Ik zal dan de nl vlag uitsteken, zeker geen Europese weg ermee.

Klaasje
Klaasje
8 maanden geleden

Laat die twee gladjakkers ( die twee engerds doen me ergens aan denken. die ene had hetzelfde kapsel ) moeten eens ophouden met het dictatoriale gedrag wat veel opstanden en misschien zelfs een burgeroorlog zou kunnen ontketenen die worden opgestookt door de zogenaamde Romeo’s. En dan met een vingertje wijzen naar de ongevaxten ( de nieuwe joden ) . Te goor voor woorden wat ze van plan zijn !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

145
0
We lezen graag je reactie!x