Buitenland

Het kleine, weerloze Syrië hield op heldhaftige wijze stand tegen de Angelsaksische, zionistische wereldoverheersing. Deze lezing is een must-see

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kleine, weerloze Syrië heeft op heldhaftige wijze standgehouden tegen de Angelsaksische, zionistische wereldoverheersing. Dankzij zijn innerlijke eenheid en dankzij zijn bondgenoten, vooral Rusland. Dat zei pater Daniël Maes tijdens het openingscongres van het Geopolitiek Instituut Vlaanderen-Nederland (GIVN).

Maes zegt geen deskundige te zijn; hij wil eenvoudigweg vertellen wat hij in Syrië heeft gezien en meegemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Want dat is radicaal tegengesteld aan wat we dagelijks in de mainstream krijgen, aldus de pater.

Cultuurschok

Voordat hij naar Syrië afreisde had hij nog een aantal vooroordelen over het Arabische land. “Het was voor mij niets minder dan een cultuurschok.”

Zowel de Syrische christenen als moslims bleken enorm gastvrij. “Er wordt geen onderscheid gemaakt.”

De ziekenhuizen waren en zijn gratis. “Ook voor ons,” zei Maes. “Je hoefde je niet eens in te schrijven.”

Pijplijn

En dan de universiteiten. “Ik denk dat een [Syrische] student omgerekend 20 euro per jaar betaalt. Dat wil dus zeggen: die zijn gratis.”

De pater heeft er naar eigen zeggen nooit armen gezien en merkte op dat het een vrij welvarend land was. Syrië had in eerste instantie geen staatsschuld.

“Maar de grote misdaad van Syrië: het land was onafhankelijk en had nog altijd een pijplijn niet toegestaan, waar Amerika in de vorige eeuw al twee keer een staatsgreep voor gepleegd heeft.”

Bekijk de lezing hieronder in zijn geheel:

[Novini via Blauwe Tijger Podium]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Weer zo’n gekleurd bericht.
Als het zo prettig vertoeven in dat land is , geloof de schrijver dan, dat al die vluchtelingen terug gaan.
Vele Duizenden vluchtelingen/gelukszoekers hebben misbruik gemaakt van het fijt, dat de grenzen in West Europa open stonden voor vluchtelingen uit Syrie.
Kijk maar naar de stampij makende huizenkrakers (Adam).
Nederland is niet in staat, om ongewenste gelukszoekers uit te zetten.

Defixiones
Defixiones
5 jaren geleden

Dit maakt mij zo pislink op de psychopathische politici en de zielloze, hersenloze msm journalisten dat ik er voor zou willen pleiten dat zij allemaal direct ontslag nemen en hun excuses aanbieden aan iedereen die zij hebben voorgelogen. Zo niet – en de pater zou er vast niet mee eens zijn – zijn zij allemaal vogelvrij verklaart en hoop ik dat zij zich zo bedreigd voelen dat zij de rest van hun leven de straat niet meer op durven.!
En daar hou ik het maar bij, ik ga vast de foto’s van de msm “journalisten” uitprinten zodat wanneer ik zo’n t*fus tronie kan herkennen wanneer ik zo’n vogelvrije ergens tegenkom …

El trueperino
El trueperino
5 jaren geleden

Als je Juicy bent.
Dan kan je er op rekenen dat individuen met eeuwige dorst een geobsedeerde interesse in je hebben.

Iran, het vroegere Perzië, was rijk en welvarend. Het is zeer rijk aan grondstoffen. Het bankwezen is daar nog steeds op oude leest geschoeid, ze hebben geen lening nodig. Het is nog een Juicy land. Dus Iran kan niet op de gebruikelijke manier ten gronde gebracht worden. Dus staan de amerikanen aan de grens.

De dorstige hebben het rietje al in de mond.

Vroeger was knoflook voldoende.
Tegenwoordig heb je een atoombom nodig om je tegen vampieren te weren.

johan den haag
johan den haag
5 jaren geleden

De wereld is verschrikkelijk gepolariseerd.

Dit komt denk ik, omdat het kapitalisme tot bot verrot is en het bijna ontploft.
Binnen dit verrotte systeem zitten wel een paar ultrarijken die alles bepalen, maar daarin zitten wel verschillende kampen en die zorgen voor de spanningen.
De gewone sukkel gaat gebukt onder schulden en of is verslaafd aan domme dingen als slecht eten, social media of domme tv ( ik hou van holland e.d.) en is daarmee volledig onder controle en wordt indien nodig volledig gecontroleerd via internet en camera’s.
De iets minder gewone sukkel heeft het schijnbaar goed, met vet dubbel inkomen en pakt wat het pakken kan en steunt de vvd en daar is geen vuiltje aan de lucht.

De oorlogen in het midden Oosten gaven / geven Westerse elite het gevoel dat ze alles kunnen maken want de MSM bericht precies zoals zij willen en dat oppermachtig gevoel wordt daarmee alleen maar versterkt.

Als christen voel ik me beetje verdrietig met de gedachte dat Europa over 50 jaar islamitisch gemixed met satanisch is en er geen kerk meer over is dan alleen Rome maar ja zijn zij daar christen?

Waar het naartoe gaat?

only God knows en daar vertrouw ik maar op

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x