Mens en Dier

Gezin opgejaagd en vervolgd wegens ontmaskeren van hooggeplaatste pedofielen. Zoon vertelt in deze video huiveringwekkend verhaal

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Karolis Venckiene uit Litouwen heeft een video geplaatst op YouTube waarin hij uit de doeken doet waarom hij samen met zijn moeder naar de VS is gevlucht.

“Mijn moeder, Neringa Venckiene, is een voormalig Litouws parlementslid en een voormalige rechter,” begint hij zijn verhaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Wij zijn het land ontvlucht om te ontsnappen aan politieke vervolging,” zegt hij. “In 2013, toen ik slechts 13 jaar oud was, kwamen we aan in de VS.”

Doelwit

Karolis onthult dat zijn oom in Litouwen is vermoord omdat hij hooggeplaatste Litouwse pedofielen heeft ontmaskerd.

Deze hoge functionarissen hadden onder meer diens 8-jarige dochter Deimanté misbruikt.

“Mijn moeder werd al snel een doelwit toen ze zich openlijk begon uit te spreken over omkoping en corruptie binnen de Litouwse rechtbanken,” vertelt Karolis.

Tegengehouden

De overheid en haar media slaagden er niet in haar te intimideren, aldus de jongen. En dus werd Deimanté ontvoerd door een leger overheidstroepen.

Maar liefst 240 speciale troepen waren ervoor nodig om de Litouwse bevolking te laten zien wat er gebeurt als je hooggeplaatste pedofielen probeert te ontmaskeren.

Neringa wilde de waarheid naar buiten brengen en corruptie bestrijden. Ze stelde strengere straffen voor pedofielen voor, maar al haar wetsvoorstellen werden tegengehouden door de grote partijen.

Verschrikkelijke misdaad

Toen er meerdere aanklachten werden ingediend tegen het voormalige parlementslid, besloot ze samen met haar zoon het land te ontvluchten.

“We zijn naar de VS gegaan zodat mijn moeder zichzelf kan verdedigen en de verschrikkelijke misdaad kan ontmaskeren die de Litouwse overheid probeert onder het tapijt te vegen,” aldus Karolis.

Petitie

De Litouwse overheid heeft inmiddels niet minder dan 39 aanklachten ingediend en gevraagd om haar uitlevering.

Karolis is hier een petitie gestart om zijn moeder te beschermen tegen politieke vervolging.

Bekijk zijn video, die in een dag tijd meer dan een kwart miljoen keer is bekeken, hieronder (nu het nog kan).

Foto: YouTube/Karolis

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

In Amerika zit je helemaal goed natuurlijk !
(In Nederland ook trouwens…)

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Pedofilie is schering en inslag in de hoogste kringen. Vergis u niet. Trump heeft al duizenden pedofielen opgepakt. Iets waar de MSM geen aandacht aan besteedt, want die zijn als een collectief blok tegen Trump, maar dat is een andere discussie. Het is wachten totdat de grote vissen geëxposeerd worden. Er zijn op dit moment in het land van Uncle Sam dertienduizend verzegelde arrestatiebevelen. Misschien verklaart dat, dat ze een erg zenuwachtig worden en we voortdurend worden opgeschrikt door allerlei gebeurtenissen die in de States plaats vinden. De verwachting is dat binnen afzienbare tijd massale arrestatiebevelen zullen volgen en deze kwade lieden middels militaire tribunalen berecht worden. Militaire tribunalen omdat vele rechters in het publieke domein door en door corrupt zijn en gevoelig voor steekpenningen.
.
Pizzagate is geridiculiseerd door de pers om begrijpelijke redenen. Ze willen niet dat deze drek naar buiten komt. Pizzagate is bekend van de Wikileaks waar pedo’s een soort geheimtaal hebben ontwikkeld onderling verholen in termen die gerelateerd zijn aan pizza. Er zijn heel veel emails openbaar gemaakt op Wikileaks met onder andere Hillary Clinton (spirit cooking) en John Podesta etc. Wikileaks heeft in haar bestaan en ze hebben miljoenen documenten gepubliceerd nog nooit een fout gemaakt. Alles wat ze publiceren is authentiek materiaal. Ze kunnen het zich ook niet veroorloven om één misser te maken omdat ze dan aan alle kanten geroosterd worden en daarom screenen ze zeer uitgebreid en zorgvuldig de data die tot hen komt.

Als je verder gaat vorsen in wat er gaande is, zal niks meer hetzelfde zijn. Het beslaat echter een veel groter terrein. Het is wereldwijd. Valt ook onder de noemer ‘pedogate’. Poetin heeft in het verleden zelfs een wet gemaakt die het verbiedt dat Russische kinderen geadopteerd kunnen worden richting USA. Geloof mij. Ik heb uitvoerig onderzoek gedaan naar deze zaken en de meeste mensen zouden het niet eens geestelijk aankunnen als ze wisten wat die aristocratische smeerlappen en rijke industriëlen allemaal uitvreten met de pure onschuld. Jaarlijks verdwijnen miljoenen kinderen spoorloos wereldwijd om seksueel uitgebuit te worden, om geofferd te worden in satanische rituelen of als verdienmodel voor de organenmaffia. Dit zijn psychopaten en als men niks doet gaan ze onverminderd door. Het probleem is dat ze zijn geïnfiltreerd in bijna alle lagen. Het werkt heel simpel. Ze worden uitgenodigd op die speciale party’s waar drank en drugs rijkelijk aanwezig zijn en er natuurlijk ook seksueel vertier is. Daar wordt juist op aangestuurd. Gaat een genodigde (dan onder invloed) in op de verleiding waarna seksuele uitwisseling plaats vindt dan zijn er heimelijke opnames gemaakt met andere woorden – ze zijn chantabel en zitten dus in de tas van de Deep State. Klaar ben je.

StefanZ
StefanZ
6 jaren geleden

Pedofilie in hoge kringen komt helaas overal voor… ook in Nederland.
Helaas krijgen die bescherming van de Nederlandse overheid, want ons kent ons en we beschermen elkaar…

PREDATOR
PREDATOR
6 jaren geleden

Het geloof in dit land is voor heel veel mensen van het stokje gevallen.
Gewoon allemaal donor zijn zonder dat we dat willen.(geloof mij,aan dode organen hebben ze niets,dus bij mensen in coma gaat de stekker er net wat eerder uit en hersendood heeft helemaal geen kans meer)
Normaal zouden we daar een referendum over houden,maar……ha ha ha ha
Ja..dom zijn ze zeker niet in den Haag.
Het is nu “onze”tijd

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x