Great ResetMens en Dier

Gideon van Meijeren vastbesloten om macht van elite te doorbreken: ‘Ik denk dat dit uiteindelijk de weg is’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Als je kijkt naar de situaties die nu ‘crisis’ genoemd worden – of het nu gaat om de klimaatcrisis, de coronacrisis, de stikstofcrisis – dan zie je dat het een klein groepje mensen wel heel erg goed uitkomt, al die zogenaamde crisissen, om een agenda uit te rollen. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) in de LNN Mediavrijheidsbus in gesprek met Debby.

Het gaat hierbij om Agenda 2030 en Nederland heeft zich erbij aangesloten, zei Van Meijeren. “We zien nu dat de leugens zo groot zijn dat je je heel terecht kunt afvragen: hebben we überhaupt wel te maken met daadwerkelijke crisissen of zijn dit gecreëerde problemen?” vroeg hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Slechts één schaakstuk op het grote schaakbord

Wij zeggen dat het hele politieke systeem verrot is en dat we een nieuw systeem nodig hebben, aldus het FVD-Kamerlid. “En ik denk dat dat de belangrijkste reden is dat wij als enige partij die dat zo duidelijk uitspreekt, te maken krijgen met de meeste weerstand, want dat systeem heeft de mensen die nu de macht hebben en die nu het grote geld hebben heel veel voordelen gebracht, en zij zitten er helemaal niet op te wachten dat er in één keer een partij is die zegt: we moeten van dit systeem af,” zei Van Meijeren.

Hij zei verder dat de politiek slechts één schaakstuk is op het grote schaakbord. “Daarnaast hebben we natuurlijk de actiegroepen, de alternatieve media die proberen op te boksen tegen die grote tanks in de mainstream media. Dus van alle verschillende kanten laten we ons horen. We blijven de waarheid spreken en ik denk dat dat uiteindelijk de weg is: zoveel mogelijk mensen in te laten zien dat onze overheid niet het beste met ons voor heeft, dat we de overheid niet moeten vertrouwen, maar moeten controleren.”

Schijndemocratie

“Je ziet nu dat een klein groepje internationale globalisten de Agenda 2030 uitvoeren en wat de Nederlanders daarvan vinden, dat maakt ze niks uit, daar wordt niet naar geluisterd. Ze willen dat politieke systeem houden zoals het nu is. Ik noem het vaak een schijndemocratie,” lichtte Van Meijeren toe.

Hij wees erop dat een aantal partijen al sinds de Tweede Wereldoorlog de macht heeft in Nederland. “Het is een kartel dat ook andere partijen erbuiten wil houden en dat kartel moeten wij doorbreken, bestrijden.”

Achter gesloten deuren

Onlangs reisde premier Rutte samen met een aantal andere bewindspersonen af naar Davos, waar heel veel besproken wordt tijdens geheime bijeenkomsten. Daar wordt achter gesloten deuren van alles besloten, zei Van Meijeren.

“Dat Rutte zijn steun voor de Great Reset heeft toegezegd en iedere kans aangrijpt om zich te blijven uitspreken voor die internationale agenda, laat duidelijk zien welke belangen hij dient. Hij dient niet de belangen van de Nederlandse bevolking, maar de belangen van de internationale elite die wil dat deze agenda wordt uitgerold.”

“En daarom blijven we doorgaan.”

4.8 274 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Geachte heer G.F.C. van Meijeren,

Die Corrupte Bende Landverraders is aan het einde van hun Latijn…hun COVID-1984-PSYOP luidde het begin van het einde in, complimenten voor FvD, ondanks alle weerstand van deze geïnfiltreerde Haagse Parasieten van Troje die in de afgelopen eeuwen dit Land hebben overgenomen & naar de Verdommenis hebben geholpen zullen boeten voor hun Misdaden & Hoogverraad…Militair Tribunaal of Volksgericht, dat maakt me geen moer uit, maar boeten zullen ze…Die Schaakgrootmeesters in Rusland hebben al die Nazis al een ZWARE Klap toegebracht…WIJ het Nederlandse Volk zullen onze eigen PUINHOOP op moeten ruimen….

Met vriendelijke groet M. Hugens

Annette
Annette
1 jaar geleden

Gideon van Meijeren is wat mij betreft één van de grootste verzetshelden van de huidige tijd.

OOIT, op voorwaarde natuurlijk dat WIJ met z’n allen in staat zullen zijn om de megalomane plannen van een groepje machtswellustelingen te breken, zal hij in de toekomst de geschiedenisboeken ingaan als een politicus, die zijn ziel NIET had verkocht aan de duivel.

Maar daarvoor zal er natuurlijk op zo’n kort mogelijke termijn een totale omslag moeten plaatsvinden, omdat momenteel het onderwijs wordt bepaald door één van de grootste smeerlappen aller tijden, genaamd George Soros.

Ik heb begrepen, “correct me if I’m wrong”, dat deze grote griezel het complete “lesprogramma” van onze schoolkinderen bepaalt.

DAT is waarschijnlijk ook de belangrijkste reden, dat het Nederlandse onderwijs, ooit behorend tot één van de beste ter wereld, met een sneltreinvaart achteruit holt.

Net zoals zo ongeveer ALLES achteruit holt. En dan te bedenken dat in de toekomstplannen van het WEF staat, dat Nederland voornamelijk een kennisland zal moeten worden.

Mag ik even héél hartelijk gaan lachen?

Ik heb de grootste bewondering voor Gideon, vanwege de enorme energie die hij nog steeds kan opbrengen om maar door te blijven gaan met het zwemmen tegen de stroom in.

Ik heb wel het vermoeden, dat hij veel van die energie krijgt door bijvoorbeeld naar demonstraties te gaan.

OOK afgelopen zondag, 1e Pinksterdag weer, toen hij een paar duizend mensen toesprak in Leeuwarden.

Daar werd hem ook weer een hart onder de riem gestoken door veel enthousiaste mensen. IK had ook het voorrecht om hierbij aanwezig te zijn.

Als Gideon een popster was, dan had hij inmiddels een sterrenstatus, maar hij heeft ervoor gekozen om in de slangenkuil, die de Tweede Kamer natuurlijk is, te blijven vechten voor de belangen van de Nederlandse burgers.

Gideon, go go go! WIJ hebben je hartstikke hard nodig.

Judith
Judith
1 jaar geleden

Laat hij toch alsjeblieft uitkijken. Ik vind het heel moedig dat hij dit allemaal zegt maar we weten ook allemaal dat een ‘ongelukje’ in een, in dit geval grote, hoek zit.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Zorg voor beveiliging. Gedenk Pim Fortuyn.

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x