CoronaBuitenland

Gezonde verpleegster (20) overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand: ‘WAAROM?’

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

De 20-jarige Regan Lewis uit de Amerikaanse staat Kansas werd in mei dit jaar verpleegster. Maandag liet ze zich vaccineren tegen corona. Een dag later was ze dood.

De jonge vrouw was Licensed Practical Nurse (LPN), maar had de prik nodig om Registered Nurse (RN) te kunnen worden. Regan kreeg binnen 24 uur na haar coronavaccin een hartstilstand. Ze werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze is overleden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ik kan niet met zekerheid zeggen dat er een verband is, maar onze prachtige 20-jarige gezonde dochter Regan Lewis heeft gisteren een coronaprik gehaald,” schreef haar moeder dinsdag op Facebook.

Waarom?

“Ze kreeg vandaag een hartstilstand en is naar Kearny gevlogen. Ze ligt aan de beademing en vecht voor haar leven. Bid alsjeblieft voor haar!” smeekte haar moeder.

Even later liet ze weten dat Regan er niet meer is.

“Waarom? Waarom werd een gezonde 20-jarige vrouw uit Kansas gedwongen om een ‘coronavaccin’ te nemen dat haar alleen maar schade kon toebrengen?” vraagt voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson zich af.

Pfizer-baas getuigt niet voor coronacommissie

“Ze stierf de dag erna, nadat haar hart ermee was gestopt. Waarom? WAAROM?” vraagt Berenson. “Wellicht kan Albert Bourla het ons vertellen.”

De Pfizer-directeur liet deze week weten dat hij toch niet zal getuigen voor de coronacommissie van het Europees Parlement. Voorzitter van de commissie Kathleen Van Brempt zei het besluit ‘ten zeerste te betreuren’.

4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Krobbe
Krobbe
1 jaar geleden

“Safe and effective” No larger lie has ever been told in the history of man kind!
This won’t end well!

Rose
Rose
1 jaar geleden

Niet komen naar de Europese commissie is zoveel als schuld bekennen en dat doen ze niet deze moordenaars, ze hebben zich nog ingedekt ook doir niet aansprakelijk te zijn, maar hun wereldpropaganda die ook werkgevers volgden mocht wel, dit is geen logica !

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Weer een mooi leven helemaal kapot gemaakt.

A.D
A.D
1 jaar geleden

Waarom? Ik denk geprikt door een Mug… 😏

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x