Buitenland

Gingrich: “Gevestigde orde is bang voor Trump omdat hij niet bij het geheime genootschap hoorde”

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Newt Gingrich zei tijdens een interview met Fox News op donderdag dat het establishment bang is voor Donald Trump omdat hij ‘niet bij het geheime genootschap hoorde’ en niet heeft deelgenomen aan de rituelen die worden geassocieerd met dergelijke groepen.

Gingrich reageerde op een tweet van Mitt Romney, die hard uithaalde naar Trump. “Als de plannen van Donald Trump echt worden doorgevoerd, zakt ons land weg in een langdurige recessie,” stelde Romney. Hij noemde Trump een ‘charlatan die de Amerikaanse bevolking in de luren legt’. Volgens Gingrich is dit een teken dat de gevestigde orde binnen de Republikeinse Partij in paniek is.

“Hij is een buitenstaander,” zei de politicus. “Hij hoort niet bij de club, hij is onbedwingbaar, hij heeft de initiatierituelen niet doorlopen en hoorde niet bij het geheime genootschap.”

Gingrich is zelf betrokken bij Bohemian Grove, een jaarlijkse bijeenkomst die plaatsvindt in Monte Rio in de staat Californië en waar een aantal van de machtigste mensen op aarde aan deelnemen. In de jaarboeken van de Bohemian Club zijn foto’s te vinden van onder meer Gingrich, oud-president George W. Bush en diens vader George H.W. Bush.

Het is ook mogelijk dat de voormalige Speaker of the House verwijst naar Skull and Bones, een geheim genootschap van de Yale-universiteit waar onder meer George W. Bush en John Kerry, die het tijdens de presidentsverkiezingen van 2004 tegen elkaar opnamen, lid van zijn geweest. Skull and Bones staat bekend om zijn initiatierituelen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
positivo
positivo
6 jaren geleden

Alleen daarom al zou iedereen op Trump moeten stemmen,helaas heb ik het gevoel dat de man het dan niet overleefd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x