Buitenland

Gingrich: “Gevestigde orde is bang voor Trump omdat hij niet bij het geheime genootschap hoorde”

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Newt Gingrich zei tijdens een interview met Fox News op donderdag dat het establishment bang is voor Donald Trump omdat hij ‘niet bij het geheime genootschap hoorde’ en niet heeft deelgenomen aan de rituelen die worden geassocieerd met dergelijke groepen.

Gingrich reageerde op een tweet van Mitt Romney, die hard uithaalde naar Trump. “Als de plannen van Donald Trump echt worden doorgevoerd, zakt ons land weg in een langdurige recessie,” stelde Romney. Hij noemde Trump een ‘charlatan die de Amerikaanse bevolking in de luren legt’. Volgens Gingrich is dit een teken dat de gevestigde orde binnen de Republikeinse Partij in paniek is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Hij is een buitenstaander,” zei de politicus. “Hij hoort niet bij de club, hij is onbedwingbaar, hij heeft de initiatierituelen niet doorlopen en hoorde niet bij het geheime genootschap.”

Gingrich is zelf betrokken bij Bohemian Grove, een jaarlijkse bijeenkomst die plaatsvindt in Monte Rio in de staat Californië en waar een aantal van de machtigste mensen op aarde aan deelnemen. In de jaarboeken van de Bohemian Club zijn foto’s te vinden van onder meer Gingrich, oud-president George W. Bush en diens vader George H.W. Bush.

Het is ook mogelijk dat de voormalige Speaker of the House verwijst naar Skull and Bones, een geheim genootschap van de Yale-universiteit waar onder meer George W. Bush en John Kerry, die het tijdens de presidentsverkiezingen van 2004 tegen elkaar opnamen, lid van zijn geweest. Skull and Bones staat bekend om zijn initiatierituelen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
positivo
positivo
8 jaren geleden

Alleen daarom al zou iedereen op Trump moeten stemmen,helaas heb ik het gevoel dat de man het dan niet overleefd.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x