Mens en Dier

Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, waarschuwde de regering-Trump in januari 2017 dat er ‘een onverwachte uitbraak’ van een nieuwe ziekte zou plaatsvinden. Hij zei destijds dat de Verenigde Staten beter voorbereid zouden moeten zijn.

“De komende regering zal geconfronteerd worden met een uitdaging op het gebied van besmettelijke ziektes. We zijn er heel erg van overtuigd dat dit ergens in de komende jaren zal gebeuren,” zei Fauci tijdens een speech aan de Georgetown University.

“Ik ben al 32 jaar directeur van het Centrum voor infectieziekten NIAID en zeg tegen de komende regering dat niemand eraan twijfelt dat zij geconfronteerd zal worden met datgene waar ook de voorgaande regeringen mee geconfronteerd werden,” benadrukte hij.

Fauci riep de regering-Trump op om de VS voor te bereiden op dergelijke uitdagingen door te investeren in surveillancesystemen en onderzoek, en geld opzij te zetten voor noodfondsen.

De ‘onverwachte uitbraak’ kwam er, precies zoals hij en Bill Gates voorspelden:

Kans op effectief coronavaccin niet groot

Diezelfde Fauci zegt nu overigens dat het coronavaccin waarschijnlijk toch niet zo heel effectief zal zijn. “We weten niet hoe effectief het zal zijn. We weten niet of het in 50 of 60 procent van de gevallen effectief zal zijn. Ik zou graag willen dat het in meer dan 75 procent van de gevallen effectief is,” citeerde Reuters hem.

De kans op een zeer effectief coronavaccin is niet groot, aldus dr. Fauci.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
2 jaren geleden

Het doet denken aan de Amerikan die voor hun 18 verjaardag +/- 80 vaccinaties hebben gehad, aan de problemen en uitwassen van deze vaccinaties, verdiend Pharma Maffia nog eens +/- 500 milliard aan, via hun pseudo medicijnen, de Amerikanen zijn of erg dom of erg gemanipuleerd, ze kopen gewoonlijk voor hun bruiden Diamanten ringen, wat blijkt dat 90% van de gebruikte diamantjes inferieur van qualiteit zijn, ja en de handelaren zijn bijna altijd Joods, net als Gates en de Pharma Maffia, ze worden gesloopt the American people, by the people who they thought that it where their frinds, des historie reperteerd zich voortdurend !

Harry
Harry
2 jaren geleden

Wat Fauci ook zei: Het vaccin is slechts kort werkzaam.

M.a.w, niet meer dan een placebo met ook nog veel bijwerkingen. Dat gaan ze u niet vertellen bij de msm.

Tony
Tony
2 jaren geleden

Effectiviteit heeft in de mond van Fauci een andere betekenis dan hij doet voorkomen. Inentingen moeten mensen niet gezond maken, maar juist ziek maken. Fauci zegt eigenlijk, wanneer het vaccin voor minstens 75% moet werken dan nemen Bill Gates en Fauci met een mindere werking geen genoegen.

Oftewel het vaccin moet minstens 75% van de wereldbevolking ziek of doodmaken, dat is wat Fauci bedoelt. Anders zou hij 32 jaar voor niets hier aan gewerkt hebben, dat kan natuurlijk niet.

Deze verklaringen van Fauci, maar ook zijn betrokkenheid met het laboratorium in Wuhan, klinken naar mijn mening heel verdacht. Fauci had niet alleen voorkennis, maar is ook 1 van de regisseurs van de hele Corona-hype.

Hij verklaart hierbij zelf dat het virus tot nu toe niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Hij praat over een vaccin dat er nog helemaal niet is en weet nu al dat het niet effectief zal zijn. Dat noem ik voorkennis van zaken hebben. Het vreemde is dat Fauci, net als Bill Gates blijft door hameren op een vaccin dat effectief moet zijn. Iets klopt hier niet!

Fauci en Bill Gates kunnen liegen zonder maar een spier te vertrekken. Mannen met heel veel macht die onder valse voorwendsels hun invloed en macht gebruiken om alle betrokken partijen in de wereld te manipuleren en om te kopen. Wat beide mannen verklaren heeft een heel andere betekenis dan zij doen voorkomen. Dat is het gevaarlijke van de uitspraken die zij doen. Maar dat zien de meeste mensen niet.

Mensen hier klopt iets niet. Ben ik nou de enige die dit zo ziet!?

Karel
Karel
2 jaren geleden

Ohhh, dus niet effectief? Dat is dan voor het eerst. Zal het ook wel niet “safe” zijn?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x