Homepagina » Mens en Dier » Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte
fauci
Foto: CC0

Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, waarschuwde de regering-Trump in januari 2017 dat er ‘een onverwachte uitbraak’ van een nieuwe ziekte zou plaatsvinden. Hij zei destijds dat de Verenigde Staten beter voorbereid zouden moeten zijn.

“De komende regering zal geconfronteerd worden met een uitdaging op het gebied van besmettelijke ziektes. We zijn er heel erg van overtuigd dat dit ergens in de komende jaren zal gebeuren,” zei Fauci tijdens een speech aan de Georgetown University.

“Ik ben al 32 jaar directeur van het Centrum voor infectieziekten NIAID en zeg tegen de komende regering dat niemand eraan twijfelt dat zij geconfronteerd zal worden met datgene waar ook de voorgaande regeringen mee geconfronteerd werden,” benadrukte hij.

Fauci riep de regering-Trump op om de VS voor te bereiden op dergelijke uitdagingen door te investeren in surveillancesystemen en onderzoek, en geld opzij te zetten voor noodfondsen.

De ‘onverwachte uitbraak’ kwam er, precies zoals hij en Bill Gates voorspelden:

Kans op effectief coronavaccin niet groot

Diezelfde Fauci zegt nu overigens dat het coronavaccin waarschijnlijk toch niet zo heel effectief zal zijn. “We weten niet hoe effectief het zal zijn. We weten niet of het in 50 of 60 procent van de gevallen effectief zal zijn. Ik zou graag willen dat het in meer dan 75 procent van de gevallen effectief is,” citeerde Reuters hem.

De kans op een zeer effectief coronavaccin is niet groot, aldus dr. Fauci.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jenne schreef:

  Het doet denken aan de Amerikan die voor hun 18 verjaardag +/- 80 vaccinaties hebben gehad, aan de problemen en uitwassen van deze vaccinaties, verdiend Pharma Maffia nog eens +/- 500 milliard aan, via hun pseudo medicijnen, de Amerikanen zijn of erg dom of erg gemanipuleerd, ze kopen gewoonlijk voor hun bruiden Diamanten ringen, wat blijkt dat 90% van de gebruikte diamantjes inferieur van qualiteit zijn, ja en de handelaren zijn bijna altijd Joods, net als Gates en de Pharma Maffia, ze worden gesloopt the American people, by the people who they thought that it where their frinds, des historie reperteerd zich voortdurend !

  0 likes
 • Harry schreef:

  Wat Fauci ook zei: Het vaccin is slechts kort werkzaam.

  M.a.w, niet meer dan een placebo met ook nog veel bijwerkingen. Dat gaan ze u niet vertellen bij de msm.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Effectiviteit heeft in de mond van Fauci een andere betekenis dan hij doet voorkomen. Inentingen moeten mensen niet gezond maken, maar juist ziek maken. Fauci zegt eigenlijk, wanneer het vaccin voor minstens 75% moet werken dan nemen Bill Gates en Fauci met een mindere werking geen genoegen.

  Oftewel het vaccin moet minstens 75% van de wereldbevolking ziek of doodmaken, dat is wat Fauci bedoelt. Anders zou hij 32 jaar voor niets hier aan gewerkt hebben, dat kan natuurlijk niet.

  Deze verklaringen van Fauci, maar ook zijn betrokkenheid met het laboratorium in Wuhan, klinken naar mijn mening heel verdacht. Fauci had niet alleen voorkennis, maar is ook 1 van de regisseurs van de hele Corona-hype.

  Hij verklaart hierbij zelf dat het virus tot nu toe niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Hij praat over een vaccin dat er nog helemaal niet is en weet nu al dat het niet effectief zal zijn. Dat noem ik voorkennis van zaken hebben. Het vreemde is dat Fauci, net als Bill Gates blijft door hameren op een vaccin dat effectief moet zijn. Iets klopt hier niet!

  Fauci en Bill Gates kunnen liegen zonder maar een spier te vertrekken. Mannen met heel veel macht die onder valse voorwendsels hun invloed en macht gebruiken om alle betrokken partijen in de wereld te manipuleren en om te kopen. Wat beide mannen verklaren heeft een heel andere betekenis dan zij doen voorkomen. Dat is het gevaarlijke van de uitspraken die zij doen. Maar dat zien de meeste mensen niet.

  Mensen hier klopt iets niet. Ben ik nou de enige die dit zo ziet!?

  0 likes
  • King of Light schreef:

   Nee hoor Tony, je bent niet de enige die het in ziet. Die hele Corona hype is 10 jaar geleden al verzonnen, dus Fauci heeft het ook niet van zichzelf. Het staat volledig beschreven in een boek dat is geschreven door jawel Proxy-Jood ROCKEFELLER. Dat boek heet “Operation Lockstep”. De hele zogenaamde Corona Pandemie word in 3 stappen beschreven. Ga er dan maar vanuit dat de wereld Kabbalistische regering er achter zit.

   0 likes
   • Ron Jaspers schreef:

    King of Light.Ik ben blij dat u rockefeller een nepjood noemt,dit geldt ook voor de rotschilds.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste 2 eeuwen.

    0 likes
 • Karel schreef:

  Ohhh, dus niet effectief? Dat is dan voor het eerst. Zal het ook wel niet “safe” zijn?

  0 likes
 • Louise schreef:

  Glazen bol, de grenzeloze idioten creëeren zelf deze onfatsoenlijke onmenselijke virussen en blijven ermee aan de haal gaan, duistere figuren…..moge hun karma heftig zijn..

  0 likes
  • Hansz Pint schreef:

   Moge ze, Beste Louise, in Dit leven al oogsten wat ze gezaaid hebben…

   0 likes
  • jan doornbos schreef:

   Mwa, virusje meer of minder. Er zijn er ongeveer 300.000 bekend …wie weet hoeveel er niet niet bekend zijn. Wat bij veel burgers helaas niet bekend is, is het feit dat een virus een eiwitreiniger is. Een persoonlijk mechanisme. Niks besmettelijk. Natuurlijk weet Den Haag dat ook. Maar ja, de ‘meesters’ moeten worden gehoorzaamd. Alle coronamaatregelen zijn aantoonbaar zwaar ccrimineel. Tja, dat zijn nou onze leiders. Lijders is een beter woord.

   0 likes
 • Jan V schreef:

  Als Phoney Fraudci beurshandelaar was geweest, dan had hij allang vast gezeten. Handelen met voorkennis is namelijk strafbaar. Die vent heeft een zéér bedenkelijke reputatie. Hij is een gediplomeerd gifmenger ook nog goed bevriend met Bill Gates. Dat belooft wat.

  0 likes
 • sjaakie van den hoek schreef:

  Een stelletje moordenaars zijn het die Fauci en zijn baas Bill Gates.
  Ik snap niet dat er van hoger hand niet is in gegrepen toen die virus uitbrak, ze hadden allang die gasten moeten vast zetten en ook dat hoofd van de WHO want die is nog vele maal slechter. Pak ze op.

  0 likes
 • Frans schreef:

  uitdagingen door te investeren in surveillancesystemen en onderzoek, en geld opzij te zetten voor noodfondsen.

  De ‘onverwachte uitbraak’ kwam er, precies zoals hij en Bill Gates voorspelden:

  De investering op de drie genoemde gebieden, ( dien de mens niet. Maar alleen de duistere kliek.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Niks glazen bol. Al dit soort figuren zijn bekens en geïnitieerd in de gloablistische agenda en de NWO. Dat is het plan dat al uitgewerkt is. Daarom kunnen ze zogenaamd van te voren waarschuwen. En die agenda wordt in hoog tempo uitgerold. 2020 blijkt een belangrijk jaar daar voor te zijn. In een nieuwe video wordt daar over gepraat. https://www.youtube.com/watch?v=GHEbNLvQ_MY

  0 likes
 • Hansz Pint schreef:

  m.i.
  Een vaccin heeft de pretentie… Preventief te werken, niet Curatief.
  Een vaccin is net als de politie bij een misdaad… altijd te laat…
  Want waar de politie sporen mag gaan zoeken van de daders, kan een vaccin de te bestrijden `sporen` van het te bestrijden vaccin niet meer vinden want dat Muteert elk jaar… zodat het voor een bepaald virus ontwikkeld vaccin dus niet kan doen wat het eventueel zou moeten doen…dus; waar is een vaccin eigenlijk goed voor…?!? BF…? BB…?
  Big Farma = Big Business…
  Die hebben hws de hele wereld in hun zak… inclusief vele overheden en hun instanties…
  En nu ik t toch over n vaccin en de politie heb… wanneer gaat de politie es achter die wereldvernaggelende boevenbende ààn…?!?

  0 likes
  • Rob schreef:

   Preventief werken is een misleiding. Je ergens voor behandelen waar je geen last van hebt om te voorkomen dat je het krijgt. Ik had eind jaren 90 een tandarts die preventief kiezen vulde om gaatjes te voorkomen. Maar daarvoor moest hij wel eerst gaatjes in je kiezen boren anders viel r niets te vullen. In deze wereld, gebaseerd op macht, controle, onderdrukking van het leven etc is dat met vaccins etc ook zo. Ze willen je vaccineren om te voorkomen dat je ziek wordt door een bepaald virus. Maar daarvoor vaccineren ze je met het virus om zogenaamd je immuun systeem te triggeren. Helaas injecteren ze je daarbij met allerlei andere rotzooi die een heel andere bedoeling hebben maar de essentie is hetzelfde als met die tandarts.

   0 likes
 • Ron schreef:

  Als de vos de passie preekt….Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.Iedere epidemie de laatste decennia is gestart in een labo veroorzaakt door experts die de wereld rondtrekken om te roeren in stront, urine en bloed van dieren waarmee de mens al generaties lang mee samenleeft. Door het transport uit zijn natuurlijke omgeving maakt dat de natuurlijke weerstand van de mens wegvalt. De Engelsen brachten ook dekens met pokken besmet naar de indianen om hen uit te roeien.Amerikaanse en Chinese onderzoekers hebben genetisch gemanipuleerde corona met naadloze ligatieprocedures die geen handtekening van menselijke manipulatie achterlaten. Om een virus in een laboratorium te veranderen – zonder genetische manipulatie – is door het virus te kweken in cellen die de menselijke ACE2-receptor hebben. Het virus past zich daardoor aan om aan die receptor te binden en mensen te infecteren.Vanuit de hele wereld blijven berichten binnenkomen over het succes bij de behandeling van COVID-19 met homeopathie. Het American Institute of Homeopathy (AIH) stelt met succes behandelde gevallen samen uit de VS, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Canada, Turkije en India. Zoals bij de meeste ziekten, zijn de beste kansen op succes altijd in het begin, wanneer de symptomen voor het eerst optreden. In allopathische ziekenhuizen werden ze tesamen met de standaard behandeld.Even vermelden de ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Oei dat mag je niet zeggen. Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld en laat de belastingbetaler ervoor opdraaien als hun producten jou schade berokkenen. Dus de dader gaat vrijuit zonder verantwoording te moeten afleggen.

  0 likes
 • Ron Jaspers schreef:

  Het masterplan van de satanische globalistische elite is een communistische N.W.O. Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Klinkt dit ongeloofwaardig,hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  corona

  Ministers: Wij laten ons NIET als eerste vaccineren tegen corona

  Miljardair Bill Gates heeft op een persconferentie ...

  >