Homepagina » Natuur en Milieu » Global warming: feit of fictie? Twee gerenommeerde natuurkundigen helpen u uit de brand
Global warming: feit of fictie? Twee gerenommeerde natuurkundigen helpen u uit de brand

Global warming: feit of fictie? Twee gerenommeerde natuurkundigen helpen u uit de brand

Bestaat global warming echt? Is er wetenschappelijk bewijs voor de voorspellingen? Is een koolstoftaks gerechtvaardigd?

In onderstaande video onderscheidt aardwetenschapper en astrofysicus Willie Soon van het Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics feit van fictie.

Soon, die meer dan 90 wetenschappelijke studies heeft gepubliceerd, legt uit waarom de CO2-klimaatmodellen niet kloppen en waarom de zon, wolken, oceanen en de wind de drijvende kracht zijn achter klimaatverandering, en niet de uitstoot van CO2.

Geaccepteerde dogma’s

Natuurkundige Elliott Bloom van de Stanford-universiteit licht vervolgens het één en ander toe.

“Het doel van wetenschap is vraagtekens zetten bij geaccepteerde dogma’s. Om die reden is Willie Soon een goede wetenschapper en een moedige burger,” zei emeritus hoogleraar Freeman Dyson.

Overweldigende hoeveelheid bewijs

Professor William Happer voegde hieraan toe: “Willie heeft laten zien dat de feiten niet overeenkomen met het CO2-dogma en dat er een overweldigende hoeveelheid bewijs is waaruit blijkt dat de zon het klimaat stuurt.”

“Willie had gelijk. Wat de oorzaak van de temperatuurverandering ook is, de concentratie CO2 in de atmosfeer kan niet de drijvende kracht zijn,” voegde Happer toe.

Bekijk de video hieronder:

[Independent Institute]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Is alom bekend bij alle mensen die niet constant lopen te slaapwandelen of reddeloos gehersenspoeld zijn. Dus laten ze eens wat gaan doen met de op waarheid gebaseerde gegevens en hen die willens en wetens toch de geprogrammeerde dogma’s blijven verspreiden eens aanpakken en met de waarheid om de oren slaan. Het wordt hoog tijd zou ik zeggen !

  • rop schreef:

   Wat is eigenlijk waarheid , is zij niet vluchtig zoals de Wind
   De wind kan men voelen, maar niet vangen
   Zo is het met waarheid ook als men waarheid probeert te vangen
   Wat eigenlijk onmogelijk is want zodra men deze heeft zal de waarheid ineens veranderen tot een ander waarheid de waarheid heeft vele gezichten
   Men heeft het over waarheid of waarheden deze al twee gestelde feite wat op het moment waar is of waarschijnlijk is dat waarheid vluchtig IS als de wind of als het vast houden van water in je hand
   Hoewel waarheid of waarheden tot de mogelijkheden behoren door gedachten erover over te filosoferen en speculeren is een gedachten,is deze niet net zo vluchtig ,door deze te observeren ziet men dat deze nogal als een gevangen kanarie in een kooitje die van de tak op tak springt, gebaseerde gegevens zijn nogal onderhevig aan die van het kanarie in een kooitje van tak op tak.
   men zal altijd een waarheid verdedigen of zo draaien dat het past in zijn systeem een tijdelijke maar niet vaststaande waarheid.

 • Klaassen schreef:

  Er zijn steeds meer geleerden ,die hun mond durven open doen. wat nu, als straks elke geleerde zich uitspreekt ? Wat gaan zakenmensen met een lijntje naar de overheid dan verzinnen om hun zak te vullen ?

 • rop schreef:

  Feiten en dogma,s lopen nogal eens door elkaar heen, een feit is dat het klopt en waar is, een dogma daartegen gooit het allemaal door elkaar heen, en haalt feiten onderuit, vele leven met vele soorten dogma,s en kunnen de werkelijkheid niet echt van een feit onderscheiden, zij leven in een soort cocon en hangen ergers tussen fiction en werkelijkheid in,eigenlijk is wetenschap een niet wetenschap als men het niet weet ,waarom suggereren de meeste dan, dogma,s is een gedachten-goed ,maar geen feit. ja twee wetenschappers halen u uit de brand, zijn zij het niet, die juist de brand veroorzaken,waar wetenschap samen komt en elkaar op vele fronten oneens zijn met elkaar ,kan men toch niet echt Wetenschap noemen en het is meer een Niet Wetenschap,
  want als ze het weten dan is er een Weten ,
  Een echt Weten,
  het is meer zo,
  Dat het meer Een niet Weten is,
  waar valt wetenschap eigenlijk dan onder ,
  lijkt het ook niet meer op dogma,s .
  de werkelijkheid laat zich zo maar niet zien, het enigste werkelijkheid dat werkelijk wetenschap is en vele vermaken zich daarin ..filosofeert
  en hangen tussen weten en niet weten in ,waar feiten en dogma,s nogal werkelijk door elkaar heen lopen.

 • Elise schreef:

  Alles heeft te maken met: http://www.globalswitch.com De gewone mens wordt gedupeerd om data te laten draaien. Data en codes zorgen voor de eenwording van de NWO. Data(wereldwijd) kost meer energie dan alle vliegtuigen in de lucht bij elkaar. Als je echt voor het milieu(natuur) bent, dan kap je met beide. En de hemel volbouwen met kunstsatellieten lijkt me ook niet verstandig. Mij interesseert het geen hol, dat er ergens anders leven kan zijn enz. Dat is een rot smoesje om die technologie te laten blijven groeien. Deze technologie wordt puur gebruikt voor controle/oorlogsvoering/grondstoffen zoeken enz.
  Maar goed: uiteindelijk zal deze technologie periode ook inklappen. De natuur zelf gaat dit laten verdwijnen. Waarom? Omdat de natuur alles vanzelf in balans trekt. Dus hoe meer de mens prutst aan de natuur hoe heftiger het reageert om het in balans te krijgen. Dit is ook klimaatverandering, maar wel een die de mens zelf heeft veroorzaakt. Daarnaast heb je de natuurlijke cyclus(zon enz.), die ook heftig kan zijn. Het lijkt mij onmogelijk om te meten hoe het nu precies zit. Wat we wel weten: als je ergens energie/stoffen aan toevoegt, dan krijg je een reactie. En die reactie kan veel verstoren. En de uitkomst weten we niet op lange termijn. Dat lijkt mij niet zo slim/wijs.

 • John Verbeke schreef:

  Wat ook bekend is, is dat meneer Soon 1.2 miljoen dollar van de olie-industrie gekregen heeft om zijn ‘werk’ te subsidiëren. Voor dat geld zou ik ook wat onzin willen verkondigen.

  • Mr.X schreef:

   Heb je die lijst al van 95% wetenschappers die beweren dat dit niet klopt en de mensheid de schuld geven John…???
   Succes met zoeken man, ik zal je uit de brand helpen die lijst met 95% bestaat niet!

   Slaap lekker verder…

   De waarheid doet pijn in de oren van een leugennaar..!

 • Mr.X schreef:

  Linkse Elite en linlse alleswetende media mensen layen dit geluid niet horen in het reguliere nieuws omdat dit hun belangen niet nastreven!
  We zijn beland in een bezetting die wereldwijd de macht overgenomen heeft en de wereldburgers in hun macht probeerd te houden door constante angst en problemen bewust te creaeren!

  Deze bezetting bestaat uit gewetenloze Elite mensen en machten en domme volgzame linkse mensen die bang zijn om zelf na te denken en alleen in hun eigen belang werken!

  Het en dit systeem waar we allemaal deel van uitmaken werkt niet meer! Het is op en de mensheid word langzaam wakker uit eeuwen van onderdrukking door deze zelfde gewetenloze machten!

  Mensheid sta op en begin zelf na te denken!
  Volgzaamheid heeft ons tot deze complete waanzin gebracht het word tijd dat we nu opstaan en tegengas gaan geven…!!!

  Stop deze smerige gewetenloze bezetters…!!!
  De tijd is nu…!!!

  • Elise schreef:

   Helemaal mee eens. Vraag: Wat kun je doen dan? Je kunt niet zomaar uit het systeem stappen. Geestelijk wel, maar het leven zelf blijft verstrikt met het systeem/macht. Huis, energie, water, school, voedsel, zorgverzekering enz.

 • Jur schreef:

  Greta Thunberg wordt door velen gezien als een soort god (ook door de NOS). DE NOS (EN ANDERE MAINSTREAM MEDIA) MOET EENS KAPPEN MET PROPAGANDA UIT TE ZENDEN.

  Greta Thunberg – Professionele mediahype van grote spelers: http://www.novini.nl/greta-thunberg-professionele-mediahype-van-grote-spelers/

  Klimaatwetenschappers maken gehakt van Frans Timmermans:
  https://www.youtube.com/watch?v=qPtNH8jaog8

  Armstrong: Climate Change Has Been A Routine Scare Tactic Since The 1930s:
  https://www.zerohedge.com/news/2019-09-09/armstrong-climate-change-has-been-routine-scare-tactic-1930s

  Climate change hoax collapses as Michael Mann’s bogus “hockey stick” graph defamation lawsuit dismissed by the Supreme Court of British Columbia:
  https://www.naturalnews.com/2019-08-26-climate-change-hoax-collapses-as-michael-mann-bogus-hockey-stick-graph.html

  Putting Climate Change Claims to the Test:
  https://www.thegwpf.com/putting-climate-change-claims-to-the-test/

  Project Klimaatangst is groot succes: al 51% van jongeren denkt dat mensheid binnen 15 jaar is verdwenen:
  https://jdreport.com/project-klimaatangst-is-groot-succes-al-51-van-jongeren-denkt-dat-mensheid-binnen-15-jaar-is-verdwenen/

  Global warming: feit of fictie? Twee gerenommeerde natuurkundigen helpen u uit de brand:
  https://www.ninefornews.nl/global-warming-feit-fictie/

  Wereld wordt kotsmisselijk van illuminatie mind control slaaf:
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14423:dit-is-waar-de-wereld-kotsmisselijk-van-werd&catid=20:het-complot&Itemid=33:

  Als je het hoofd van zo’n extreem angstig meisje voedt met waanideeën, dan pleeg je kindermisbruik. Waarom Greta Thunberg geen messias is:
  https://www.ninefornews.nl/hoofd-extreem-angstig-meisje-greta/

 • Jur schreef:

  “Op basis van de rapporten van het VN-Klimaatpanel (IPCC) baseren regeringen hun klimaatbeleid.

  Het Klimaatpanel kwam al eerder in problemen toen hackers documenten vrijgaven waaruit zou blijken dat het panel zich had gebaseerd op gemanipuleerde feiten.”

  Ook de echte klimaatwetenschapper dr. John Christy heeft het geanalyseerd en de conclusie is dat 102 van de 102 gepubliceerde klimaatmodellen gecreëerd met computers compleet ernaast zitten ten opzichte van de observaties. https://www.thegwpf.com/putting-climate-change-claims-to-the-test/?fbclid=IwAR1orn7X58ahgPadEAdziIFYEpUVbWyiC_aYk9wexDafZnGqheY30m5kcaM

  En als je de presentatie van klimaatwetenschapper John Christy wil zien, hier is het: https://www.youtube.com/watch?v=I8hdE3eZ6vs Het is in het Engels.

  De politiek gebruikt die foutieve klimaatmodellen (van onder andere de IPPC) om te beweren dat wij burgers met de CO2 uitstoot het klimaat zouden veranderen / de temperatuur zou stijgen. Dit is helemaal niet waar.

 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

  De coronapandemie laat ons zien dat het ...

  corona

  Ook Oostenrijkse tv laat kritisch geluid horen over corona: ‘Pandemie is voorbij’

  Als we stoppen met testen, merken we ...

  >