Homepagina » Gezondheid » Nederlanders eten onbewust bestrijdingsmiddel van Monsanto
Nederlanders eten onbewust bestrijdingsmiddel van Monsanto

Nederlanders eten onbewust bestrijdingsmiddel van Monsanto

De urine van vijf op de acht Nederlanders bevat glyfosaat, een gif dat onder meer in het omstreden bestrijdingsmiddel Roundup van Monsanto wordt gebruikt. Met 63 procent zit Nederland boven het Europese gemiddelde van 44 procent.

Dat concludeert Milieudefensie op basis van onderzoek naar 182 urinemonsters in 18 landen.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) test volgens de organisatie niet op de aanwezigheid van het gif in groente en fruit. Milieudefensie pleit voor meer onderzoek en controle op dit veelgebruikte landbouwgif.

Bizar

De urinemonsters zijn afgenomen bij mensen die in steden wonen en geen Roundup hebben gebruikt of aangeraakt. Het is voor het eerst dat de aanwezigheid van het gif in heel Europa is onderzocht.

Het gebruik van glyfosaat is sinds 2002 in Europa toegestaan omdat het geen schadelijk effect op mensen en dieren zou hebben. De onderzoeken waaruit dat bleek waren gefinancierd door de chemische industrie en gericht op de korte termijn. De praktijk toont aan dat het middel altijd in combinatie met andere bestrijdingsmiddelen wordt gebruikt, waar geen onderzoek naar is gedaan.

“Het is bizar dat we nota bene van één van de meest gebruikte onkruidverdelgers niet weten hoeveel er in ons eten zit,” aldus campagneleider bij Milieudefensie Klaas Breunissen. “Het gif glyfosaat vindt haar weg naar de burgers, terwijl we niet precies weten hoe de gifresten in het lichaam van de mensen terechtkomen, of wat dat betekent voor de volksgezondheid.”

Goedkeuring

Volgens wetenschappers treden schadelijke effecten voor de mens op bij herhaalde of langdurige blootstelling, zelfs bij hele lage concentraties. Glyfosaat wordt door boeren, tuinders, lokale overheden en particulieren gebruikt om onkruid te bestrijden.

Het gebruik van glyfosaat in de landbouw neemt sterk toe. Tussen 2000 en 2008 verdubbelde het gebruik naar bijna 214.000 kilo. Fabrikant Monsanto ontwikkelt genetisch gemanipuleerde gewassen die het middel beter kunnen verdragen. Veertien van zulke gewassen wachten op goedkeuring voor teelt in de Europese Unie.

Bron: Milieudefensie.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Patricia schreef:

  Weet je al al gif moet je toch slikken, ik kweek fuchia’s en wil gedroogde koemest en te mengen met de aarde. Nu ik ga naar de Welkoop alles afgezocht geen gedroogde mest gevraagd nee verkopen wij niet meer mag niet meer. Wat nu….Rest mij nog maar eens iets schooieren bij de boer om gedroogde mest toch.Kijk eens welke oude rassen en fruit en planten zijn verdwenen.En nu word het ookal verboden ze telen. Niemand zal mij verbieden wat ik in mijn tuin plant, moet niet zotte worden.Door de vorst is mijn een oude plant dood gegaan vorig jaar nog bij intratuin te koop nu niet meer geen enkele kweker meer. De gemanupuleerde bonen komt maar amper wat van op een 2e laag geplant ander soord niets ….niets
  resultaald van circa 700 bonen a 2 soorten 5 plantjes. Diep treurig.Moet zeggen de uien uit turkije groeien goed en de tomaten ook heel goed.Waarom kan dat met het nederlandse ras niet meer en waarom mis ik de oude bekende soorten.
  niet meer bij de kwekers mo en plantjes.Alle oude rassen worden ons ontnomen let maar eens op.Zie steeds meer rassen niet meer.word echt op internet speuren voor je zoiets nog kunt krijgen. Oja en het word nog strafbaar ook. Tja nog ff dan zijn wij tuinliefhebbers gelijk weittelers. Nou plaats in mijn tuin wat ik wil en gehond haald het eruit .This mijn tuin er daar moeten ze afblijven.Anders schaf ik een jachtgeweer aan om mijn erf te verdedigen.Ik wil plaatsen op mijn grond wat ik wil, en niet wat de overheid bepaald, ik ben een vrij burger en dat wil ik blijven. De wet bepaald mij niet welke bloem, plant,boom ik wil planten. Ik ben een met de natuur, en vind dat je de natuur moet laten bloeien, en groeien.Ze zijn stom, Haha, zeg niet waarom, maak geen slapende honden wakker. Maar denk dat er vele met mij zijn die als ze goed nadenken en echt een natuur mens zijn, weten wat ik bedoel. Dus voor de wakkeren doe je best

  2 likes
 • Sparky schreef:

  En zo roeit de mens zichzelf uit!

  1 likes
 • Linda schreef:

  ‘Fabrikant Monsanto ontwikkelt genetisch gemanipuleerde gewassen die het middel beter kunnen verdragen. Veertien van zulke gewassen wachten op goedkeuring voor teelt in de Europese Unie.’

  Op gmo-velden worden vliegtuigladingen (brandblussers?) round up naar beneden gelaten, vanuit de gedachte dat die gewassen dat kunnen hebben. Dat is ook zo. Maar stuk voor stuk zuigen ze giga-hoeveelheden gif op. Ze gaan er niet dood van, dus worden ze ermee doordrenkt. Deze gmo-gewassen worden in cognito verwerkt in allerlei producten. En wie weet wat het veevoer bevat. Een waar product voor een doodskop-labeltje, en voor alles wat ermee vermengd wordt. Alleen al vanwege het landbouwgif, maar wie weet wat het verder nog draagt. Daan kun je bijna niet achter komen met zo’n doodscape als deze gewassen dragen.

  1 likes
 • christine schreef:

  Zou graag willen weten in welke producten het gif voorkomt/op gespoten wordt. Enig idee?

  1 likes
 • Lilian schreef:

  [quote name=”San”]Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.[/quote]

  Er is nog zoveel wat het daglicht niet verdraagt. Bijna elke dag wordt er weer een andere beerput open getrokken. Geld, geld, geld, winst en hebzucht. Als de mens die drijfveer eens zou kunnen verlaten, werd de wereld weer een stukje mooier.

  1 likes
 • JW schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”Abel”][quote name=”jan”]

  Ook de mazelen net als in de biblebelt?

  http://www.nu.nl/binnenland/3500767/zeker-67-patienten-met-mazelen-in-biblebelt.html%5B/quote%5D

  Dat krijgt je als je mensen gaat vaccineren tegen mazelen. Dan lopen ze met het virus rond.[/quote]

  Wel erg toevallig dat alleen degene getroffen worden die niet gevaccineerd zijn en de rest niet.[/quote]

  Dat klopt niet helemaal Jan, ja alleen in de mainstream misschien. Bij een uitbraak van de mazelen in de V.S. was 98% van de mensen die waren besmet gewoon gevaccineerd. Lees dit artikel maar eens, met nog veel meer weetjes.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/falende-mazelen-vaccinatie-opnieuw-vaccineren-dus/

  1 likes
 • DingieM schreef:

  @Jan,

  Je zou toch moeten weten dat de gevestigde media grotendeels gecontroleerd wordt door de grote farmaceuten en andere corporaties?Dan zou je zeker moeten weten dat pro-vaccinatie onderzoeken altijd gefinancieerd worden door die farmaceuten. Het spel is al lang uit, en jij blijft je achter de elite scharen? Hoe dom kun je zijn? Ach, maar het is jouw leven…succes ermee!

  1 likes
 • Peter schreef:

  Dit gaat door totdat God besluit de grote rode RESET-knop in te drukken.
  “Rebooting all systems… please wait”

  0 likes
 • San schreef:

  Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.

  0 likes
 • peter schreef:

  Doorlopen iedereen, er is niets te zien hier! Louise fresco bevestigt dat er helemaal niets aan de hand is, allemaal bangmakerij. Doorlopen….

  0 likes
 • Diny schreef:

  [quote name=”San”]Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.[/quote]
  ———————————–
  Ach de mens moppert liever achter zijn pc en is te beroert om eventjes met hooivork en fakkels naar Den Haag te gaan en dat weten de schoften daar dus kan men gewoon zijn gang gaan. Kijk eens wat ze met onze bejaarde lappen en ook dat vinden wij ok en laten het gewoon gebeuren.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  oe das nie best.. hoop dat mijn virusscanner (immuunsysteem) het delete.

  0 likes
 • J. Selten schreef:

  [quote name=”San”]Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.[/quote]

  Jammer, daar wordt al rekening mee gehouden, denk maar aan chemtrails. Ze krijgen je toch wel ^^

  Jammer dat de aandacht wordt afgeleidt door het paardenvlees, plofkippen e.d.
  Ik denk dat dit toch net iets meer (wereldwijde) aandacht verdiend.

  Ach ja, wanneer we op deze manier verzwakt worden (en blijven) kunnen we straks toch niet meer in opstand komen.
  zonde dat we hier niet kunnen eindigen met een: Leuk, zolang het duurde…

  0 likes
 • ss schreef:

  [quote name=”Peter”]Dit gaat door totdat God besluit de grote rode RESET-knop in te drukken.
  “Rebooting all systems… please wait”[/quote]
  De God zou wel op de knop VERNIETIGING van de aarde in te drukken.

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”S0M30N3″]
  oe das nie best.. hoop dat mijn virusscanner (immuunsysteem) het delete.
  [/quote]

  Ook de mazelen net als in de biblebelt?

  http://www.nu.nl/binnenland/3500767/zeker-67-patienten-met-mazelen-in-biblebelt.html

  0 likes
 • AustinP schreef:

  [quote name=”christine”]Zou graag willen weten in welke producten het gif voorkomt/op gespoten wordt. Enig idee?[/quote]Ik denk dat het gif voornamelijk in het voedsel van ons vee te vinden is. Of de ontbijtgranen van kellog’s e.d. Neem bijvoorbeeld het melk en kaasproducten. Veel veevoer komt uit het buitenland, waar Monsanto gewoon gebruikt wordt.

  0 likes
 • AustinP schreef:

  [quote name=”Lilian”][quote name=”San”]Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.[/quote]

  Er is nog zoveel wat het daglicht niet verdraagt. Bijna elke dag wordt er weer een andere beerput open getrokken. Geld, geld, geld, winst en hebzucht. Als de mens die drijfveer eens zou kunnen verlaten, werd de wereld weer een stukje mooier.[/quote]Dat zeg ik al jaren… maar de macht van het geld is nu nog te groot.

  0 likes
 • harryy schreef:

  [quote name=”Sparky”]En zo roeit de mens zichzelf uit![/quote]

  Ben het niet helemaal met je eens .Het wordt voor je gedaan.Ieder helder nadenkend mens is er tegen.Maar ja in je uppie voor de deur monsanto kom je niet ver als een leger je in de nek hijgt.Misschien moeten alle mensen eens wat meer ballen kweken en meer als de helft mag zijn hersenpan eens even laten lichten ,als ze die nog hebben.Bah.

  0 likes
 • Lilian schreef:

  [quote name=”J. Selten”][quote name=”San”]Maak een moestuin, geef monsanto en de europese unie maffia geen kans! Sta op en pik het niet langer, zolang we alles maar goed vinden en niets doen blijft dit aan de gang.[/quote]

  Jammer, daar wordt al rekening mee gehouden, denk maar aan chemtrails. Ze krijgen je toch wel ^^

  Jammer dat de aandacht wordt afgeleidt door het paardenvlees, plofkippen e.d.
  Ik denk dat dit toch net iets meer (wereldwijde) aandacht verdiend.

  Ach ja, wanneer we op deze manier verzwakt worden (en blijven) kunnen we straks toch niet meer in opstand komen.
  zonde dat we hier niet kunnen eindigen met een: Leuk, zolang het duurde…[/quote]

  Het punt is dat het “spel” niet ophoudt door de bevolking uit te roeien. De dood is geen grens, ookal denken we dat vanuit ons menselijke bewustzijn wel. Het streven naar wereldheerschappij is nutteloos, omdat je jezelf en anderen belemmert in hun persoonlijke ontplooiing, iets wat op zich al een enorme les is en daarna begint de hele cyclus opnieuw. “Ga terug naar Start, u ontvangt geen 200 gulden…”

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”jan”][quote name=”S0M30N3″]
  oe das nie best.. hoop dat mijn virusscanner (immuunsysteem) het delete.
  [/quote]

  Ook de mazelen net als in de biblebelt?

  http://www.nu.nl/binnenland/3500767/zeker-67-patienten-met-mazelen-in-biblebelt.html%5B/quote%5D

  Dat krijgt je als je mensen gaat vaccineren tegen mazelen. Dan lopen ze met het virus rond.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  Ok … ‘men’ vergift ons….niet ok natuurlijk maar, je snapt hem denk ik wel.

  Maar, wat eet die ‘men’ dan?
  Uit eindelijk, moet door het inademen van de chemtrails, eten van monsanto zaden etc. de ‘men’ ook het loodje leggen of ziek worden.

  Die eten (vast ook wel eens) buiten de deur op onze kosten, uiteraard.

  Wat is dan het doel…!

  Werk/geld creëren iedereen en hun zelf vergiftigen.

  Dat het gebeurt, klopt, maar de achterliggende gedachten heb ik nog steeds niet helemaal op een rij.

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”Abel”][quote name=”jan”]

  Ook de mazelen net als in de biblebelt?

  http://www.nu.nl/binnenland/3500767/zeker-67-patienten-met-mazelen-in-biblebelt.html%5B/quote%5D

  Dat krijgt je als je mensen gaat vaccineren tegen mazelen. Dan lopen ze met het virus rond.[/quote]

  Wel erg toevallig dat alleen degene getroffen worden die niet gevaccineerd zijn en de rest niet.

  0 likes
 • Robeto schreef:

  [quote name=”Peter”]Dit gaat door totdat God besluit de grote rode RESET-knop in te drukken.
  “Rebooting all systems… please wait”[/quote]

  Dit alles wat nu gebeurd heeft te maken met elk persoons karma, een land zijn karma en de wereld zijn karma. En welke yuga we nu in leven, elke tijd is al voorgeschreven hoe deze zou zijn, het is een progress dat de aarde elke keer maakt van laag naar hoge ontwikkeling . we leven nu in de dwapara yuga dit is de 2e van benede. De laagste is de kali yuga hier is de mens op zijn laagste niveau waarbij hij heel moeilijk boven alle illusies uit kan stijgen dus richting de waarheid, we zijn nu daar uit en leven in de volgende yuga, dus zover zijn we nog niet. daarna komt TRETA YUGA en dan SATYA YUGA waar de mens weer verlicht en op zijn best is waarbij hij makelijk boven alle illusies van de aarde etc. uitstijgt, waarbij we in deze yuga nog zeker moeite mee hebben, Dit ligt volgensmij aan de stand van de zon en de energie in het universum. Dat de aarde zo vaag is omdat zielen met slechte karma hier zijn gekomen om het hier uit te werken in deze lage YUGA, iemand met hele slechte karma kan niet in de hoogste yuga incarneren dus gebeurd het nu, dus heeft het ook een slecht effect op de aarde. Wanneer iedereens en alle karma is uitgewerkt zal het opklaren, tot dan is het moeilijk zoveel te veranderen dat het helemaal opklaart. Leer maar meer over karma is zijn geheel en de yuga’s

  0 likes
 • Sparky schreef:

  [quote name=”harryy”][quote name=”Sparky”]En zo roeit de mens zichzelf uit![/quote]

  Ben het niet helemaal met je eens .Het wordt voor je gedaan.Ieder helder nadenkend mens is er tegen.Maar ja in je uppie voor de deur monsanto kom je niet ver als een leger je in de nek hijgt.Misschien moeten alle mensen eens wat meer ballen kweken en meer als de helft mag zijn hersenpan eens even laten lichten ,als ze die nog hebben.Bah.[/quote]
  zo bedoelde ik het ook, als we maar blijven eten en die rotzooi gebruiken en niemand gaat er tegen in dat roeit de mens zich uit

  0 likes
 • Odette schreef:

  [quote name=”Robeto”][quote name=”Peter”]Dit gaat door totdat God besluit de grote rode RESET-knop in te drukken.
  “Rebooting all systems… please wait”[/quote]

  Dit alles wat nu gebeurd heeft te maken met elk persoons karma, een land zijn karma en de wereld zijn karma. En welke yuga we nu in leven, elke tijd is al voorgeschreven hoe deze zou zijn, het is een progress dat de aarde elke keer maakt van laag naar hoge ontwikkeling . we leven nu in de dwapara yuga dit is de 2e van benede. De laagste is de kali yuga hier is de mens op zijn laagste niveau waarbij hij heel moeilijk boven alle illusies uit kan stijgen dus richting de waarheid, we zijn nu daar uit en leven in de volgende yuga, dus zover zijn we nog niet. daarna komt TRETA YUGA en dan SATYA YUGA waar de mens weer verlicht en op zijn best is waarbij hij makelijk boven alle illusies van de aarde etc. uitstijgt, waarbij we in deze yuga nog zeker moeite mee hebben, Dit ligt volgensmij aan de stand van de zon en de energie in het universum. Dat de aarde zo vaag is omdat zielen met slechte karma hier zijn gekomen om het hier uit te werken in deze lage YUGA, iemand met hele slechte karma kan niet in de hoogste yuga incarneren dus gebeurd het nu, dus heeft het ook een slecht effect op de aarde. Wanneer iedereens en alle karma is uitgewerkt zal het opklaren, tot dan is het moeilijk zoveel te veranderen dat het helemaal opklaart. Leer maar meer over karma is zijn geheel en de yuga’s[/quote]
  Je bent een aardig eind op weg, je hebt de bel al horen luiden, nu de klepel nog vinden.

  0 likes
 • Odette schreef:

  Het eerste waar ik aan moest denken was ONTGIFTEN! Dus heel wat afge-googeld en na een flinke speurtocht heb ik dit gevonden, zeoliet. Het is de super ontgifter, tegen zware metalen en vergiften. Ziet er goed uit en ga het zeker proberen. Lees het even goed door of je het ook zo vindt.
  http://nulpuntenergie.net/index.php/gezondheid/180
  Er wordt overal op het internet gesproken over het gebeuren van Monsanto zo ook op het seniorennet, jaja, laat die oudjes maar schuiven, heel uitgebreid en informatief over dit glycofaat spulletje brrr.. Kijk maar
  http://blog.seniorennet.be/opabio/archief.php?ID=1397952
  Mensen, we moeten het heft in eigen handen nemen om boven te blijven. Sterkte voor iedereen!

  0 likes
 • Patricia schreef:

  Oja, vooral de lezers hebben julie ook klachten net of je soms word weggetrokken, this net het gevoel van fauwvallen, Maar dan net niet door je wil, als je zegt nee, gebeurd het niet. Verschijnselen bij omdraaien lichaam naar links,dat jullie het gevoel heb te worden weggetrokken. Hoor van vele mensen dat ze hier last van hebben. Wat is dit. GSM straling is het niet vandaag hoorde ik de klacht van iemand die weinig gsm masten om z´n huis heefd.Het zuist als je er niet tegen vecht weet ik niet wat er gebeurd, want er word echt aan je lichaam getrokken. Iemand een verklaring want hier hebben er veel men sen last van.

  0 likes
 • Patricia schreef:

  Ik heb nog wat dennen en sparre stronken over,voor de leuke knutselaar. Ook nog wat schroeven en spijkers. Moet toch een leuk kruis mee te maken zijn toch. Voor iemand die denkt dat ie de wereld kan vergiftigen toch? Goh heb ook z’n biologiche gif stava plantje gekocht. Breng hem morgen terug naar INTRATUIN,. Met de woorden sorry hoe geen gif van monsanto

  0 likes
 • jan schreef:

  [quote name=”JW”][quote name=”jan”]

  Wel erg toevallig dat alleen degene getroffen worden die niet gevaccineerd zijn en de rest niet.[/quote]

  Dat klopt niet helemaal Jan, ja alleen in de mainstream misschien. Bij een uitbraak van de mazelen in de V.S. was 98% van de mensen die waren besmet gewoon gevaccineerd. Lees dit artikel maar eens, met nog veel meer weetjes.

  http://www.wanttoknow.nl/overige/falende-mazelen-vaccinatie-opnieuw-vaccineren-dus/%5B/quote%5D

  Zo iets dacht ik in het verleden ook wel eens gelezen te hebben inderdaad, nu je het zegt. Komt het weer vaag ergens boven.
  Ik was het het helemaal vergeten.
  Alleen in zou niet meer weten waar ik het gelezen heb.

  0 likes
 • De Brenger schreef:

  [quote name=”Patricia”]Weet je al al gif moet je toch slikken, ik kweek fuchia’s en wil gedroogde koemest en te mengen met de aarde. Nu ik ga naar de Welkoop alles afgezocht geen gedroogde mest gevraagd nee verkopen wij niet meer mag niet meer. Wat nu….Rest mij nog maar eens iets schooieren bij de boer om gedroogde mest toch.Kijk eens welke oude rassen en fruit en planten zijn verdwenen.En nu word het ookal verboden ze telen. Niemand zal mij verbieden wat ik in mijn tuin plant, moet niet zotte worden.Door de vorst is mijn een oude plant dood gegaan vorig jaar nog bij intratuin te koop nu niet meer geen enkele kweker meer. De gemanupuleerde bonen komt maar amper wat van op een 2e laag geplant ander soord niets ….niets
  resultaald van circa 700 bonen a 2 soorten 5 plantjes. Diep treurig.Moet zeggen de uien uit turkije groeien goed en de tomaten ook heel goed.Waarom kan dat met het nederlandse ras niet meer en waarom mis ik de oude bekende soorten.
  niet meer bij de kwekers mo en plantjes.Alle oude rassen worden ons ontnomen let maar eens op.Zie steeds meer rassen niet meer.word echt op internet speuren voor je zoiets nog kunt krijgen. Oja en het word nog strafbaar ook. Tja nog ff dan zijn wij tuinliefhebbers gelijk weittelers. Nou plaats in mijn tuin wat ik wil en gehond haald het eruit .This mijn tuin er daar moeten ze afblijven.Anders schaf ik een jachtgeweer aan om mijn erf te verdedigen.Ik wil plaatsen op mijn grond wat ik wil, en niet wat de overheid bepaald, ik ben een vrij burger en dat wil ik blijven. De wet bepaald mij niet welke bloem, plant,boom ik wil planten. Ik ben een met de natuur, en vind dat je de natuur moet laten bloeien, en groeien.Ze zijn stom,Haha, zeg niet waarom, maak geen slapende honden wakker. Maar denk dat er vele met mij zijn die als ze goed nadenken en echt een natuur mens zijn, weten wat ik bedoel. Dus voor de wakkeren doe je best[/quote]

  ‘DE BRENGER”zegt, ‘Patricia is een mooi mens’

  0 likes
 • De Brenger schreef:

  ‘DE BRENGER’ zegt, ‘Jan snapt er niets van en moet 10 jaar het bos in’

  0 likes
 • De Brenger schreef:

  ‘DE BRENGER’ zegt, ‘Peter!!! ,God, ‘IS LIEFDE’

  0 likes
 • Maaike schreef:

  @ Patricia naar Welkoop zou ik niet meer gaan. Zie laatste folder; Blijkbaar worden ze enorm gesponsord door Monsanto en Bayer.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >