Great ResetMens en Dier

‘Greep van Klaus Schwab op provincie Zeeland blijkt enorm’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

De Zeeuwse FVD-fractie heeft vragen gesteld over de relatie tussen de provincie Zeeland en het World Economic Forum van Klaus Schwab.

Statenleden Bos en Walravens merken op dat de verwevenheid van het World Economic Forum, de organisatie achter de zogeheten Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, tot in de haarvaten van de Nederlandse overheden reikt. Op de vraag of de Gedeputeerde Staten deze mening delen, luidde het antwoord ‘nee’. “Voor zover wij weten zijn de SDG niet door het WEF gedicteerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Totalitair globalisme

De FVD-fractie vindt deze vorm van totalitair globalisme (mondialisme) zoals opgedrongen door Schwab en de Verenigde Naties – waarbij de maakbare samenleving aan de inwoners van Zeeland wordt opgedrongen – ongewenst. Op de vraag of de Gedeputeerde Staten deze mening delen, luidde het antwoord andermaal ‘nee’. “De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen zijn verwerkt in verschillende beleidsdocumenten, die zijn vastgesteld door Provinciale Staten.”

Bos en Walravens wilden daarnaast weten of Zeeuwse bestuurders of ambtenaren hebben deelgenomen aan WEF-bijeenkomsten, of Zeeuwse bestuurders en ambtenaren lid zijn van of actief zijn voor het WEF en of er door lobbygroepen informatie over het WEF en SDG wordt gedeeld met de provincie Zeeland of de Zeeuwse gemeentes.

Nederlandse Staat is een ngo?

De antwoorden waren kort maar krachtig: ‘Nee’, ‘niet voor zover ons bekend is’, ‘Niet voor zover wij weten’. Ook opmerkelijk: op de vraag met welke niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) die gelieerd zijn aan het WEF de provincie Zeeland samenwerkt, antwoordde Gedeputeerde Staten: “De Staat der Nederlanden.”

“Ondanks de mist die men optrekt, blijkt de greep van Klaus Schwab op de provincie Zeeland enorm,” reageert Statenlid Bos. “De Nederlandse Staat is volgens het dagelijks provinciebestuur niet meer dan een ngo.”

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nomen Ignotum
Nomen Ignotum
2 jaren geleden

Duidelijk is dat de rot zich overal diep heeft ingevreten.

Loire
Loire
2 jaren geleden

Daarom is daar een paar maanden geleden al iemand voor berispt , ik zag overal op verkeersborden en andere locaties : geen great reset. Het is daar strategisch gepland meer invloed uit te oefenen.

logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

De tentakels van het WEF reiken over heel de wereld in nagenoeg elke democratie. Het WEF heeft zich geïnfiltreerd in al die democratieën en dus eigenlijk staatsgrepen gepleegd ! Het WEF handelt derhalve in strijd met grondrechten.

Het WEF is een criminele organisatie die zich stilletjes op de achtergrond beweegt. Wie herinnert zich niet dat rutte glashard ontkende in de tweede kamer de persoon klaus schwab te kennen.

Wat een breed protest kan brengen zien we in Canada gebeuren. Het volk kan de macht terug krijgen maar zal dan massaal die macht moeten opeisen.

Het is toch volledig krankzinnig dat een private organisatie democratieën kan omver werpen met toestemming van de gekozen heersers ! TRIBUNAAL , TRIBUNAAL , TRIBUNAAL. rutte heeft ons verkocht voor eigen gewin.

jan
jan
2 jaren geleden

Zijn grootheidswaanzin kent geen grenzen.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x