Homepagina » Gezondheid » Man (74) verslaat kanker met tarwegras
Man (74) verslaat kanker met tarwegras

Man (74) verslaat kanker met tarwegras

Vier jaar geleden werd bij de 74-jarige Danny McDonald maagkanker geconstateerd. Volgens artsen had hij nog maar enkele weken te leven.

In zijn lichaam was een zweer opengebroken waarna hij met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis.

Danny bloedde bijna dood en de dodelijke vorm van kanker die eerst alleen in zijn maag voorkwam, had zich door zijn hele lichaam verspreid.

Genezing

Artsen zeiden dat hij maar één optie had, namelijk het ondergaan van een aantal kankerbestrijdende behandelingen. Ze waarschuwden hem dat hij deze behandelingen mogelijk niet zou overleven.

“Ik vertelde de artsen dat ik de behandelingen die ze hadden voorgesteld niet wilde ondergaan,” zei Danny. “Ik wist dat ik eraan zou sterven.”

“Ze waren woest toen ik dat zei en vertelden me dat ik binnen drie maanden dood zou zijn,” ging de man uit Dunaff op het Ierse schiereiland Inishowen verder.

Van een vriend hoorde Danny over de geneeskrachtige werking van tarwegras. Hoe meer onderzoek hij ernaar deed, hoe meer hij ervan overtuigd werd dat tarwegras de sleutel zou kunnen zijn tot genezing.

Levenskracht

Tarwegras wordt geperst met behulp van een speciale slowjuicer en behoort tot levend voedsel ofwel rawfood. Dit voedsel is rijk aan bio-energie of levenskracht, die onze cellen jong houdt en voor een goed zuur-basenevenwicht zorgt.

Tarwegrassap is rijk aan vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Het bevat ook het gezondheidsbevorderende chlorofyl. Het sap heeft bovendien een reinigende werking waardoor er bij gebruik zuiveringsreacties kunnen ontstaan.

Al snel dronk Danny zijn eerste glas tarwegrassap. “Binnen zeven dagen verdween het brandende gevoel in mijn zij en voelde ik me stukken beter. Ik stopte met het innemen van de tabletten die ze me voorgeschreven hadden en ik heb ze sindsdien niet meer geslikt.”

Levende bewijs

“Een maand later was de pijn geheel verdwenen en wist ik dat ik aan de beterende hand was,” legde Danny uit. “Het tarwegras werkte. Ik heb de juiste keuze gemaakt door het advies van de doktoren te negeren.”

De kanker die Danny’s lichaam aantastte is geheel verdwenen. Zijn huid glanst en ziet er extreem gezond uit. “Ik weet dat veel artsen denken dat kanker niet kan worden bestreden met tarwegras, maar ik ben het levende bewijs dat het wel kan,” zei hij. “En hoewel velen van hen het niet openlijk toegeven, draaien ze langzamerhand bij.”

Intussen hebben al 2600 mensen een bezoek gebracht aan de boerderij van Danny om te zien hoe deze Ierse boer kanker heeft verslagen.

Bron: Sundayworld.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aardebewoner schreef:

  Als de collectant komt van het KWF dan krijgen ze helemaal niks maar wel dit feit te horen. Die goede doelen zijn graaiorganisaties die de goede intentie van mensen satanisch op zijn kop zetten. Dat op zijn kop zetten is een kenmerk van het satanisme.

  1 likes
 • pietsnot schreef:

  Danny McDonald for president!!!
  Give that man a cigar, a chair, and a whiskey.

  0 likes
 • kim schreef:

  Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  https://www.google.nl/#q=slowjuicer&tbm=shop

  0 likes
 • Davey Jones schreef:

  [quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]

  Ik heb de mijne bij Oldenhof gekocht.
  De “Versapers” slowjuicer, super ding, ik gebruik hem elke dag.

  Hij maakt zelfs van je ingevroren stukjes fruit sorbet ijs :)) Oh ja en tarwegras kan er natuurlijk ook door 😉

  Ze zijn alleen niet goedkoop.

  0 likes
 • Lil schreef:

  @ Kim,

  Kijk op google bij verkooppunten van de Slowjuicer dan vindt je vast wat je zoekt

  Groetjes

  0 likes
 • iep schreef:

  [quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  http://www.vitality4life.co.nl/manual-stainless-steel-wheatgrass-and-vegetable-juicer-bl-30.html

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  Hoezo ben je ook ziek? Of uit voorzorg

  0 likes
 • kim schreef:

  iedereen bedankt voor de adressen.!

  0 likes
 • Rini schreef:

  Weet iemand waar je die tarwegras kan kopen?
  BVgrote dank 🙂

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”lauke”][quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  Hoezo ben je ook ziek? Of uit voorzorg[/quote]

  Die man krijgt er ook veel energie door zegt hij en dat spreekt mij wel aan,ik probeer zo n.l gezond mogelijk te leven gebruik nu o.a spirulina maar wie weet is dit beter.Het ontgift ook dus dat is altijd goed.Heb een groente/fruitsapmachine maar die gaat volgens mij te hard dus leek me die handbedienbare wel iets.

  0 likes
 • ikke schreef:

  Wie weet was hij ook gestopt met koffie drinken en dronk hij in plaats daarvan wel water. Wie weet had het tarwegras er niets mee te maken. Wie weet had de koffie er zelfs niets mee te maken en was het stoppen met de medicijn-inname wel voldoende. Wie weet was de diagnose verkeerd en had hij helemaal geen kanker. Wie weet …

  0 likes
 • nordy schreef:

  Tarwegras is te koop bij http://www.daily-juice.nl levert gesneden tarwegras en bevroren tarwegrassap, en voor zelf te persen is alleen een horizontale slowjuicer geschikt, die versapers levert heel weinig sap en heel veel schuim. Drink het al jaren en zal er nooit mee stoppen want voel me heerlijk 365 dagen per jaar.

  0 likes
 • Rob verschoor schreef:

  Tarwegrassap in bevroren vorm is verkrijgbaar bij meer dan 60 groentespeciaalzaken. Eerlijk geteeld op natuurlijke aarde, zonder bestrijdingsmiddelen en geproduceerd zonder toevoegingen. Kijk ook op http://www.tarwegrasbezorgen.nl.

  0 likes
 • Davey Jones schreef:

  [quote name=”lauke”][quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  Hoezo ben je ook ziek? Of uit voorzorg[/quote]

  Je kan het sowieso drinken aangezien het gewoon goed voor je is, zolang je maar rekening houdt met de nadelen.

  – Je kan er allegisch voor zijn, dit merk je meestal meteen na inname. Dan moet je het ook echt geen tweede keer drinken.

  – Het kan bloedklonten veroorzaken (de vitamine K) dus als je een hartpatient bent, lijkt het me niet slim om het te nuttigen. maar dat is hetzelfde met spinazie en bloemkool.

  – zwangere vrouwen mogen het niet gebruiken omdat er nog niet is aangetoond wat de gevolgen kunnen zijn op de ontwikkeling van de foetus.

  Verder is het een beetje op eigen risico, er is nooit echt aangetoond wat de voor, maar vooral nadelen van tarwegras zijn.

  0 likes
 • Dennis schreef:

  Dat tarwegras is veel goedkoper aan te komen, kijk maar eens op: vreeken.nl of andere “gewone” zaadleveranciers.
  Want je ziet dat er al meteen weer misbruik van word gemaakt, door extreme prijzen te vragen, wat nergens voor nodig is.

  0 likes
 • Davey Jones schreef:

  [quote name=”kim”][quote name=”lauke”][quote name=”kim”]Weet iemand een adres waar die slowjuicer te koop is?[/quote]
  Hoezo ben je ook ziek? Of uit voorzorg[/quote]

  Die man krijgt er ook veel energie door zegt hij en dat spreekt mij wel aan,ik probeer zo n.l gezond mogelijk te leven gebruik nu o.a spirulina maar wie weet is dit beter.Het ontgift ook dus dat is altijd goed.Heb een groente/fruitsapmachine maar die gaat volgens mij te hard dus leek me die handbedienbare wel iets.[/quote]

  handbedienbare is niet noodzakelijk hoor, de meeste slowjuicers zijn geschikt voor tarwegras. Er is een grooooootttt verschil tussen een fruitsapmachine en een slowjuicer. Slowjuicer behoudt ook veel meer vitamines.

  De handbedienbare zijn wel een stuk goedkoper, maar als je het geld kan missen zou ik echt voor de elektrische gaan. Ik wil geen reclame maken, maar de Versapers is echt soeper de poeper. Je kan op youtube veel filmpjes vinden ook onder de naam Hurom Slowjuicer is eigenlijk het zelfde apparaat.

  0 likes
 • kim schreef:

  [quote name=”ikke”]Wie weet was hij ook gestopt met koffie drinken en dronk hij in plaats daarvan wel water. Wie weet had het tarwegras er niets mee te maken. Wie weet had de koffie er zelfs niets mee te maken en was het stoppen met de medicijn-inname wel voldoende. Wie weet was de diagnose verkeerd en had hij helemaal geen kanker. Wie weet …[/quote]

  Tuurlijk jonghu , Wie weet konden die doktoren helemaal geen wijs uit de foto’s of M.R.I.’s of biotopten die er gemaakt waren. Wie weet hebben ze hun diploma bij een pakje kauwgom gekregen. Sja, heb je nog een uurtje.

  0 likes
 • Davey Jones schreef:

  [quote name=”nordy”]Tarwegras is te koop bij http://www.daily-juice.nl levert gesneden tarwegras en bevroren tarwegrassap, en voor zelf te persen is alleen een horizontale slowjuicer geschikt, die versapers levert heel weinig sap en heel veel schuim. Drink het al jaren en zal er nooit mee stoppen want voel me heerlijk 365 dagen per jaar.[/quote]

  Hier heeft Nordy dan weer helemaal gelijk in Kim.
  Op dit youtube kanaal vind je veel vergelijkingen van slowjuicers. De Omega Vert en de Hurom zijn zo’n beetje gelijk aan de versapers. de horizontale varianten worden hier ook onder de loep genomen. Van dit You Tube kanaal haal ik ook veel van mn recepten, waaronder de kokosmelk en virgin pina collada 🙂

  0 likes
 • Robert schreef:

  Het zal best dat tarwegras rijk is aan gezonde stoffen en daarmee goed is op celniveau, maar het kan zijn dat je dan nog gewoon met symptoombestrijding bezig bent, en de kanker later net zo hard weer terugkomt.

  Ziekte ontstaat niet zomaar, je lichaam heeft je iets te vertellen. Dat kan best zijn: “eet eens niet zo ongezond”, maar als de oorzaak ligt in onverwerkte emoties / trauma zul je naast gezond eten ook in jezelf moeten duiken. Ik kan het boek “De helende reis” trouwens aanraden.

  Ik ben geen expert trouwens, ik lul ook maar wat ik denk dat waar is.

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  Lees maar eens het Moermans dieet wat iemand met kanker, van deze onderzoeker beter kan eten.Uitgeschoten tarwe en graan kiemen zijn er een onderdeeltje van!Moerman kwam erachter dat duiven geen kanker kenden.Daarom adviseert deze onderzoeker ook veel peulvruchten.Maar google maar eens op dit dieet.

  0 likes
 • R schreef:

  Niemand aan gedacht dat de diagnose verkeerd kan zijn geweest?

  0 likes
 • kengai schreef:

  Ja Robert, dat is misschien zo, maar van chemokuren krijg je sowiezo weer kanker, want het is namelijk zeer kankerverwekkend, net als bestraling.

  0 likes
 • ReneH schreef:

  [quote name=”Davey Jones”]
  Je kan het sowieso drinken aangezien het gewoon goed voor je is, zolang je maar rekening houdt met de nadelen.

  – Je kan er allegisch voor zijn, dit merk je meestal meteen na inname. Dan moet je het ook echt geen tweede keer drinken.

  – Het kan bloedklonten veroorzaken (de vitamine K) dus als je een hartpatient bent, lijkt het me niet slim om het te nuttigen. maar dat is hetzelfde met spinazie en bloemkool.

  – zwangere vrouwen mogen het niet gebruiken omdat er nog niet is aangetoond wat de gevolgen kunnen zijn op de ontwikkeling van de foetus.

  Verder is het een beetje op eigen risico, er is nooit echt aangetoond wat de voor, maar vooral nadelen van tarwegras zijn.[/quote]

  Ah, dus eigenlijk een beetje het zelfde als met de medicijnen, bestraling en chemo.

  Met chemo en bestraling, is het al bewezen dat het uitstel van executie is … ik weet inmiddels van de mensen om mij heen, het komt dodelijk terug!
  Echter in die tussen liggende ‘jaren/maanden’, zijn de ‘slachtoffers’ doodmoe en kampen met de vervelende bijwerkingen van die bestraling en/of chemo.

  En met het tarwegras, mits je er allergisch voor bent dan…

  Vertelt/schrijft Danny:
  -Binnen zeven dagen verdween het brandende gevoel in mijn zij en voelde ik me stukken beter.
  -Een maand later was de pijn geheel verdwenen en wist ik dat ik aan de beterende hand was.
  -De kanker die Danny’s lichaam aantastte is geheel verdwenen.
  -Zijn huid glanst en ziet er extreem gezond uit.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”R”]Niemand aan gedacht dat de diagnose verkeerd kan zijn geweest?[/quote]
  dan is het ,too late.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Nee de diagnose was vast goed, die man had bijna niets, maar ze hadden hem bijna zover om een dure chemokuur te verkopen met de garantie dat er dan wel sprake is van kanker en dan kunnen ze hem weer een kuur verkopen, wat zijn die artsen toch slim of niet.

  0 likes
 • Mies Hoogland bc Vis schreef:

  Wie GENEEST heeft GELIJK, wie GENEEST heeft gelukt! Ik ben heel blij dat dit de sleutel was voor deze 74 jarige man. TARWE GRAS, ik gebruik al jaren tarwe gras, geen goed en toch wer bij mij vorig jaar (augustus 2012) de Ziekte van Kahler geconstateerd. Nee, geen CHEMOKUREN en dokter, ik ga zelf aan de slag. En zie MIJN VERHAAL; negen maanden na ..www.asmi-ikben.nl VILLA66. Binnenkort komt er een nieuw boek uit, mijn verhaal wordt daar ook in beschreven. Nee, ik ben geen SYLVIA M. maar …Genezen van kanker, doe jezelf. En hoe? Er zijn vele wegen naar ROMA, dit is mijn weg geweest. Vragen stuur een email naar [email protected] Ik kom het jullie graag persoonlijk vertellen. PS ROMA, keer dat woord eens om?

  0 likes
 • Mies Hoogland bc Vis schreef:

  Correctie: Tarwe- gras moet zijn GERSTEN -GRAS zijn. HEEL GOED, maar…beiden bevatten chlorofyl.
  Mies Hoogland bc Visionair/ Life Coach

  0 likes
 • R schreef:

  Ik geloof niet dat genezen een kwestie van het juiste middel is. Ook geloof ik niet dat de wetenschap alles weet (artsen) net zo min als de alternatieve heelmeesters.
  Wat ik wel geloof is, dat als het je tijd is je gaat.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Vertel dat maar aan een kind van 9, dat haar tijd is gekomen, beetje vroeg, maar helaas.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Misschien was er zelfs wel een verkeerde diagnose gesteld en had de man gewoon géén kanker maar een “simpele” maagzweer. In dat geval zou zelfs broccoli helpen 🙂

  0 likes
 • R schreef:

  [quote name=”kengai”]Vertel dat maar aan een kind van 9, dat haar tijd is gekomen, beetje vroeg, maar helaas.[/quote]
  De dood kent geen leeftijd. Helaas sterven er ook jonge mensen. Dat dit een feit is staat los hoe je ermee omgaat of dit aan een kind verteld.

  0 likes
 • Enki schreef:

  Het probleem in de geneeskundige wereld van nu is dat men niet wil dat men geneest. Er zijn genoeg middelen tegen kanker. Zolang men ziek blijft, blijft het geld rollen. Gooi heel het systeem weg en men leeft weer voort.

  0 likes
 • kengai schreef:

  R, waarom, wat is het nut om een paar uur of een paar jaar op deze planeet te zijn, waarom mag een hufter 90 jaar worden en een prachtig kind geen 10.
  vind het een simpele christelijke opmerking, dat je tijd is gekomen, hoe oud je ook bent.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  >