Het Complot

Volgens een complottheorie is dit een teken dat de paus en zelfs royals bij de geheime Illuminati zitten

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een complottheorie opgedoken die stelt dat beroemdheden die zich in het openbaar laten zien met een blauw oog, leden van de Illuminati zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Onlangs zijn acteurs, muzikanten, politici en zelfs de paus gefotografeerd met een blauw oog. Complottheoretici beweren dat het gaat om inwijdingsrituelen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op deze manier kunnen leden omhoog klimmen binnen de sinistere organisatie, zo is de gedachte.

Alle wereldleiders

Radiopresentator Sherry Shriner, auteur van ‘Interview With The Devil’, zei: “Je ziet steeds blauwe plekken in het gezicht van Illuminati-politici en -entertainers en dit heeft geleid tot speculatie dat hun ziel is vervangen tijdens een satanisch ritueel.”

Shriner, die afgelopen jaar overleed, claimde dat alle wereldleiders dit ritueel hebben ondergaan.

In de afgelopen jaren zijn onder meer Adam Sandler, prins Philip, George W. Bush en Liz Hurley in het openbaar verschenen met een blauw oog.

Opeens

Prins Andrew had er vorig jaar één, terwijl prins Philip beweerde dat hij op een ochtend in 2013 wakker werd en opeens een blauw oog had.

Paus Franciscus had vorig jaar een blauwe plek onder zijn oog, volgens hem als gevolg van een ongeluk in de Pausmobiel.

George W. Bush beweerde dat hij tijdens een toespraak in het gezicht was geraakt door een microfoon.

Teken van de duivel

In het verleden werd gedacht dat een blauw oog het ‘teken van de duivel’ was, zoals valt te lezen in het Freeman’s Journal uit 1879 getiteld ‘een blauw oog’.

Noah Christopher van America First Patriots vroeg zich af waarom zo veel politici de laatste tijd worden gezien met een blauw oog.

“Tuurlijk is het mogelijk dat diverse politici zomaar ergens tegenaan lopen en tegelijkertijd een blauw oog krijgen, maar ik vind het nogal vreemd,” zei hij.

[Daily Mail]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
5 jaren geleden

Geheime illuminatie, het zal me een worst wezen, te triest voor woorden allemaal. Hopelijk als het zover is dat deze krankzinnige …… deze wereld overnemen valt er een komeet uit de hemel en verdwijnt daarna deze aarde in een zwart gat, incl bunkers waar ze inzitten. Voor nu geniet van de zon en geniet van de kleine dingen van het leven.

Albert
Albert
5 jaren geleden

“Prins Andrew had er vorig jaar één, terwijl prins Philip beweerde dat hij op een ochtend in 2013 wakker werd en opeens een blauw oog had.“

Zou op een demonische macht kunnen wijzen. Een goede vriend van mij had een vreemde ervaring jaren geleden. Een sterk, groot persoon zat op hem en stak zijn vingers geweldadig, hard en veelvuldig in de mond van mijn vriend. Die een geestvervuld, krachtig prediker is (dus zijn woorden betekenen destructie van het koninkrijk van de duisternis!). Zwetend werd hij wakker en zuchtte: “Gelukkig, is maar een droom”. Toen hij naar de badkamer ging en zag in de spiegel dat zijn hele mond bloedde, wist hij wel anders. Het was één van de dingen in de strijd met hemelse gewesten (Eph6), zoals hij er veel meer, maar altijd weer anders, ervoer tijdens zijn bediening. Reëel, not fake! Gods frontlijn is ook satans frontlijn!

Cheeta
Cheeta
5 jaren geleden

Nu nog blond haar erbij.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Nou zie je het lost zich vanzelf op…..de volgende bijeenkomst hangen ze elkaar op, of slaan ze elkaar dood…
De mens is genadeloos in z’n perversiteit …
Gewoon door blijven bidden…..kom je vanzelf op de plek waar je hoort…..

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x