Homepagina » Het Complot » Volgens een complottheorie is dit een teken dat de paus en zelfs royals bij de geheime Illuminati zitten
Volgens een complottheorie is dit een teken dat de paus en zelfs royals bij de geheime Illuminati zitten

Volgens een complottheorie is dit een teken dat de paus en zelfs royals bij de geheime Illuminati zitten

Er is een complottheorie opgedoken die stelt dat beroemdheden die zich in het openbaar laten zien met een blauw oog, leden van de Illuminati zijn. Dat schrijft de Daily Mail.

Onlangs zijn acteurs, muzikanten, politici en zelfs de paus gefotografeerd met een blauw oog. Complottheoretici beweren dat het gaat om inwijdingsrituelen.

Op deze manier kunnen leden omhoog klimmen binnen de sinistere organisatie, zo is de gedachte.

Alle wereldleiders

Radiopresentator Sherry Shriner, auteur van ‘Interview With The Devil’, zei: “Je ziet steeds blauwe plekken in het gezicht van Illuminati-politici en -entertainers en dit heeft geleid tot speculatie dat hun ziel is vervangen tijdens een satanisch ritueel.”

Shriner, die afgelopen jaar overleed, claimde dat alle wereldleiders dit ritueel hebben ondergaan.

In de afgelopen jaren zijn onder meer Adam Sandler, prins Philip, George W. Bush en Liz Hurley in het openbaar verschenen met een blauw oog.

Opeens

Prins Andrew had er vorig jaar één, terwijl prins Philip beweerde dat hij op een ochtend in 2013 wakker werd en opeens een blauw oog had.

Paus Franciscus had vorig jaar een blauwe plek onder zijn oog, volgens hem als gevolg van een ongeluk in de Pausmobiel.

George W. Bush beweerde dat hij tijdens een toespraak in het gezicht was geraakt door een microfoon.

Teken van de duivel

In het verleden werd gedacht dat een blauw oog het ‘teken van de duivel’ was, zoals valt te lezen in het Freeman’s Journal uit 1879 getiteld ‘een blauw oog’.

Noah Christopher van America First Patriots vroeg zich af waarom zo veel politici de laatste tijd worden gezien met een blauw oog.

“Tuurlijk is het mogelijk dat diverse politici zomaar ergens tegenaan lopen en tegelijkertijd een blauw oog krijgen, maar ik vind het nogal vreemd,” zei hij.

[Daily Mail]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. “Prins Andrew had er vorig jaar één, terwijl prins Philip beweerde dat hij op een ochtend in 2013 wakker werd en opeens een blauw oog had.“

  Zou op een demonische macht kunnen wijzen. Een goede vriend van mij had een vreemde ervaring jaren geleden. Een sterk, groot persoon zat op hem en stak zijn vingers geweldadig, hard en veelvuldig in de mond van mijn vriend. Die een geestvervuld, krachtig prediker is (dus zijn woorden betekenen destructie van het koninkrijk van de duisternis!). Zwetend werd hij wakker en zuchtte: “Gelukkig, is maar een droom”. Toen hij naar de badkamer ging en zag in de spiegel dat zijn hele mond bloedde, wist hij wel anders. Het was één van de dingen in de strijd met hemelse gewesten (Eph6), zoals hij er veel meer, maar altijd weer anders, ervoer tijdens zijn bediening. Reëel, not fake! Gods frontlijn is ook satans frontlijn!

  10 likes
  • Serieus, dit geloof je? @ Albert?

   een krachtig prediker die destructief is voor de rijk der duisternis? Wat is een rijk der duisternis? En waarom zou een dominee of prediker hier iets tegen kunnen doen? Echt, dit is wat je noemt je reinste bijgeloof.

   Net zoals het hebben van een blauw oog wat wijst op een satanisch ritueel of dat een ziel in een lichaam is gekropen. STEL een ziel bestaat, dan is dit een onstoffelijk iets. Hoe the hell kan dit dan stoffelijke gevolgen hebben? En stel dat het waar is, zou zo’n satanisch iets dna niet in staat zijn om die blauwe ogen te voorkomen?
   Blauwe ogen lijken me eerder te komen door ruzie, of door het lopen tegen een openstaande deur. Zelf heb ik twee blauwe ogen, dit komt door mijn genen en omdat ik een ubermensch ben. Ben ook blond namelijk en germaans 😀

   Echt, de bijgeloof waar mensen in geloven, niet om te filmen.

   4 likes
   • Een Übermensch? Zal ik de rest van je gezicht ook blauw kleuren?

    7 likes
    • Vreemd Berjan, dat je op deze site nog iets probeert. De meesten hier WETEN gelukkig dat de onzichtbare en geestelijke wereld oorzakelijk is. Zoals je de wortels van een boom niet ziet, maar wel de vruchten ervan. Zoals ik deze woorden type vanuit mijn geest. Et cetera.

     Ik ga t verder niet uitleggen. ‘Paarlen voor de zwijnen’ zegt Jezus. Je KIEST, in je (onzichtbare) denken, voor zoveel dommigheid. Dom in het kwadraat. Dus Domdom! Ja toch? Mag hoor!

     3 likes
     • Albert laat gaan, zo flink als men zich hier op deze site en buiten
      in de grote mensenwereld voordoet, zo zal het dunne t.z.t. ze langs de benen lopen. Men is gewoonweg niet wijzer, niets geleerd, ervaring 0,00 en zal ook nooit iets worden! Want van respect kan ik in sommige reactie ‘NIETS’ terug vinden.

      Hoe arm ben je dan, als je dat niet bezit!

      1 likes
     • De wortels van een boom zie je wel kerel, dat weet iedereen. Dus een vreemde vergelijking…

      En jouw weten is “weten” ik zou er eerder van maken denken/geloven.

      0 likes
  • Als in het lichaam van deze lieden een ander ziel gebracht wordt, dan zouden deze mensen eerst gedood moeten worden opdat de oorspronkelijke ziel uit het lichaam weggaat. Dus alle wereldleiders zijn gedood en vervolgens hun lichaam misbruikt? Van de Paus tot de president van de EU? En hun kinderen en vrouwen/mannen merken niks?

   1 likes
   • Nee, zij worden ‘bezeten’ door een kwade entiteit. Daarvoor hoeven zij lichamelijk niet dood, al wordt het contact met de ziel verbroken en is men innerlijk dus wel gestorven.

    8 likes
 2. Nou zie je het lost zich vanzelf op…..de volgende bijeenkomst hangen ze elkaar op, of slaan ze elkaar dood…
  De mens is genadeloos in z’n perversiteit …
  Gewoon door blijven bidden…..kom je vanzelf op de plek waar je hoort…..

  22 likes
 3. Geheime illuminatie, het zal me een worst wezen, te triest voor woorden allemaal. Hopelijk als het zover is dat deze krankzinnige …… deze wereld overnemen valt er een komeet uit de hemel en verdwijnt daarna deze aarde in een zwart gat, incl bunkers waar ze inzitten. Voor nu geniet van de zon en geniet van de kleine dingen van het leven.

  17 likes
 4. Een blauw oog mogen ze ook bij mij halen. Ik geef ze er zelfs twee. Met Liefde!

  14 likes
 5. Rothschild’s Ex-Wife Found Dead, Hanging from Doorknob at Home

  http://humansarefree.com/2018/07/rothschilds-ex-wife-found-dead-hanging.html

  Annabelle Nelson was 49 jaar oud, de politie zegt dat haar dood niet verdacht is .

  6 likes
 6. Het woord nazar komt oorspronkelijk uit het Arabisch (نظر) en betekent “blik”. In het Turks heet dit voluit een nazar boncuğu of nazar boncuk (nazar: “boze oog”, en boncuğu: amulet).[1]

  In het volksgeloof hebben mensen met helderblauwe ogen een ongelukbrengende blik. Een evenzeer ‘blauw oog’ wordt geacht als tegenmiddel te werken en de boze blik af te wenden.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nazar_(amulet)

  Geeft te denken, niet?

  2 likes
  • Ach zoveel talen, zoveel eigenaardigheden. Kan dit alleen in het Engels zeggen:
   “I know a little Arab and a little Hebrew. The Arab works in a resto and the Hebrew has a laundery”.

   1 likes
  • Geeft niet echt te denken, denk ik. In lang niet alle talen wordt de aandoening Periorbitaal hematoom vertaald als Blauw Oog.

   0 likes
 7. Hij heet Shriner of is hij een shriner? Shriners is namelijk een duister afsplitsing van de vrijmetselarij die zich vooral bezighouden met zieke kinderen. Mannen van middelbare leeftijd die clowntje spelen, je weet wel, allemaal liefdadigheid … Iedereen die voor de Daily Mail schrijft vertrouw ik niet.

  3 likes
 8. Had die Kzak Fred bonnetje Teef… geen blauw oog vlak voordat die kzak buschauffeur werd….. KZAK. Had die sukkel een paar tikkies gekregen. vlak voordat het demmink proces ging verdedigen. vieze KZAK

  2 likes
 9. Nu nog blond haar erbij.

  1 likes
 10. Ik denk dat dit nog veel verder gaat. Niet alleen hebben of hadden deze mensen een blauw oog; ze zijn ook nog eens met foto en al in een (nieuws) medium geplaatst. Ik durf dan ook gerust te stellen dat eenieder wiens foto in een (nieuws) medium wordt geplaatst bij de Illuminatie zit.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

aarde

Aarde gaat over 3 dagen ten onder, als we tenminste deze vooraanstaande klimaatdeskundigen mogen geloven

De Duitse website Alles Schall und Rauch ...

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...