Homepagina » Het Complot » We halen de Rothschilds onderuit, onze onderdrukkers, onze dictators. We zijn hier alleen als slaven. Gele hesjes laten van zich horen in Amsterdam
We halen de Rothschilds onderuit, onze onderdrukkers, onze dictators. We zijn hier alleen als slaven. Gele hesjes laten van zich horen in Amsterdam
Foto: Thomon Wikimedia Commons

We halen de Rothschilds onderuit, onze onderdrukkers, onze dictators. We zijn hier alleen als slaven. Gele hesjes laten van zich horen in Amsterdam

De Franse regering heeft de gele hesjes opgeroepen hun wekelijkse betogingen op zaterdag stop te zetten.

“Hun boodschap is gehoord, we zijn bezig er iets constructiefs mee te doen,” zei de Franse minister van Onderwijs Jean-Michel Blanquer.

President Macron pakte uit met een ‘brief aan de Fransen’, waarmee hij een nationaal debat op gang wil brengen.

Bijna 100.000 mensen

“Ik wil samen met jullie de boosheid omzetten in oplossingen,” schreef hij.

“Jullie voorstellen zullen ervoor zorgen dat we een nieuw contract kunnen opstellen voor de natie en dat we de acties van de overheid en het parlement kunnen structureren. Ook de positie van Frankrijk op Europees en internationaal niveau moet besproken worden,” aldus Macron, die de Fransen eerder nog ‘koppige Galliërs’ noemde.

Afgelopen zaterdag gingen er in Frankrijk bijna 100.000 mensen de straat op om te protesteren tegen het hervormingsbeleid van Macron.

Het was al de negende zaterdag op rij dat er gedemonstreerd werd.

Onze dictators

De gele hesjes-beweging is ook overgewaaid naar Nederland. De mainstream media richten zich niet zozeer op de protesten an sich, maar meer op vernielingen, geweld en de ‘antisemitische ondertoon’.

Afgelopen zaterdag was bij de demonstratie van de gele hesjes in Amsterdam een spandoek te zien met de tekst ‘Stop Rothschilds koop zilver’.

Voor De Nederlandsche Bank zei een betoger: “We halen de Rothschilds onderuit, onze onderdrukkers, onze dictators, de mensen die de wereld in bedwang houden. […] We zijn hier alleen als slaven.”

Eenieder die in het openbaar alleen al het woord ‘Rothschild’ in de mond neemt, wordt neergezet als een antisemiet.

Positief daglicht

Zelfs NUcheckt vond het nodig om een feitencheck uit te voeren op theorieën over de Rothschilds.

Volgens NUcheckt bedragen de totale bezittingen van de bankiersfamilie ongeveer 4,2 miljard euro.

In de media wordt de familie bijna altijd in een positief daglicht gesteld. Dat is niet vreemd, aangezien ze zelf een aantal grote mediabedrijven in handen hebben.

Zo is de familie Rothschild eigenaar van The Economist Group, een Brits mediabedrijf dat onder meer The Economist publiceert.

Zonder twijfel

Ook de Franse kwaliteitskrant Libération, waar het blad Charlie Hebdo na de aanslag in 2011 werd ondergebracht, is in handen van de Rothschilds.

De website Celebrity Net Worth, die een top 25 samenstelde van rijkste mensen aller tijden, schat het fortuin van de familie Rothschild op 350 miljard dollar.

De site merkte na onderzoek op dat het vermogen van de familie Rothschild lastig is te bepalen omdat haar imperium zo omvangrijk is.

Zonder twijfel is het de machtigste familie ter wereld. Velen geloven dat ze alleen al ruim één biljoen dollar aan vastgoed en banktegoeden hebben, schrijft Celebrity Net Worth.

Antisemitische ondertoon?

De familie is vandaag de dag onvoorstelbaar rijk, maar toch worden de Rothschilds vrijwel nooit genoemd als de rijkste en invloedrijkste familie ter wereld, schrijft de website Investopedia.

Het fortuin van de Rothschilds wordt namelijk traditiegetrouw geïnvesteerd in private bedrijven. De meeste familieleden werken voor deze bedrijven, aldus de site.

Investopedia schat het fortuin van de familie op ruim twee biljoen dollar.

Het CIDI schreef naar aanleiding van het spandoek in Amsterdam: “Het gebruik van de naam van de oude bankiersfamilie als symbool voor onderdrukking en machtsuitoefening achter de schermen heeft een antisemitische ondertoon. Na de Slag bij Waterloo in 1815 ontstond de wijdverspreide theorie dat de Rothschilds bij wijze van samenzwering de uitkomst van tevoren wisten, en winst behaalden uit de oorlog tegen Napoleon. Het idee past naadloos bij het stereotype dat Joodse bankiers met hun rijkdom de politiek ondergeschikt zouden houden.”

Samenzweringstheorie

Volgens het CIDI is dit een samenzweringstheorie.

De Wall Street Journal vermeldt echter dat Nathan Rothschild wel degelijk de markt heeft gemanipuleerd en als eerste bankier het nieuws over Waterloo hoorde.

“Rothschild verkocht gelijk grote hoeveelheden aandelen en overtuigde andere investeerders ten onrechte dat de Britten hadden verloren.”

“Toen de koersen kelderden kochten zijn kompanen de aandelen weer op tegen bodemprijzen.”

Ruim voldoende bronnen

De New York Times schreef daarnaast een stuk over het boek ‘The Romance of the Rothschilds’, waarin onder meer staat dat Nathan Rothschild na de Slag bij Waterloo grote sommen geld had verdiend.

De Rothschilds probeerden via de rechter te voorkomen dat het boek werd gepubliceerd, maar die had geen oren naar de argumenten van de advocaten van de familie.

Er zijn dus ruim voldoende bronnen beschikbaar over de manier waarop Nathan de markt heeft gemanipuleerd ten tijde van de Napoleontische Oorlogen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Louise schreef:

  Hahaha ja als je Eikelboom heet snap je het ook niet….
  Kennelijk durven toch steeds meer mensen hun mond open te doen en dat is een goed teken, afwachten welke kant het op gaat….. Hoop dat ze het licht gaan zien….. Macron wil een debat met het volk.
  Maar ja wij hebben een minister president die als een grammofoon plaat door kletst en alles weg lacht, wat moet je daar dan mee…..

  43 likes
  • H.J. schreef:

   Weg stemmen, dit jaar heeft de Nederlandse bevolking minstens 2 maal de mogelijkheid om Rutte te doen wankelen.
   Zorg voor een forse nederlaag voor de regeringspartijen op 20 Maart en op 23 Mei voor een afgang voor de pro EU fanaten.
   Stop deze Rutte hij is niet voor de Nederlanders maar voor de EU.

   29 likes
  • Jos schreef:

   “Maar ja wij hebben een minister president die als een grammofoon plaat door kletst en alles weg lacht, wat moet je daar dan mee….. ”

   Gewoon wat hij ons ook toewenst, in mekaar schoppen en opsluiten in een psychiatrische inrichting waar al dat soort tuig thuishoort !

   24 likes
  • JanB schreef:

   “DE burgers”, dat bestaat niet zei Rutte bij Buitenhof in een verder nietszeggende monoloog van een uur.
   Het zegt weer genoeg over Rutte, “HET bedrijfsleven” is het enige wat ie kent.

   17 likes
  • salvar schreef:

   @louise

   ja onze mp is een genie in het meegaan als iemand iets vraagt maar het wordt altijd een ander onderwerp.
   macron denkt dat hij door te praten met de mensen iets voor elkaar krijgt en ik denk van niet de doos is geopend en gaat niet meer dicht.
   laten we hopen dat de mensen nu doorgaan en niet in de praatjes trappen van de elitedienaar.

   14 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Macron loopjongen van de Rothschild, net als Rutte trouwens.

  23 likes
  • Jos schreef:

   Net als U en de meesten of hebt U Uw pinpas etc. al de deur uit gedaan, zoals ik?
   (No offense !)

   5 likes
   • vladi schreef:

    hoe haalt u uw geld dan van de bank?
    of heeft u geen inkomen?

    fff

    5 likes
    • Jos schreef:

     Ik heb geen geld op de bank.
     Ik ruil, maak, werk voor werk, of laat me in cash betalen.
     Ik heb geen schulden, verbouw mijn eigen eten, heb mijn eigen water.
     Stook mijn cv op hout en heb binnenkort mijn eigen electra.
     Dus, heb ik weinig rekeningen, en dus weinig geld nodig, en weet je dan ben je pas echt rijk….
     En jij Vladi?

     Stay Human.

     5 likes
     • Peter schreef:

      Heb je dan een eigen huisje Jos? Ik wil dit ook gaan doen, uit het burgerschap stappen bedoel ik. Maar ik weet echt niet hoe. Ik zit in een huur situatie en kan niet ergens in een bos een leuk huisje kopen, met genoeg ruimte er omheen om mijn eigen eten te maken. Daar heb ik gewoon geen geld voor. En mijn jarenlange oproepjes op Marktplaats en talloze bezoekjes aan Omslag, hebben nog nooit iets opgeleverd. Dus hoe doe je dat dan.

      1 likes
   • dna schreef:

    Jos grootpraat, ff antwoord geven op vladi.

    2 likes
  • Antonio B. schreef:

   Ik vraag me af wie niet in het huidige systeem. Alles wat we in de 2e kamer zien of welk parlement dan ook is gecontroleerde oppositie wat dat betreft.

   2 likes
 • marcel Koningen schreef:

  Rothshild zit pas een paar eeuwen in bankzaken en heeft een aanstelling gehad van……Het Vatikaan die zich al een paar millennia bezig houd met bank zaken.De arabieren zitten sinds de olie in bankzaken.Dus wordt het toch weer op nummer een het jezuïeten kapitaal , op twee joods kapitaal,op drie islamitisch kapitaal .Ze zijn alle drie meedogenloos en werken al jaren,eeuwen ,millennia samen.
  Noem ze in een adem religieuze fundamentalisten dan heb je een vlag die de lading dekt waar iedereen mee uit de voeten kan en meteen weet waar over het gaat.Als men een groep steeds noemt die niet eens de belangrijkste is en de andere vergeet dan……………..lijkt het een klein beetje alsof er een klein vooroordeel meespeelt.Maar gelukkig gaat het hier natuurlijk om slecht geïnformeerdheid natuurlijk.
  Mvrg,Marcel

  6 likes
  • Jos schreef:

   Rot-schild zijn de banken, AbnAmro is er één van…..
   Rabo, (Ruilt Alle Boeren Op) idem, etc.
   Zolang je nog een rekening bij dat schorem hebt, doe je gewoon mee.
   Zij weten dat, jij ook?
   If so, stop het dan door jouw rekening op te zeggen, it’s the only way.

   5 likes
   • Jos schreef:

    Simpeler uitgelegd; stop het monster te voeden wat jou opvreet….
    Daar heb je geen geel hesje voor nodig.
    Neem je eigen verantwoordelijkheid, het is de enige weg naar werkelijke Vrijheid.
    Ook de gele hesjes zijn een psy-op, ondertussen gaan de poppenspelers gewoon door.
    THINK!

    12 likes
   • dna schreef:

    Nogmaals hoe kom jij dan aan je inkomen?

    2 likes
 • Only TRUTH schreef:

  Tabernanthe Iboga, een Natuurlijk medicijn.

  Please Help us Free Sara Glatt.
  Help een vriend en je helpt de wereld een beetje beter worden.

  https://www.change.org/p/people-with-traumas-sadness-frustrations-and-addictions-help-us-free-sara-glatt-who-has-been-held-in-prison-for-more-than-2-years-without-trial-6088e3c6-56bb-4ee7-89d1-9fecc19b0898

  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/iboga-een-wonderplant/

  Het is mijn mening, dat de Tabernanthe Iboga, zoals Schoon Water, Schone Aarde, Schone Lucht, Cannabis, Papaver en Coca ultiem veel waardevoller zijn voor een Gezonde Mensheid, dan bijv. goud, wat je niet kunt consumeren of inhaleren. Je wordt ermee genept. Het kan niet fungeren als brandstof.

  Niets staat los van iets. We kunnen alleen met elkaar de Wereld beter maken.

  Met de gele vestjes aan: Stop de Chemtrails, Sluit Monsanto/Bayer, Expose Big Pharma, Boycot Foute E nummers, Accepteer nooit 5G, Weiger schiet fodder te zijn.

  Met Dank voor jullie aandacht en tijd om de Petitie te lezen (de Nederlandse versie staat onder de Engelse), en misschien tekenen, een comment plaatsen en delen?

  17 likes
 • Axel M. schreef:

  De Rothschild ” eigenlijk de fam. bauwer voordat ze hun naam veranderde ” waren en zijn de hoofd bankiers van het Vaticaan met een geschat vermogen ” geschat, het ware getal zal véle malen hoger liggen ” van 500 triljard dollar .
  Om even duidelijk te maken hoeveel dat is begin ik even bij een biljoen.
  Hoelang heb je nodig om door 1 biljoen heen te komen ?
  Als je elke dag $ 10,000 zou opmaken heb je nog steeds meer dan 300 jaar nodig om het op te krijgen !
  1000 x 1 biljoen = 1 triljoen en dat 500 keer !!!
  Krijg je nu een idee.
  Daarom zei Mayer Amschel Rothschild de vader van Nathan Rothschild ook ” laat mij het geld voor een land drukken en het maakt mij niet uit wie de wetten schrijft .”
  ( geld is de grootste religie ter wereld, je moet erin geloven dat het bestaat !! )

  ALLE ja ALLE staten in de wereld worden beheerd door de banken en NIET anders om .
  Van welke staten nog niet onder deze banken familie(s) vallen wordt nu oorlog gevoerd om dit zo te krijgen, Libié, syrié, Iran, Irak noem ze allemaal maar op . ” dat is ook de ware reden ipv. olie ,waar nog voor generaties genoeg in vaten opgeslagen ligt , wat weer niet wordt verteld om de olieprijs hoog te houden “.

  Doordat deze familie(s) geen wetten of regels hebben om zich aan te houden kunnen zij ALLES doen wat zij willen, zij beschikken zelfs over leven en dood van hele bevolkingsgroepen en voelen zich daardoor GOD . Waardoor ze ALLE anderen als slaaf zien en zo behandelen .
  ( sarcasme ) : Psychopaten met een god syndroom, wat zou daar nu fout mee kunnen gaan ?!

  ( een idee ) Misschien wordt het weer eens tijd de Guillotine uit het stof te halen.
  Of beter nog is het niet meer meewerken aan dit systeem.

  Groetjes
  Axel M.

  10 likes
  • Pinikkiocratie schreef:

   De Rothschild zijn de bankiers van all banken. Ze zijn begonnen met de Engelse bank over te nemen, toen der tijd het machtichste imperum. De Vatican bank kwam in 1823 aan de beurt nadat de judeo-masonieke franse revolutie allles van de kerk had gestolen met de napoleon oorlog om de nieuwe wereld orde te beginnen. daarna kwamen al de andere judeo-masonieke oorlogen om Europe richting de nieuwe wereld orde te brengen.
   Voor een nieuwe wereld orde moet eerst de oude orde kapot.
   In Europa was de oude orde monarchie op basis van christelijke regels.

   3 likes
 • thomass30 schreef:

  Zou Gladiator er ook tussen zitten?

  2 likes
 • Finadi schreef:

  Mensen die verder in de rabithole van de Rotschilds zijn gaan diggen, hebben ontdekt dat hun zijn ter dienste van nog machtige families. De Payseur familie bijvoorbeeld. https://plus.google.com/+JohnWarden007/posts/PAxYABufN1u

  9 likes
 • eksegese schreef:

  Het zou kunnen dat er nu daadwerkelijk een echte revolutie tegen the deep state gaande is. zou het dan nu echt gaan gebeuren ?

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/en-als-q-en-het-grote-ontwaken-echt-zijn/

  Het heeft er waarachtig alle schijn van !

  3 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Ja, het gebeurt. NU ! Eindelijk.

   2 likes
   • eksegese schreef:

    Ik heb lang getwijfeld aan Trump doch altijd wel met voordeel van diezelfde twijfel. Er waren zoveel dingen die hem verdacht maakten maar waarschijnlijk moest dat ook wel om the deep state in verwarring te brengen. Anders hadden ze hem natuurlijk onmiddellijk gelyncht. Een gevaar wat altijd nog bestaat uiteraard, maar hij zal wel voorzorgsmaatregelen getroffen hebben dat dat hen niet meer zou helpen.

    2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  droom over de rijkDOM van rotschil het BNP van nederland is gemiddeld 800 miljard perjaar https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=bnp+van+nederland&ie=utf-8&oe=utf-8
  zeg dat 2/3 verdwijnt in het zwarte gat de banken van de rotschil door aflossingen, rente, belastingen, BTW, stelende deurwaarders valse notarissen alle kosten boetes op boetes etc etc..
  bedenk dan dat wij natuurlijke-mensen geen geld nodig hebben als jij toch steeds 2/3 laat afnemen en van die 1/3 niet eens al je nodig heb om fatsoenlijk met de mensen rechten die jij behoort te hebben jou en mijn samenleving gezond kan houden waar zieken huizen omvallen om hopende als gezondheidscentra weer uit de as te verrijzen..
  in mijn wereld mogen banken niet omvallen maar instorten.. TOEN er nog geen banken waren waren er ook geen geld problemen deze problemen zijn alleen van banken.. MAAK ze nooit jou probleem.. jo kan er alleen maar rot van worden..
  tot zo ver…

  4 likes
  • Jos schreef:

   Klopt, we doen het allemaal zelf, als je je kippen niet voert gaan ze immers ook de pijp uit.
   Bedenk dat als geld gedrukt kan worden door een geldpers, waarom dan toch iedereen zich laat uitpersen?????

   4 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Zijn het de bankiers??
  Gestoorde politici ??
  Nee, het gaat om de gewone man en vrouw.
  Het uitbuiten en onderdrukken door een klasse die zich verheven voelt.
  Einde van de dressuur.
  We maken ons los en breken uit het patroon.
  We laten kinderen weer zien wat leven in vrijheid is.
  Einde van de onderdrukking.
  Want we hebben ons laten onderdrukken door bureaucratische regels.
  Gevangen genomen door regels die ons zijn opgelegd door de besturende elite.
  Regels die slechts één doel hebben: onderdrukking en vrijheidsberoving van de massa.

  6 likes
 • Ron schreef:

  Alleen aan die rotzakjes kun je niet aan en ze hebben alle kapitaal om een Wereldoorlog uit te lokken en ons te vernietigen. Destijds leverde GM alle benodigde motoren aan Hitler tot hij deze niet meer kon betalen. Toen verklaarde de USA de oorlog aan Duitsland.

  5 likes
 • Equinox schreef:

  Typisch dat ineens het geluid weg valt op twitter zodat Mr zijn verhaal niet kan doen.
  Maja, is gewoon technisch manko dus daar hoef je niets achter te zoeken.
  Ben je mal!!!

  3 likes
 • diana schreef:

  Ja Jos, hoe doe jij dat?

  2 likes
 • Ceesboogaart schreef:

  uiteraard zegt CIDI dat t een anti-semitische een samenzweringstheorie is, Rotschild is diegene die de Balfour verklaring ondertekend heeft en de leider van de Israelische fascistische zionisten, en de stichter dus in feite van Israel de meest anti-semitische staat in de wereld en Palestina.
  Geen wonder dat Wilders en Baudet zo pro-Israel zijn, de wolven in schaapskleren.

  En (ant)i-semitisch? Dat is een term die Zionisten /Israeli’s claimen, evenals de Holocaust,
  er er gelijk een raskenmerk van maken, semitisch wat met TAAL heeft te maken, niet met ras of religie. 2% of een semitische taal sprekenden zijn joden, 90% zijn Arabisch sprekend. Israel is de meest anti-semtische staat in Palestina, vooral naar christelijke en islamitische Palestijnen.terwijl het (anti)joods zou moeten zijn in media en artikelen, in het CNN programma A Shadow Over Europe: Anti-Semitism in 2018 CNN, zegt david baddiel : the hatred against our race….het zou veel beter zijn onderscheid te maken tussen de term Jood en Zionist/”Israeli”, want de laatste claimen ook de term Jood terwijl de meerderheid van hen dat genetisch niet zijn, nogmaals Jood is een term die slaat op religie niet op ras (of taal). Dat zie je ook aan de zgn. Holocaustverklaring, die verbinding.En met genetisch Jood bedoel ik dan dat zijn van orgine geen Joodse Palestijn in hun stamboom hebben die hebben net als nu de meerderheid van islamitische Palestijnen de DNA haplogroup J1, de andere Arabieren J2. En de meerderheid van de Zionisten hebben een van 7 andere DNA haplogroepen. Het zijn niet de Joden die de ellende in Arabische wereld hebben veroorzaakt, maar de VS en Zionisten/”Israeli’s” en dus Rothschilds en de andere “joodse” families die de wereld regeren en verpesten.

  2 likes
 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  franse

  Kijk: Franse professor schokt iedereen met rake uitspraken over pandemie

  Het aantal coronabesmettingen in Frankrijk neemt met ...

  >