Homepagina » Het Complot » Altijd al willen weten welke aanslagen (in Nederland) false flag-operaties waren? Komt dat zien, komt dat zien
Altijd al willen weten welke aanslagen (in Nederland) false flag-operaties waren? Komt dat zien, komt dat zien

Altijd al willen weten welke aanslagen (in Nederland) false flag-operaties waren? Komt dat zien, komt dat zien

Studium Generale Breda en DVM-TV presenteren op zondag 8 april aanstaande Fake News – Echte Waarheid. Tijdens dit evenement worden lezingen gegeven door Ole Dammegard en Ronald Bernard.

Ole Dammegard is in 1958 in Denemarken geboren en is op 8-jarige leeftijd verhuisd naar Zweden. Hij is muzikant, onderzoeksjournalist, auteur en spreker.

In 1983 startte hij zijn onderzoek naar de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Later, in 1990, begon hij met onderzoek naar de moord op de Zweedse premier Olof Palme en hij schreef daar een tweedelig boek over van maar liefst 1100 pagina’s, getiteld: ‘Coup d’etat in Slow Motion’. Hij documenteerde 10 jaar later diverse feiten die keer op keer niet bleken te kloppen met de originele lezing die we in de mainstream media te horen krijgen als het gaat om terroristische aanslagen, politieke moorden en andere belangrijke historische gemanipuleerde gebeurtenissen en reële complotten.

Verborgen aanwijzingen

Hij staat nu bekend als een van de meest gerespecteerde onderzoekers van deze onderwerpen ter wereld en hij is door ontelbare alternatieve mediakanalen geïnterviewd om zijn theorieën te bespreken en te verklaren. Door zijn zeer gerichte en gedetailleerde onderzoek naar ‘valse vlag-operaties’ is hij zelfs al een paar keer in staat gebleken om tijd en plaats van de volgende aanslag te voorspellen aan de hand van verborgen aanwijzingen die om een bepaalde reden kennelijk bewust worden ‘prijsgegeven’.

Ole ontving in Denemarken de Praagse Vredesprijs en hij heeft vorig jaar ontdekt dat zijn achternaam over het internet gaat als een ‘werkwoord’. Als men het heeft over ‘Dammegarding’ wordt daarmee bedoeld dat foto’s en officiële versies van een terroristische aanslag of politieke moord dermate onder de loep worden gelegd dat er aanwijzingen kunnen worden gevonden die aantonen dat er hele andere – vaak politieke – motieven achter deze aanslagen schuilgaan.

Kortom, Ole is een geïnspireerd onderzoeker en spreker die je in levenden lijve graag wilt horen verklaren dat angst niet het juiste antwoord is op de gebeurtenissen in de wereld van vandaag.

Onstopbare (r)evolutie

Ronald Bernard (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer. Hij heeft een achtergrond in economie, psychologie, bouwkunde en theologie.

Ronald heeft sinds vorig jaar grote bekendheid gekregen door een vijftal interviews die door DVM-TV zijn opgenomen en gepubliceerd. Het eerste interview ging vrij onverwachts viraal en de diverse daaropvolgende interviews zijn inmiddels al in heel veel talen vertaald en in nog veel meer landen verschenen; van Finland tot China en van Tsjechië tot Israël.

Als zelfstandige was Ronald dertig jaar werkzaam in diverse branches. In de financiële sector was dit o.a. vermogensbeheer en valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU-land en staat voor een ‘Goed Beheer van Al het Leven’. Als grondlegger van De Blije B zet hij een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank (i.o.) op. Aldus is er vanuit de samenleving een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande. Hier zal Ronald uitgebreid over vertellen zodat ‘een goed beheer van al het leven’ en een gezonde samenleving hopelijk iedereen inspireert tot een reële manifestatie in de (nabije) toekomst.

Geïnteresseerd? Bestel dan hier je tickets!

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
Albert
Albert
2 jaren geleden

Ben al lid geworden van de BlijeB, oftewel beter nu; de B.ofJoy! Goede zaak. Bernard, een man die eindelijk bertrouwbaar en het waard is geloofd te worden, komende uit de mafiose, arrogante de bankenwereld punditbende (8000 schatrijke elite – satans aanbidders! – daarvan ‘regeren de wereld’). Zelfs al is mijn motief: ‘Love You All, Trust Only God’. Bernard was er bijna één van, totdat zij geweten ging spreken en een dappere – vrijwel onmogelijke – weg terug aanving, zie Youtube. Chapeau, daar kunnen we de oorlog mee winnen! En de oorlog, ook dankzij Trump, tegen het Grote Wereldwijde Globalisten (NWO) Kwaad is pas begonnen!

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Albert
2 jaren geleden

beste albert.

lees ik 1 op de 8000 kan er niet tegen ?.. of plaatsen we hem op de lijst vermoorde zelfmoord pleegende mensen uit het financiële stelsel die nog leeft ?..
1 naam 1 plaats zou mooi zijn te mooi zelfs dus niet nu dan, hopelijk wel vastgelegd onder ede bij een notaris voor als..
ben er in afwachting van.. zouden al zijn interview`s een aangifte zijn zou het OM gronden zien voor …..
een persoon die geleerd heeft keihard te zijn leert daar door ook zich te gedragen als of hij vol schiet toneel school is zo simpel..
verder heb ik geen ID of Paspoort gezien of dat de interviewster dat zegt te hebben gezien etc. etc. voor een wolf nog heel wat vragen die schapen niet hebben of lam geslagen onder de indruk van de uitlatingen zijn misleiden is bij wel niet verboden helaas (misleiden is vice versa leiden van een mis)

met de complimenten van,

:adrianus-johannes.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  :adrianus-johannes.
2 jaren geleden

misleiden is bij wet niet verboden helaas

Albert
Albert
Reactie op  :adrianus-johannes.
2 jaren geleden

Adri, lijkt mij allemaal vermoedens, mogelijkheden, axioma’s, vooronderstellingen, inschattingen. Zo kan ik er nog wel honderd maken. Heeft u niets meegekregen van een soort zesde zintuig, zodat je kan smaken of iemand liegt of niet, nadat u ook van alle FEITEN en achtergrond – lokaal maar ook wereldwijd – heeft vernomen? Zonder dat we eigen stinkin thinkin toepassen op niemand? Waar je schat is, is je hart en soms denk ik bij mensen; zit dát allemaal in je eigen hart?

faya
faya
Reactie op  Albert
2 jaren geleden

Darwinisten hebben geen 6e zintuig of is het volledig uitgeschakeld en komen er dus geen moment op dat er mensen zijn die dat wel hebben, ze weten niet eens wat het is.

Albert
Albert
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Ja want Darwinisten hebben ook lage voorhoofden en wat je niet hebt, kan je ook niet geven en je gaat die richting uit waar je dominante gedachten zijn geweest.

faya
faya
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Of Darwinisten lage voorhoofden hebben? nooit op gelet.
Het zit ‘m in het niet geloven van ze, ze geloven niet in een Bron, in iets Hogers, daar waar intuitieve invallen vandaan komen.
Wat je niet hebt kan jou ook niets geven.
Vandaar dat criminelen altijd ongelovigen/Darwinisten zijn, ze denken dat iedereen maar in alle misleidingen en leugens trappen die zij verzinnen.
En dat ze dat ook mogen want de wet verbied het niet.
Het heeft met fatsoen te maken maar daar hebben ze ook al maling aan.
Dus die antenne die ontwikkelde mensen wel hebben, die werkt bij hun niet.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Albert
2 jaren geleden

albert,

dank voor je commentaar..

je heb helemaal gelijk met jou woorden het zijn jou woorden, wie jij ben..
mijn zintuig is de samenleving en mijn ethisch compas zo ieder in zich draagt aan dan wel uitgeschakeld..

aangifte of officieel de klok luiden zou in feit de verplichting zijn, zie verder op in dit schrijven uitgelegd als men nederlander is.. gezonde twijfel, houd een gezonde geest en lichaam is het beste 6de zintuig.. daarnaast heeft een goede spreker maar een half woord nodig..

samen-leven gaat nooit zonder verstand-houden en we hebben dit met veeeel denk-werk in boeken geschreven.. ons er steeds naar te her-inneren zich te houden aan de minimale omgangs-normen samen-te-leven in een steeds moeilijker wordende maatschappij..
wanneer je de wet ken, kan je hem ook Nooit overtreden, tenzij BEWUST.. iedere nederlander dient de wet te kennen.. wie is uitgezonderd?.. het enige exquis is geen nederlander zijn..
art. 1:1 en 3:33 BW zijn een beging..
ik geef jou en ronald b, en alle andere lezers art. 160 SV, en kijk ook naar 162SV
Tweede Boek. Strafvordering in eersten aanleg
Titel I. Het opsporingsonderzoek
Vierde afdeeling. Aangiften en klachten
Artikel 160
1 Ieder die kennis draagt van een der misdrijven omschreven in de artikelen 92-110 van het Wetboek van Strafrecht, in Titel VII van het Tweede Boek van dat Wetboek, voor zover daardoor levensgevaar is veroorzaakt, of in de artikelen 287 tot en met 294 en 296 van dat wetboek, van menschenroof of van verkrachting, is verplicht daarvan onverwijld aangifte te doen bij een opsporingsambtenaar.
2 De bepaling van het eerste lid is niet van toepassing op hem die door de aangifte gevaar zou doen ontstaan voor ene vervolging van zichzelven of van iemand bij wiens vervolging hij zich van het afleggen van getuigenis zou kunnen verschonen.
3 Evenzo is ieder die kennis draagt dat iemand gevangen gehouden wordt op ene plaats die niet wettig daarvoor bestemd is, verplicht daarvan onverwijld aangifte te doen bij een opsporingsambtenaar.

in het achterhoofd houden jullie dan dat er nog steeds misleid mag worden en leg dan de uitspraken van ronald b. langs deze maatschappelijke lat..

geen enkel geloof spreekt zonder uit heiligboek te spreken moet je ook in de samen-leven nooit streken zonder de grond beginselen daarvan te kennen..
dus beging met lezen en niet elkaar belasten.. het 6 de zintuig, zo lang het nodig is van deze samenleving is de wet.. hij/zij beschermt je tenzij jij hem niet kent..
in de praktijk bestaat nederland uit heeeel weinig nederlanders..

met de complimenten van,

:adrianus-johannes

faya
faya
Reactie op  :adrianus-johannes.
2 jaren geleden

…”een steeds moeilijker wordende maatschappij”……?
Het gaat alleen maar makkelijker en gezelliger worden als al het schuim der Aarde opgepakt is.

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Zeer interessant. Overigens is John F Kennedy vermoord door William Greer. Inderdaad – de secret service agent die de wagen bestuurde. De originele Zapruder film met de laatste beelden van de moordaanslag op Kennedy zijn bewerkt. Er zijn enkele frames uitgenomen. Je ziet ook dat William Greer zich omdraait op het cruciale moment. Er zijn na de aanslag meer dan honderd mensen vermoord rondom JFK die of te dicht in de buurt waren en zagen wat er echt gebeurde of op de hoogte waren van de met voorbedachte raad uitgevoerde aanslag. Kennedy is vermoord omdat hij de FED (Federal Reserve) en de CIA (Allen Dulles – eerste CIA director) wilde opdoeken. Harvey Lee Oswald is niet de moordenaar van JFK.

Milton William Cooper gaf hier veel ruchtbaarheid aan. Vroeger werkzaam bij de United States Airforce en hij is alter ook vermoord – vooral om het gegeven dat hij wat te veel naar buiten bracht over aliens, UFO’s, AIDS en andere global killers die in een laboratorium zijn ontwikkeld maar ook over 9-11. Zijn boek ‘Behold a pale horse’ is wereldwijd gretig gelezen in de alt-community. Is gratis als PDF online (plus minus 500 bladzijdes).

Albert
Albert
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

Is wat off-topic (buitenland) maar is idd interessant, en heb onderstaande als blog in Amerikaanse pers gelanceerd… om ons wat wakker te blijven houden. Gezellige klub die CIA:
– CIA patriot Cody – ‘Should get 1 million for destroying the Fedbuilding is OK’ – Snodgres explained The Bush and Clinton fam were deep “in drugs, weapondealing and many, many more sinistre and criminal bizz”! Snodgres just escaped for CIA murderers when he leaked this to the press!
– CIA Basterd Brennan, the Biggest Criminal ever, should be in jail NOW! Acta est fabula! Brennan and Baker et cetera! Yes dear Donald, “We ARE Angry”!😡
– CIA Clapper: “I Really Question His – ‘Ex hypothesi’ – Multiple Disordered Personalities and Xtreme Level of Sneaky Traitorship (and his Fitness keeping him Outside the Jail, Haha)!”
– CIA Director Traitor Casey (1981): “We know our Disinformation Program is complete when everything the American public believes it is false”.
– CIA’s Michael Morell (Traitor Deputy Director and former Acting Director: an outspoken critic of Trump and an early CIA voice promoting the Russian collusion and election meddling narrative and 100% Pro KiLIARy 2016): “The intelligence “deep state” did in fact go to war with Trump”. He admitted his leading role in the intelligence community waging political war against Trump, describing his actions as something he didn’t “fully think through”. But:”It wasn’t a great idea to leak against and bash a new president!”
– CIA Traitor Colby: “The CIA owns everyone of any significance in the major media”.
(He was linked with the murders of the Swedish Olaf Palme and The German Barshel, see book of German resarch journalist Patrik Baab and ex Pentagon advisor Robert Harkavy)
– CIA Traitor Stockwell: “It is the function of the CIA to keep the world unstable and to propagandize and teach the American people to hate, so we will let the Establishment spend any amount of money on arms”.
– Anti CIA Traitors Pres. J.F. Kennedy: “I will splinter the CIA into a thousand pieces and scatter it into the winds”
(Our hero was murdered by CIA Traitors two weeks later).
– Truman: ” I never would have agreed to the formulation of the CIA back in forty-seven, if I had known it would become the American Gestapo”.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Ronald Bernard? Klinkt eerder als een pseudoniem.

De Blije B haakt in op complotten en lokt hier een categorie mensen mee. Verder doet de Blije B aan certificaten verkopen om zo geld binnen te kunnen krijgen. Verder geeft de Blij B nul rente, maar investeert ook? Misschien heb ik niet goed gelezen, maar investeren betekent risico nemen. En daar zit de crux, het risico en kan de bank, als je het een bank mag noemen, dus omvallen.

Om een lang verhaal kort te maken rammelt deze bank en om een zekere Ronald B. zomaar te vertrouwen, omdat de man met onthullingen komt over satanische praktijken enzo en de complotdenkers tegemoet wil treden vind ik persoonlijk nogal een wankele basis en geen goed alternatief. Het kan zelfs zeer schadelijk zijn voor het complot speelveld waar mensen de controverse opzoeken en proberen de leugens te ontkrachten, als deze man een oplichter blijkt.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

U heeft het volledig bij het juiste eind.

Dit heerschap deugt voor geen meter en niets van wat hij verteld heeft over zgnd “satanische rituelen door de elite” wordt ondersteund door ECHTE onthullingen zoals bijv. namen (al was het er maar 1) en plaatsen (ook hier, al was het er maar 1) want hij is er naar eigen zeggen toch bij geweest………no way in hell!!

Gladiator

Albert
Albert
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

Zo simpel is dat niet. Natuurlijk is het le-vens-gevaarlijk wat hij openbaarde allemaal, zeker weten goud eerlijk dus, en om dan namen in die misdadige mafia te noemen… dat zegt hij zelf ook, kan niet. Nog niet misschien. Maar ondertussen kan hij zijn prima werk doen, en mensen waarschuwen! Desnoods moet hij dat met de dood bekopen, het zij zo voor hem. Oordeel alstublieft niet te gauw. Kijk liever nog eens die videos, met een ontvankelijk, niet vooringenomen hart. awaarschijnlijk zalnu zijn eerlijkheid opvallen, EN zijn lef!

only you
only you
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Zal je zeggen dat er bekenden in mijn omgeving eringetrapt zijn en kapitalen kwijt zijn?

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

weg met ons

Ronald Bernard. De eerlijkheid gebied dat ik van het vijfluik alleen het eerste deel heb gezien. Ik weet niet of jij dat interview ook hebt bekeken. Toen het kindoffer ter sprake kwam schoot Bernard vol. Ik zweer je – dat was niet geacteerd. Die tranen waren echt. Ook zijn kennis van het financiële systeem en hoe ze met kinderlijk gemak sancties kunnen omzeilen die bepaalde landen treffen. Het mag toch inmiddels algemeen bekend zijn dat de elite/cabal zich vaak ophouden in geheime genootschapen als de illuminati, Skull and Bones, Temple of Set, Vrijmetselaars en noem ze allemaal maar op. Rituele offeringen zijn gemeengoed voor deze Luciferiaanse (satanische) bewegingen. Dit deden ze duizenden jaren geleden al. Wat mij veel meer verbaasd is dat Ronald Bernard nog geen hartaanval heeft gekregen of om een andere manier om zeep is geholpen zoals vele anderen hem voor zijn gegaan die uit de school klapten.Vergeet niet – truth is the new hatespeech.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

Dergelijke rituelen vinden nog steeds plaats. Neem de Bohemian Club bijvoorbeeld waarvan de meeste leden, directieleden zijn veelal afkomstig uit de nucleaire sector en wapenindustrie, naast politici, zakenbankiers, en directieleden van inlichtingendiensten. In de meeste gevallen zijn de leden tevens lid van de Trilaterale Commissie en of de Council on Foreign Relations.

In de maand juli organiseert de BH altijd een zomerkamp in noord Californië, genaamd de Bohemian Grove en daar gaan de wildste geruchten over. Zo zouden er aliens rondlopen in het kamp? En er zouden meisjes/vrouwen worden misbruikt die gebukt gaan onder het CIA project MKultra. Vooralsnog is hier geen bewijs voor geleverd al wil ik best aannemen dat sommigen schreven dat er bloedmooie vrouwen van over de wereld naar het vliegveld van Sonoma County werden overgevlogen.

Te minste, als we het vermogen bekijken van de leden en naast het feit dat de Californische wijnen op de Bohemian Grove rijkelijk schijnen te vloeien, kun je je voorstellen dat er prostituees worden overgevlogen voor een pleziertje.

De Bohemian Grove lag hieromtrent nogal onder vuur naast het feit dat journalist Alex Jones het inwijdingsritueel had gefilmd van de Bohemian Grove waar een priesterorde voor een altaar een offer bracht om de zonden te verbanden. Sommigen beweerden dat er voor de rest van het jaar ook mensenoffers werden gebracht bij het altaar maar is nooit bewezen. Dat de Bohemian Grove rituelen gebruikt die bekend zijn binnen de vrijmetselarij is duidelijk. Dergelijke inwijdingsrituelen binnen de Bohemian Grove zijn welbekend naast dat er verslagen zijn dat met een bezoek van koningin Elizabeth II er een grootst maçonniek inwijdingsritueel aan vooraf ging.

https://i2.wp.com/cloakedtruth.com/wp-content/uploads/2014/10/bohemiangrove02-03-1.jpg?zoom=2&resize=750%2C375

Echter betreft dergelijke ceremonies geen verdere uitleg om je druk over te maken. Wat dat aangaat valt het inwijdingsritueel van het geheime genootschap Skull and Bones des te meer op. Deze werd ooit vastgelegd door een camerateam van de New York Observer onderleiding van Ron Rosenbaum.

Ron Rosenbaum doceerde in de journalistiek op universiteiten en stelde ooit dat hij op zoek was naar bewegingen waar fascisme uit voort kon vloeien. Dat veel leden van Skull and Bones toevallig lid zijn van de Bohemian Club sluit hier wel bij aan in de zin dat sommigen schreven dat er op de Bohemian Grove tussen leden van alles word besproken inclusief mogelijke nieuwe oorlogen.

Het Business model en de verdiensten er aan. Niet bepaald mijn wereld en met het zien van de volgende beelden bevestig ik mij zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=DD-JttocUzk

x

Check Also

pfizer

Gehackte e-mails: coronaprik Pfizer goedgekeurd ondanks ‘problemen’

Er zijn documenten over het coronavaccin van ...

van ark

Minister Van Ark ‘liegt het hele volk voor en moet onmiddellijk opstappen’

Door de toenemende drukte in ziekenhuizen zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x