Het Complot

Altijd al willen weten welke aanslagen (in Nederland) false flag-operaties waren? Komt dat zien, komt dat zien

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Studium Generale Breda en DVM-TV presenteren op zondag 8 april aanstaande Fake News – Echte Waarheid. Tijdens dit evenement worden lezingen gegeven door Ole Dammegard en Ronald Bernard.

Ole Dammegard is in 1958 in Denemarken geboren en is op 8-jarige leeftijd verhuisd naar Zweden. Hij is muzikant, onderzoeksjournalist, auteur en spreker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In 1983 startte hij zijn onderzoek naar de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King en Robert Kennedy. Later, in 1990, begon hij met onderzoek naar de moord op de Zweedse premier Olof Palme en hij schreef daar een tweedelig boek over van maar liefst 1100 pagina’s, getiteld: ‘Coup d’etat in Slow Motion’. Hij documenteerde 10 jaar later diverse feiten die keer op keer niet bleken te kloppen met de originele lezing die we in de mainstream media te horen krijgen als het gaat om terroristische aanslagen, politieke moorden en andere belangrijke historische gemanipuleerde gebeurtenissen en reële complotten.

Verborgen aanwijzingen

Hij staat nu bekend als een van de meest gerespecteerde onderzoekers van deze onderwerpen ter wereld en hij is door ontelbare alternatieve mediakanalen geïnterviewd om zijn theorieën te bespreken en te verklaren. Door zijn zeer gerichte en gedetailleerde onderzoek naar ‘valse vlag-operaties’ is hij zelfs al een paar keer in staat gebleken om tijd en plaats van de volgende aanslag te voorspellen aan de hand van verborgen aanwijzingen die om een bepaalde reden kennelijk bewust worden ‘prijsgegeven’.

Ole ontving in Denemarken de Praagse Vredesprijs en hij heeft vorig jaar ontdekt dat zijn achternaam over het internet gaat als een ‘werkwoord’. Als men het heeft over ‘Dammegarding’ wordt daarmee bedoeld dat foto’s en officiële versies van een terroristische aanslag of politieke moord dermate onder de loep worden gelegd dat er aanwijzingen kunnen worden gevonden die aantonen dat er hele andere – vaak politieke – motieven achter deze aanslagen schuilgaan.

Kortom, Ole is een geïnspireerd onderzoeker en spreker die je in levenden lijve graag wilt horen verklaren dat angst niet het juiste antwoord is op de gebeurtenissen in de wereld van vandaag.

Onstopbare (r)evolutie

Ronald Bernard (1962) is sociaal maatschappelijk ondernemer. Hij heeft een achtergrond in economie, psychologie, bouwkunde en theologie.

Ronald heeft sinds vorig jaar grote bekendheid gekregen door een vijftal interviews die door DVM-TV zijn opgenomen en gepubliceerd. Het eerste interview ging vrij onverwachts viraal en de diverse daaropvolgende interviews zijn inmiddels al in heel veel talen vertaald en in nog veel meer landen verschenen; van Finland tot China en van Tsjechië tot Israël.

Als zelfstandige was Ronald dertig jaar werkzaam in diverse branches. In de financiële sector was dit o.a. vermogensbeheer en valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU-land en staat voor een ‘Goed Beheer van Al het Leven’. Als grondlegger van De Blije B zet hij een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank (i.o.) op. Aldus is er vanuit de samenleving een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande. Hier zal Ronald uitgebreid over vertellen zodat ‘een goed beheer van al het leven’ en een gezonde samenleving hopelijk iedereen inspireert tot een reële manifestatie in de (nabije) toekomst.

Geïnteresseerd? Bestel dan hier je tickets!

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Albert
Albert
6 jaren geleden

Ben al lid geworden van de BlijeB, oftewel beter nu; de B.ofJoy! Goede zaak. Bernard, een man die eindelijk bertrouwbaar en het waard is geloofd te worden, komende uit de mafiose, arrogante de bankenwereld punditbende (8000 schatrijke elite – satans aanbidders! – daarvan ‘regeren de wereld’). Zelfs al is mijn motief: ‘Love You All, Trust Only God’. Bernard was er bijna één van, totdat zij geweten ging spreken en een dappere – vrijwel onmogelijke – weg terug aanving, zie Youtube. Chapeau, daar kunnen we de oorlog mee winnen! En de oorlog, ook dankzij Trump, tegen het Grote Wereldwijde Globalisten (NWO) Kwaad is pas begonnen!

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Zeer interessant. Overigens is John F Kennedy vermoord door William Greer. Inderdaad – de secret service agent die de wagen bestuurde. De originele Zapruder film met de laatste beelden van de moordaanslag op Kennedy zijn bewerkt. Er zijn enkele frames uitgenomen. Je ziet ook dat William Greer zich omdraait op het cruciale moment. Er zijn na de aanslag meer dan honderd mensen vermoord rondom JFK die of te dicht in de buurt waren en zagen wat er echt gebeurde of op de hoogte waren van de met voorbedachte raad uitgevoerde aanslag. Kennedy is vermoord omdat hij de FED (Federal Reserve) en de CIA (Allen Dulles – eerste CIA director) wilde opdoeken. Harvey Lee Oswald is niet de moordenaar van JFK.

Milton William Cooper gaf hier veel ruchtbaarheid aan. Vroeger werkzaam bij de United States Airforce en hij is alter ook vermoord – vooral om het gegeven dat hij wat te veel naar buiten bracht over aliens, UFO’s, AIDS en andere global killers die in een laboratorium zijn ontwikkeld maar ook over 9-11. Zijn boek ‘Behold a pale horse’ is wereldwijd gretig gelezen in de alt-community. Is gratis als PDF online (plus minus 500 bladzijdes).

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Ronald Bernard? Klinkt eerder als een pseudoniem.

De Blije B haakt in op complotten en lokt hier een categorie mensen mee. Verder doet de Blije B aan certificaten verkopen om zo geld binnen te kunnen krijgen. Verder geeft de Blij B nul rente, maar investeert ook? Misschien heb ik niet goed gelezen, maar investeren betekent risico nemen. En daar zit de crux, het risico en kan de bank, als je het een bank mag noemen, dus omvallen.

Om een lang verhaal kort te maken rammelt deze bank en om een zekere Ronald B. zomaar te vertrouwen, omdat de man met onthullingen komt over satanische praktijken enzo en de complotdenkers tegemoet wil treden vind ik persoonlijk nogal een wankele basis en geen goed alternatief. Het kan zelfs zeer schadelijk zijn voor het complot speelveld waar mensen de controverse opzoeken en proberen de leugens te ontkrachten, als deze man een oplichter blijkt.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x