UFO

Veelkleurige UFO’s vliegen in formatie boven Oostenrijk

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tientallen Oostenrijkers hebben zo’n 50 tot 100 ongeïdentificeerde vliegende objecten gezien die in formatie door de lucht vlogen. De autoriteiten hebben geen verklaring voor de waarneming.

Het incident gebeurde boven Aichfeld in de omgeving van de stad Knittelfeld in de Zuid-Oostenrijkse deelstaat Stiermarken. Jürgen Trieb (41) en zijn vriendin Waltraud Kaliba (40) wisten bovenstaande foto te maken voordat de objecten wegschoten.

“Eerst dachten we dat het misschien een natuurlijk fenomeen was, maar toen we beseften dat ze in formatie vlogen en snelheden van meer dan 600 kilometer per uur bereikten, was het duidelijk dat het niet kon worden afgedaan als iets natuurlijks,” zei Waltraud. “Het vreemde was dat de objecten ondanks de felle lichten geen enkel geluid voortbrachten.”

Lokale media berichtten dat de objecten op de foto door meerdere mensen zijn gezien. Er waren tussen de 50 en 100 objecten die in formatie door de lucht vlogen.

Oostenrijkse luchtverkeerstorens zeiden op de hoogte te zijn gebracht van het incident. Ze verdiepen zich in de kwestie, maar willen op dit moment verder geen uitspraken doen. Wel bevestigden ze dat er geen aanwijzingen zijn dat de foto of de waarnemingen nep zijn.

In Aichfeld worden vaker UFO’s en mysterieuze atmosferische fenomenen waargenomen. Wetenschappers en ufologen hebben hier vooralsnog geen verklaring voor.

[Austrian Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haunebu
Haunebu
8 jaren geleden
Paul
Paul
8 jaren geleden

Hoe kan iemand, die onverwachts een dergelijk fenomeen ziet, vaststellen dat een object in de lucht 600 km/u gaat? Wat is je referentiepunt?
Ik heb aan zweefvliegen gedaan, dus wel enige ervaring in de luchtvaart, maar ik kan het niet.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Van zoveel en zo’n kleurijke UFO-vloot zou je je spontaan teleporteren.

Dutch Peanut
Dutch Peanut
8 jaren geleden

ziet er uit als een dodecahedron

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x