Homepagina » UFO » Veelkleurige UFO’s vliegen in formatie boven Oostenrijk
Veelkleurige UFO's vliegen in formatie boven Oostenrijk

Veelkleurige UFO’s vliegen in formatie boven Oostenrijk

Tientallen Oostenrijkers hebben zo’n 50 tot 100 ongeïdentificeerde vliegende objecten gezien die in formatie door de lucht vlogen. De autoriteiten hebben geen verklaring voor de waarneming.

Het incident gebeurde boven Aichfeld in de omgeving van de stad Knittelfeld in de Zuid-Oostenrijkse deelstaat Stiermarken. Jürgen Trieb (41) en zijn vriendin Waltraud Kaliba (40) wisten bovenstaande foto te maken voordat de objecten wegschoten.

“Eerst dachten we dat het misschien een natuurlijk fenomeen was, maar toen we beseften dat ze in formatie vlogen en snelheden van meer dan 600 kilometer per uur bereikten, was het duidelijk dat het niet kon worden afgedaan als iets natuurlijks,” zei Waltraud. “Het vreemde was dat de objecten ondanks de felle lichten geen enkel geluid voortbrachten.”

Lokale media berichtten dat de objecten op de foto door meerdere mensen zijn gezien. Er waren tussen de 50 en 100 objecten die in formatie door de lucht vlogen.

Oostenrijkse luchtverkeerstorens zeiden op de hoogte te zijn gebracht van het incident. Ze verdiepen zich in de kwestie, maar willen op dit moment verder geen uitspraken doen. Wel bevestigden ze dat er geen aanwijzingen zijn dat de foto of de waarnemingen nep zijn.

In Aichfeld worden vaker UFO’s en mysterieuze atmosferische fenomenen waargenomen. Wetenschappers en ufologen hebben hier vooralsnog geen verklaring voor.

[Austrian Times]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Is dit om ons te laten wennen aan ET’s ? n Andere dimensie die de onze overlapt ? Of een parallel universum ? Hoe het ook zij, wij horen er ook bij !
  En nu eindelijk eens een echt contact graag, weten we ook weer eens waar we aan toe zijn.
  Ik vind t trouwens wel coole vormen.

  18 likes
  • Huisheks, ik zou ook graag willen dat ze contact met ons opnemen en wel dit jaar nog! De vormen zijn inderdaad erg cool, misschien een nieuw ontwerp van de SAS: Space Art School (grapje).

   2 likes
   • [email protected]: UFO’s moeten wel contact met ons opnemen; het gaat erom dat miljoenen levens in gevaar zijn, terwijl UFO’s/’ Aliens ‘ miljoenen levens kunnen sparen/redden.

    2 likes
    • Waarom zouden ze dat moeten doen? Eventuele gedeelde technologie zal niet in hun voordeel zijn. God zal weten wat we ermee zullen doen. Ze zullen misschien hooguit hints willen geven, maar willen niet dat we technologie gaan bezitten die niet past bij onze type beschaving. Iedereen moet het op de harde manier zelf leren. Zij kijken toe, en laten zich af en toe zien. Vergeet niet dat “zij” hun eigen agenda hebben. Of dat vredelievend is of duister, dat weet niemand.

     0 likes
 2. Hoe kan iemand, die onverwachts een dergelijk fenomeen ziet, vaststellen dat een object in de lucht 600 km/u gaat? Wat is je referentiepunt?
  Ik heb aan zweefvliegen gedaan, dus wel enige ervaring in de luchtvaart, maar ik kan het niet.

  12 likes
  • Ik ben ook zweefvlieger en redelijk bekend met de luchtvaart in het algemeen, maar ik zou ook niet kunnen inschatten hoe snel iets vliegt. Misschien zou het nog lukken tot 200-300km/u (maximale snelheid van een zweefvliegtuig) – daarboven wordt het wel erg lastig in te schatten of iets nou 500-600 of 700 km/u is. Maar goed, ik begrijp wel dat het Oostenrijkse paar probeerde aan te geven dat er iets was, dat heel snel vloog.

   0 likes
 3. Gewoon rustig afwachten. Deze heb ik jaren geleden al in mijn dromen gezien. Ik ben dan ook zeer ontroerd.
  Er zijn grote veranderingen gaande. Wie meer wil weten kan de video’s evt van Kiesha Crowther aka Litlle Grandmother bestuderen. Ik ontdekte haar en in alles werden mijn dromen bevestigd. We gaan over naar een nieuwe wereld, er zijn al jaren veranderingen gaande. Het belangrijkste is uit het denken gaan, leef vanuit je hart, leef vanuit je gevoel e intuitie en vanuit je liefde. Laat los alle willen en ego en beter weten en negativiteit. Moeder Aarde gaat een nieuwe periode tegemoet.
  Wees niet bang, wat er ook gebeurd, blijf rustig en vol vertrouwen.

  9 likes
  • Waarom zeggen mensen toch jaar na jaar, en dit al zo lang, dat er grote veranderingen op komst zijn? Jaren aan een stuk verscheen het ene artikel na het andere over 2012. Resultaat is wel duidelijk.
   Het is daarom dat ik nu al zal passen voor de video’s waarover u hier gratis reclame maakt.

   3 likes
 4. Van zoveel en zo’n kleurijke UFO-vloot zou je je spontaan teleporteren.

  8 likes
 5. Deze ze foto’s komen uit 2006 en horen niet bij deze gebeurtenis. Controleer de bron eerst voordat er conclusies getrokken worden.

  http://www.openminds.tv/multi-colored-ufos-photographed-austria/28941

  5 likes
 6. Ik heb een klein probleempje met de foto: die circuleert al 8 jaar op het internet.
  http://cropfm.at/resources/kaliba-trieb/knittelfeld_ufo_190706.jpg
  Dus: 50 tot 100 dingen vliegen in formatie. Tientallen mensen zien dat. Men is kennelijk in staat (uit hoogtemetingen? hoekverplaatsing?) de snelheid te bepalen. Maar in het tijdperk van de smartphone is de enige foto gerecycled uit een 8 jaar oud archief? Hm….

  5 likes
 7. Ik vind het ook altijd knap dat je vanaf de grond kan zien dat iets meer dan 600 km per uur vliegt 🙂

  3 likes
 8. Heb dit ook gezien in de lucht, kijkend richting z-o. Fel knipperend, alleen ik zag er 1 en hij bewoog niet. Ook was hij er maandenlang ‘savonds en ‘snachts (overdag niet zichtbaar) op dezelfde plek, en nu is hij sinds een tijd weg. Iemand een idee?
  Ik heb er foto’s en video’s van gemaakt, en op elke foto had hij weer een andere vorm en kleur.

  3 likes
 9. Het leven is gewoon een dooie mus. Alles wordt steeds maar mooier gemaakt dan het in werkelijkheid is. Wie verwacht dan nog dat er iemand is die in deze zaken “gelooft” . Is toch geen hond die daar voor valt, als je eerst alle onzin door moet worstelen. Oud nieuws hier, gefotoshopte foto daar, geruchtje hier , onzin filmpje daar……… Halllloooooooo, wat is nou eigenlijk de waarheid ?????
  Hollywood, You Tube , Twitter, mijn buren ??

  2 likes
 10. Het is niet te hopen dat ze Nasa om advies gaan vragen. Want dan krijg je weer die standaard-mantra: “It’s a weather balloon and it always will be a weather balloon for ever and ever”. Nee in Nasa en een huichelachtige maatschappij geloof ik niet, wél in Ufo’s. Wens de Oostenrijkse wetenschappers en ufologen vooralsnog veel succes met hun onderzoek.

  2 likes
 11. ziet er uit als een dodecahedron

  1 likes
 12. Mooi hoe het plasma rondom deze elektromagnetisch aangedreven voertuigen kleurt en zich naar het gegenereerde EM-veld richt. Laat maar meer zien, ik geef hierbij toestemming.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.