Homepagina » Buitenaards » Canadese professor: “Geen twijfel dat we worden bezocht door aliens”
Canadese professor: "Geen twijfel dat we worden bezocht door aliens"

Canadese professor: “Geen twijfel dat we worden bezocht door aliens”

Een gepensioneerde professor van de Canadese McGill-universiteit is ervan overtuigd dat we zijn bezocht door UFO’s en buitenaardse levensvormen.

Don Donderi kent ook mensen die claimen dat ze zijn ontvoerd door bezoekers uit de ruimte.

Donderi geeft op de universiteit het vak UFOs: History and Reality. Hij brengt studenten bij waarom UFO’s volgens hem echt zijn en worden bestuurd door aliens.

Buitenaards ruimteschip

De professor is al van kinds af aan geïnteresseerd in UFO’s.

In 1947 zag piloot Kenneth Arnold negen zilverkleurige objecten boven de bergen. Persbureau AP schreef een verhaal over de waarneming, herinnert Donderi zich.

Datzelfde jaar gebeurde er iets vreemds bij het plaatsje Roswell. “De Amerikaanse overheid heeft daar de wrakstukken van een buitenaards ruimteschip geborgen,” stelt hij in gesprek met de Montreal Gazette.

Geavanceerde technologie

“Er werden ook lichamen van dode aliens geborgen,” voegt hij toe.

Volgens Donderi worden we in de gaten gehouden door wezens van andere planeten. “We weten niet wat hun motieven of belangen zijn,” zegt hij.

“We hebben hier te maken met extreem geavanceerde technologie,” gaat hij verder. “Overheden zijn niet van plan deze technologie met de wereld te delen.”

Degelijk bewijsmateriaal

Professor Donderi is er 100 procent zeker van dat UFO’s buitenaardse vaartuigen zijn. En sommige van die buitenaardse vaartuigen zijn voorzien van een buitenaardse bemanning.

Er zijn ook aliens die mensen ‘vangen en weer vrijlaten’ om ze te bestuderen, zegt hij. Dit zijn de zogenoemde buitenaardse ontvoeringen.

“Ik ken tenminste 10 mensen die claimen te zijn ontvoerd door aliens,” zegt de wetenschapper. “In de meeste gevallen zijn hun claims gebaseerd op degelijk bewijsmateriaal.”

[Montreal Gazette]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. misschien houden ze ons alleen maar in gaten.
  en zullen ze pas ingrijpen wanneer wij deze planeet werkelijk gaan verwoesten dmv nucleaire wapens.
  dat zij hier al eerder geweest zijn, blijkt uit de vele bouwwerken zoals de piramiden in egypte en mexico en de door steeds meer menselijke waarneming van Ufos.

  12 likes
  • “…zullen ze pas ingrijpen wanneer wij deze planeet werkelijk gaan verwoesten dmv nucleaire wapens.”

   Dat van die nucleaire wapens hoeft niet. De mens is namelijk al decennia lang bezig de wereld onleefbaar te maken en verwoesten, door o.a. zich voort te planten als een virus (wordt kernachtig uitgelegd door “agent Smith” in “The Matrix”) , oerwouden & bossen te kappen , de zeeen leeg te roven etc. DAT is de verwoesting.

   2 likes
   • Meneer Joseph Smith is de stichter van de kerk van Jezus Christus v.d. Heiligen der laatste dagen. Het zijn mormonen. Staan voor polygamie. Meneer had 32 vrouwen. Verkrachting en kindermisbruik komt vaak voor. Over het algemeen wordt dit geloof gezien als sekte. Opbouw van macht bij de mannen is hetzelfde als die van de vrijmetselarij. De denkwijze over vrouwen zijn gelijk aan die van de ouderwetse moslims.(meerdere vrouwen en ondergeschikt aan mannen).
    Als het systeem de gewone man/vrouw/kind blijft leegtrekken/natuurrampen/oorlog, dan zijn community’s een manier om te overleven.
    En dat allemaal al in/op 6 april 1830 gesticht. Dan moet je wel een glazen bol hebben gehad of zelf in het wereld systeem zitten.

    0 likes
   • Het wereldwijde systeem van groei/macht/hebzucht is hier schuldig aan. Een mega Event maakt er een einde aan. Door technologie of natuurrampen door kosmos(bijkomende energie/wobbel aarde) of door beide. Een drie eenheid, waarvan het einddoel hetzelfde is. Zuiveren van de aarde.
    Veel mensen denken dat vrije energie een oplossing kan zijn, maar ook die energie is gevaarlijk, als je het op grote schaal/in het groot gaat doen.(opvangen/omzetten van energie) Lees wiki over vrije energie. Dit is 1 van de redenen van vertraging.
    Niet voor niks staat de piramide voor het gewone oude volk voor de dood. Vluchten naar een andere planeet is een illusie. De kosmos maakt de dienst uit. Eigenlijk zouden we gewoon weer als de Aboriginals moeten gaan leven. Puur natuur. Heb je meer overlevings-kans, maar tegelijkertijd kan de natuur je vijand zijn. Zo houd je de balans.

    0 likes
    • Door al die technologie brengt men verstoringen aan de 7 luchtlagen.
     1.troposfeer
     2.stratosfeer
     3.mesosfeer
     4.thermosfeer
     5.exosfeer
     6.magnetosfeer
     Misschien wel niks planet x, maar gewoon de elite/ouderlingen die de mens/levende opruimt door deze lagen te openen(zeven poorten naar de hel) Deze kennis is al eeuwenoud, dus waarom doet men dan dit nu toch? Is alles over gemanipuleerd? Werkt men aan een nieuwe Atlantis?
     Oh ja tip: als je een mega lichtflits ziet, dan moet je bescherming zoeken bij een muurtje/tafel. Je hoofd beschermen en vooral niet je phone gebruiken.
     Er zijn you tubers die denken dat de tsunami’s menselijk zijn opgezet via nucleair bommen in de zee. Zou zo maar kunnen. Occulte voorstellingen van overstromingen: Obama op een wave bij new York. Dollar biljet gevouwen. Een Simpsons aflevering. Of bekijk de band 888 met het liedje critical mistakes en lees de tekst cryptisch. Aan de kusten is het dus niet veilig.

     0 likes
 2. Brengen deze aliens ook vrede op aarde.

  3 likes
  • LS…

   Niet die aliens waar onze elite van afstamt maar er zij er gelukkig talloze anderen…

   8 likes
  • @ Jaya

   Nope, wat het is met aliens ze dienen hun eigen agenda de goede en slechte en heeft dan ook niks goeds met de mensheid te maken. we zitten in een rassen oorlog en doordat wil ieder ras zijn eigen agenda dienen totdat ze uiteindelijk de aarde hebben geclaimd.

   De aarde is het hart van de universum, de hart is het enige orgaan waar de aliens erg moeite mee hebben om over te nemen, beheersen, te controleren alle andere organen hebben ze al overgenomen niks voor niks bestaat er zoiets als 7 chakras en 7 ringen van planeet saturnes die jawel ons besturen en controleren via de pijnappelklier in ons mind.

   Het doel is om de hart kapot te maken te breken zo te beschadigen dat het eindelijk overgenomen kan worden. Ze zijn er tegelijk ook als de dood bang voor onze hart omdat daar onze ware werkelijke kracht zich bevind en dat weten zij. Know thyself and you will know the universe.

   Planeten transporteren hun energie (informatie) via manen en die stuurt het weer door uiteindelijk naar de aardse matrix die bestuurt word door de maan-matrix dit proces gaat op zijn beurt door het hele zonnestelsel. Dit proces bevind zich overal in het universum

   1 likes
 3. Wat een onzin allemaal weer, hij is zelf een Don Donderi alien, dat zijn de gevaarlijkste aliens op aarde neergedaald uit de cosmos. Het zijn energieslurpers om van gedaante te kunnen wisselen door rechstreeks in te pluggen op een kernreactor, kerncentrale borsele zit vol met die aliens. Soms gaat het fout net als in Japan of Tjernobiel. Allemaal Aliens.
  Rutte en wilders zijn ook aliens.

  4 likes
  • Heb je een link?

   1 likes
  • Het draait nu om de getallen 888.

   0 likes
  • Chernobyl was geen foutje maar een bewuste actie,kijk maar eens de docu “the russian woodpecker”.
   Er is veel meer gaande dag ons ogen ons kunnen vertellen,maar verlichting zit al in ieder van ons.
   De angst die er is voor aliens,oorlog,terrorisme en tsunami’s is een denkbeeld.
   Laat jezelf niet verleiden te zinken in het globale verdriet.
   Wanneer we beseffen dat wij zelf onze wereld om ons heen beïnvloeden met dergelijke denkbeelden,is het een stuk eenvoudiger de wereld te zien met naastenliefde.
   Ja de aardbol is bezaaid met hufters,en ja het kan overal beter,maar er zijn zoveel mensen die elkanders steun en barmhartigheid verdienen.
   Wat je ook denkt,het komt naar je toe.

   0 likes
 4. Oftewel: waren de Goden kosmonauten?
  Zeer waarschijnlijk, want het is wel erg opvallend dat geen enkele God van geen enkele godsdienst zich de laatste 1000 jaar heeft vertoond. En haast alle godsdiensten spreken over de terugkeer van hun God. Blijkbaar komen deze Aliens weer terug wanneer hun planeet weer dichterbij de aarde komt. Ze komen dan een kijkje nemen hoe het ons – hun experiment – is vergaan. Om ons als mislukt te beschouwen en te vernietigen of als gelukt te beschouwen en te verheffen tot een hogere status. Net zoals wij doen met planten: de planten die na een genetisch experiment meer oogst opleveren worden bewaard, de rest wordt vernietigd en als mislukt beschouwd.

  2 likes
  • Of dat hun planeet al helemaal op was, en ze hierheen zijn geëmigreerd en hun genen hebben gemengd met die van apen om zich sneller aan te passen aan de omstandigheden. Dus dat ze helemaal niet terugkomen, maar dat wij de aliens zijn – geschapen/gekloond/gemodificeerd naar hun beeld.

   0 likes
 5. onsympathiek volkje ook nog, die ontvoerders. de slachtoffers staan bloot aan enorme angst op die onderzoektafels

  1 likes
 6. dat roswell verhaal wordt steeds minder hardnekkig. geschiedenis is kneedbaar

  0 likes
 7. Die aliens, dat zijn stiekum toch russen!! Gniepig he? Dat doen ze nou altijd!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...