CoronaBuitenland

Coronaprik kostte Davina bijna het leven: ‘Ik heb dit in mijn hele carrière nog nooit gezien’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Davina uit het Belgische Diest werkte in de zorg en haalde net als veel anderen het coronavaccin. Drie weken later ging het mis. Davina werd met spoed geopereerd nadat een trombose in haar milt zo extreem groot was geworden dat haar lever en nieren beschadigd waren geraakt.

De bloedklonter was al richting haar hart aan het gaan. Er moest een stuk dunne darm worden weggehaald. Die was helemaal aangetast en aan het afsterven door de bloedklonter. De rest van haar leven moet ze de gevolgen dragen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik kon niks meer

Davina kreeg opeens immense buikpijn. De pijn werd steeds erger, tot het punt waarop ze niet meer at, niet meer kon drinken, om de vijf minuten naar de wc moest om over te geven. “Ik kon ook niet meer slapen, ik kon niks meer,” vertelt ze.

Haar moeder bracht haar naar de spoedeisende hulp, waar de dokter zei dat ze een hele grote bloedklonter had. “Ik heb dit in mijn hele carrière nog nooit gezien,” aldus de arts.

Davina werd overgebracht naar het UZ Leuven. De artsen deden vier uur over de operatie, die normaal gesproken één uur duurt. De dokter had de moeder van Davina al geïnformeerd dat ze het waarschijnlijk niet zou halen.

Davina is niet meer wie ze was

Ze haalde het en lag na de operatie een week op de ic. Davina is niet meer wie ze was. Als ze nu ziek wordt, is ze extreem ziek en kan ze haar bed niet uitkomen. “Ik word bij het minste ziek nu.”

De rest van haar leven moet ze hele zware bloedverdunners slikken. Daarnaast heeft haar lever het bijna begeven. De artsen hebben niet schriftelijk toegegeven dat het door het vaccin komt, maar wel mondeling.

De overheid blijft haar uitnodigingen sturen.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Gij zult geen schade doen” aldus de eed van de arts.

johan
johan
1 jaar geleden

sorry hoor, maar als je nu nog niet door hebt dat het gif spuiten zijn en je braaf je prikje gaat halen en daarna ziek wordt, kom dan niet huilen, kan geen medelijden meer opbrengen voor idioten die zichzelf gif inspuiten

NooT
NooT
1 jaar geleden

Fijn hè die overheid.

ludo
ludo
1 jaar geleden

tja, eigen schuld, dikke bult.
het spreekwoord is: leren door schade en schand
en de meeste durven nog zeggen; het gebeurt mij niet

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x