UFO

Hillary Clinton over geheimen rond Area 51: “Ik vind dat we ze moeten delen met het volk”

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hillary Clinton wil de overheidsstukken over het mysterieuze Area 51 openbaar maken en onthullen wat er verborgen ligt. Bij Jimmy Kimmel zei de presidentskandidaat dat ze de documenten over de geheimzinnige Amerikaanse legerbasis gaat doorspitten als ze president wordt.

Kimmel zei dat hij het eerder al met Bill Clinton had gehad over Area 51. De man van Hillary Clinton zei na zijn zoektocht echter niets interessants te hebben gevonden. “Ik ga er nog een keer naar kijken,” zei Hillary. “Ik wil die documenten bekijken en zoveel mogelijk openbaar maken. Als er echt niets te vinden is, dan moet het volk dat weten.”

Clinton zei alles te zullen onthullen wat ze eventueel gaat aantreffen, of het nu om aliens gaat of niet. “Als ik iets vind moeten we dat in mijn ogen delen met het publiek, tenzij het een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid,” vertelde ze aan Kimmel.

Het vrijgeven van de stukken over Area 51 lijkt een soort campagnebelofte te zijn geworden. In januari beloofde Hillary Clinton het verhaal rond Area 51 ‘tot op de bodem uit te zoeken’ als ze gekozen wordt.

Area 51 is een basis van de Amerikaanse luchtmacht in Nevada waarvan het bestaan pas recentelijk werd erkend door de overheid. Sommigen geloven dat er geheime informatie over aliens en UFO’s wordt bewaard.

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
FindingUFO.tv
FindingUFO.tv
6 jaren geleden

In the past her husband Former President Bill Clinton was questioned about the subject of UFOs and Area 51 by Jimmy Kimmel and President Barack Obama as well.

Video: https://youtu.be/bsQ1cFjnlzw

Ph
Ph
6 jaren geleden

Ze zegt het volgende ” tenzij het een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid,” dat betekend dat er nooit of te nooit iets zal vrijgegeven worden, net zoals haar voorgangers.
Stemmen ronselen op iets wat ze niet en nooit kan waarmaken, is wel echt onder de gordel en getuige ook van haar zwak intellect…ze gaat er namelijk van uit dat believers naïef en blind zijn voor de feiten/realiteit.
Al zullen er zeker mensen zijn die daar in trappen, maar dat getuige dan ook weer van blind geloven/volgen en een ondermaats intellect!!

Raymond
Raymond
6 jaren geleden

Leuk dat hebben we al eerder gehoord, bijna alle presidenten beloven dat ze de waarheid gaan vertellen, maar dan word ze medegedeeld dat dit niet kan i.v.m. de nationale veiligheid, en dat is nou net waar het om draait.
maar wel leuk om zo weer de slapende kiezers achter je te krijgen…..gaaaaaaap

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

precies; een campagne belofte

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x