Homepagina » Het Complot » Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)
Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)

Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)

Theatermaker George van Houts heeft heel wat vragen over de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Hoe kan het dat de WTC-torens rechtstandig naar beneden kwamen?

Waarom stortte WTC7 in zonder door een vliegtuig te zijn geraakt? Was het de Amerikaanse overheid die achter de aanslagen zat?

Al tijdens de gebeurtenis zelf kreeg Van Houts er ‘een raar gevoel bij’. “Na 3,5 jaar studie heb ik alleen maar meer vragen,” zei hij bij Pauw.

Kilo goud

“Ik wil niemand overtuigen, alleen maar dat je je eigen onderzoek gaat doen,” vervolgde hij. “En dat we gaan vragen om een hernieuwd internationaal juridisch onderzoek.”

Het is te netjes, te af, er klopt hier iets niet, aldus Van Houts. Hij heeft een theatercollege gemaakt, Kom Plot, en looft een beloning van één kilo goud uit aan onderzoekers die wetenschappelijk kunnen bewijzen dat het officiële verhaal klopt.

Geen eerlijke kans

Op sociale media kon Van Houts rekenen op veel bijval, maar daarover was niets in de media te lezen. Televizier pikte er alleen een paar negatieve tweets uit en schreef dat ‘George van Houts volgens de meeste kijkers hartstikke gek is’. Het AD trommelde een sceptische columniste op.

Mensen merkten ook op dat de theatermaker bij Pauw geen eerlijke kans kreeg.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MattWade Wikimedia Commons

[Pauw]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Wat een smerig vies spelletje van die Pauwhommel en nog veel en veel smeriger van die Bart Nijman, adjunct HOOFDREDACTEUR VAN GEEN STIJL……

  Leugenachtige vuilspuwers zijn het hoe ze deze man, welke meer dan terecht de vragen stelt die niemand op onze NL Tell LIE VISION durft te stellen en precies om DIE redenen. Omdat zo’n ratten als Pauw en dat kereltje welk absoluut geen stijl heeft zo mensen proberen in een hoekje te schoppen.

  Ik kijk gelukkig all ruim 10-12 jaar geen Tell LIE Vision meer en DIT is de reden!!!!

  Mensen, men weet dus wat men voorgeschoteld krijgt door dit soort vieze klootzakken, en dan ook nog de verkeerde filmpjes op de verkeerde tijdstippen tonen. Zo gemanipuleerd, zo rot, bah bah bah, en Geen Stijl, schaam jullie diep. Pauw kan van mijn part sowieso de stront inzakken.

  Sorry mensen voor mijn bewoordingen maar ik heb het filmpje 4 minuten voor het einde moeten stoppen omdat mijn gal over het beeldscherm aan het spetteren was.

  Een meer dan kokende

  Gladiator

  66 likes
  • Willie schreef:

   Ik kan het alleen maar met je eens zijn Gladiator. Wat een stelletje boeven daar aan tafel. Vooraf afgesproken met elkaar om George in een kwalijke hoek te zetten af te branden. Zie de vuige lachjes op hun gezicht: allemaal slecht geacteerd!

   25 likes
   • Willie schreef:

    Ik kijk dus ook al jaren niet meer naar die leugenkast. Af en toe zie ik wat voorbijschieten bij het brengen van een kopje koffie o.i.d. 🙂 want mijn echtgenoot kijkt iedere avond en ja, ik mis niks!

    17 likes
  • OneLove schreef:

   Dat had ik dus ook. Verschrikkelijke vertoning van die vieze dis- en des informanten.
   Te walgelijk voor woorden. Zo smerig de verkeerde filmpjes tonen. Hulde aan George dat hij die horrortafel er gelijk mee confronteerde. Hij heeft wel lef hoor. In het hol van dat Zion-dorp te gaan zitten! Inderdaad bij die Bart zijn uitingen, ging ik ook spontaan over mijn nek! Wat een walgelijke lui man!!

   26 likes
  • Gezinusk schreef:

   Laat ze lekker bezig zijn bij het NPO programma Pauw want ze kunnen niet anders. Als Pauw serieus en met gezond verstand op de 911 kwestie was ingegaan kwam de agenda van het ‘Project of the New American Century’ (PNAC) vanzelf ook aanbod omdat 911 de trigger was om PNAC ten uitvoer te brengen. Dat willen ze natuurlijk niet in de picture brengen.

   Theatermaker George van Houts had dan ook beter Pauw recht voor zijn raap moeten vragen of hij gelooft dat er een link zit tussen een crimineel die een aanslag pleegt en vervolgens naar Afghanistan vlucht? En anderzijds de PNAC agenda zoals die in de volgende link word uitgelegd;

   https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

   Een logisch verband tussen het oppakken van de opdrachtgever van 911 die in Afghanistan zit, en de PNAC agenda is er dan ook niet, maar het werd wel uitgevoerd!! Over de PNAC agenda heeft het Witte Huis dan ook nooit inhoudelijk willen reageren. Ze legde liever de nadruk om de boel in twee kampen te verdelen – de goeieriken en de slechteriken. Vervolgens werd alle aandacht gevestigd op de enorme vluchtelingenstromen zonder te melden dat ze het zelf hadden aangestoken middels PNAC die dus op zijn beurt niks te maken had met een crimineel die in Afghanistan zat en diende uitgeleverd of opgepakt te worden. Conclusie: het hele spektakel was een voorbedachte agenda.

   De NPO moest in de agenda mee. Pauw presenteerde tientallen, zo niet honderd uitzendingen over terrorisme, en of vluchtelingen de afgelopen jaren, maar nooit over PNAC. Alle aandacht werd er bewust van weggeleid. Pauw kan dan ook niet anders dan in een ontkennende rol blijven hangen aangaande 911 wil hij zich zelf niet belachelijk maken omdat de trigger, het gevolg over van alles waar hij uitzendingen over maakte, 911 was. Welterusten zullen we maar zeggen.

   Tot slot wens ik George van Houts veel succes. Jij gaat dit winnen want de waarheid heeft nog nooit verloren.

   19 likes
  • rene schreef:

   Helemaal eens. die Pauw is een viespeuk die z,n L.. achterna loopt. waarom is mijn reactie nu opeens verdwenen? …9 for news? of komt hij zo terug?

   15 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Eerlijk gezegd vond ik het nogal een klungelig betoog over een feit dat al honderden keren wetenschappelijk is bewezen. Te weten: Inside job met behulp van de Israëli. Saoedi en CIA .
   Mini Nukes, Kruisraket / Drone en Filmmontage Hollywoodstyle ! Verder nog wat ?

   4 likes
 • Frans2 schreef:

  Pauw en zijn redactie zouden van tv verbannen moeten worden voor het ongegeneerd propaganda maken voor de misleidende show van Van Houts.
  Hoe kun je je zo voor het karretje van Van Houts laten spannen?

  De vraag die vooral niet gesteld werd is hoe Van Houts denkt dat er 5 universiteiten peer reviewed onderzoek gaan doen waar slechts 100.000 euro beloning tegenover staat?
  Van Houts weet donders goed dat voor 20.000 euro per universiteit je geen serieus wetenschappelijk onderzoek kan doen naar 11 beweringen. Dat ben je al kwijt aan voorafgaan literatuuronderzoek.
  Het is dus een wassen neus die Van Houts ons voorspiegelt, hij wil helemaal geen onderzoek, hij wil gratis propaganda voor zijn show. Follow the money!

  21 likes
  • vladi schreef:

   daar is onze draadjesman weer. frenske de huistrol.

   een reactie waarbij weer een paar woorden uit de context worden gehaald.
   het gaat over de gruwel 9-11 en niet of george universiteiten ( in dienst van regeringen ) kan betalen.

   vies mannetje,je begint doorzichtig te worden.

   jouw karma komt nog wel.

   fff

   14 likes
   • Frans2 schreef:

    Hé, Vlaflipje!

    Vlot het al een beetje met je cursus Begrijpend Lezen?
    Ik denk van niet, want de reden dat Van Houts aan tafel mag bij Pauw is dat hij die klomp goud theatraal op tafel kan leggen.
    En daar zit het echte bedrog. Ik heb het ook niet over Universiteiten betalen maar over Universiteiten die die beloning zouden moeten verdelen. Van Houts betaalt niet, hij beloont. Maar dan met peanuts.

    14 likes
    • vladi schreef:

     doe jij lekker waar je voor betaald,ik blijf je exposen.

     fff

     10 likes
     • Frans2 schreef:

      [ ik blijf je exposen ]
      Er valt nik te exposen, het is duidelijk waar ik sta en ik betaal nergens voor.
      Maar reacties met argumenten zijn altijd welkom.

      10 likes
     • vladi schreef:

      ja frenske ik denk dat iedereen wel weet dat ik het woord word ben vergeten,jij betaald iid niets,jij word betaald.

      opvallend dat als jij reageert,het altijd een tegendraadse reactie is,ik zie nooit een toevoeging op een artikel waarmee het artikel gestaafd word.

      debunksletje.

      https://youtu.be/1IYlEVCpG_0

      https://youtu.be/PfxkcBmZfK0

      https://youtu.be/Pjmktbt-F_Q

      https://youtu.be/972ETepp4GI

      https://youtu.be/f0HPqd8dPeE

      Ik denk dat George deze beelden wou laten zien!!

      https://youtu.be/Ypc4ieJO0pg

      fff

      8 likes
     • Frans2 schreef:

      Hé Koeienvlaai,
      Opvallend dat als jij op mij reageert, het altijd een tegendraadse reactie is, ik zie nooit een toevoeging van jou op de feiten die ik inbreng.

      Bewijs eens dat men mij betaalt, en wie precies?
      Want ik wil nu eindelijk eens poen zien voor al die moeite die ik doe om hier wat dingetjes recht te zetten.

      Tip: https://www.beterspellen.nl/website/index.php?pag=127
      Voor de t en dt, spaties na een komma en inderdaad schrijf je idd met twee d’s.

      8 likes
     • Frans2 schreef:

      Hé Koeienvlaai, ik trap er niet in!
      Je weet donders goed dat ik zonder toelichting van wat jij er mee wilt bewijzen geen ellenlange docu’s ga zitten kijken.

      Ik besteedt mijn tijd liever aan wat dingetjes rechtzetten.
      Zoals iemand die beweert dat de MSM geen aandacht geven aan dat scheurtje in Kenia.

      7 likes
     • vladi schreef:

      de (psychopatische) moeite die frenske rutte doet om Hier wat DINGETJES recht te zetten,naar zijn eigen woorden.

      de arrogantie is jou boven je hoofd uit gestegen verneem ik zo.

      iedereen heeft ongelijk ongeacht alle argumenten,constateringen en bewijzen?

      jij exposed jezelf wel als ik het niet doe, lees ik.

      fff

      5 likes
     • vladi schreef:

      logisch dat jij nooit een toevoeging van mij ziet op jouw ?feiten? (de uit de context gehaalde trollenpraat),want jij brengt geen feiten.

      mijn toevoegingen zijn mijn geplaatste linken,die staan IDD haaks op jouw ?feiten? (feiten zoals pakistaanse mannen zijn britse mannen?)

      daar reageer je Nooit op.
      een trol reageert alleen als hij iets uit de context kan halen,zoals vallen over schrijffouten (taalnazitrol)

      wat betreft spellen (TaalNazi) d of t,goed gezien,maar niet gezien/vermeld dat ik zelden een hoofdletter schrijf?

      wat betreft waar jij staat,dat weet ik wel,jij staat pal naast de ratten in pakken.

      reageer dan op mijn geplaatste docu´s.
      die bol staan van de door jouw gevraagde ´argumenten´.

      fff

      4 likes
     • vladi schreef:

      Lmao,

      frenske pechtold het zijn filmpje tussen de 5 en 10 minuut,speciaal voor jou geselecteerd op de tijdspanne.

      Lol,frenske rutte is in de waan Hier dingen Recht te zetten. ( hoogmoedswaan)
      ook hier weer,msm heeft er IDD aandacht aan besteed maar de diepgang en bereik is ver te zoeken.

      scheurtje he?
      TROL

      fff

      4 likes
    • vladi schreef:

     de beloning is een betaling in goud met een waarde van 100.000 euro.

     een betaling dus.

     fff

     4 likes
  • vladi schreef:

   jou zouden ze moeten verbannen smeerlap,met je kotspraat.

   fff

   7 likes
   • eksegese schreef:

    Rustig aan vladi, laat je hier niet toe verleiden, Het is koren op de molen voor ze. De waarheid zal echt wel boven water komen. Iedereen weet dat hun versie van het verhaal onmogelijk kan kloppen. Het rammelt overduidelijk aan alle kanten, het rammelt zo hard dat het nooit met rust gelaten zal worden, dat is zeker.

    11 likes
    • Frans2 schreef:

     [ Het rammelt overduidelijk aan alle kanten, ]
     Wat rammelt is overtuiging dat je een scenario va minuut tot minuut kunt schrijven voor duizenden betrokkenen die zich in één klap tot massamoordenaars laten maken en dan later nooit uit wroeging, fame, geldnood of een combinatie daarvan met bewijs op de proppen komen.

     11 likes
     • eksegese schreef:

      Deze reactie is voor mij niet te ontcijferen, kun je misschien uitleggen wat je hiermee bedoelt ?

      8 likes
  • Henk schreef:

   Weerleg zijn punten eens zonder peer review… ook dat gaat je niet lukken.

   Geld is een prikkel. Het gaat om het doel.

   Er is niet voor niks gekozen voor goud door Van Houts.

   https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/aanslag-911-kluizen-waren-al-leeggehaald/

   Ik vond het een waardeloos interview, vakkundig gesaboteerd door Pauw en co. Lag in de lijn der verwachting en toch heeft dit weer een hoop mensen wakker gemaakt. Iedereen weet dat er iets niet klopt aan het officiële verhaal. De aanvallen van Pauw en co prikken steeds meer mensen doorheen. Van Houts had het gelijk moeten afkappen toen andere tafelheren gingen vragen wie de dader is. Ze wilden de anti-semiet kaart gaan spelen.

   De rechtszaken tegen SA mogen van start gaan, SA heeft betrokkenheid van inwoners al bevestigd en deze gearresteerd. Ook Israël heeft wat uit te leggen aan de wereld.
   Hoewel ik ‘Q’ niet volledig vertrouw adviseer ik mensen wel om eens te kijken wat hij te zeggen heeft.

   4 likes
  • vladi schreef:

   de meeste shows van George gaan over misleiding.
   frenske de huistrol noemt het misleiding.

   dit is wat psychopaten doen,omgekeerde psychologie.

   een man slaat een vrouw….ze liep tegen mijn vuist aan.
   een man verkracht een vrouw….ze pakte mijn piemel en stopte hem erin terwijl ik duidelijk aangaf dat ik het niet wilde.
   een getrapeerde dief die roept ik ben bestolen.
   een frenske die roept dat de shows van George die over misleiding gaan,Misleidend zijn.

   psychopatie ten top.

   fff

   7 likes
 • Willie schreef:

  Ohohohoh, wat is de Paauw manipulatief, leugenachtig, ja op het onbeschofte af. Hoe valt hij door de mand! Echt beschamend dit.

  34 likes
  • Willie schreef:

   Pauw heeft z’n “maatjes” ter versterking meegenomen, zoveel is wel duidelijk.

   27 likes
   • Caesar Lion Cachet schreef:

    LS…

    Pauw is gewoon een loopse straathond. Alleen de (zichtbare) halsband ontbreekt nog. Altijd slaafs wanhopig naar de regisseur kijken die buiten beeld de halsband in handen heeft. Zo goor allemaal !

    5 likes
 • Sina schreef:

  En wat ook opvalt; Het is altijd en eeuwig een Telegraaf journalist/fotograaf bij dit soort programma’s aanwezig die hun opgelegde verhaaltje opdreunen. Nu doen alle journalisten van de gevestigde kranten dit wel, maar je zal nooit een journalist van bijv. dagblad v/h Noorden of Tubantia er zien.
  Hoe dan ook, ik persoonlijk sta achter George van Houts.

  37 likes
  • Willie schreef:

   Hoernalisten!

   17 likes
  • Gezinusk schreef:

   Sina,

   Ja dat komt omdat ze van te voren weten wat ze aan hun gasten hebben. Je ziet ook vaak de zelfde koppen aan tafel verschijnen en dat is niet per ongeluk. De onderwerpen worden meestal een richting uit gestuurd waarvan de uitkomst van te voren al was bepaald.

   9 likes
  • dna schreef:

   Ze zijn pro nep monarchie, daarom. Het is hun gore krantje, samen met hun politie(k)slaafjes roeren ze al heel lang in de schatkist. En dat willen ze zo houden. Doe wat je gevraagd wordt anders ga je de cel in.

   2 likes
 • John_J_Rambo schreef:

  Hij had het compacter moeten formuleren:
  1) aluminium vliegtuig kan niet als een stripfiguur door staal/beton —
  2) alles tot stof verworden na de explosie incl. vliegtuig, maar wel alle 14 (?) paspoorten van de kapers gevonden —
  3) miljarden ‘gegokt’ met put opties op vliegtuigmij’ en vlak voor 9/11 —
  4) tower 7 ook ingestort zonder inslag, zelfs al aangekondigd toen die er nog stond —
  5) geen boeing kan 1 meter boven de grond vliegen (pentagon)
  6) PENTAGON best beveiligde gebouw ter wereld (?) daar staan honderden camera’s!! geen beelden –etc.
  Maar toegegeven hij werd ook gesaboteerd door de #pauw redactie.

  34 likes
  • Roy schreef:

   Ik ben ooit een filmpje tegen gekomen waarop lijkt dat er een kruisraket het pentagon in boort. Filmpje helaas nooit meer terug kunnen vinden maar is in ieder geval een logischer verklaring dan een boeing inderdaad.

   9 likes
  • ing. Waldeck schreef:

   Hij/wij moeten ons afvragen waarom de Nederlandse TV niet een uurtje (of twee) dit onderwerp SERIEUS behandelt ???
   En dan gewoon een paar deskundigen uitnodigt (en wij de alu hoedjes bepalen dan wie dat zijn, o ja
   deskundige Jowenko komt deze keer niet)

   Is hier een petitie voor nodig? Een demonstratie? Een onderzoek naar de mensen welke zo’n uitzending boycoteren? En wie zijn die mensen? Hun achtergrond? Toeval?
   Bepalen een klein groepje mensen hoe er met ons belastinggeld wordt omgegaan?

   9 likes
  • Gezinusk schreef:

   John_J_Rambo,

   Pauw is hier gewoon geen geschikt programma voor al begrijp ik George van Houts wel omdat hij het 911 verhaal kwijt wil aan een breder publiek. Zelfde geld voor RTL Late Night met Humberto Tan die straks door de gladde aal, Twan Huys, gepresenteerd zal worden, en dan kun je het helemaal wel schudden.

   Ik denk dat alle genoemden slim genoeg zijn om in te zien dat er met 911 en de oorlogen die Amerika er na opstartte, er van alles aan mis is. Het punt alleen is dat ze dit niet kunnen(mogen) zeggen in hun programma. Doen ze dit wel dan worden ze op het matje geroepen en bij herhalingen verliezen ze hun baan.

   Zoals ing. Waldeck aangeeft zou een petitie oplossing kunnen bieden of beter een referendum. Een bindend referendum dan weliswaar waar de regering van huivert. De theatershow van George van Houts zou hiervoor een katalysator kunnen zijn en wie weet verschijnen zijn shows daarna wekelijks op tv met gasten die dicht bij het onderzoek van 911 hebben gestaan. Laat Rudy Dent dan ook maar overvliegen want die had ook wat te melden;

   https://www.youtube.com/watch?v=nQrpLp-X0ws

   7 likes
 • Willie schreef:

  Petje af voor George van Houts! Met hem zijn er wel meer die tijdens de aanslag op 11 september 2001 zagen/voelden dat dit niet klopte en al helemaal het verhaal daarna. Maar…… wie kijkt er eigenlijk nog naar Pauw? Die paskwil is zo doorzichtig (voor mij althans) als helder glas en het is duidelijk wie hij dient. Cabalfiguur! Maar het zal wel lekker schuiven als je je ziel verkoopt. Zelfs als hij zijn zogenaamde onschuldige en verbaasde mombakkes opzet trap ik daar niet in. Zit wel hoog te paard

  29 likes
 • Marvin schreef:

  Wat een kl*te volk aan tafel.
  noemt zichvolwassen.

  Moest zich gelijk schamen.
  beargumenteerd onderzoek af te zeiken.
  Wat spreekt hun idealisme overduidelijk

  26 likes
 • tonny schreef:

  ik heb werkeijk met kromme tenen zitten kijken naar Pauw die gast van geen stijl en meer van dat slaperige soort wat daar aan tafel zat. je nodigt iemand uit en dan behandel je iemand zo, de ware media heeft zich weer eens goed laten zien wie ze werkelijk dienen zum kotsen ,,George ga door met je bewustmaking TOP !

  20 likes
 • Eksegese schreef:

  Met 9-11 hebben ze wederom hun hand overspeeld. Dit is zo overduidelijk dat men de jacht op de waarheid nooit op zal geven. Dit gaat uiteindelijk aan het licht komen. De gevolgen zullen niet te overzien zijn.

  14 likes
 • deze schreef:

  super gedaan George ! petje af voor je lef en durf aan die ” ronde tafel ” vaak vol met acteurs die opnoemen waarvoor ze geld krijgen..
  vergeet ook lange Frans niet .. zijn k a m e r v r a g e n deel 2 hoor je nimmer op de radiozenders.. ook heel bizar, maar we gaan goed zo ! was al enigszins verbaasd dat George bij die verenman aan tafel zat…

  13 likes
 • Frits schreef:

  Steel-frame buildings alle 3 (drie) ,ongelooflijk dik giet/smeed-ijzer 400 meter hoog (4 keer de Dom in Utrecht) met de enorme vuurbal verdween direct 97% van de hitte daarna vooral rook mensen staan in het impact gat in de rook te kijken en te zwaaien ,o.a. Edna Cintron !

  12 likes
 • Johanna schreef:

  Op YouTube staat een docu van Dr. Judy Wood , zij verteld hoe 9/11 in elkaar zit . Lange zit , maar zeer de moeite waard . Dr.Judy Wood , Where die the towers Go ?

  11 likes
 • Johanna schreef:

  Correctie : Dr. Judy Wood Where did the towers Go ?

  9 likes
 • loeky schreef:

  media zit in het complot, en willen er niet eens naar kijken,
  mensen geloven alles, als je maar blijft herhalen,

  zoek op YouTube. 911 wing
  bizar

  11 likes
 • Conradius schreef:

  George, je hebt zeer bewust en bekwaam gereageert op de valse foto, die duidelijk als een val was opgezet door Pauw en zijn duistere collega’s. Ze hadden verwacht dat je uit je vel zou springen, omdat ze je voor de camera confronteren met een opzettelijke leugen. Dat hadden ze natuurlijk graag gezien, want dan hadden ze jou als een idioot kunnen bestempelen. Doordat je rustig bleef en kon vertellen, dat die betreffende foto niet was afgesproken, is het nu Pauw die als een idioot en verrader wordt gezien door de toeschouwers. Respect voor jou George.

  8 likes
 • Rob schreef:

  “Volgens de meeste kijkers is George hartstikke gek” wordt er nu openlijk verkondigt door niets ontziende Nederlandse meelopers die gewoon weten dat hij gelijk heeft maar die niet willen dat hun toekomst verpest wordt.

  Een slim klein kind van 6 jaar weet al dat een elitair clubje waaronder de CIA en ook de Bush familie 9/11 zelf gedaan hebben en niet een man in een grotje in `Tora Bora` ergens in Verwegistan (de Himalaya`s)!
  Het was een `Inside Job` en dat bepaalde figuren (Larry Silverstein) met gedegen voorkennis vooraf miljarden in hun zak gestoken hebben via de een enkele weken voor de aanslag veranderde Silverstein de verzekering voor de gebouwen.

  Dat zo`n 3000 Amerikanen daarbij hun leven hebben verloren speelt geen rol voor een schatrijk clubje in de VS.
  En die idiote `War On Terror` in 12 jaar tijd 1.3 miljoen doden plus een enorme globale onveligheid veroorzaakt heeft mag natuurlijk ook geen naam hebben.

  Die 9/11 is vergelijkbaar met de maanlandingen de moord op Kennedy, Martin Luther King en de MH017 en als je misschien twijfelt aan de officiele versie van de reguliere media en daar vraagtekens bij zult hebben (en dat weet Jeroen Pauw en die journalist bijzonder goed) dan ben je jouw baan voor altijd kwijt en kom je nergens meer aan de bak.

  Die Jeroen Pauw zal alles doen om de leugens van de westerse elite angstvallig te beschermen om zijn luxe leventje te beschermen.
  Ben je kritisch en het niet eens met de reguliere media dan sta je op straat en ben je alle luxe die je ooit had kwijt dus veel Nederlanders zullen George van Houts openlijk demoniseren en belachelijk maken en daarna de grond in trappen om witte voetjes te halen voor eigen gewin en dat deden ook veel Nederlanders met de Duitsers gewoon witte voetjes halen met de NAZI`s om maar te kunnen graaien en zakken vullen.

  Een goede reden allemaal om de TV voor altijd uit te zetten en dan gaat een wereld voor je open!

  7 likes
 • vladi schreef:

  en waar was bush?
  bush zat in de klas bij lieve kwetsbare kinderen.
  en wat riepen de kinderen?en kijk bush eens genieten van de mind control!!

  ze riepen; ´kite´ ´hit´ ´steel´ ´plane´ ´must´

  daarna gaan ze verder met PET GOAT (ook genoeg over te vinden).

  fff

  4 likes
  • Willie schreef:

   Vladi, hij zat een verhaaltje voor te lezen en, echt waar: het boek ondersteboven, en je zag op zijn gezicht dat hij er niet bij was maar wachtte op een bericht waarvan we nu weten welk bericht. Het was al met al een vreemde vertoning!

   3 likes
 • peter snijder schreef:

  weer een vieze actie vande leugenachtige pauw en consorten..
  naast wat aanwezige ratten,die de messcherpe analyse van george probeerden te ridiculiseren.
  toen bleek ,dat de rat pauw met opzet verkeerde filmpje opgezet had, begon mijn theewater ook redelijk te koken.
  veel succes george,jij hebt tenminste laten zien wat voor goor nepnieuws ons in de talkshows wordt voorgeschoteld.
  .verder viel mij op.dat j.pauw, ook tekenen van nervositeit begon te vertonen.

  6 likes
 • Mammon schreef:

  Honden als Pauw die inderdaad de leugens mee groot houden moeten eenvoudig in hun privesfeer aangepakt worden….

  Maar die George bracht het ook wel erg zielig en wilde zelf nergens “achter staan”

  4 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  hr. van hout is er mee bekent dat ze je eerst belachelijk maken daarna demoniseren en op laatst omarmen..

  de heren die aan de tafel zaten werken mee aan het wakker maken van vele mensen..

  deel dit filmpje daarom ook veel ook al is het voor ons wakkere mensen moeilijk om naar te kijken..

  ieder die moeite heeft om naar komenaar door de andere tafel gasten tegen van houten te luisteren begrijpt wat het tegen spreken van gevonden waarheid oplevert.. (lees de celesteinse belofte nog eens en zie hoe de blauwe en rode aura’s zich verhouden wat moeilijk bij tv maar toch)

  ook al willen we dat iedereen het begrijp is wat we nooit afkunnen dwingen het heeft tijd nodig soms wel 4000 weken voor slapers..

  volg jou pad en doe als van houten wees overtuigt van jou pad en loop het hoe veel weerstand er ook is, het is jou waarheid.. of het de waarheid is weet je niet tot er steeds meer het zelfde inzicht zien..

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes.

  2 likes
 • Blije gebruiker schreef:

  Hier wordt het heel simpel en perfect uitgelegt.
  Door acteur Rik Mayall.

  https://youtu.be/MW-oXuJTdjI

  2 likes
 • Dolex schreef:

  Dit soort dingen gaat altijd langzaam. Er is pas onlangs toegegeven dat er geen massavernietigingswapens in Irak lagen die wel als argument voor een aanval werden gebruikt.
  Het is al heel bijzonder dat dit verhaal op de M5M aan bod komt.
  Wees daar blij mee.

  1 likes
 • Enki schreef:

  Die paauwerl*l was al en zielig onwetend niet nadenkend, hebzuchtig, slaperig egoTRIPPEND mannetje. Dat wisten we al toch?? Maar neem dan dat rare mannetje van geen stijl. Wat kan die slecht acteren zeg. Jezus geen stijl hebben jullie niets beters. Of of is hij geen STIJL?! Nou ja hoe dan ook ERG SLECHT allemaal. Ik lag me kapot 🙂

  1 likes
 • deze schreef:

  ik ga toch twijfelen na mijn grijze celletjes eens goed te hebben getrakteerd op roze muisjes of van Houts nu wel of niet echt aan die tafel zat .. denk dat bijna allen van dat soort gasten in die programma’s van te voren worden gedirigeerd wat ze wel moeten vertellen, zodat ze ons steeds vertellen dat het nepnieuws eingelijk ook nep is .. komt U er nog uit ? haha, wat een wereld zitten we in zeg .. maar goed, een jointje en een wijntje doen vaak wonderen !

  fijn weekend allen hier

  1 likes
 • iemand schreef:

  Het werkt allemaal via John Endemol. Programma´s zoals Pauw en alles op je beeldscherm, zijn er om je te manipuleren en te hersenspoelen (MK Ultra) Die programma´s zijn er om mensen zoals George die denken dat 9/11, IS, WW 1, WW 2 (en zo kan ik nog door gaan) georganiseerd is door de overheid en de rothchilds belachelijk te maken! Zo denken de mensen dat wij maar gekken zijn die de hele tijd complotten verzinnen. Ze nodigen niet voor niet George uit en lachen om hem! Allemaal mind control! Belachelijk! En zo gaat het overal. Amerika, Rusland etc. Allemaal een spelletje.

  1 likes
 • Olaf schreef:

  Dan heb je de rest van de leugens en grapjes nog, Fukushima bijvoorbeeld…

  11-03-2011 Fukushima
  10-11-2013 Frozen (premiere)

  Meltdown, en in pretpark Huis ten Bosch in Nagasaki ligt een VOC schip genaamd Liefde..
  Gerekend vanaf de Nukes t/m opening krijg je toch echt de 37037 (LOVE) som.

  11-12-2013 Frozen (premiere Nederland) VOC

  Sommige dingen hoef je niet te bewijzen die kan je gewoon zien, Wortel, Liefde, Wolk…
  Olaf de nieuwe Olifant Jumbo.

  Een Meltdown en de kindertjes maar in de Frozen pakjes rond huppelen met bijhorend toverstafje, en ondertussen zweert de lokale Sushi Boer op de hoek nog steeds bij nummer 8 in de staatsloterij.

  Hallelujah wat een wereld.

  0 likes
 • Antonio B schreef:

  Pauw is een slaafse rat van de laagste soort. Net als Lara Rensen, Thijs vd Brink en Jan Mom.. Om er maar een paar te noemen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  undercoververpleegster

  Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

  Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...

  >