Homepagina » Het Complot » Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)
Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)

Deze bekende theatermaker vertelt bij Pauw waarom 9/11 een complot is (en kan rekenen op veel bijval)

Theatermaker George van Houts heeft heel wat vragen over de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Hoe kan het dat de WTC-torens rechtstandig naar beneden kwamen?

Waarom stortte WTC7 in zonder door een vliegtuig te zijn geraakt? Was het de Amerikaanse overheid die achter de aanslagen zat?

Al tijdens de gebeurtenis zelf kreeg Van Houts er ‘een raar gevoel bij’. “Na 3,5 jaar studie heb ik alleen maar meer vragen,” zei hij bij Pauw.

Kilo goud

“Ik wil niemand overtuigen, alleen maar dat je je eigen onderzoek gaat doen,” vervolgde hij. “En dat we gaan vragen om een hernieuwd internationaal juridisch onderzoek.”

Het is te netjes, te af, er klopt hier iets niet, aldus Van Houts. Hij heeft een theatercollege gemaakt, Kom Plot, en looft een beloning van één kilo goud uit aan onderzoekers die wetenschappelijk kunnen bewijzen dat het officiële verhaal klopt.

Geen eerlijke kans

Op sociale media kon Van Houts rekenen op veel bijval, maar daarover was niets in de media te lezen. Televizier pikte er alleen een paar negatieve tweets uit en schreef dat ‘George van Houts volgens de meeste kijkers hartstikke gek is’. Het AD trommelde een sceptische columniste op.

Mensen merkten ook op dat de theatermaker bij Pauw geen eerlijke kans kreeg.

Bekijk het fragment hieronder:

Foto: MattWade Wikimedia Commons

[Pauw]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
3 jaren geleden

En wat ook opvalt; Het is altijd en eeuwig een Telegraaf journalist/fotograaf bij dit soort programma’s aanwezig die hun opgelegde verhaaltje opdreunen. Nu doen alle journalisten van de gevestigde kranten dit wel, maar je zal nooit een journalist van bijv. dagblad v/h Noorden of Tubantia er zien.
Hoe dan ook, ik persoonlijk sta achter George van Houts.

Willie
Willie
3 jaren geleden

Petje af voor George van Houts! Met hem zijn er wel meer die tijdens de aanslag op 11 september 2001 zagen/voelden dat dit niet klopte en al helemaal het verhaal daarna. Maar…… wie kijkt er eigenlijk nog naar Pauw? Die paskwil is zo doorzichtig (voor mij althans) als helder glas en het is duidelijk wie hij dient. Cabalfiguur! Maar het zal wel lekker schuiven als je je ziel verkoopt. Zelfs als hij zijn zogenaamde onschuldige en verbaasde mombakkes opzet trap ik daar niet in. Zit wel hoog te paard

Willie
Willie
3 jaren geleden

Ohohohoh, wat is de Paauw manipulatief, leugenachtig, ja op het onbeschofte af. Hoe valt hij door de mand! Echt beschamend dit.

Marvin
Marvin
3 jaren geleden

Wat een kl*te volk aan tafel.
noemt zichvolwassen.

Moest zich gelijk schamen.
beargumenteerd onderzoek af te zeiken.
Wat spreekt hun idealisme overduidelijk

x

Check Also

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

doktersassistent

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

Doktersassistent Deborah Conrad liet het ziekenhuis waar ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

64
0
We lezen graag je reactie!x