Natuur en Milieu

Britse weerman: “Mens speelt geen enkele rol bij klimaatverandering”

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse weerman Piers Corbyn is van mening dat de mens geen enkele rol speelt bij klimaatverandering en dat de meteorologische diensten, media en ‘corrupte wetenschappers’ het volk ‘hersenspoelen’ als onderdeel van een complot om de olieprijzen kunstmatig hoog te houden. Hij sprak tijdens het BBC-programma This Week van oplichterij.

Volgens Corbyn, de broer van Labour-leider Jeremy Corbyn, wordt klimaatverandering veroorzaakt door zonneactiviteit in plaats van de uitstoot van CO2. Hij heeft felle kritiek geuit op het klimaatbeleid van de overheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Ondanks de hype in Parijs is er niet zoals als door mensen veroorzaakte klimaatverandering,” zegt Corbyn. “Het VN-klimaatpanel IPCC is geen wetenschappelijk maar een politiek orgaan. Voor publicatie van wetenschappelijke documenten worden de gegevens aangepast zodat ze aansluiten bij de heersende opvattingen.”

De weerman stelt dat de aarde afkoelt en in de komende 20 jaar steeds sneller zal afkoelen. Het terugdringen van de CO2-uitstoot heeft volgens Corbyn een averechts effect. “De Britse staalindustrie wordt ontmanteld om de uitstoot terug te dringen, maar ondertussen wordt deze industrie weer opgebouwd in India om meer CO2 te produceren. Dit is absurd, want op deze manier zijn er banen verloren gegaan.”

Waarom is er zoveel aandacht voor klimaatverandering? Volg het geld, aldus Corbyn. Er wordt door onder andere banken en grote oliebedrijven enorm veel geld verdient aan koolstofhandel, klimaatprojecten en prijsstijgingen.

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
8 jaren geleden

Denk wel dat hij gelijk heeft de aarde geeft zijn eigen negatieve bijdragen aan het klimaat via vulkaan uitbarstingen etc.
Doet niet af aan de goedbedoelde doelstellingen welke georganiseerd worden door de mensheid om te streven naar milieu vriendelijke energie bronnen e.d.

only you
only you
8 jaren geleden

De geheime raket lancering en in de stratosfeer en chemtrails vloeden veroorzaken deze problemen!

Marcel
Marcel
8 jaren geleden

Piers Corbyn heeft natuurlijk groot gelijk. Het probleem is dat de alarmisten de gehele samenleving geïnfiltreerd hebben. Te verwachten is dus dat deze weerman belasterd zal worden, belachelijk gemaakt, enzovoorts en dat hij zijn Franse collega Didier Verdier achterna gaat ==> ontslag.

Dat word hamburgers flippen bij de McDonalds of vakken vullen in de supermarkt voor de rest van zijn leven.

Brianwashed
Brianwashed
8 jaren geleden

Dat kan best.. toch moeten we af van de grootste vervuiler OLIE

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x