Homepagina » Natuur en Milieu » Britse weerman: “Mens speelt geen enkele rol bij klimaatverandering”
Britse weerman: "Mens speelt geen enkele rol bij klimaatverandering"

Britse weerman: “Mens speelt geen enkele rol bij klimaatverandering”

De Britse weerman Piers Corbyn is van mening dat de mens geen enkele rol speelt bij klimaatverandering en dat de meteorologische diensten, media en ‘corrupte wetenschappers’ het volk ‘hersenspoelen’ als onderdeel van een complot om de olieprijzen kunstmatig hoog te houden. Hij sprak tijdens het BBC-programma This Week van oplichterij.

Volgens Corbyn, de broer van Labour-leider Jeremy Corbyn, wordt klimaatverandering veroorzaakt door zonneactiviteit in plaats van de uitstoot van CO2. Hij heeft felle kritiek geuit op het klimaatbeleid van de overheid.

“Ondanks de hype in Parijs is er niet zoals als door mensen veroorzaakte klimaatverandering,” zegt Corbyn. “Het VN-klimaatpanel IPCC is geen wetenschappelijk maar een politiek orgaan. Voor publicatie van wetenschappelijke documenten worden de gegevens aangepast zodat ze aansluiten bij de heersende opvattingen.”

De weerman stelt dat de aarde afkoelt en in de komende 20 jaar steeds sneller zal afkoelen. Het terugdringen van de CO2-uitstoot heeft volgens Corbyn een averechts effect. “De Britse staalindustrie wordt ontmanteld om de uitstoot terug te dringen, maar ondertussen wordt deze industrie weer opgebouwd in India om meer CO2 te produceren. Dit is absurd, want op deze manier zijn er banen verloren gegaan.”

Waarom is er zoveel aandacht voor klimaatverandering? Volg het geld, aldus Corbyn. Er wordt door onder andere banken en grote oliebedrijven enorm veel geld verdient aan koolstofhandel, klimaatprojecten en prijsstijgingen.

[BBC]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
5 jaren geleden

Denk wel dat hij gelijk heeft de aarde geeft zijn eigen negatieve bijdragen aan het klimaat via vulkaan uitbarstingen etc.
Doet niet af aan de goedbedoelde doelstellingen welke georganiseerd worden door de mensheid om te streven naar milieu vriendelijke energie bronnen e.d.

Jaap
Jaap
Reactie op  Silber eye
5 jaren geleden

Of de mens door zijn (huidig) handelen nu wel of geen invloed heeft op het klimaat lijkt me geen interesante vraag.

Ongeacht het antwoord is het beter gebruik te maken van duurzame energie bronnen om ons heen en de aarde zoveel mogelijk met rust te laten.

speedmaster
speedmaster
Reactie op  Jaap
5 jaren geleden

de nagel op de kop, beste jaap!

only you
only you
5 jaren geleden

De geheime raket lancering en in de stratosfeer en chemtrails vloeden veroorzaken deze problemen!

frans
frans
Reactie op  only you
5 jaren geleden

weet je nog? de spelen in Peking.?
Onbewolkt , geen regen, mooi weer.
En nu. ? code rood. smog zo dik dat je er plakjes van kan snijden.
En dan kunnen ‘ze’ niet opruimen.?
Of horen we eerdaags als de mist is opgetrokken dat het genocide was of een uit-stoot-gassen-aanval.?

Solaris
Solaris
Reactie op  frans
5 jaren geleden

Tijdens de OS in Peking werd het autoverkeer massaal aan banden gelegd, daardoor was de smog flink lager. En mooie weer met zonneschijn laat zich ook makkelijk verklaren: het was hartje zomer.

Renso
Renso
Reactie op  only you
5 jaren geleden

Chemtrails: je kunt je alles laten wijsmaken.
gewoon waterdamp!
Wel eens witte damp uit auto uitlaat zien komen? Ook waterdamp.
Kerosine is een kool waterstof; bij verbranding geeft dat CO2 en H2O of wel gewoon water: niets chemisch !

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Piers Corbyn heeft natuurlijk groot gelijk. Het probleem is dat de alarmisten de gehele samenleving geïnfiltreerd hebben. Te verwachten is dus dat deze weerman belasterd zal worden, belachelijk gemaakt, enzovoorts en dat hij zijn Franse collega Didier Verdier achterna gaat ==> ontslag.

Dat word hamburgers flippen bij de McDonalds of vakken vullen in de supermarkt voor de rest van zijn leven.

Brianwashed
Brianwashed
5 jaren geleden

Dat kan best.. toch moeten we af van de grootste vervuiler OLIE

Ph
Ph
5 jaren geleden

Ook wat kort door de bocht om te stellen dat de mens geen invloed op het klimaat heeft, want dat heeft de mens net wel, net als fytoplankton.
Net als fytoplankton dat instaat voor de productie van zuurstof en met het afsterven stikstof, maken wij mensen deel uit van de natuur.
Het is net deze natuur dat wij mensen naar onze hand zetten en dus weldegelijk invloed hebben op het klimaat.

Denk maar aan ontbossing en zelfs bebossing, land en tuinbouw, betonring, het bouwen van grote en hoge gebouwen, het opdammen en omleiden van waterlopen, het creëren van meren en kanalen, het droogleggen van moerassen, graslanden, het neerhalen van heuvels en zelfs bergketens, het creëren van heuvels en bergketens, denk hierbij maar aan mijnbouw….and the list go’s on!!

Maar het is niet dat beetje extra Co2 waarom het klimaat veranderd, er zijn tijden geweest waarbij er zelfs veel meer Co2 in de atmosfeer was en toch was het toen niet veel warmer als nu.
Nu zitten we in een periode waarbij ons magnetisch veld in sterkte afneemt, waardoor er net veel meer straling door sijpelt, denk maar aan die magnetische velden die vaak voor uren en zelfs dagen open staan…heeft invloed op het klimaat. (men meet ook niet de temperatuur, daar zijn die vele satellieten niet bekwaam voor, ze meten wel de straling, laat net deze weldegelijk zijn toegenomen)
Ook de stedenbouw, die trouwens maar blijven uitbreiden, dat zijn als het ware warmte bellen, waardoor het klimaat extremer word…iedereen weet wat er gebeurd als koude luchtlagen tegen zulke warme bellen bots, dat geeft vuurwerk.
Een toename van zware vulkaan uitbarstingen, ik lees heel vaak van die klimaat terroristen dat het niet veel uitmaakt, word dan hoogtijd dat ze zich eens gaan verdiepen in vulkanologie en de invloeden op het klimaat.
We hebben dan ook nog eens de continentale drift, waarbij landmassa maar ook water massa jaarlijks met een paar cm’s verschuift, op 1 jaar stelt dat niet veel voor, maar op een paar honderd of duizend jaren, is dat heel wat, want dan spreken we al over vele km’s.

Als mensen zelf wat onderzoek doen, dan gaan ze ook merken dat de windrichtingen zijn veranderd, daar ben ik zelf jaren op aan het wijzen.
Normaal hebben we tijdens de zomer maanden te maken met een zuidelijke windstroming (warme lucht) nu krijgen hebben we sinds jaren en dagen te maken met jawel, noordelijke windstromingen tijdens de zomer maanden…vandaar die koele zomers de laatste jaren.
In de winter maanden krijgen we voornamelijk te maken met een noord-oosten windstromingen, koude polaire lucht, nu hebben we voornamelijk te maken met jawel zuidelijke windstromingen, waardoor het nu nog steeds vrij zacht is voor de tijd van het jaar.

Maar dat alles daar houden die politieke klimaat terroristen geen rekening mee, dat past niet in het plaatje, het is Co2 en niets anders, anders kunnen ze ook geen taksen innen op de lucht die we uitademen.
Misschien is het beter dat die politieke klimaat terroristen zich massaal van hoge bergketens naar beneden gooien, want zij hebben invloed op het klimaat….wat ik hiermee wil zeggen, is dat alles en iedereen, hoe groot en klein het mogen zijn, invloed hebben op het Aardse leven, dus ook het klimaat.

Er is een wet in de natuur dat voor alles en iedereen het zelfde is, inclusief de mens….aanpassen of uitsterven!!

kim
kim
5 jaren geleden

Dat er steeds meer vulkanen actief worden (yellowstone park bijvoorveeld wordt angstvallig in de gaten gehouden), dat de aarde raar doet, sinkholes ,rare geluiden, vreemd gekleurde luchten, lichtzuilen ,vreemde wolken ,grienden die aanspoelen dode vissen enz enz heeft zeker ook met opwarming te maken? Nee de aarde en de atmosfeer is aan het veranderen omdat er grote hoeveelheden hoge energie hierheen komen vanuit de kosmos ,er staat beschreven in de bijbel bijvoorbeeld, dat de aarde weer paradijselijk zal worden dat de woestijn weer zal bloeien alsook op de toppen der bergen , die verandering is zich Nu aan het voltrekken. Ook de mens verandert langzaam ,alles is evolutie alleen nu ff met grotere sprongen.

karel
karel
5 jaren geleden

Iedereen weet het behalove de oerdomme massa die zich graag laat manipuleren.

Trouwen oliebronnen van IS bombarderen betekent dat eens in brand een onwaarschijnlijke vervuiling van de lucht, blijkbaar is het milieu dan helemaal niet belangrijk, enkel wanneer het aankomt op mensen bang maken en extra taksen. Tevens verandert het klimaat gestadig dat is nu eenmaal een natuurlijk process op aarde en met de aarde.

trackback
EINDTIJDBERICHTEN EN ANDER OPVALLEND NIEUWS, VERZAMELD DOOR ARIE GOEDHART | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Anne
Anne
5 jaren geleden

Als mens zijn we geneigd onze hoofden in het zand te steken. Hoe kun je nu geloven dat wij er met z,n allen niet schuldig aan zijn dat de aarde kreunt, omdat ze ziek gemaakt is. Ziek gemaakt door wat er de lucht in gaat door de industrieën, en door wat er geloosd word in de wateren. We gebruiken in grote hoeveelheden chemische troep, alleen al in ons huishouden,zelfs in de vorm van medicijnen die in onze voedselketen terug komen. De auto, vliegtuigen, oorlogen, straks met oud en nieuw het vuurwerk, en wat al niet meer. Al deze middelen hebben hun gevolgen voor het milieu, en voor onze aarde. Ik zou zeggen, wees eens eerlijk naar jezelf toe en weet dat een ieder van ons verantwoordelijk is voor de verandering van ons klimaat.
Neem zelf je maatregelen en probeer zoveel mogelijk milieuvriendelijk te leven. Alle kleine beetjes helpen….start vandaag nog, want de tijd begint te dringen.

Rick
Rick
5 jaren geleden

Hij zegt wat ik altijd al dacht. Waarom zouden er anders ijstijden geweest zijn en perioden van (sub)tropische omstandigheden, ook in onze regio. Toen waren er nog niet of nauwelijks mensen en schommelde de temperatuur op een manier die we ons nu totaal niet kunnen voorstellen. Wat niet wegneemt dat we bewust met energie moeten omgaan, maar dat is een heel andere discussie

x

Check Also

gates

Bill Gates koopt stilletjes 100.000 hectare landbouwgrond

Miljardair Bill Gates heeft stilletjes zo’n 100.000 ...

geoloog

Geoloog: Aarde stevent af op nieuwe ijstijd

Het klimaat is cyclisch. We naderen het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x