Homepagina » Buitenland » Hillary Clinton uitgejouwd en bekogeld met tomaten (video)
Egyptenaren protesteren tegen Hillary Clinton

Hillary Clinton uitgejouwd en bekogeld met tomaten (video)

Bij haar bezoek aan Egypte is de Amerikaanse minister Hillary Clinton bekogeld met tomaten, schoenen en waterflessen.

Tegenstanders van de Moslimbroederschap bekogelden het konvooi van Clinton toen ze het Amerikaanse consulaat in de Egyptische havenstad Alexandrië verliet.

Ook groenten en andere objecten werden naar haar auto gegooid. De betogers riepen ‘Ga weg, Clinton’ en ‘Monica, Monica’, als verwijzing naar Monica Lewinsky die eind jaren 1990 een relatie had met Hillary’s man Bill.

Omkopen

De demonstranten beschuldigen de Verenigde Staten van inmenging in de Egyptische binnenlandse aangelegenheden. Na haar ontmoeting met de Egyptische president Mohamed Morsi werd Clinton buiten het presidentieel paleis opgewacht door een boze menigte.

Later omsingelden ze het hotel van Hillary en scandeerden ze dat Washington een rol heeft gespeeld bij de uitslag van de Egyptische presidentsverkiezingen en dat de VS de Moslimbroederschap heeft geholpen om aan de macht te komen.

Volgens veel betogers heeft Morsi zich door Washington laten omkopen. “Ik wil de Amerikanen die de ontwikkeling van democratie steunen zeggen dat we helemaal geen democratie hebben in Egypte,” vertelde Ahmed Abdel Alim aan persbureau AP. “De bevolking heeft geen enkele rechten in dit land.”

Arabische Lente

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken sprak ook met legerleider Mohammed Hoessein Tantawi. Clinton wil dat de rol van het leger moet worden teruggebracht tot die van beschermer van de nationale veiligheid. Nu heeft het leger nog veel macht en is er een machtstrijd gaande tussen de legerleiding en de regering van Morsi.

Egyptenaren protesteren tegen Hillary Clinton

Tegenstanders van de Moslimbroederschap hadden het protest georganiseerd omdat ze vinden dat de Verenigde Staten de verkeerde partij in Egypte steunen. In plaats van de revolutionairen van de Arabische Lente steunt de VS de conservatieve islamieten. Voor het oog van de media werden tussen Hillary Clinton en de islamitische president geen handen geschud.

Bronnen: RT.com, NOS.nl

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Hillery zit daar puur voor de belangen in olie, en smeert de ogen dicht van de bevolking met huichelaars woorden.Wie zit er achter de oorlog in Syrië??De amerikaanse C.I.A opruiers, die de rebellen van wapens voorzien.Puur omdat Amerika er zelf belang bij heeft Assad te zien vallen, en geen keus heeft omdat anders Rusland en china, Amerika behoorlijk op de vingers kunnen tikken.Hillery de boze Heks!!Het lacht nog om de dood van een ander ook!!!

  3 likes
 2. Als ik hier de reacties lees dan wordt i,k steeds droeviger over de gedachtegang van de gemiddelde Nederlander. Blijkbaar niemand die door heeft wie er nu met tomaten gooien. Het zijn de mensen die juist meer rechten en vrijheden wilden. De mensen die de Arabische lente begonnen en nu zien dat deze vooral door het wegdraaien van de westerse wereld en vooral de linkse partijen die de Islam, want daar gaat het in de Arabische nachtmerrie nu om, waar mogelijk de helpende hand rijken. De vrouwen die in het begin de straat op gingen moeten nu vooral thuis blijven voor de eigen veiligheid. Dat waar ze tegen demonstreerden komt nu een paar slagen erger terug, meer Islam, minder vrijheid en minder rechten. En de gemiddelde Nederlander die begrijp nog steeds niet waar het om draait en gelooft nog steeds de hypocrieten dat Islam vrede is. Terwijl de mensen aldaar met gevaar voor eigen leven tegen meer van dat soort vrede is. Hillary bekogeld ja omdat ze in opdracht van Hoesein buigt voor Islam.

  3 likes
 3. WOOOW,ik zou niet graag in haar schoenen staan..je kunt er van opaan dat dit soort taferelen in de nabije toekomst meer regel dan uitzondering gaan worden. Mensen hebben het helemaal gehad.Ook hier in Nederland is het wachten wanneer de bom barst. Misschien om andere dingen maar toch..

  2 likes
 4. deze vrouw verdien zekers een duim omlaag . goed zo voor die mensen . en toch met een staal gezicht vertrekken ? onbegrijpelijk die heeft egt geen gevoel die tante .maar ik zie nu wel dat de mensen goed in opstand komt ….het begint er goed op te lijken dat het toch positiever word .

  2 likes
 5. [quote name=”Catharina R”]deze vrouw verdien zekers een duim omlaag . goed zo voor die mensen . en toch met een staal gezicht vertrekken ? onbegrijpelijk die heeft egt geen gevoel die tante .maar ik zie nu wel dat de mensen goed in opstand komt ….het begint er goed op te lijken dat het toch positiever word .[/quote]
  Hmmm, ik zou willen dat je gelijk hebt, maar dit lijkt niet meer dan een klein incident. haar auto is niet eens geraakt door een van de projectielen. Het lijkt een protest geweest te zijn van een handjevol mensen. Om een verschil te maken moeten er op zijn minst tienduizenden mensen op de been zijn. Ik ga ook voor een betere wereld, de huidige situatie is op alle fronten een omgekeerde wereld, maar ik zie het eerlijk gezegd op korte termijn niet gebeuren dat de massa wakker gaat worden en zich zal ontdoen van alle machtwellustelige en corrupte machthebbers in de wereld. Ik hoop dat ik ongelijk heb.

  2 likes
 6. [quote name=”Beschouwer”][quote name=”Sipco”]Hillery zit daar puur voor de belangen in olie, en smeert de ogen dicht van de bevolking met huichelaars woorden.Wie zit er achter de oorlog in Syrië??De amerikaanse C.I.A opruiers, die de rebellen van wapens voorzien.Puur omdat Amerika er zelf belang bij heeft Assad te zien vallen, en geen keus heeft omdat anders Rusland en china, Amerika behoorlijk op de vingers kunnen tikken.Hillery de boze Heks!!Het lacht nog om de dood van een ander ook!!![/quote]

  Vervelend mens is dat Hillary Clinton. Continu bezig om met babbels oorlogen te verkopen. Wordt deze vrouw dat niet eens een keertje zat of zit die zo diep in die Skull and Bonestoestand dat die vrouw totaal de weg kwijt is ?![/quote]

  Zou me niks verbazen,.Ze kickt gewoon op macht

  2 likes
 7. [quote name=”pR”]ik weet niet wat ik in haar gezicht ziet .ik zie er wat aan maar weet niet wat ?[/quote]

  Zelfgenoegzaamheid.Een blik van; wie doet me wat we hebben toch lekker de touwtjes in handen.

  2 likes
 8. In plaats van een simpele schoen kunnen ze in het vervolg beter een zware Wehrmachtlaars (de zogenaamde ‘Knobelbecher’ met spijkers!) naar haar kop werpen!

  2 likes
 9. http://www.avaaz.org/en/bankers_behind_bars_f/?fbb

  Gewoon op ene fatsoenlijke manier krijg je de machtige ook weg.
  Maar de weg is moeilijk en lang, maar de begin is gemaakt.
  Als deze weg te moeilijk en te lang gaat duren, dan vrees ik voor hen, dat de mens zijn gedult verliest en dat het op een gewelddadige manier gaat gebeuren.

  Vele zijn hun spelletjes meer als zat en terecht.

  2 likes
 10. Word moe van dat mens die denkt echt dat ze alles kan maken. Steeds die neppe lach van haar ieuw….. Namasté

  1 likes
 11. Sipco daarom zal het wel zijn olie . maar dan spijtig dat het ze niet geraakt werd door de tomaten en de schoenen had ik wel willen zie ben dan gelijk deze regen dag vergeten ….harde vrouw .

  1 likes
 12. ik weet niet wat ik in haar gezicht ziet .ik zie er wat aan maar weet niet wat ?

  1 likes
 13. [quote name=”Sipco”]Hillery zit daar puur voor de belangen in olie, en smeert de ogen dicht van de bevolking met huichelaars woorden.Wie zit er achter de oorlog in Syrië??De amerikaanse C.I.A opruiers, die de rebellen van wapens voorzien.Puur omdat Amerika er zelf belang bij heeft Assad te zien vallen, en geen keus heeft omdat anders Rusland en china, Amerika behoorlijk op de vingers kunnen tikken.Hillery de boze Heks!!Het lacht nog om de dood van een ander ook!!![/quote]

  Vervelend mens is dat Hillary Clinton. Continu bezig om met babbels oorlogen te verkopen. Wordt deze vrouw dat niet eens een keertje zat of zit die zo diep in die Skull and Bonestoestand dat die vrouw totaal de weg kwijt is ?!

  1 likes
 14. [quote name=”c”]WOOOW,ik zou niet graag in haar schoenen staan..je kunt er van opaan dat dit soort taferelen in de nabije toekomst meer regel dan uitzondering gaan worden. Mensen hebben het helemaal gehad.Ook hier in Nederland is het wachten wanneer de bom barst. Misschien om andere dingen maar toch..[/quote]

  Misschien krijgt die wel eens een schoen tegen haar kop. Dat is een manier in het Midden Oosten om ongenoegen te uiten; zo van lazer toch op met je babbels.

  1 likes
 15. Ik had dit tijdens de demonstratie’s eerder al verwacht. De lente die herfst zou worden. Vele machten zoals Europa VS zijn al jaren aan voorbereiden net zoals in syrie, libie etc. Europa en de VS spelen hoog spel, en volgens mij misleidende propaganda is hun taal, en wij burgers luisteren braaf naar het .nieuws

  1 likes
 16. Als Emiel Roemer met tomaten bekogeld wordt, zal hij het als een compliment zien, zo vermoed ik.

  1 likes
 17. Allemaal poppenkast !

  1 likes
 18. waar tomaten goed voor zijn , ja wat je zelf doet krijg je terug zie je wel .had ze maar niet om doden moeten lachen . en heeft ze zelf een poot op een slagveld gestaan nee wel commando geven en zo is dit met alles wat denkt macht te hebben . net als ze bij een komen hoe goed ze dan beveiligd zijn en waarom ? hoe kan een stront nog in zijn / haar broek schijten … sorry voor taal gebruik maar weet niet goed hoe ik het anders moet interperteren

  1 likes
 19. [quote name=”Wilson”]In plaats van een simpele schoen kunnen ze in het vervolg beter een zware Wehrmachtlaars (de zogenaamde ‘Knobelbecher’ met spijkers!) naar haar kop werpen![/quote]

  Maanschoenen met lood, ouderwetse duikpakschoenen met lood of klompen voor de kop gooien.

  1 likes
 20. [quote name=”c”][quote name=”pR”]ik weet niet wat ik in haar gezicht ziet .ik zie er wat aan maar weet niet wat ?[/quote]

  Zelfgenoegzaamheid.Een blik van; wie doet me wat we hebben toch lekker de touwtjes in handen.[/quote]
  ja ze zeggen dat ze een reptiel is ,haar ogen veranderen af en toe in ogen van een reptiel volgens David ick.

  1 likes
 21. ik ga ook een reageren dat Hillary dit mee maakt heeft ze zelf veroorzaakt . en ik denk dat zij niet de eersten en de laatste gaat zijn . ik zou zeggen mensen spaar ouden schoenen en als je het eens kan gebruiken zou ik het doen moest er zo en persoon kort bij zijn .en het kleine beetje volk wat wil helpen en eerlijk zijn die krijgen geen kans zo als in de verzorging .dat zo een mens rond loopt ze moet gearresteerd worden en vlug ook nog eens dan zit er schot in .

  1 likes
 22. [quote name=”c”]WOOOW,ik zou niet graag in haar schoenen staan..je kunt er van opaan dat dit soort taferelen in de nabije toekomst meer regel dan uitzondering gaan worden. Mensen hebben het helemaal gehad.Ook hier in Nederland is het wachten wanneer de bom barst. Misschien om andere dingen maar toch..[/quote]

  Zie je het al voor je….Markje R. met tomaten bekogelen?? Oud gezegde: in Nederland gebeurt alles 50 jaar later. Hier kunnen we op 12 september iets aan doen (zonder tomaten gooien).

  0 likes
 23. Lieve Wilson wat is het verschil tussen Roemer en Hillary ?

  0 likes
 24. [quote name=”Grappenmaker”][quote name=”Wilson”]In plaats van een simpele schoen kunnen ze in het vervolg beter een zware Wehrmachtlaars (de zogenaamde ‘Knobelbecher’ met spijkers!) naar haar kop werpen![/quote]

  Maanschoenen met lood, ouderwetse duikpakschoenen met lood of klompen voor de kop gooien.[/quote]

  Hahahahaaaa! humor. maarre.. van die maanschoenen zijn er volgens mij maar een paar…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

zeebodem

Duizenden mysterieuze gaten ontdekt in de zeebodem. Onderzoekers staan voor groot raadsel

Onderzoekers van het Monterey Bay Aquarium Research ...

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.