Homepagina » Het Complot » Hoe een voormalige verspreider van nazi-propaganda bepaalt wat u denkt
Hoe een verspreider van nazi-propaganda bepaalt wat u denkt

Hoe een voormalige verspreider van nazi-propaganda bepaalt wat u denkt

Er is in de media opvallend weinig aandacht voor het feit dat de Amerikaanse overheid twee extreemrechtse neonazistische Oekraïense politieke partijen steunt: Svoboda en de Rechtse Sector. Beide partijen maken deel uit van de overgangsregering van Arseni Jatsenjoek.

Hoe komt dit? De verklaring is verrassend eenvoudig: Er zijn maar heel weinig Amerikaanse massamedia. Vijf gigantische corporaties hebben 90 procent van alle Amerikaanse media in handen. Alle vijf mediaconglomeraten worden gelinkt aan de economische en politieke machtselite van de Verenigde Staten en daarbuiten.

Het gaat om Time Warner, Disney, News Corporation van Rupert Murdoch, Bertelsmann uit Duitsland en Viacom (voorheen CBS). Deze bedrijven zijn eigenaar van de meeste Amerikaanse kranten, tijdschriften, boeken, radio- en tv-stations, filmstudio’s en webcontent. De vijf conglomeraten zijn voor het grootste deel verantwoordelijk voor de sociale, politieke, economische en morele waarden waar Amerikaanse kinderen mee opgroeien.

Dit is niet altijd zo geweest. Vlak na de Tweede Wereldoorlog was drie kwart van alle Amerikaanse kranten onafhankelijk. Vanwege fusies en overnames is er in korte tijd veel veranderd in het medialandschap. Rond 1983 was 90 procent van de Amerikaanse media in handen van 50 bedrijven. Vandaag de dag bepalen vijf enorme conglomeraten waar Amerikanen naar kijken of luisteren.

Council on Foreign Relations

De vijf kolossen zijn als bedrijf lid van de Council on Foreign Relations (CFR). Leden van deze Amerikaanse denktank zijn verantwoordelijk voor het Amerikaanse overheidsbeleid dat resulteert in sancties tegen en destabilisatie van landen die de VS nooit iets hebben aangedaan.

De CFR wordt ‘veelvuldig genoemd in diverse samenzweringstheorieën rond de vermeende Nieuwe Wereldorde’. Opmerkelijke oud-leden zijn: oud-minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice, voormalig vicepresident Dick Cheney, oud-president George H.W. Bush, oud-voorzitter van de Federal Reserve Alan Greenspan, zakenman George Soros en senator Jay Rockefeller.

Inspanningen van CFR-leden hebben geleid tot onder meer de Irakoorlog, de oorlogen in Joegoslavië en Libië en het afzetten van de Oekraïense regering. De mediaconglomeraten hebben als taak het uitgestippelde beleid te promoten zodat het Amerikaanse volk ervoor openstaat.

Voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur Zbigniew Brzeziński, voorheen een prominent lid van de CFR, pleit voor controle over de Euraziatische landmassa, waar Rusland en China onder vallen. Doordat de mediaconglomeraten doneren aan de campagnes van Amerikaanse presidentskandidaten krijgen ze de kans om steeds groter en machtiger te worden.

Het zou uren kosten om de duizenden bedrijven op te noemen die in handen zijn van de vijf grote conglomeraten. Enkele voorbeelden zijn voor nu voldoende. News Corporation is eigenaar van Fox News, de Wall Street Journal, Barron’s, de London Times, Far Eastern Economic Review, de New York Post en honderden andere kranten, tijdschriften en internetbedrijven.

Onder Time Warner vallen Time Magazine, Fortune Magazine, People Magazine, Sports Illustrated, CNN News Group, Turner Broadcasting System, Warner Bros., DC Comics en nog veel meer. Bij Disney gaat het niet alleen maar om Mickey Mouse. Het bedrijf is eigenaar van ABC, Disney Films, Lucas Films en een groot aantal andere mediabedrijven.

Laten we eens kijken wat er gebeurt als de Amerikaanse beleidsmakers besluiten dat ze de Oekraïense ‘overheid’, gesteund door de VS, niet langer kunnen gebruiken. Ze kondigen bijvoorbeeld aan dat deze regering ‘ondemocratisch’ is of ‘de mensenrechten schendt’. Vervolgens stellen ze dat het regime moet worden vervangen ‘om het Oekraïense volk te beschermen’.

Daarop slaan de mediaconglomeraten alarm. Ze ‘ontdekken’ opeens dat ‘fascistische of extreem-rechtse partijen onderdeel zijn van de nieuwe Oekraïense ‘regering’ en dat ze bovendien antisemitisch zijn’. Ze concluderen dat de Amerikaanse overheid gelijk heeft en dat een humanitaire ingreep noodzakelijk is.

Is dit scenario ondenkbaar? Dit is precies hoe het is gegaan in het Irak van Saddam Hoessein. Jarenlang werd Hoessein door de VS geprezen als sterke bondgenoot en de mediaconglomeraten speelden het spelletje mee. Plotseling was Hoessein een ‘tiran’ en een ‘meedogenloze moordenaar’ en produceerde hij op grote schaal ‘massavernietigingswapens’ die tegen de VS zouden worden gebruikt. Zijn land móest worden binnengevallen.

Wat te denken van de islamitische fundamentalisten in Afghanistan. Jarenlang werden ze door de Amerikaanse overheid getraind, van wapens voorzien en afgeschilderd als vrijheidsstrijders tegen de ‘Russische bezetters’. Na 9/11 maakten deze fundamentalisten zich in de ogen van de overheid en de media plotseling schuldig aan ‘vrouwenonderdrukking’ en ‘terrorisme’. Ze móesten worden uitgeschakeld door middel van een Amerikaanse invasie.

Nazi-propaganda

Als u vanavond weer inschakelt op RTL 4 of een spotje van de Rijksoverheid voorbij ziet komen, denk dan even aan het volgende. Bertelsmann, één van de genoemde conglomeraten, is onder meer eigenaar van RTL Group. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was dit bedrijf de belangrijkste uitgeverij voor de nazipartij en het Hitler-regime. Het was ook met stip de grootste verspreider van nazi-propaganda. Het zette in Letland en Litouwen Joden in als slavenarbeiders en wist een enorm fortuin op te bouwen. Eigenaar Heinrich Mohn was lid van de SS, net als zijn zoon Reinhard, die de leiding van het bedrijf na de oorlog overnam.

Aan het einde van de oorlog werd Bertelsmann noodgedwongen gesloten, maar enkele jaren later kreeg het bedrijf een kans opnieuw te starten onder leiding van de voormalige nazi-familie, waarvan de nazaten tot vandaag de controle over het bedrijf uitoefenen.

Eind jaren negentig ontstond commotie over een onderzoeksrapport van 800 pagina’s over de wandaden van Bertelsmann tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarvoor. Het conglomeraat heeft haar nazi-verleden in 2002 toegegeven.

Bertelsmann is eigenaar van RTL Group, de grootste Europese exploitant van commerciële radio- en televisiestations; Random House, ’s werelds grootste uitgever; G+J, de grootste uitgeverij van tijdschriften en kranten in Europa; drukkerij Arvato, bekend van de publieksvoorlichting van de Rijksoverheid; en oprichter van Bol.com (Bertelsmann On-Line).

De grootste verspreider van nazi-propaganda tijdens de Tweede Wereldoorlog verzorgt via dochteronderneming Arvato een deel van de reclamespotjes waarmee de Nederlandse overheid informatie verstrekt aan haar burgers.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Voordat ik het hele artikel lees wil ik wel even opmerken, voor degene die is geconditioneerd richting hokjesdenken of groepen van mensen wegzet in een bepaalde kant, dat nazi’s, nationaalsocialisten, zijn socialisten, het lijkt me heel duidelijk, die zijn met hun tenenkrommende denkwijzes en machtswellust in alle opzichten niet rechts maar links.

  Feitelijk zijn alle partijen die ook nu aan de macht zijn vooral links georiënteerd of absoluut links, zolang men het vrije denken, het vrije doen, het vrije zeggen en en het vrije zijn niet aanhangt en nastreeft en ook maar ergens een vorm van onderdrukking propageert als partij dan zul je deze partij ook bij ‘links’ moeten indelen.

  Rechts staat voor mij symbolisch voor vrijheid, hoewel ik niks heb met links of rechts indelen van mensen is in dit geval rechts datgene wat nog nooit aan de macht is geweest, ook omdat ‘rechts’ nog nooit aan de macht heeft gekregen. En macht betekent in dit geval dan in dienst van en voor de (vrije) burger die beschikt over zijn eigen leven, die beschikt over zijn eigen verdiensten en bezittingen en die beschikt over zijn eigen toekomst.

  Je kunt heel lang redetwisten over wie of wat links en rechts is, maar na de oorlog wisten de socialisten en ander partijen een verkapt nazi beleid onder andere noemer voort te zetten en hebben ze, om de schapen/slaven te sussen, de nazi’s geplaatst onder de noemer ‘rechts’ en het liefst nog met het woord ‘extreem’ ervoor als perfecte afleidingsmanoeuvre.

  Het volk zand in de ogen strooien, maar om duidelijk te zijn en dat kan iedereen tegenwoordig met een beetje verstand goed volgen en doorzien, de nazi’s zijn nooit weggeweest en hebben nog altijd de macht. (nazi’s komen overigens voort uit het zionisme en de islam) Simpelweg gezegd; komen voort uit het soort wat de lakens uitdeelt en macht heeft over regeringen, industrie, olie (energie) en geld. Zelfs ten koste van hun eigen volk breiden ze macht over macht uit en waarbij ze als perfecte nazi’s mensen onderdrukken, beliegen, beroven, ziek maken en zonder scrupules vermoorden als het nodig is.

  De Filosofie van de Vrijheid
  http://www.youtube.com/watch?v=ZHREjZFDK4w

  17 likes
  • Dt de islam facistisch is, dat kan ieder weldenkend mens zien, maar het zionisme lijkt mij niet logisch. Of zijn die miloenen vermoorde joden een fabel?

   2 likes
   • Hoe weet jij nu dat de islam fascistisch is? Wat weet je eigelijk van de islam? Komt jouw beeld van de islam uit het 8 uur journaal, de krant of van zogenaamde islamieten uit je omgeving (als je die al hebt)? Of ben je zelf op onderzoek gegaan naar de ware islam (je eigen ware islam)? Dat laatste denk ik niet want dan zou je de islam niet als fascistisch omschrijven. Als je de Koran zou lezen in combinatie met bidden (mediteren want dat is het eigelijk) dan krijg je een beeld van de werkelijke islam en NIET hoe de mens het geloof en de Koran interpreteert. De mens (machtsbeluste mannen) hebben al eeuwen de Koran naar hun eigen hand gezet en verzinsels bedacht in hun voordeel. Enkele voorbeelden daarvan zijn hemel en hel. Dat is overgenomen van de twee andere grote religies om de grote massa angst in te boezemen en in het gareel te houden. Een tweede voorbeeld is de vrouw. De vrouw wordt onderdrukt door de mannen. Inderdaad door de mannen en niet door het geloof. De Koran zegt dat de vrouw GELIJK is aan de man. Ze zijn verschillend maar hebben evenveel recht.
    Zo zijn er nog vele voorbeelden maar daar heb ik nu de tijd niet voor om ze te weerleggen.
    Als je bidt (mediteert) dan voel je gewoon dat wat nu het beeld is van de islam niet klopt. Je voelt en begrijpt dan pas wat er bedoeld wordt in de Koran. Je begrijpt dan er met Allah niet een strenge en beoordelend God mee wordt bedoeld maar dat Allah alles betekent; ons huis, onze aarde, het universum, de liefde die je voelt voor alles, wijzelf zijn ook stukjes Allah. Voor ons als menszijnde is het niet te bevatten wat Allah is. In de Koran wordt Allah omschreven als oneindig en als iets wat er altijd was en altijd zal blijven. Dit kunnen wij met onze mensenhersentjes niet bevatten.
    Voor mij is de islam liefde die ik voel als ik bid. Liefde en genegenheid voor alles wat leeft.
    Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen tonen waarom ik het niet met je eens ben over je opmerking dat ‘ieder weldenkend mens weet dat de islam fascistisch is’. En dat misschien heel veel weldenkende mensen (zoals ik bijvoorbeeld) het niet met je eens zijn.
    Ik wens je veel liefde en warmte toe en mocht je wat meer willen weten over je ware islam dan ben je van harte welkom. Ik kan heerlijke koffie zetten.

    Vriendelijke groeten Khalid

    21 likes
    • Wat een super uitleg Khalid!!

     Erg bedankt voor het delen van jou idee van de Islam.
     Zoals jij het uitlegt, dat spreekt mij veel meer aan als wanneer iemand anders het uitlegd.

     Enorm bedankt dus!!

     4 likes
    • ik denk dat je dat boekje (de koran) van jou nog eens moet lezen. Goed lezen deze keer. Het staat, net zoals ongeveer alle “heilige” geschriften vol met haatpropaganda tegenover andersdenkenden.
     En uw profeet was een pedofiel (naast een oorlogszuchtige massamoordenaar, vrouwenonderdrukker, etc…). Maar dat is natuurlijk weer heel iets anders…

     2 likes
     • Mentinho Bassaro

      Voordat zionisten naar Palestina kwamen stond het gebied niet bepaald bekend om zijn gewelddadigheden. Sinds de jaren ’40 is dat echter veranderd. Is er iets met het Jodendom aan de hand waardoor dit wordt veroorzaakt?

      In Sanhedrin wordt het recht beschreven om iedereen te doden, zolang dit maar indirect gebeurt. Babylonische talmoed, Sanhedrin 77a:”Als iemand (Jood) zijn buur vastbindt waarbij deze van honger omkomt, dan verdient hij (Jood) niet de doodstraf.”

      In de Babylonische Talmoed (Sanhedrin 52b) staat:”Sex met een minderjarige valt niet onder de straf voor overspel, evenals sex met de vrouw van een minderjarige of de vrouw van een heiden.” De Babylonische Talmoed moedigt ook het verleiden aan van ongehuwde pubermeisjes en noemt hen ‘toegewezen horigen’.

      “We Jews regard are race as superior to all humanity and look forward not to our ultimate union with others but, to triumph over them.” – Goldwin Smith, Jewish professor of modern history, professor at Oxford University, 1981

      “The Bolshevik Revolution in Russia was the result of Jewish planning and Jewish dissatisfaction. Our plan is to have a new World Order. What worked so wonderfully in Russia is going to become reality for the whole world.” – The American Hebrew, September 10, 1920

      “We have exterminated the property owners in Russia. We are going to do the same thing in America and Europe.” – The Jew, 1925

      “We will have a World Government whether you like it or not. The only question is whether that government will be achieved by conquest or consent.” – James Warburg, Jewish banker

      “There is much in the fact that so many Jews are Bolshevists (communists) in the fact that the ideals of Bolshevism are consonant with the finest ideals of Judaism. – The Jewish Chronicle, April 4, 1919

      “The Jew is an inborn communist.” – Otto Weininger, Sex and character, page 311

      “Hitler was right in one thing: he calls the Jewish people a race. And we are a race!” – rabbi Stephen Wise, N.Y. Herald-Tribune, June 13, 1938

      2 likes
   • Hier één van de vele topics http://hetzuur.nl/2011/12/joden-betaalde-hitler/ over de financiers van Adolf Hitler en hoever zionisten die zichzelf als onschuldige slachtoffers zagen zaken hebben gedaan die spijtig genoeg en ook in de huidige tijd nog steeds ten koste ging en gaat van de oprechte joden of anders gezegd van het eigen volk. Moet wel opmerken dat ik persoonlijk waar nodig is niet wil spreken over joden maar over zionisten of nationaalsocialisten. Zelf zie ik het zo dat de joden in Europa zijn misbruikt, gefolterd, vermoord m.b.v. en ten behoeve van puissant rijke zionisten en juist dat waren en zijn nog steeds degenen die over lijken gaan en oorlogen faciliteren en orkestreren en een spoor van ellende trekken door een groot deel van de menselijke geschiedenis. En waren het de Eskimo’s geweest die voor veel ellende hadden gezorgd, dan had ik deze groep mensen bij naam genoemd en aangewezen als de regisseurs en grondleggers van dood en verderf.
    In de tweede wereldoorlog zijn vele miljoenen joden omgekomen, net als bijna 60 miljoen andere mensen om de industrie en de machtige elite een gigantische boost te geven. Oorlog is een rationeel, kille en zakelijke handeling, niet meer dan wat de keiharde zakenman doet alleen grossiert men niet in producten maar in lijken. Zo ongeveer kijken deze ‘mensen’ naar ‘hun’ slaven/burgers.

    De islam is uit hetzelfde hout gesneden, ook hier heeft men maling aan het eigen volk als het aankomt op macht en geld. Kijk hoe de zogenaamde vredelievende (Saoedische) moslims elkaar uitmoorden in het Midden-Oosten waar ze strijden voor geld, olie en macht. Syrië en Libië zijn goede voorbeelden daarvan. Ik durf te beweren dat zionisten (Khazaren) en moslims eenzelfde doel hebben en hoogst waarschijnlijk elkaar symbiotisch in stand houden om hun doel te bereiken waarna ze, als het doel is bereikt elkaar definitief zullen afmaken.

    2 likes
    • Ha Khalid, goed gesproken.

     1 opmerking.
     bidden is geen meditatie.
     denken is geen meditatie.
     n goed gevoel is geen meditatie.
     slapen is geen meditatie.

     zon op je pad, Ptr

     0 likes
   • Mentinho Bassaro

    Dit gaat niet om de ontkenning van menselijk lijden, maar om onderzoek naar de werkelijke gebeurtenissen. Emoties staan dat onderzoek vaak in de weg.

    Het is bij wet verboden om zelf direct onderzoek te verrichten en monsters te nemen van gebouwen op plaatsen waar mensen zijn vergast tijdens WO-II.

    Iemand die heeft geprobeerd om zelf op onderzoek uit te gaan, heeft ontdekt dat uit documenten valt op te maken dat er wellicht zo’n 50000 joodse mensen zijn omgekomen / omgebracht, wat dan ook. Toen Palestina in 1948 (zeer kort na WO-II) werd omgetoverd tot Israël werden 500 Palestijnse dorpen van de kaart geveegd. Daarvoor heb je mensen en materialen nodig. Je hebt ook mensen nodig om het nieuwe land te bevolken.

    Volgens executie-experts zijn de Amerikanen in de jaren’ 90 van de vorige eeuw gestopt met de vergassing van zelfs maar één persoon tegelijkertijd (terdoodveroordeelden) omdat het te duur, technisch te ingewikkeld en te gevaarlijk was voor het omringde personeel en het publiek. De installaties uit de jaren ’40 zijn te primitief om 2000 mensen ineens per keer om te brengen met HCN-gas.

    Bovendien stellen mensen zich verkeerde zaken voor bij hoe zo’n executie efficiënt kan worden uitgevoerd. De terdoodveroordeelde moet namelijk meewerken. De laatste executie in de VS met HCN-gas duurde 20 minuten (!) omdat de desbetreffende persoon slim ademde en vaak de adem inhield. Vergassing met HCN is zeer pijnlijk (lijkt op extreme hartaanval), kostbaar, technisch ingewikkeld en inefficiënt. 2000 mensen houd je niet in bedwang, staand achter een dun deurtje zonder enige weerstand.

    Een executiekamer in de VS beschikte over verwarming omdat anders het gebruikte blauwzuurgas (HCN) condenseert. Volgens getuigen werden vergassingen in Polen gedurende de winter uitgevoerd (de temperaturen worden daar zeer laag, terwijl HCN al condenseert bij 20 graden boven nul). Daarnaast kan het niet kloppen dat lijken na de executie bijna meteen naar buiten werden gedragen zonder bescherming en uitgebreide ventilatie (zoals door overlevenden wordt beweerd). In de VS werd het persooneel uitgebreid getraind om om te gaan met de zeer giftige kadavers die met ammoniak moesten worden geneutraliseerd, na meermalige ventilatie van de gaskamer (ook weer voorzien van speciale voorzieningen buiten omdat anders de omgeving helemaal vergiftigd wordt). De spoelvloeistof, die overblijft na wassing van het lijk, is zeer giftig en de huidplooien van de terdoodveroordeelde zijn verzadigd met HCN dat uit alle lichaamsopeningen stroomt na de executie. Zonder gasmasker en beschermend pak trek je het niet als personeelslid dat daar werkt.

    De vermeende gaskamers (reconstructies door de Russen) zijn voorzien van uiterst fragiele deuren die zeker niet gasdicht zijn. In een Amerikaanse executiekamer gebruikt men onderdruk als voorzorgsmaatregel. Die voorzienig is totaal afwezig in Auschwitz (zelf gezien). Verwarming, om condensatie van blauwzuurgas tegen te gaan, is daar ook totaal afwezig.

    Volgens getuigenissen werden in Auschwitz 4-5 lijken per keer tegelijk gecremeerd in dezelfde oven in amper 5-10 minuten. In die ovens past per keer ternauwernood één brancard met een lijk erop. Moderne branders doen er zo’n uur over om een gemiddelde persoon volledig te verassen. Er zijn getuigenissen dat 20000 lijken in een kuil werden gegooid en dan in een paar minuten volledig verbrand … Wie ook maar iets begrijpt van natuurkunde weet dat dat echt niet kan. Emoties doen rare dingen met herinneringen (of belangen?).

    Enz.

    Ergens klopt er iets niet.

    0 likes
 2. Nazi-propaganda wordt ook bedreven door de Illuminati/Bilderberggroep.

  10 likes
 3. Opmerkelijk dat iedereen het altijd heeft over NAZI’S, maar nooit over COMMI’S die 100 miljoen mensen het leven gekost hebben. Voor de rest mag je zo ongeveer de halve wereld tegen de muur zetten vanwege misdaden tegen de mensheid, dan hebben we gelijk weer levensruimte (of moet ik in dit geval “lebensraum” zeggen. Ook de Nederlander tegen de muur vanwege uitbuiterij van de VOC.

  3 likes
  • De laatste schatting v.w.b. het aantal doden veroorzaakt door de aanhangers van Mohammed bedraagt 275 miljoen.
   Dan kan Khalid hier zoete broodjes bakken maar dan moet hij eens hier kijken: http://www.thereligionofpeace.com/ of gewoon geluiden uit het Midden-Oosten (Syrië bijvoorbeeld) opvangen. Ook dit zijn voorbeelden van de “ware” Islam. De “profeet” heeft het zelf zo voorgeleefd.

   2 likes
  • Idd uil, en dan is 100 mil nog een conservatieve schatting. Verbaas me ook over de selectieve verontwaardiging. Marxistische ideologie is springlevend en ons aan het slopen via een federatie van landen… Maar nee pas op want nazi’s lol

   0 likes
 4. Heel fijn van je Khalid, dat je zo helder beschrijft wat de werkelijke (innerlijke) Islam inhoudt. Dit geldt overigens ook voor het werkelijke (innerlijke) Christendom en andere Godsdiensten. Mensen die de zuivere innerlijke bedoeling van hun Godsdienst zien en verstaan zullen geen strijd hebben met andersgelovigen. Wie uit De Zuivere Bron waar vanuit alles alles vloeit drinkt heeft heel wel door wat machtswellustelingen beogen. Als je er niet aan toe bent (geen oordeel hierover) dit alles te begrijpen en je zogenaamde (mis)leiders volgt (niet in je eigen kracht staat, ben je verder van huis dan voorheen. Als je nog niet rijp bent voor het geestelijke (ertoe geadeld zijn of geroepen) zal je de godsdienst banaal gebruiken. Ben je dat dan heb je al heel snel door wat vals en zuiver is. Ik ben van mening dat alles alleen te begrijpen is als je alles innerlijk/geestelijk ofwel gnostisch benaderd of verstaat. Plaatsvervangend schaam ik mij voor Enkidoe. Mijn mening is dat hij samen met een heel groot deel van de wereldbevolking een misleide en onwetende is en vanuit conditionering (al denkt hij van niet en dat dat alleen anderen betreft) reageert. Nogmaals dankjewel Khalid.

  2 likes
 5. Daarom is er ook niets op de Amerikaanse media te zien over “Operation American Spring”,
  dat gisteren van start is gegaan in Washington DC, desondanks de heel toevallige overstromingen, daar.
  Met deze operatie wordt beoogd via een soort super sit-in aktie, waarbij men hoopt op miljoenen vrijheidslievende Amerikanen die zich komen verzamelen bij het Capitool, The Washington Monument
  en het Witte Huis, om zo te trachten onder meer president Obama af te laten zetten, “impeachen”,
  zoals dat heet..
  Men is vooral kwaad op het feit dat Obama zijn geboortecertificaat heeft vervalst, zijn macht
  misbruikt met behulp van zijn “executve orders” , over de Harry Reid en de Bundy Ranch perikelen,
  om de Chinezen terwille te zijn bij een zonneenergiecentraleproject, Obamacare en de steeds
  strengere wapenwetten..
  Momenteel komen er vooral veel staatsmillitia..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...