Buitenland

De EU heeft weer een absurd plan bedacht: ‘Dit moet stoppen!’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De EU wil 66 miljard euro extra van de lidstaten voor de wederopbouw van Oekraïne na afloop van het conflict met Rusland. Het geld moet uit de zakken van de gewone man worden geklopt.

“Bedenk dat de EU ook al 2018 miljard ter beschikking heeft in het coronaherstelfonds, 100 miljard krijgt uit het emissiehandelssysteem, 100 miljard heeft in het klimaattransitiefonds en 114 miljard beschikbaar heeft voor de Green Deal. Dit zijn absurde bedragen,” vindt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“En al dat geld komt van de belastingbetaler; van u en ik,” merkt hij op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hiervoor wordt Nederland afgebroken

Dankzij de sancties tegen Rusland is de Duitse economie en nu zelfs de EU als geheel in een recessie beland. En de EU is met haar miljardenplannen de oorzaak van onze economische problemen, stelt het Europarlementslid.

“Er moet 66 miljard beschikbaar komen voor de opbouw van het meest corrupte land van Europa. Oekraïne is geen EU-land en geen NAVO-land,” aldus De Graaff.

“Maar hiervoor wordt wel Nederland afgebroken. De kinderbijslag wordt verlaagd, de elektriciteit en de benzine zijn onbetaalbaar en onze pensioenen worden gekort omdat onze pensioenpot al naar de EU is verdwenen.”

Altijd meer

Deze EU wil altijd meer; meer macht, meer controle, meer geld. Dit moet stoppen! De sancties moeten stoppen, de levering van wapens moet stoppen, het weggeven van miljarden euro’s aan Oekraïne moet stoppen, zegt de Europarlementariër.

Hij wijst erop dat de burger niets terugkrijgt van de EU. “Geen vrede, geen welvaart, geen vrijheid, maar wel oorlog, schulden, armoede en werkloosheid.”

4.9 274 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tanya
Tanya
9 maanden geleden

Dat kan niet meer.. ons geld is op!

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
9 maanden geleden

Hoe maakt de EU ons arm?
Weg met de idiote EU.

Margie
Margie
9 maanden geleden

Die zijn toch compleet van de pot gerukt daar in brussel. Knettergek.!!!!!! En waarvoor. Voor die smerige nazitroep. Nexit. En nu wel heel erg snel. Wat een stelletje corrupte klootzakken. O wacht, eu is ook corrupt. Zo corrupt als het maar zijn kan. Opdoeken die handel en wel heel snel.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

UIT de EU en NU !!.. Het volk is er klaar mee !! FvD het enige partij die dit kan doen …

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x