Mens en Dier

Holocaust-overlevende: angst voor virus wordt aangewakkerd door propaganda en dit is het doel

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag hebben honderden mensen bij het stadhuis van New York geprotesteerd tegen de vaccinatieplicht in de stad. Vanaf volgende week moeten inwoners van New York een vaccinatiebewijs tonen om toegang te kunnen krijgen tot onder meer sportscholen, restaurants en optredens. “Wij zullen niet gehoorzamen!” riepen de betogers.

Tijdens de demonstratie sprak onder meer Holocaust-overlevende Vera Sharav. “Ik was slechts 3,5 jaar oud toen ons gezin uit ons huis werd gezet en wij gedeporteerd werden naar een concentratiekamp,” zei ze. “De Holocaust gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar in fases. Fases van vernedering, discriminatie, demonisering en de laatste fase, vernietiging.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Democratie slopen

“De huidige hysterie over een virus is een aanslag op onze vrijheid,” benadrukte Sharav. “Het heeft niets te maken met gezondheid.”

“Angst voor het coronavirus wordt aangewakkerd door propaganda om de democratie te slopen,” zei ze. “Dat is het doel.”

Zeer angstaanjagend

Eerder noemde de Holocaust-overlevende de overeenkomsten tussen de Tweede Wereldoorlog en het coronabeleid ‘zeer angstaanjagend’.

“Ik had nooit gedacht dat ik opnieuw bang zou worden voor overheden, voor apartheid,” zei ze. “Auschwitz gebeurde niet zomaar, er ging een stapsgewijs proces aan vooraf. We zijn nu aangekomen bij de stap waarbij er een paspoort wordt ingevoerd, dat het equivalent is van de gele ster die ik moest dragen. Er ontstaat een tweedeling in de maatschappij met enerzijds een bevoorrechte klasse en anderzijds een groep die gediscrimineerd wordt. Gezonde mensen die niemand kunnen besmetten, worden weggezet als paria’s omdat ze het experimentele vaccin niet willen nemen.”

Volgens Sharav staan we op een historisch kruispunt.

4.7 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

Het is natuurlijk geen toeval dat er uit die tijd bijna niemand nog leeft.

Arnold
Arnold
2 jaren geleden

Wij zijn sterk. Ik zie het zeer somber in voor Rutte en De Jonge. Zij zullen lang moeten boeten voor hun criminele activiteiten.

Perm.
Perm.
2 jaren geleden

Ik zal me nooit overgeven aan deze vorm van dictatuur. Nooit. En ik roep een ieder op om de rug recht te houden. Desnoods gaan we maar strijdend ten onder. Maar ik mag weten; GOD WAAKT OVER ONS.

Robert
Robert
2 jaren geleden

Ja, dat zei ik al vanaf het begin. Het gebeurt in stapjes. Fijn om bevestiging te krijgen van iemand die het allemaal al een keer heeft meegemaakt al zullen de goedpraters wel weer iets hebben in de trant van ze was te jong om iets te kunnen herinneren.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x