Gezondheid

Hooikoorts creëer je zelf. Door deze truc blokkeer je deze allergie en heb je er nooit meer last van

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hooikoorts is een allergische reactie op pollen. Dit zijn onschuldige microscopisch kleine plantzaadjes die door de lucht zweven. Deze pollen worden ingeademd en als je hier allergisch voor bent, betekent het dat je lichaam denkt dat deze ingeademde stofjes schadelijk zijn voor je.

Daaropvolgend gaat het lichaam antistoffen aanmaken, en dát is waar al snel de heftige reacties vandaan komen, zoals hevige niesbuien, rode ogen, verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, huiduitslag, benauwdheid of erger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Onderbewustzijn

Interessant detail is overigens dat het niet je lichaam is dat achter deze allergische reactie zit, maar je onbewuste programmering. Het is je onderbewustzijn dat detecteert dat er pollen ingeademd worden, waarna het voor de aanmaak van antistoffen zorgt.

Het bewijs hiervoor is gevonden bij mensen die Dissociatieve identiteitsstoornislijden aan een meervoudig persoonlijkheidssyndroom, tegenwoordig ook wel dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) genoemd.

Bij mensen met meerdere persoonlijkheden kon de ene persoonlijkheid sterk allergisch reageren, terwijl de andere persoonlijkheid nergens last van had en niet allergisch bleek te zijn. Eén en hetzelfde lichaam met meerdere persoonlijkheden zorgen dus voor verschillen in allergie.

Om die reden kan met de juiste aanpassing in een klein stukje van het onderbewustzijn een allergie uitgeschakeld of geblokkeerd worden.

Hooikoorts kan op die manier compleet verdwijnen, omdat het onderbewustzijn de ingeademde onschuldige pollen niet meer als ‘gevaarlijk’ herkent. Er zullen dan ook geen antistoffen meer aangemaakt worden, waardoor de allergische reacties volledig uitblijven.

Hypnose om een allergie uit te schakelen

Vrij in natuur zonder hooikoortsEen uitstekende methode voor de vele duizenden die ieder voorjaar weer gek worden van het niezen en snotteren, is een paar keer luisteren naar een mp3-download die een hypnosesessie bevat. Deze 54 minuten durende sessie schakelt allergische reacties uit. Deze download kan op een smartphone gezet worden en al na een paar keer luisteren wordt het effect merkbaar.

Eenieder die last heeft van allergieën kan deze sessie vanaf nu voor slechts 10 euro downloaden. Wees er wel snel bij want de aanbieding is beperkt geldig.

Klik hier voor deze allergie-blokkerende sessie en geniet weer van de buitenlucht, vrij van allergische reacties.

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button