Gezondheid

Hooikoorts creëer je zelf. Door deze truc blokkeer je deze allergie en heb je er nooit meer last van

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hooikoorts is een allergische reactie op pollen. Dit zijn onschuldige microscopisch kleine plantzaadjes die door de lucht zweven. Deze pollen worden ingeademd en als je hier allergisch voor bent, betekent het dat je lichaam denkt dat deze ingeademde stofjes schadelijk zijn voor je.

Daaropvolgend gaat het lichaam antistoffen aanmaken, en dát is waar al snel de heftige reacties vandaan komen, zoals hevige niesbuien, rode ogen, verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, huiduitslag, benauwdheid of erger.

Onderbewustzijn

Interessant detail is overigens dat het niet je lichaam is dat achter deze allergische reactie zit, maar je onbewuste programmering. Het is je onderbewustzijn dat detecteert dat er pollen ingeademd worden, waarna het voor de aanmaak van antistoffen zorgt.

Het bewijs hiervoor is gevonden bij mensen die Dissociatieve identiteitsstoornislijden aan een meervoudig persoonlijkheidssyndroom, tegenwoordig ook wel dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) genoemd.

Bij mensen met meerdere persoonlijkheden kon de ene persoonlijkheid sterk allergisch reageren, terwijl de andere persoonlijkheid nergens last van had en niet allergisch bleek te zijn. Eén en hetzelfde lichaam met meerdere persoonlijkheden zorgen dus voor verschillen in allergie.

Om die reden kan met de juiste aanpassing in een klein stukje van het onderbewustzijn een allergie uitgeschakeld of geblokkeerd worden.

Hooikoorts kan op die manier compleet verdwijnen, omdat het onderbewustzijn de ingeademde onschuldige pollen niet meer als ‘gevaarlijk’ herkent. Er zullen dan ook geen antistoffen meer aangemaakt worden, waardoor de allergische reacties volledig uitblijven.

Hypnose om een allergie uit te schakelen

Vrij in natuur zonder hooikoortsEen uitstekende methode voor de vele duizenden die ieder voorjaar weer gek worden van het niezen en snotteren, is een paar keer luisteren naar een mp3-download die een hypnosesessie bevat. Deze 54 minuten durende sessie schakelt allergische reacties uit. Deze download kan op een smartphone gezet worden en al na een paar keer luisteren wordt het effect merkbaar.

Eenieder die last heeft van allergieën kan deze sessie vanaf nu voor slechts 10 euro downloaden. Wees er wel snel bij want de aanbieding is beperkt geldig.

Klik hier voor deze allergie-blokkerende sessie en geniet weer van de buitenlucht, vrij van allergische reacties.

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.