Homepagina » Gezondheid » Hooikoorts creëer je zelf. Door deze truc blokkeer je deze allergie en heb je er nooit meer last van
Hooikoorts creëer je zelf. Door deze truc heb je nooit meer last van allergieën

Hooikoorts creëer je zelf. Door deze truc blokkeer je deze allergie en heb je er nooit meer last van

Hooikoorts is een allergische reactie op pollen. Dit zijn onschuldige microscopisch kleine plantzaadjes die door de lucht zweven. Deze pollen worden ingeademd en als je hier allergisch voor bent, betekent het dat je lichaam denkt dat deze ingeademde stofjes schadelijk zijn voor je.

Daaropvolgend gaat het lichaam antistoffen aanmaken, en dát is waar al snel de heftige reacties vandaan komen, zoals hevige niesbuien, rode ogen, verstopte neus, loopneus, tranende en jeukende ogen, huiduitslag, benauwdheid of erger.

Onderbewustzijn

Interessant detail is overigens dat het niet je lichaam is dat achter deze allergische reactie zit, maar je onbewuste programmering. Het is je onderbewustzijn dat detecteert dat er pollen ingeademd worden, waarna het voor de aanmaak van antistoffen zorgt.

Het bewijs hiervoor is gevonden bij mensen die Dissociatieve identiteitsstoornislijden aan een meervoudig persoonlijkheidssyndroom, tegenwoordig ook wel dissociatieve identiteitsstoornis (DIS) genoemd.

Bij mensen met meerdere persoonlijkheden kon de ene persoonlijkheid sterk allergisch reageren, terwijl de andere persoonlijkheid nergens last van had en niet allergisch bleek te zijn. Eén en hetzelfde lichaam met meerdere persoonlijkheden zorgen dus voor verschillen in allergie.

Om die reden kan met de juiste aanpassing in een klein stukje van het onderbewustzijn een allergie uitgeschakeld of geblokkeerd worden.

Hooikoorts kan op die manier compleet verdwijnen, omdat het onderbewustzijn de ingeademde onschuldige pollen niet meer als ‘gevaarlijk’ herkent. Er zullen dan ook geen antistoffen meer aangemaakt worden, waardoor de allergische reacties volledig uitblijven.

Hypnose om een allergie uit te schakelen

Vrij in natuur zonder hooikoortsEen uitstekende methode voor de vele duizenden die ieder voorjaar weer gek worden van het niezen en snotteren, is een paar keer luisteren naar een mp3-download die een hypnosesessie bevat. Deze 54 minuten durende sessie schakelt allergische reacties uit. Deze download kan op een smartphone gezet worden en al na een paar keer luisteren wordt het effect merkbaar.

Eenieder die last heeft van allergieën kan deze sessie vanaf nu voor slechts 10 euro downloaden. Wees er wel snel bij want de aanbieding is beperkt geldig.

Klik hier voor deze allergie-blokkerende sessie en geniet weer van de buitenlucht, vrij van allergische reacties.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

mondkap

De meedogenloze mondkapterreur van Alexander Pechtolds CBR: lak aan mensen met beperking

Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) heeft een ...

hooikoorts

Lente = Hooikoorts en hoe je er zo 1,2,3 voorgoed vanaf komt

In deze blog zullen we het hebben ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!