CoronaBinnenland

IC-verpleegkundige: ziekenhuis Tilburg verzwijgt ernstige bijwerkingen coronavaccin

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Een IC-verpleegkundige twitterde op 28 maart 2020 dat artsen zijn gehersenspoeld. Daarnaast zegt hij dat het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg bijwerkingen van het coronavaccin verzwijgt. De verpleegkundige werd op staande voet ontslagen, maar de rechter heeft hem nu deels gelijk gegeven. Het ziekenhuis moet hem een transitievergoeding van 74.000 euro betalen, schrijft het Brabants Dagblad.

In september vorig jaar legde de IC-verpleegkundige een verklaring af bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. Hij zei onder andere dat in 15 tot 20 procent van de gevallen genoteerd werd of een patiënt gevaccineerd was. “Er wordt door meerdere ziekenhuizen naar buiten gebracht dat er met name patiënten met Covid worden opgenomen die niet gevaccineerd zijn. Maar als je dit niet bijhoudt, lijkt het alsof niemand gevaccineerd is.”

Veel vreemde zaken

“Het is mijn indruk dat er niet gemeld wordt bij het Lareb. Het is alsof artsen er niet bij stilstaan wat er kan gebeuren,” zei hij.

De IC-verpleegkundige zei verder dat er ‘in verband met besmettingsgevaar’ geen obducties gedaan mochten worden bij coronapatiënten. “Al met al spelen er voor mij veel vreemde zaken omtrent de behandeling van covidpatiënten.”

Zelfs overlijdens

Verder zei de verpleegkundige in de uitzending dat twee patiënten na vaccinatie een hartstilstand kregen, maar dat het ziekenhuis dit niet meldt als bijwerkingen. Ook een hersenbloeding en zelfs overlijdens van patiënten worden niet gemeld, stelde hij.

Na het ontslag stapte hij naar de rechter, die oordeelde dat hij de meeste uitingen ‘had mogen doen’. Wel heeft hij volgens de rechter te veel details genoemd.

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Wat wordt door instanties niet verzwegen?

Zelfs de Tweede Kamer wil geen verder onderzoek naar de misstanden bij de GGD om kindertjes lek te prikken met het wonderprikje.

Dobby
Dobby
11 maanden geleden

Gezondheidszorg???
Dankzij Big Pharma die de teugels in handen heeft hebben we te maken met Ziekmaakzorg.
Niets meer, niets minder.

Clown Bassie
Clown Bassie
11 maanden geleden

Hij heeft teveel details genoemd. Details waar het juist om gaat. Dus….precedent geschapen om iedereen de mond te snoeren.

wolfje168
wolfje168
11 maanden geleden

‘Wie Corona heeft doorgemaakt heeft grotere kans op een hartaanval’ (RTL Nieuws 9 feb. j.l).

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x