Homepagina » Buitenland » Bilderbergconferentie 2015: waar criminelen zich onder ministers begeven
Bilderbergconferentie 2015: waar criminelen zich onder ministers begeven

Bilderbergconferentie 2015: waar criminelen zich onder ministers begeven

Guardian-journalist Charlie Skelton doet zoals ieder jaar verslag van de Bilderbergconferentie. Of althans, dat probeert hij. Op de G7-top worden journalisten in de watten gelegd, maar op de bijeenkomst van de Bilderbergers worden ze gezien als een grote bedreiging.

Skelton schrijft dat hij in zijn hotelkamer een bezoek kreeg van drie Oostenrijkse politiemannen. Ze vroegen hem naar zijn legitimatie, die 10 minuten daarvoor nog was onderworpen aan een grondig onderzoek bij een controlepost, en twee minuten daarvoor bij een andere controlepost.

De journalist werd naar zijn auto geleid. Terwijl een groep agenten zijn auto doorzocht, werd hij door een andere groep ondervraagd: “Waar woon je? Wat doe je hier?” Skelton: “Ik ben een journalist en ik leef in een politiestaat. Jullie?”

“Uw adres alstublieft,” zei één van de agenten. Skelton besloot de agenten erop te wijzen dat ze een journalist als crimineel behandelden, terwijl echte criminelen op het punt stonden te arriveren bij het hotel dat ze bewaakten. Veroordeelde criminelen. Zoals voormalig CIA-baas David Petraeus, die twee jaar voorwaardelijke celstraf en 100.000 dollar boete kreeg wegens een affaire met de schrijfster van zijn biografie, aan wie hij vertrouwelijke informatie had doorgespeeld.

Skelton legde uit dat Petraeus nu werkt voor het private equity-bedrijf KKR, dat gerund wordt door Bilderberger Henry Kravis. Voor de zoveelste keer werd het nummer van zijn rijbewijs genoteerd.

“Kan ik nu gaan?” vroeg Skelton. Weer een ‘nee’. Hij besloot nog maar wat criminelen op te noemen. De Oostenrijkse vastgoedbaron René Benko werd veroordeeld wegens omkoping, maar kreeg toch een uitnodiging voor de Bilderbergconferentie van dit jaar. “Ken je Benko?” De agent knikte. Hij leek zich een beetje te schamen.

Vergeet prins Bernhard niet, hij was de grootste fraudeur, aldus Skelton. Hij ontving 1,1 miljoen dollar aan steekpenningen van Lockheed en Northrop. Het schandaal werd zo groot dat Bilderberg in 1976 uit schaamte een jaartje oversloeg.

Terwijl Skelton aan alle kanten omringd werd door agenten besloot hij ze een verhaaltje te vertellen over HSBC. De voorzitter van de bankenreus, Douglas Flint, neemt vaak deel aan de Bilderbergconferentie en is dit jaar ook weer te gast. Samen met een lid van de bestuursraad van de bank, Rona Fairhead, en hoofd van de juridische afdeling Stuart Levey.

De Guardian meldde vorige week dat de Britse zakenbank een schikking heeft getroffen van 38 miljoen euro vanwege witwaspraktijken bij de Zwitserse tak van de bank. Het gaat om de hoogste boete die de autoriteiten in Genève ooit uitdeelden.

Hoe zal de Britse minister van Financiën George Osborne op dit alles reageren? Simpel: hij houdt zich drie dagen schuil in een Oostenrijks luxe hotel met drie topmensen van de bank. Heel transparant. Vijf jaar geleden beloofde Osborne ‘de meeste radicale vorm van transparantie te implementeren die het land ooit had gezien’. Wat hij deze week in Oostenrijk doet is net zo transparant als een alp.

Na 35 minuten mocht Skelton gaan. De zaklampen gingen uit en de agenten liepen weg. “Wacht even, ik heb nog niet verteld dat Henry Kissinger werd gehoord in verband met oorlogsmisdaden…”

“Goedenavond, meneer.”


[Guardian]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Ik heb ooit in de jaren negentig met mijn blote kont in een bubbelbad met een hele dikke sigaar deze conferentie bezocht. Het zijn gewoon een groep mensen die lekker bijpraten. Er wordt gefilosofeert over de grotere zaken. Er wordt gepraat over het wel of niet bestaan van god/aliens. Zoiets zoals we hier op deze site doen.

  Mijn ervaring met dit festijn is dus gewoon erg goed. Al dat kwaadsprekerij is overdreven. (Weet wel dat deze mensen echt de wereld bepalen en beheersen. Zoals ze Tesla ooit kaltgestellt werd.

  3 likes
  • Verbazend dat je daar werd toegelaten als je zo slecht de Nederlandse taal beheerst…

   17 likes
  • Jij hebt duidelijk niet de gasten lijst bekeken. Het is het erste elite gespuis in de wereld.

   14 likes
  • “Er wordt gefilosofeert over de grotere zaken.”
   -Tja, in ieder geval niet over futiele zaken als leren schrijven zonder taalfouten.

   “Mijn ervaring met dit festijn is dus gewoon erg goed. Al dat kwaadsprekerij is overdreven. (Weet wel dat deze mensen echt de wereld bepalen en beheersen. Zoals ze Tesla ooit kaltgestellt werd.”
   -Dus dat ‘kaltstellen’ van Tesla was eigenlijk ‘gewoon erg goed’ volgens jou?

   6 likes
  • Als dat zo onschuldig is waarom worden de spreekbuizen van onze samenleving geweerd. Of er aliens bestaan of niet… Voor hen bestaan ze dus wel, maar voor de gewone burger niet.

   6 likes
  • “Ik heb ooit in de jaren negentig met mijn blote kont in een bubbelbad met een hele dikke sigaar deze conferentie bezocht.”

   Het heeft niet echt heel veel indruk gemaakt als je je niet eens meer het jaartal herinnert, weet je wel nog wáár het was?

   Google is your friend…. 😉

   1 likes
 2. Het is net een distopische science fiction film over een samenzwering van “De Schaduwregering”… alleen, het is echt…

  23 likes
 3. Waar zijn de legendarische reacties van Henk001 ?
  Dacht dat hij er wel weer een linkje voor zou weten.

  8 likes
  • Dit staat ook op de agenda van de Bilderberg conferentie 2015:

   https://www.youtube.com/watch?v=4ZiPqymZQac

   13 likes
  • Idd, geen criminelen… roy?

   1 likes
   • Nog steeds jouw visie, dat het allemaal beroepscriminelen zijn. Hier boven worden 3 mensen besproken van de ruim 140 deelnemers.. Ik zou het juist heel bijzonder vinden als al deze 140 deelnemers van onbesproken gedrag waren geweest..

    Verder wordt Petraeus in dit artikel over de bilderberg weggezet als een crimineel (komt natuurlijk net mooi uit), terwijl hij in andere berichtgevingen wordt weggezet als een klokkenluider. En dat is juist goed, toch? Het is maar net hoe het in het straatje past.. En in dit geval komt het mooi uit om hem als crimineel te bekijken..

    Wil je mensen die informatie doorspelen niet juist op zo’n conferentie hebben, als je zo weinig vertrouwen in deze conferentie hebt?

    4 likes
    • De oprichter was ook al een crimineel.. De stamgasten zijn ook crimineel. Petraeus buiten beschouwing gelaten. Wat dacht je van Henry kissinger. Enig idee wat hij in laos, chili, vietnam, panama gedaan heeft? De grootste massamoordenaar op deze planeet. Daar zijn die oude kampbewaarders niks bij.. maar die kunnen wel vervolgt worden. Of Tony blair? George soros? Barosso? De zogenaamde “mystery” guests…? Ik snap best 1 zwaluw geen zomer maakt..

     Goldman Sachs, Airbus en Rutte zijn gewoon een onschuldig een potje aan het golfen. Wil mark nooit met mij :D.Ik kan hem ook geen baantje aanbieden als ie president af is. Nee meneer zit daar voor ons..

     0 likes
     • “Petraeus buiten beschouwing gelaten.” Waarom zouden we Petraeus buiten beschouwing laten? Past die niet meer in het profiel?

      Kissinger staat ook in het artikel hier boven, dus geen toegevoegde waarde aan je antwoord..

      “Tony blair? George soros? Barosso?”

      Deze staan niet op de deelnemerslijst en zijn zo ver als ik weet ook niet bevestigd als deelnemer.. Dus vooralsnog +- 138 deelnemers te gaan..

      Dat zeg ik, een club van criminelen, is en blijft jouw visie..
      Zitten er mensen bij die niet van onbesproken gedrag zijn, jazeker, dat ontken ik ook niet.. Ben jij dat wel? heb jij nooit eens de verzekering opgelicht (opgelicht is misschien een groot woord) of iets buiten de belasting om gedaan?

      0 likes
     • Uhhm barosso wel hoor. Alsof alle gasten op de lijst staan. En de voorgaande jaren negeren we voor het gemak? Ik heb nog nooit een wet gebroken. Ook nog nooit genocide gepleegd of miljarden gestolen. Zijn daar mensen zonder strafblad, natuurlijk. Maar de bedrijven waarvoor ze werken Trekken al 50 jaar een spoor van vernieling over de aarde. De economische crisis komt uit hun koker.

      http://www.bilderbergmeetings.org/participants2015.html

      Kijk maar voor wie ze werken, staat er gewoon bij hoor. Dan even googlen wat deze clubjes uitspoken.. Volgens mij wil je het gewoon niet zien. We kunnen eindeloos praten over details. Het grote plaatje is wel duidelijk dacht ik zo.

      0 likes
     • “En de voorgaande jaren negeren we voor het gemak? ”

      We hebben het nu over de conferentie van dit jaar, de vorige jaren zijn dan niet van belang.. Dus ja, die negeren we voor het gemak..

      “Kijk maar voor wie ze werken”

      Dit is niet boeiend en dat is ook niet waar wij het over hebben, we hadden het over de personen die daar aanwezig zijn.. Volgens jou waren dat allemaal criminelen.. Dat was het begin van de discussie..

      “”Zijn daar mensen zonder strafblad, natuurlijk. ”

      En bij deze is deze discussie dan ook afgesloten. Zo moeilijk was het niet om toe te geven dat het niet allemaal criminelen zijn.. “

      0 likes
    • Uhhh, als 1 van de 12 leraren op de school van mijn kind een pedofiel is, zou ik daar graag wat aan gedaan zien uilemans.

     0 likes
     • Naar schatting ongeveer 0 tot 4% van de bevolking. Uitgaande van 4% ongeveer 1 op de 25 als je het echt wilt weten.. De kans is aanwezig dat er binnen je vriendenkring/familie iemand zit met pedofiele gedachten.. Dat wil nog niet zeggen dat ze er ook daadwerkelijk wat mee doen..

      En hoogstwaarschijnlijk zijn niet al die 12 leraren waar je het over hebt van onbesproken gedrag zijn.. Deze mensen worden alleen niet zo breed uitgemeten als de personen die op deze conferentie aanwezig zijn..

      0 likes
 4. Het is de bijeenkomst van de onmensen, mensen met een gestoorde psyche, behept met wellust van macht en geld, en wij de mensheid laat dit gebeuren, om dat wij allang in onze eigen paralel wereld leven, en die groeid met de dag, waar door hun invloedssfeer tot een macabre masturbatie wordt.
  Sta op gevallene der aarde, en sluit U aan één.
  Denk ook eens aan die arme mensen in de Oekraïne, die dagelijks worden vermoord, kan heel goed binnen kort hier gebeuren.

  13 likes
  • Alle oorlogen zijn door dit soort mensen bedacht en ontworpen
   om de normale burgers alles af te nemen!
   Alle wereldwijde onrust en ongelijkheid is door dit soort mensen
   bedacht om burgers geheel uit te buiten en afhankelijk te maken!
   Alle hongersnood en crisissen zijn door dit soort mensen bedacht
   om burgers zo veel als mogelijk te isoleren en klein te houden!
   Alles is door dit soort mensen bedacht en opgezet om ons burgers
   zoveel als mogelijk te controleren en onder dwang alles te verplichten!
   Alle terreur en overige onzin en bangmakerij is door dit soort mensen
   bedacht om ons burgers zo bang als mogelijk te houden!
   Ons burgers word door dit soort mensen steeds meer afgenomen
   zodat we alleen nog maar goed zijn om hun ideeen te betalen!

   Eigenlijk is er nooit oorlog nodig geweest op onze aarde!
   Eigenlijk is er nooit hongersnood nodig geweest op onze aarde!
   Eigenlijk hoeven er geen kinderen en volwassen te sterfen door hun onzin!
   Eigenlijk is er nooit een crisis nodig geweest op onze aarde!

   Het zijn deze mensen of eigenlijk zelf ingenomen smeerlappen, die denken
   dat ze overal boven staan en burgers zien als mindere en slaven!

   Eigenlijk is het altijd deze smerige elite tegen ons Burgers geweest!
   Ze hebben ons alreeds eeuwen voor de gek gehouden en bedonderd!

   Alles wat is gebeurd is nooit nodig geweest als dit soort mensen
   nooit bestaan hadden!

   Je zou moeten horen en weten hoe ze over ons burgers en mensen denken
   en praten, dan zouden we hun direct afstoten!

   Het is nooit anders geweest dan “HUN” tegen “ONS”…!!!
   Alles er omheen en erbij hebben ze perfect voor ons bedacht en ontworpen!

   GOD Bless…!!!

   8 likes
 5. gra i misslukt Ik bid omhulp van buitenaf ! Hopelijk komt dan ook ! Je weet maar nooit wNT WIJGAAN NAAR DE KL**TEN ! Dat is zeker ! Dus gaan we iets doen ?????

  2 likes
 6. Het is een maffia bijeenkomst. Bloeddorstige psychopaten die het slecht met ons voor hebben.

  5 likes
 7. Hoogmoed komt voor iedere val !

  Het is heel duidelijk dat deze groep viezerikken
  en bloedzuigende parasieten, steeds banger worden!
  Vandaar die extra beveiliging van deze Nazi groep,
  die onze wereld compleet naar de kl*te brengt!
  Omhoog gevallen vol gevreten zelf ingenomen
  smeerlappen die vroeger als kind NOOIT buiten
  mochten spelen met normale kinderen!
  Bah…! Wat is deze wereld toch verrot tot het bot!
  Waarom kan slechtheid en pure criminele zo lang
  aan de macht zijn en stand houden in deze wereld?

  Hoogmoed komt voor iedere val…!!!
  Wij burgers zijn dit vieze gedrag en smerige
  mensen helemaal ZAT…!!!

  Maar ook hun zeit alls vergeven in JESUS naam.
  Ze weten gewoon niet beter en hebben nooit
  lekker buiten mogen spelen als klein kind vroeger!

  GOD Bless…!!!

  5 likes
 8. Het is een internationale praatclub die graag even brainstormen wil over hoe wereldse problemen te tackelen, dat daar intelligente mensen bij zijn met duidelijke visies is geen uitgemaakte zaak , aldus is invloed op de wereld een heel ander verhaal . Ze denken daar wellicht rangvrij en partijloos over zaken waar ze mee te maken hebben , maar of ze over de/het/een/hun probleem stof zelf in groter verband iets afweten is geen uitgemaakte zaak. Het algemeen bevattings vermogen van de deelnemers in samenspel met hun functie en werksituatie in het grotere geheel is m.i.z. vrij beperkt . Breed gedragen oplossingen zijn dus voor hen niet makkelijk uitvoerbaar , daarvoor duren een (politieke) loopbanen te kort en is het organisatorisch een ondoenerlijke taak, temeer omdat de rest van de wereld ook niet stilzit .

  3 likes
 9. Dit moeten jullie zien !
  Ufo’s boven het hotel van de Bilderbergers !
  Hier de link:
  https://www.youtube.com/watch?v=Q1wBXBWcHTs

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

Na 74 jaar komt de waarheid over de Tweede Wereldoorlog aan het licht. Het establishment wil niet dat u de werken van deze historici leest

In de beschrijving van het psychologisch profiel ...

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Honderden mensen willen Australisch Area 51 gaan bestormen. Worden hier ook aliens bewaard?

Er zijn verschillende Facebookpagina’s verschenen die oproepen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.