Buitenaards

‘Kennedy en Eisenhower hadden ontmoetingen met buitenaardsen’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse schrijver Timothy Good vertelt het verhaal van wereldwijd contact tussen mensen en buitenaardsen vanaf 1932.

Hij gaat ook in op ontmoetingen tussen buitenaardsen, militairen en Amerikaanse presidenten zoals Kennedy en Eisenhower.

Een voormalig MI6-agent deelt voor het eerst details van haar gesprek met Neil Armstrong tijdens een bijeenkomst van NASA, waar de astronaut bevestigde dat er ‘andere’ ruimteschepen op de maan waren toen Apollo 11 er in 1969 landde. Armstrong bevestigde ook dat de CIA deze informatie in de doofpot heeft gestopt.

In december 2012 onthulde de Russische premier Dmitri Medvedev dat iedere Russische president samen met de koffer met nucleaire codes een speciale map krijgt met ultrageheime informatie over buitenaardse wezens die onze planeet bezochten.

De president krijgt bovendien een rapport van de absoluut geheime speciale eenheden die de controle uitoefenen over de buitenaardse wezens in ons land. Medvedev wilde niet vertellen hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want ‘dat zou paniek kunnen veroorzaken’.

Timothy Good werd in 1998 uitgenodigd om op het Pentagon te komen spreken over buitenaardse activiteit. In 2002 gaf hij een lezing op het hoofdkwartier van de Franse luchtmacht. Good was daarnaast adviseur voor verschillende Amerikaanse Congressionele commissies.

Bron: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
9 jaren geleden

Kennedy en Eisenhower waren de enige US-presidenten die geen lid waren van obscure occulte verenigingen. Misschien was dat de reden.

kenn
kenn
9 jaren geleden

Met popcorn,zou dit verhaal echt leuker en spanning wordt,trouwens Timothy Good is ook een violinist.

RjSeeker
RjSeeker
9 jaren geleden

-Het is allemaal geld, verleiding en desinformatie. Je ziet direct in zijn gezicht dat het alleen maar sensatie is. De rest van de video trouwens ook.
Alle UFO verhalen scoren hoge kijkcijfers, kranten, boeken etc.

-Ik geloof er nog steeds niets van!

teddy leeens
teddy leeens
9 jaren geleden

hoi even een vraag word een buiten aarde verkering ook als buitenaards contact gezien of gewoon als een relatie mocht iemand hier een antwoord op hebben

alvast bedankt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x