Buitenland

‘De hel staat op het punt los te breken in Georgia’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hel staat op het punt los te breken in Georgia, zei talkshowpresentator John Fredericks in Bannon’s War Room. Er zijn beelden opgedoken van zo’n 240 mensen die in de staat Georgia tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 dropboxen volgooiden met stembiljetten.

Zij namen per persoon gemiddeld 23 tot 24 dropboxen voor hun rekening. Op de beelden is te zien dat ze midden in de nacht naar een dropbox gaan en rugzakken vol stembiljetten legen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volstrekt illegaal

Er zijn inmiddels 240 mensen geïdentificeerd als mogelijke verdachten, zei Fredericks. Sommigen vulden 10 dropboxen, anderen tot wel 50. “Dit is volstrekt illegaal,” benadrukte hij. Per persoon mag er slechts één stembiljet in een dropbox worden gedeponeerd.

“Er waren mensen met handschoenen aan die midden in de nacht rugzakken vol stembiljetten in dropboxen hebben geleegd,” zei Fredericks. “Het waren steeds dezelfde 240 mensen die de staat rondgingen, met name in de vier grootste county’s – Gwinnett, Cobb, Fulton en DeKalb. Wat betekent dit?”

Explosief

“Dit is net zo explosief als de valse stembiljetten die we zullen vinden in Fulton County,” zei hij.

Eerder dit jaar is in Georgia een nieuwe kieswet aangenomen om ‘de betrouwbaarheid van de verkiezingen te vergroten’.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

Dit is geweldig nieuws,de beerput gaat open,of ontstaat er een binnenlandse oorlog,het is in de hele wereld een grote fascistische criminele bende de wereld staat echt op zijn kop,dat er slacht offers gaan vallen dat is zeker het geval.

Frank
Frank
2 jaren geleden

Wat mij betreft mag de hel vandaag nog losbarsten. In Amerika maar ook hier. Klaar met die smerige landverraders.

Biowarfare
Biowarfare
2 jaren geleden

Denk je dat hier anders is gegaan, weet uit betrouwbare bronnen dat vvd (weg ermee) en d66(6) stemmen uit bejaardenhuizen hebben “geleend” om toch nog iets van stemmen te halen. Doet de vvd al jaren, d666 weet ik niet zeker, maar dit jaar dus wel.
Om Kutkaag premier te maken namens Schwabber kutclaus Eerst hun stemmen jatten via fraude!
Maar ja, het klootjesvolk vind het prima!
Volgens collega’s op mijn werk, die alleen nepnieuws kijken en lezen waren er gisteren maar 20000 op de Dam, hahaha het is echt hopeloos met die aanpasbare fatsoensrakkers!

exegese
exegese
2 jaren geleden

Het is en blijft steeds, binnenkort gaat de hel los barsten ! hoe vaak hebben we dat al niet gehoord ? Wanneer gaan die beloftes eens waarheid worden ? Of is er straks weer een of andere corrupte rechter die alles achteloos naast zich neerlegt wegens ongeldig bewijs of weet ik wat voor rotsmoes ? Vergeet niet dat die teringlijers alles en iedereen met macht en/of invloed in hun zakken hebben !

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x