CoronaBuitenland

Waarom we niets meer horen van de patholoog die onderzoek deed naar vaccinatiedoden

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Peter Schirmacher is hoofdpatholoog van de Universiteit van Heidelberg. Hij behoort tot de top 100 pathologen ter wereld. De patholoog voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden. De conclusie van zijn onderzoek: minstens 30 tot 40 procent was overleden dóór het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30 tot 40.

Sterfte na vaccinatie is dus geen ‘zeldzame’ bijwerking, zei techondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en Infoseek, één van de eerste internetzoekmachines – tijdens een bijeenkomst. Waarom zou Schirmacher liegen? Hij zet immers zijn reputatie op het spel, aldus Kirsch.

Doodsbedreiging

Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kreeg hem niet te pakken. Zes maanden later kwam hij erachter waarom Schirmacher hem niet terugbelde. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt Schirmacher zich koest.

“Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher,” zei Kirsch. “Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.”

70 procent

Ook andere pathologen voerden obducties uit, waaronder Arne Burkhardt en Walter Lang. Zij kwamen tot de conclusie dat 70 procent van de sterfgevallen waarschijnlijk was veroorzaakt door het vaccin.

5 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
2 maanden geleden

gegijzeld door de WEFFIA

Jan
Jan
2 maanden geleden

In zo zullen er wel meer zijn die bedreigd zijn of bedreigd worden zo is BPOC ook bedreigd Willem engel is ook bedreigd door onze nep overheid die fakeldrager is ook bedreigd door kaag in loopt nog rond met een enkelband een ding is zeker de onschuldigen worden opgepakt of bedreigd in de schuldigen blijven ongestraft rond lopen zie hugo de jonge om maar een te noemen

Sylvie
Sylvie
2 maanden geleden

Krankzinnig!!! Ik kan het niet meer horen!!! Wij moeten spiritual vechten! De evil forces kunnen niet winnen!!! Never ever!!!

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Ik denk dat iedereen die roet in het eten gooit van de wef plannen met de dood bedreigd wordt. Lijkt me heel duidelijk!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

94
0
We lezen graag je reactie!x