CoronaBuitenland

Waarom we niets meer horen van de patholoog die onderzoek deed naar vaccinatiedoden

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Peter Schirmacher is hoofdpatholoog van de Universiteit van Heidelberg. Hij behoort tot de top 100 pathologen ter wereld. De patholoog voerde obductie uit bij 40 personen die binnen twee weken na coronavaccinatie waren overleden. De conclusie van zijn onderzoek: minstens 30 tot 40 procent was overleden dóór het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30 tot 40.

Sterfte na vaccinatie is dus geen ‘zeldzame’ bijwerking, zei techondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en Infoseek, één van de eerste internetzoekmachines – tijdens een bijeenkomst. Waarom zou Schirmacher liegen? Hij zet immers zijn reputatie op het spel, aldus Kirsch.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Doodsbedreiging

Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kreeg hem niet te pakken. Zes maanden later kwam hij erachter waarom Schirmacher hem niet terugbelde. ‘Ze’ hadden gedreigd zijn gezin te vermoorden als hij zich zou uitspreken over zijn onderzoek. Sindsdien houdt Schirmacher zich koest.

“Dit is dus de reden waarom we niets meer horen van Peter Schirmacher,” zei Kirsch. “Dit is niet hoe wetenschap zou moeten werken.”

70 procent

Ook andere pathologen voerden obducties uit, waaronder Arne Burkhardt en Walter Lang. Zij kwamen tot de conclusie dat 70 procent van de sterfgevallen waarschijnlijk was veroorzaakt door het vaccin.

5 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

gegijzeld door de WEFFIA

Jan
Jan
1 jaar geleden

In zo zullen er wel meer zijn die bedreigd zijn of bedreigd worden zo is BPOC ook bedreigd Willem engel is ook bedreigd door onze nep overheid die fakeldrager is ook bedreigd door kaag in loopt nog rond met een enkelband een ding is zeker de onschuldigen worden opgepakt of bedreigd in de schuldigen blijven ongestraft rond lopen zie hugo de jonge om maar een te noemen

Sylvie
Sylvie
1 jaar geleden

Krankzinnig!!! Ik kan het niet meer horen!!! Wij moeten spiritual vechten! De evil forces kunnen niet winnen!!! Never ever!!!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik denk dat iedereen die roet in het eten gooit van de wef plannen met de dood bedreigd wordt. Lijkt me heel duidelijk!

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x