Homepagina » Buitenland » Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’
schip
Foto: Vastgelopen containerschip in Suezkanaal (CC0)

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang containerschip het Suezkanaal in Egypte. Het schip, de Ever Given van de Taiwanese rederij Evergreen, was onderweg van China naar de haven van Rotterdam. De rederij zei dat het schip te maken kreeg met een stroomstoring, waardoor het niet meer te besturen was.

Volgens de Turkse econoom, filantroop, spreker en schrijver Kaan Sariaydin van website Mavi Gazetem was er iets heel anders aan de hand. Hij vertelde op de Turkse nieuwszender Beyaz tv dat het ging om een geheime operatie tegen de globalisten. De operatie zou zijn uitgevoerd door Turkije, Israël, Egypte en Qatar.

Zij hebben de globalisten een flinke slag toegebracht, aldus Sariaydin, die benadrukte dat hij geen complotdenker is. “Ten eerste liepen zij 10 miljard dollar per dag mis terwijl het schip het kanaal blokkeerde. Ten tweede bevatte het schip onderdelen van een wapen dat klimaatverandering zou versnellen.”

Catastrofe afgewend

Het wapen zou de bodem van de aarde ernstig aantasten. Dat is volgens hem de reden dat miljardair Bill Gates de afgelopen jaren zoveel landbouwgrond heeft opgekocht. “Het materiaal is in beslag genomen, vernietigd en de catastrofe is afgewend.”

Sariaydin zei dat de globalisten de afgelopen 30 jaar gewerkt hebben aan dit plan. Presentatrice Ferda Yilmazoglu van Beyaz tv zat te klapperen met haar oren. “Waarom denk je dat het zolang duurde? Denk je echt dat het toeval is wat er in het Suezkanaal is gebeurd?” vroeg Sariaydin haar.

De boodschap was duidelijk

Hij benadrukte dat de klimaatprojecten van de globalisten hierdoor flink door de war zijn gegooid. Overigens zou de coronapandemie weinig voorstellen in vergelijking met de klimaatcatastrofe die de elite voor ons in petto had, zei de econoom. “Corona was de eerste akte van het toneelstuk, klimaatverandering de tweede.”

Na het incident werd Turkije plotseling uitgenodigd voor de eerstvolgende klimaatconferentie. “De boodschap was duidelijk.”

[Mavi Gazetem]
4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

Wat een pracht stunt! Jammer dat dankzij Nederland dat schip nog redelijk snel vlot getrokken is. 10 Miljard dollar is natuurlijk een hoop geld, maar voor die globalisten ECHT niet. Wat mij betreft mogen zijn zo’n grapje gauw nog eens uithalen. Wat betreft die onderdelen voor een wapen om klimaatverandering te realiseren…. daar krijg ik met recht de koude rillingen van. Het lijkt zo langzamerhand of wij van de ene horror show in de andere terechtkomen. Wanneer houdt dit eindelijk eens op en kunnen wij weer op een normale manier ons leven leven? Of zit dat er simpelweg niet meer in?

Mike
Mike
7 maanden geleden

Klopt heb ik ook gelezen op de site van Martin vrij land!

andré
andré
7 maanden geleden

verdeel verwarring en heers ?

JoeRi
JoeRi
7 maanden geleden

Goed interview ook. Maar wat me verbaasd is dat Israël deel genomen zou hebben in dit meesterlijke “complot 😉🥳” , zij lijken juist een proeftuin van de globalisten temidden van de Corona hoax ?
In ieder geval een zeer interessante benadering ten aanzien wat er werkelijk gespeeld zou hebben in het Suez kanaal met dit containerschip, ontzettend bedankt voor het delen , dit zet zeer te denken 🤔, hopelijk komt er gauw een einde aan het schaakspel der psychopaten, je word er doodmoe van !
😷💉👀🤔🤢🤮

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

medewerkster

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

In Duitsland is momenteel veel te doen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x