Buitenland

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang containerschip het Suezkanaal in Egypte. Het schip, de Ever Given van de Taiwanese rederij Evergreen, was onderweg van China naar de haven van Rotterdam. De rederij zei dat het schip te maken kreeg met een stroomstoring, waardoor het niet meer te besturen was.

Volgens de Turkse econoom, filantroop, spreker en schrijver Kaan Sariaydin van website Mavi Gazetem was er iets heel anders aan de hand. Hij vertelde op de Turkse nieuwszender Beyaz tv dat het ging om een geheime operatie tegen de globalisten. De operatie zou zijn uitgevoerd door Turkije, Israël, Egypte en Qatar.

Zij hebben de globalisten een flinke slag toegebracht, aldus Sariaydin, die benadrukte dat hij geen complotdenker is. “Ten eerste liepen zij 10 miljard dollar per dag mis terwijl het schip het kanaal blokkeerde. Ten tweede bevatte het schip onderdelen van een wapen dat klimaatverandering zou versnellen.”

Catastrofe afgewend

Het wapen zou de bodem van de aarde ernstig aantasten. Dat is volgens hem de reden dat miljardair Bill Gates de afgelopen jaren zoveel landbouwgrond heeft opgekocht. “Het materiaal is in beslag genomen, vernietigd en de catastrofe is afgewend.”

Sariaydin zei dat de globalisten de afgelopen 30 jaar gewerkt hebben aan dit plan. Presentatrice Ferda Yilmazoglu van Beyaz tv zat te klapperen met haar oren. “Waarom denk je dat het zolang duurde? Denk je echt dat het toeval is wat er in het Suezkanaal is gebeurd?” vroeg Sariaydin haar.

De boodschap was duidelijk

Hij benadrukte dat de klimaatprojecten van de globalisten hierdoor flink door de war zijn gegooid. Overigens zou de coronapandemie weinig voorstellen in vergelijking met de klimaatcatastrofe die de elite voor ons in petto had, zei de econoom. “Corona was de eerste akte van het toneelstuk, klimaatverandering de tweede.”

Na het incident werd Turkije plotseling uitgenodigd voor de eerstvolgende klimaatconferentie. “De boodschap was duidelijk.”

[Mavi Gazetem]

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Wat een pracht stunt! Jammer dat dankzij Nederland dat schip nog redelijk snel vlot getrokken is. 10 Miljard dollar is natuurlijk een hoop geld, maar voor die globalisten ECHT niet. Wat mij betreft mogen zijn zo’n grapje gauw nog eens uithalen. Wat betreft die onderdelen voor een wapen om klimaatverandering te realiseren…. daar krijg ik met recht de koude rillingen van. Het lijkt zo langzamerhand of wij van de ene horror show in de andere terechtkomen. Wanneer houdt dit eindelijk eens op en kunnen wij weer op een normale manier ons leven leven? Of zit dat er simpelweg niet meer in?

Mike
Mike
1 jaar geleden

Klopt heb ik ook gelezen op de site van Martin vrij land!

andré
andré
1 jaar geleden

verdeel verwarring en heers ?

JoeRi
JoeRi
1 jaar geleden

Goed interview ook. Maar wat me verbaasd is dat Israël deel genomen zou hebben in dit meesterlijke “complot ??” , zij lijken juist een proeftuin van de globalisten temidden van de Corona hoax ?
In ieder geval een zeer interessante benadering ten aanzien wat er werkelijk gespeeld zou hebben in het Suez kanaal met dit containerschip, ontzettend bedankt voor het delen , dit zet zeer te denken ?, hopelijk komt er gauw een einde aan het schaakspel der psychopaten, je word er doodmoe van !
??????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x