Homepagina » Buitenland » Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’
schip
Foto: Vastgelopen containerschip in Suezkanaal (CC0)

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang containerschip het Suezkanaal in Egypte. Het schip, de Ever Given van de Taiwanese rederij Evergreen, was onderweg van China naar de haven van Rotterdam. De rederij zei dat het schip te maken kreeg met een stroomstoring, waardoor het niet meer te besturen was.

Volgens de Turkse econoom, filantroop, spreker en schrijver Kaan Sariaydin van website Mavi Gazetem was er iets heel anders aan de hand. Hij vertelde op de Turkse nieuwszender Beyaz tv dat het ging om een geheime operatie tegen de globalisten. De operatie zou zijn uitgevoerd door Turkije, Israël, Egypte en Qatar.

Zij hebben de globalisten een flinke slag toegebracht, aldus Sariaydin, die benadrukte dat hij geen complotdenker is. “Ten eerste liepen zij 10 miljard dollar per dag mis terwijl het schip het kanaal blokkeerde. Ten tweede bevatte het schip onderdelen van een wapen dat klimaatverandering zou versnellen.”

Catastrofe afgewend

Het wapen zou de bodem van de aarde ernstig aantasten. Dat is volgens hem de reden dat miljardair Bill Gates de afgelopen jaren zoveel landbouwgrond heeft opgekocht. “Het materiaal is in beslag genomen, vernietigd en de catastrofe is afgewend.”

Sariaydin zei dat de globalisten de afgelopen 30 jaar gewerkt hebben aan dit plan. Presentatrice Ferda Yilmazoglu van Beyaz tv zat te klapperen met haar oren. “Waarom denk je dat het zolang duurde? Denk je echt dat het toeval is wat er in het Suezkanaal is gebeurd?” vroeg Sariaydin haar.

De boodschap was duidelijk

Hij benadrukte dat de klimaatprojecten van de globalisten hierdoor flink door de war zijn gegooid. Overigens zou de coronapandemie weinig voorstellen in vergelijking met de klimaatcatastrofe die de elite voor ons in petto had, zei de econoom. “Corona was de eerste akte van het toneelstuk, klimaatverandering de tweede.”

Na het incident werd Turkije plotseling uitgenodigd voor de eerstvolgende klimaatconferentie. “De boodschap was duidelijk.”

[Mavi Gazetem]
4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
28 dagen geleden

Wat een pracht stunt! Jammer dat dankzij Nederland dat schip nog redelijk snel vlot getrokken is. 10 Miljard dollar is natuurlijk een hoop geld, maar voor die globalisten ECHT niet. Wat mij betreft mogen zijn zo’n grapje gauw nog eens uithalen. Wat betreft die onderdelen voor een wapen om klimaatverandering te realiseren…. daar krijg ik met recht de koude rillingen van. Het lijkt zo langzamerhand of wij van de ene horror show in de andere terechtkomen. Wanneer houdt dit eindelijk eens op en kunnen wij weer op een normale manier ons leven leven? Of zit dat er simpelweg niet meer in?

salvar
salvar
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

zit er wel in maar dan moet er eensgezindheid zijn en dat is nog ver te zoeken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  salvar
28 dagen geleden

Ok maar om wat voor materialen ging het in dat schip en wat is daar verder mee gebeurd, zit dat nu in vliegtuigen onderweg naar de globalisten?

Anne
Anne
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
28 dagen geleden

Een chemische rommel…. bedoeld om met 5G te interacteren (staat in de video). Het is vernietigd, plan verijdeld.

Rob
Rob
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Je moet alleen niet vergeten dat via dat kanaal ook voedsel en andere zaken getransporteerd worden. Te lange blokkade kan ook tot voedseltekort leiden en een beperkte aanvoer van andere zaken. Voedseltekort kan ook leiden tot staatscontrole. Dat schijnt ook weer een puntje te zijn: voedsel onder controle van de staat. En ook de elite schijnt alles wat voedsel betreft onder controle te willen krijgen, tot de aankoop, gebruik en groei van een enkel zaadje toe. Dat ze nu één wapen kwijt zijn betekent niet dat ze verloren hebben. Ze hebben nog aardig wat andere zaken om de controle op te krijgen. Ookal zou Be ill Gates niet aan nep vlees toe komen, dat betekent nog niet dat ze de strijd omtrent voedsel verloren hebben. ZE kunnen jou nog steeds controleren hoe jij een enkel zaadje gebruikt als dat zaadje geregistreerd is. Dat schijnen ze dan ook steeds voor elkaar krijgen: het registreren van elk zaadje en het gebruik. Daar gaat dan je plan om zelf voedsel te gaan verbouwen in een moestuin etc.

Solo
Solo
Reactie op  Rob
28 dagen geleden

Ik heb dat ook gehoord.
Ook: Deel van Cabal plan om aan te geven dat oude systeem van per schip voeren niet deugd.
Dat zoiets kan gebeuren ( is niet zo natuurlijk , opgezet) Dat het internationale voedsel transport in gevaar komt. Zo zijn ze bezig.
Gates enzo willen transport veranderen. Geen benzine of diesel auto’s alleen kleine electrische met zware belasting erop en overal trein verkeer. Hebben over onderzee tunnels.Schepen passen ook niet meer dan in hun grote reset
Ik wou ook dan het anders was, dat het de ” good guys” waren die schip blokkeerde!
We zien het wel….altijd hoop…

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Rob
28 dagen geleden

Ja ook met dit snijdt het mes aan twee kanten helaas er moet een denktank komen van de gewone burger die de elite steeds meer kan en gaan dwarsbomen zodat ze steeds meer inkomsten gaan verliezen zo worden ze zwakker en dan moet de eenheid komen van de gewone burger om te kunnen strijden voor onze echte vrijheid

De Ondergrondse
De Ondergrondse
Reactie op  Anoniem 71
27 dagen geleden

Die pathologische psychisch gestoorde beroeps leugenaar Mark Rutte zal hier ook wel van op de hoogte zijn (geweest) alleen bij ondervraging van de kamer heeft hij er geen actieve herinneringen aan. Reden: Hij heeft een ziekelijk geheugen dat gelijk staat aan dat van een chimpansee die wordt blood gesteld aan dier onterende proeven en waarvan de functionerende grijze massa in zijn bovenkamer al vanaf zijn uitwerping in verre staat van rotting verkeerde. Dit soort misdadige sombies krijg je als je het aftreksel van een NAZI NSB’er en een oorlogsmisdadiger 7 december divisie in toenmalig Nederlands Indië in spuit bij een Indonesische dienster. Hij kan niet eens herinneren wat hij en half jaar terug heeft besproken, nou dan verkeert je boven kamer wel in een verre staat van ontbinding.

Mickey
Mickey
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Ik weet niet of je nog weet maar.. we zitten in de WWIII.. globalisten en overheiden tegen eigen volk..!
Ik herhaal..be ook overtujgd…ze strooien virus ergens vandaan! Als het mooi wer is zie je constant helycopters en vliegtuigen vliegen, wat het bvb 5 jaar geleden niet zo was.

Anna
Anna
Reactie op  Mickey
28 dagen geleden

Viel ons ook op . laatst nog over gehad. Veel meer straaljagers en helicopters in de lucht. Bijna elke dag straaljagers nu. Nu weet ik niet of dat misschien ook met de Oekraine of andere oefeningen te maken kan hebben maar het is wel opvallend. Er is zeker meer verkeer in de lucht.

Danny
Danny
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Pas als genoeg mensen “NEE” zeggen!

Eric
Eric
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

Je moet niet alles geloven .Ik ben niet overtuigd door dit verhaal.

Babet
Babet
Reactie op  Eric
27 dagen geleden

helemaal mee eens. Zelf ook het nieuws blijven invoelen.
Dat Gates zoveel grond heeft gekocht kan ook zijn dat hij daarmee een eigen staat kan beginnen!!
Dan is hij ineens “officieel” lid van de WHO!!!
Bekijk het van die kant ook eens!
Geeft hem nog meer macht.
Federaal.

gerda tamis
gerda tamis
Reactie op  Annette
28 dagen geleden

saar sluit ik me bij aan

Hakselnorth
Hakselnorth
Reactie op  Annette
27 dagen geleden

Er is nog geen enkele container van het Evergreen schip gehaald. Hij ligt nog steeds voor anker in de Bittermeren. Egypte wil hem niet laten gaan. Sinds kort word er in een cirkel van 50Km rond het schip alles ontruimt, en mogen geen schepen meer langs varen. de vraag is waarom? zie: https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:5630138/zoom:11

vladi
vladi
Reactie op  Hakselnorth
27 dagen geleden

childtrafficking?

fff

Hakselnorth
Hakselnorth
Reactie op  vladi
27 dagen geleden

Denk je? in gesloten containers waar niemand onderweg in kan?

Mike
Mike
28 dagen geleden

Klopt heb ik ook gelezen op de site van Martin vrij land!

Bas
Bas
Reactie op  Mike
28 dagen geleden

Vrijland is controlled opposition

Cameo
Cameo
Reactie op  Bas
28 dagen geleden

Integendeel, Martin Vrijland is een onafhankelijke onderzoeksjournalist. Hij weet exact wie ‘controlled opposition’ is en wie niet en waarschuwt ook geregeld tegen de zogenaamde ‘vangnetpionnen’. Alles te belezen op zijn site.

Cookie
Cookie
Reactie op  Bas
27 dagen geleden

Lachen, koekje van eigen deeg, want voor Martin Vrijland is iedereen behalve meneer zelf, gecontroleerde oppositie.

andré
andré
28 dagen geleden

verdeel verwarring en heers ?

H.J.
H.J.
Reactie op  andré
28 dagen geleden

Schep angst en kweek tweedeling.
Rutte te voeten uit.

JoeRi
JoeRi
28 dagen geleden

Goed interview ook. Maar wat me verbaasd is dat Israël deel genomen zou hebben in dit meesterlijke “complot 😉🥳” , zij lijken juist een proeftuin van de globalisten temidden van de Corona hoax ?
In ieder geval een zeer interessante benadering ten aanzien wat er werkelijk gespeeld zou hebben in het Suez kanaal met dit containerschip, ontzettend bedankt voor het delen , dit zet zeer te denken 🤔, hopelijk komt er gauw een einde aan het schaakspel der psychopaten, je word er doodmoe van !
😷💉👀🤔🤢🤮

elisabeth
elisabeth
Reactie op  JoeRi
28 dagen geleden

idd JoeRi, ….en heel erg bedankt voor deze info

Anna
Anna
Reactie op  JoeRi
28 dagen geleden

Israel viel mij ook gelijk op in het rijtje. Inderdaad een interessante benadering en het zou geweldig zijn. Maar heb ook zoiets als ik het lees van is dit echt waar? Ik hoop dat het waar is maar het zegt ook alles over hoe ziek deze mensen zijn. En hoever ze hun plannen al aan het doorzetten zijn.

Miami
Miami
Reactie op  JoeRi
28 dagen geleden

Van twee walletjes eten…

Klara
Klara
28 dagen geleden

Haha, is dit een grap of zo? De globalisten bezitten alles. Dat is de definitie ervan. Deze man doet niets anders wat zo velen ook doen, leugens verkondigen. Hij weet vast en zeker dat er grootse plannen op touw zijn in het midden-oosten en ja, die worden uiteraard ook aangestuurd door de elite/globalisten. Dit was alvast een voorproefje van wat nog gaat komen. Ze hebben niet voor niets het schip Evergreen uitgekozen. Het wordt allemaal gedaan om ons te mindfucken.

Naomi
Naomi
Reactie op  Klara
28 dagen geleden

Inderdaad een hoop Q-anon gezwets.

Bas
Bas
Reactie op  Klara
28 dagen geleden

Ze lachen ons inderdaad uit, omdat ze weten dat niemand de agenda kan tegenhouden.

Jan
Jan
Reactie op  Klara
28 dagen geleden

In de VS willen ze burgers ontwapenen, zodat zij zich niet gaan verzetten tegen het installeren van de great reset (zie de schietpartijen).

Karel I
Karel I
Reactie op  Klara
28 dagen geleden

Ik vertrouw het bericht ook niet helemaal. Dit soort berichten komen mij altijd iets te toevallig altijd na de gebeurtenis, ipv eens een keer ervoor. Israel vind ik ook verdacht dat ze meedoen, tenzij de mossad volledig los opereert van de regering. Maar volgens mij opereert de mossad juist volledig volgens de richtlijn glob elite. Daarnaast is juist het resultaat voorlopig in het nadeel van het gewone volk want die 10 milj worden gewoon in prijsstijgingen doorberekend.

Linda
Linda
28 dagen geleden

Het klinkt allemaal te raar om waar te zijn. Precies daarom denk ik dat het waar is. De grootste gekken ter wereld menen de absolute macht in handen te hebben.

Vlinder
Vlinder
28 dagen geleden

Dat het niet zonder reden was vermoede ik al. Maar dat dit zieke plan mislukt is vind ik GROOTS!!

ProAsfalt
ProAsfalt
28 dagen geleden

”  Ten tweede bevatte het schip onderdelen van een wapen dat klimaatverandering zou versnellen.” ”
zoals wat?
Er zijn in het verleden zoveel atoombommen tot ontploffing gebracht zonder dat het klimaatsverandering tot gevolg had en dan zou dit schip iets wonderbaarlijks vervoeren?
Zou dit schip een pijpleiding bevatten en gereedschap om naar de kern van de aarde te boren zodat de aarde leeg gaat lopen?

Het kan best zijn dat de blokkade door dit schip geen toeval is maar het klimaatgebeuren is een broodje aap verhaal.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  ProAsfalt
28 dagen geleden

De verandering zou gebeuren door 5G en een chemische stof?
Het past wel bij het feit dat Kill Gates overal landbouwgrond koopt, nu weer vele honderden hectaren in Turkije.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  ProAsfalt
28 dagen geleden

@ProAsfalt, knettergekke Bill Gates wilde de aarde ‘redden’ door om te beginnen boven Zweden enorme hoeveelheden kalk in de atmosfeer te brengen. De Sami in Noorwegen en Zweden hebben dit weten te voorkomen.
De jaren tachtig-hype zure regen had ook met kalk opgelost moeten worden; niets nieuws onder de zon.

spangen
spangen
28 dagen geleden

Ja mensen dit zou toch het einde van dat covid circus moeten zijn,kijk wat ze flikken met die 5g.bill heeft ook alle soorten zaden in de wereld opgekocht,hoeveel zou 1bloemkooltje bij hem kosten? rutte en co zal er ook wel meer vanaf weten..op weg naar rotterdam mijn stad?ik kan me eigen hier niet uiten laat ik het maar op houden dat ik erg boos ben.

Elvi
Elvi
28 dagen geleden

Ik weet niet meer waar het was, volgens mij bij Jensen. Maar daar werd de route van het schip getoond, die de vorm van een penis met ballen had. Zou het echt??? Een tegenbeweging met zoveel invloed? Dat zou geweldig zijn.

mike
mike
Reactie op  Elvi
28 dagen geleden

Bedoelde je deze?
Controversial track of the container ship Ever Given that blocked Suez Canal
https://youtu.be/t5IKbYcLgQA

Er zijn kinderen van het schip gered en er zijn ook mensen smokkelaars gearresteerd. Mede eigenaren van het schip waren de Clinton Foundation en Walmart.
https://beforeitsnews.com/politics/2021/04/trafficked-children-bodies-weapons-found-on-evergreen-ship-blocking-suez-canal-3230145.html?fbclid=IwAR1S3tNu4qUmAF8DdI_kMeh5_l0Q3p3fl1gwuPEFdhkbwLjU5I7tbsbvt88

Hier een man op een containerschip die zelf ook kinderen en hele gezinnen in containers heeft gezien. De containers zijn ook voorzien van luchtbehandeling en voedselvoorraad zodat de mensen de lange reis overleven.
Cargo Ships and Human Trafficking
https://youtu.be/-26E5puM7Qs

Het is geen geen toeval dat in een aflevering van “Dexter” kinderen uit een Evergreen container worden gered.SUEZ – CHILDREN on EVERGREEN Were Found In CONTAINERS!Over One Thousand!Dexter Movie No Coincidence!https://youtu.be/9p-LFfegbZc

OWK
OWK
Reactie op  Elvi
28 dagen geleden

Het moest geen penis voorstellen maar een sleutel.

vladi
vladi
Reactie op  OWK
27 dagen geleden

het was ook geen kont maar een slot.

fff

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Elvi
28 dagen geleden

Dit zou toch ook het teken van q anon zijn?

x

Check Also

gates

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Uit documenten die in handen zijn van ...

viruswaarheid

Rechtszaak Viruswaarheid: ‘We hebben al een mondiale macht die boven de landelijke rechtsstaat staat’

De rechtbank in Den Haag vindt niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x