Het Complot

Indiener wet tegen Haarp en chemtrails opgepakt (interview)

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een directeur van de European Coalition Against Covert Harassment (EUCACH) is onrechtmatig aangehouden nadat ze een wetsvoorstel had ingediend om HAARP te verbieden.

Daarnaast heeft men een poging gedaan haar te laten opnemen in een psychiatrische inrichting.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Melanie Vristchan, directeur voorlichting van de EUCACH, vertelt dat haar arrestatie volgde op een gesprek met de voorzitter van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken (LIBE) van het Europees Parlement. De commissie heeft als taak de burgerrechten, mensenrechten en grondrechten binnen de Unie te beschermen.

Vristchan had de commissieleider benaderd over een voorgesteld verbod op HAARP, chemtrails en implantaten voor mind control.

De commissie buigt zich momenteel over het bewijs van klokkenluider Edward Snowden met betrekking tot de afluister- en spionagepraktijken van de Amerikaanse geheime dienst NSA.

De voorgestelde wet is erop gericht een einde te maken aan het geheime NSA-programma waarbij de gedachten van mensen worden gecontroleerd met behulp van nanotechnologieën.

Bekijk hier het wetsvoorstel om HAARP, chemtrails en mind control-technologieën te verbieden.

Download hier (pdf) een verklaring van Melanie Vritschan.

Gerelateerd:

 

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

De democratie is een masker voor dictatuur. Je leest/hoor/ziet steeds afschuwelijk meer, in welk een overal globalisering politie-staat, we leven.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
10 jaren geleden

spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
space Scientific politics and monetary systems
Exopolitics.org
Commissaris voor milieu Potocnik (dd 19-12-2013) geeft toe dat de strijd tegen luchtvervuiling geld kost, de volledige milieuvervuiling vb ontstaan door het sadisme van de natuur zelf: spontane bosbranden, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen…, milieuvervuiling door toedoen van de mens zelf van uitgaande het privé, overheid en bedrijfsleven, brengen de volkgezondheid gewild en ongewild dagelijks schade toe waardoor de gezondheidsfinanciële uitgaven ontsporen of onbetaalbaar worden. Via de ruimte liggen andere boosdoeners op de loer vb asteroïden, aliens?! …..De milieuvervuiling is een zeer uitgebreid onderwerp onrechtstreek en rechtstreeks verbonden met de ruimtevaart. De totale milieuvervuiling moeten aan de bron worden aangepakt, alle milieuvervuilingproblemen komen aanbod ook veroorzaakt door defensie… zoals haarp, chemtrials..Daar kan men eenvoudig niet om heen.
De atmosfeer rond de Aarde heeft een positieve taak het bestaan van het leven op de Aarde te beschermen tegen UV straling enz…. Alle kunstmatige ingrepen door de mens aangebracht en (onherstelbare) schade veroorzaken aan de planetaire Aardse atmosfeer, brengen het voorbestaan van mensenlevens in het gedrang. De keuze voor bijna 7 miljard mensen, pro of contra’s tegen het gevoerde politieke beleid, wie heeft gelijk of ongelijk…. Resoluties over milieu, veiligheid en buitenlands beleid

kenn
kenn
10 jaren geleden

Mocht zij in psychiatrische inrichting opgenomen worden,dan binnen paar weken kunnen zij daar haar hersenen goed spoelen.
Vrouwelijke intuitie behoort tot het geheim wapen van vrouwen.

Ned Kelly
Ned Kelly
10 jaren geleden

En dit dient de burger/mensen en grondrechten binnen de EU te beschermen.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x