Homepagina » Het Complot » Indiener wet tegen Haarp en chemtrails opgepakt (interview)
Indiener wet tegen HAARP en chemtrails opgepakt

Indiener wet tegen Haarp en chemtrails opgepakt (interview)

Een directeur van de European Coalition Against Covert Harassment (EUCACH) is onrechtmatig aangehouden nadat ze een wetsvoorstel had ingediend om HAARP te verbieden.

Daarnaast heeft men een poging gedaan haar te laten opnemen in een psychiatrische inrichting.

Melanie Vristchan, directeur voorlichting van de EUCACH, vertelt dat haar arrestatie volgde op een gesprek met de voorzitter van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken (LIBE) van het Europees Parlement. De commissie heeft als taak de burgerrechten, mensenrechten en grondrechten binnen de Unie te beschermen.

Vristchan had de commissieleider benaderd over een voorgesteld verbod op HAARP, chemtrails en implantaten voor mind control.

De commissie buigt zich momenteel over het bewijs van klokkenluider Edward Snowden met betrekking tot de afluister- en spionagepraktijken van de Amerikaanse geheime dienst NSA.

De voorgestelde wet is erop gericht een einde te maken aan het geheime NSA-programma waarbij de gedachten van mensen worden gecontroleerd met behulp van nanotechnologieën.

Bekijk hier het wetsvoorstel om HAARP, chemtrails en mind control-technologieën te verbieden.

Download hier (pdf) een verklaring van Melanie Vritschan.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org
  Commissaris voor milieu Potocnik (dd 19-12-2013) geeft toe dat de strijd tegen luchtvervuiling geld kost, de volledige milieuvervuiling vb ontstaan door het sadisme van de natuur zelf: spontane bosbranden, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen…, milieuvervuiling door toedoen van de mens zelf van uitgaande het privé, overheid en bedrijfsleven, brengen de volkgezondheid gewild en ongewild dagelijks schade toe waardoor de gezondheidsfinanciële uitgaven ontsporen of onbetaalbaar worden. Via de ruimte liggen andere boosdoeners op de loer vb asteroïden, aliens?! …..De milieuvervuiling is een zeer uitgebreid onderwerp onrechtstreek en rechtstreeks verbonden met de ruimtevaart. De totale milieuvervuiling moeten aan de bron worden aangepakt, alle milieuvervuilingproblemen komen aanbod ook veroorzaakt door defensie… zoals haarp, chemtrials..Daar kan men eenvoudig niet om heen.
  De atmosfeer rond de Aarde heeft een positieve taak het bestaan van het leven op de Aarde te beschermen tegen UV straling enz…. Alle kunstmatige ingrepen door de mens aangebracht en (onherstelbare) schade veroorzaken aan de planetaire Aardse atmosfeer, brengen het voorbestaan van mensenlevens in het gedrang. De keuze voor bijna 7 miljard mensen, pro of contra’s tegen het gevoerde politieke beleid, wie heeft gelijk of ongelijk…. Resoluties over milieu, veiligheid en buitenlands beleid

  2 likes
 • Ned Kelly schreef:

  En dit dient de burger/mensen en grondrechten binnen de EU te beschermen.

  2 likes
 • Kalki schreef:

  De democratie is een masker voor dictatuur. Je leest/hoor/ziet steeds afschuwelijk meer, in welk een overal globalisering politie-staat, we leven.

  1 likes
 • AwE130 schreef:

  Als je tegen de stroom inzwemt en je onderzoekt wat de politiek en msm eigenlijk moeten onderzoeken ben je gek. Ik zou zeggen laat de politie eens wat van die Bilderbergers oppakken en testen of ze wel helemaal sporen. Wie denkt nu de hele wereld na de hand te kunnen zetten getuigt van een grootheidswaanzin waar de zonnen koningen van Frankrijk een puntje aan kunnen zuigen. Iedereen die denkt dat de Bilderbergers niet bestaan haaft de laatste tijd niet goed opgelet.

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  spacefuture-exo politiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Binnen het climat change panel van de VN hebben ze vanaf de jaren ’80 de draak of beter de zot gehouden met het world watch instituut olv Brown Lester, even het in slaap gevallen geheugen opfrissen, hun wetenschappelijke voorspellingen zonder tarotkaarteninzage zijn uitgekomen…

  1 likes
 • Marion schreef:

  must see:

  Donderdag 9 januari 21.35u Nederland 3
  Panopticon: illusie van privacy.

  de onthullingen van de Amerikaan Edward Snowden, voormalig CIA-medewerker, laten zien dat er veel data wordt verzameld en openbaar wordt gemaakt. Wat betekent dat precies voor de aantasting van onze privacy? En wat zijn de gevolgen?

  1 likes
 • Frederic Vanden Poel schreef:

  Met Peter Vereecke zijn ze hetzelfde aan ‘t proberen. Ook psychiatrisch onderzoek proberen doen, heeft geweigerd. Binnen een week verschijnt zijn aanklacht tegen de vaxxers voor de rechtbank, omdat hij de overheid met teveel mails zou bestookt hebben.

  Ze hebben een of andere informaticawet uit 2007 erbij gesleurd om toch maar een stok te hebben om mee te slaan. Tot 2 jaar gevangenisstraf.

  Dus als je als activist je agenda via mail of IT verspreid, en dat voor overlast zorgt, mogen ze je 2 jaar opsluiten.

  Anderzijds is Peter ondertussen soevereine mens, dus de perfecte testcase of de soev. mens stand houdt of het zoveelste luchtkasteel is.

  Gezien interesse in de materie ga ik dit vonnis volgen.

  1 likes
 • LoKi schreef:

  “De commissie heeft als taak de burgerrechten, mensenrechten en grondrechten binnen de Unie te beschermen.

  Mensenrechten is een wasse neus omdat in de meeste EU landen een systeem van Natuurlijke Personen wordt gehanteerd.Mensenrechten heb je dus niet. Burgerrechten is ook nog maar de vraag, want in Nederland zijn het weer Staatsburger die eigendom zijn van de Staat der Nederlanden.

  Overigens blijkt dat de Nederlandse Rijksoverheid er alle aan doet soevereine mensen te negeren en stil te zwijgen in talen en werpt een waar terreur regime op door overal maling aan te hebbenm omdat ze weten dat soevereine mensen gelijk hebben.

  Inmiddels is het duidelijk de EU ook een terreur regime is en had mw Melanie Vristchan nooit alleen haar actie moeten bewerkstellen.

  @ Johan als u veel contact met haar heeft maak het haar wijs nooit alleen te doen maar met meerdere mensen. Eendracht maakt macht! Ook dat begint te werken bij de soevereine mens in Nederland. Uiteraard zijn er ook andere zaken toe te passen om jezelf te beschermen te de “Dictators”.

  1 likes
 • garriet60 schreef:

  alifix,, wij praten wel op de p c maar doen er verders niets mee .kom eens in opstand mensen MET??? ZN ALLEN en stuur deze regering en zijn bijde handjes het dak op .zet ze daar waar zij behoren te zijn !! DE GEVANGENIS voor die schaamteloze uitbuiting van de bevolking.

  1 likes
 • deefdrums schreef:

  [quote name=”garriet60″]alifix,, wij praten wel op de p c maar doen er verders niets mee .kom eens in opstand mensen MET??? ZN ALLEN en stuur deze regering en zijn bijde handjes het dak op .zet ze daar waar zij behoren te zijn !! DE GEVANGENIS voor die schaamteloze uitbuiting van de bevolking.[/quote]

  je spreekt iedereen aan op iets wat je nu zelf ook doet…

  1 likes
 • Jantje schreef:

  Lees hier alles over electromagnetic mind control via HAARP, chemtrails, ELF-waves, Schumann frequentie etc, etc.. Als je dit hebt gelezen snap je alles, als je Engels kunt lezen dan. Daarom hoop ik dat Niburu dit artikel vertaald en hier plaatst zodat iedereen weet waar het allemaal over gaat. Lees het artikel niet 1 keer maar meerdere keren en je weet dat al onze gedachtes gemanipuleerd worden met deze technologie.
  http://arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  Goede nieuws is ook dat deze elektromagnetische frequenties geneutraliseerd kunnen worden met een kastje wat de Schumann resonantie nabootst. Luister goed naar wat deze man zegt in de onderstaande Youtube video vanaf ong. 19 min. Hij zegt dat onze gedachten negatief beinvloed worden met de zogenaamde “Woodpecker” frequenties die over de hele wereld uitgezonden worden. Niet zo gek dus dat de meesten voor 70% negatieve gedachten hebben en geen blije gevoelens hebben.
  http://www.youtube.com/watch?v=4-TqPvDWgpI

  1 likes
 • kenn schreef:

  Mocht zij in psychiatrische inrichting opgenomen worden,dan binnen paar weken kunnen zij daar haar hersenen goed spoelen.
  Vrouwelijke intuitie behoort tot het geheim wapen van vrouwen.

  0 likes
 • Johan schreef:

  Ja Melanie heeft veel informatie hierover,. Ik heb regelmatig contact met haar. Hier een interview met Melanie met onze Radio TVNR

  http://www.tvnr.nl/nl/interviews/114-morgellons

  0 likes
 • alifix schreef:

  En wij lezen.
  En wij praten.
  Maar wat doen we?
  Wat eten we?
  Wat maken wij?
  Wat stralen WIJ uit?
  Dat word gecreëerd.

  0 likes
 • nellan schreef:

  Deze mededeling heeft mij behoorlijk aangegrepen ,om het simpel te houden ,samenwerken nooit alleen actie ondernemen handtekeningen verzamelen oerkracht inzetten mediteren we hebben te maken met een kracht die veel sterker is dan Liefdes energie dus die moet groter worden,ik heb de Schumans-resonantie gedaan doe aan chakra-energie en blijf in mijn kracht dank jullie van Niburu…..

  0 likes
 • netron schreef:

  Het wordt tijd dat wij ook actie gaan ondernemen we hoeven het niet te pikken dat zulke mensen opgepakt worden.
  Waar blijven de grote acties, petities zorg dat we een adres krijgen of e-mail waar we kunnen reageren. of regen een bijeenkomst

  0 likes
 • Piet schreef:

  Edward Snowden en HAARP, is daar ook een “betrouwbare” bron over te vinden ?

  Ik kan ze geen ongelijk geven dat ze mevrouw in een inrichting willen plaatsen ..

  0 likes
 • Kalki schreef:

  [quote name=”Piet”]Edward Snowden en HAARP, is daar ook een “betrouwbare” bron over te vinden ?

  Ik kan ze geen ongelijk geven dat ze mevrouw in een inrichting willen plaatsen ..[/quote]

  Om iemand de psychiatrie toe te wensen terwijl hij/zij alleen maar de waarheid spreekt is op zich een misdaad. Het is het zelfde wat ze doen met de mensen die de Wereldleraar Maitreya openbaar maken, die worden ook al vervolgd.

  0 likes
 • steenhouwer stefan schreef:

  de enige misdaad is , dat er technologie en leugens worden gebruikt tegen de mensheid ,de eed aflegging van mensen die ermee te maken hebben met deze zaken om dit niet openbaar te maken is een misdaad zichzelf en niet zo zeer de eed verbreking . wat zou jij doen als je werkt voor de maffia die zaken doen tegen de mensheid de mensheid verwittigen of aan uw eed houden . de eed die ze afleggen is niets waard punt uit juist omdat het verzwijgen van informatie ons in slaaf houd en ons bergaf laten gaan . moest ik morgen binnen stappen in een inrichting voor een bezoekje en hun aantal dingen vertellen en vooral over men geestelijke ervaringen , gegarandeerd zullen ze denken , alle die is niet goed wijs moet zeker worden opgenomen en aan een medicatie programma doen zetten , drugs zeker ! kortom deze mensen in de instellingen zijn degene die onwetend zijn en onder mind control en hebben hulp nodig niet wij wij zijn klaar wakker en weten wat er bezig is , zij niet zij staan iedere dag op gaan werken hun patiënten gaan vergiftigen beetje zever vertellen doen of ze met hun inzitten avonds thuis komen tv aan nieuws kijken als ze die kijken ect ect , terwijl er zoveel info beschikbaar is en als die openlijk komt dat sluiten ze hun oren past niet in hun denkbeeld , jammer voor hun maar niet voor ons , heb geen compassie ermee als ze zo doen , als dat hun keuze is so be it maar van mij gaan ze afblijven anders zal het wel eens kunnen zijn dat ik me ter verdediging zal omschakelen wat voor hun niet fijn zal zijn , ze zijn gewaarschuwd en de elite de duister wezens weten dit zeker weten, ben niet bang voor ze en ken men macht .

  0 likes
 • Frederic Vanden Poel schreef:

  Jantje dat Schuman kastje is zo te koop.

  http://www.stereotimes.com/acc091812.shtml

  of de Kemp SR plug.

  Ik heb hem zelf gemaakt met zo’n niburu sterspoel in serie met een 10 Ohm weerstand, een 10 Watt versterkertje op 12 Volt, en een schuman toon die in repeat op m’n smartphone kan spelen.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  [quote name=”nellan”]Deze mededeling heeft mij behoorlijk aangegrepen ,om het simpel te houden ,samenwerken nooit alleen actie ondernemen handtekeningen verzamelen oerkracht inzetten mediteren we hebben te maken met een kracht die veel sterker is dan Liefdes energie dus die moet groter worden,ik heb de Schumans-resonantie gedaan doe aan chakra-energie en blijf in mijn kracht dank jullie van Niburu…..[/quote]

  Maw. als je met positive kracht bent opgeladen wel actie ondernemen.
  Maar wat gaan we dan doen; welke acties gaan we dan ondernemen en tegen zulk een groot onrecht?

  0 likes
 • Kalki schreef:

  De wereld is onrechtvaardig en kunnen dus makkelijk dit soort wantoestanden veroorzaken als met Melanie Vristchan. Op een soort gelijk niveau vinden er ook momenteel vervolgingen plaats op de aanhangers en Wereldleraar Maitreya en hem zelf. We zouden goede acties moeten nemen om AL dit soort kwaad voor goed uit de wereld te helpen.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Het beleid van de ‘Cabal’ is er op uit om te vernietigen en te moorden; als je daartegen in opstand komt, zoeken ze andere wegen om je onderuit te halen.
  We zien het alleen al met onze rampenbestrijdingscentra overal ter wereld worden die ook al door de ‘Cabal’ aangevallen.

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  weet je er zijn maar een paar mensen die hierop willen reageren uiterlijk (demostreren) maar er zijn er teveel die dit fenomeen alleen maar via de pc willen oplossen .jammer hoor ik schaam me diep omdat ik een mens ben en vooral voor lafaard schaam ik mij (grote smoel maar een heel klein hartje)ik heb al vaak genoe geschreven ook op want to know enz;enz;maar zelf,s daar wordt niet of nauwelijks op gereageerd .om maar de straat op te gaan om tegen onrecht te zijn ren te demostreren . jammer .

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  deefdrums ?? dit zijn mensen die hier alleen maar voor zich zelf zitten hoor en niet voor jouw of mij .deze zgn mensen zullen dit soort streken nooit af leren maar het telkens tegen ons de bevolking uit oefenen dus zeg ik veranderen of de cel ??

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Ook in het geval van Melanie Vristchan zie je maar weer eens hoe enorm corrupt de gevestigde orde is. Niemand die acties onderneemt en om daar iets tegen te doen; zelfs geen Christus of buitenaardse die zich aanmeldt en om in opstand te komen.

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Kalki”]Ook in het geval van Melanie Vristchan zie je maar weer eens hoe enorm corrupt de gevestigde orde is. Niemand die acties onderneemt en om daar iets tegen te doen; zelfs geen Christus of buitenaardse die zich aanmeldt en om in opstand te komen.[/quote]
  Beste Kalki:
  De laatste tijd lijk ik een soort ontgoocheling of teleurstelling bij je te bespeuren, op zich is dat begrijpelijk en ik wil je ook niet proberen te overtuigen dat je alle verhalen die vol staan met loze beloftes klakkeloos aan moet nemen,dat doe ik trouwens ook niet.

  Wat ik wèl hoop, is dat je in ieder geval in jezelf blijft geloven, en daar alle rust,kracht en liefde zal vinden die je nodig hebt.

  Houdt moed Kalki!

  Iaw Abraxas

  0 likes
 • aex schreef:

  Misschien even uitleggen van HAARP is?

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  lange frans

  Lange Frans bijt zich vast in zaak Demmink: ‘Wie zijn deze boezemvrienden van onze premier?’

  Hiphopartiest Lange Frans vraagt in een twintigtal ...

  >