Mens en DierCorona

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politie deed vorig jaar november een inval bij dr. Andreas Noack. Dat gebeurde tijdens een livestream. Zijn deur werd ingebeukt, waarna agenten al schreeuwend naar binnen stormden. Een agent met een automatisch wapen gebood de Duitse chemicus en ingenieur op de grond te gaan liggen. Vervolgens verschenen er nog twee agenten in beeld. Eén van hen beëindigde de livestream.

Noack, die zich geregeld kritisch uitsprak over de vaccins en lockdowns, publiceerde afgelopen week, op 23 november, een video over grafeenoxide in de coronaprik, vertelt commentator en politicus DeAnna Lorraine in de Stew Peters Show.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Viraal

De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide piepkleine mesjes vormt, ging viraal. Zijn zwangere vrouw maakte afgelopen weekend, op 27 november, een video waarin ze zegt dat Noack is aangevallen en gedood.

De vraag is nu wie hierna aan de beurt is, zegt Lorraine. “En hoe kunnen we onszelf beschermen?” Eind vorig jaar overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck.

Kwade opzet

“Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef Vaughan meer dan eens op social media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde ze voor de gevaren van de griepprik.

“Dit is gestoord,” aldus Lorraine. Ze laat weten de zaak op de voet te volgen.

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

EXPONENTIËLE TOENAME OVERSTERFTE IN NOVEMBER

week 44 (1 november t/m 7 november)
Totaal aantal Sterfgevallen: 3.499
Oversterfte: 700

Week 45 (8 t/m 14 november 2021)
Totaal aantal Sterfgevallen: 3.750
Oversterfte: 850

Week 46 (15 t/m 21 november 2021)

Totaal aantal Sterfgevallen: 3.850

Oversterfte: 900

Week 47 (22 t/m 28 november)

Totaal aantal Sterfgevallen: 4.100

Oversterfte : 1.100

TOTALE OVERSTERFTE IN NOVEMBER: 3.555

De Oversterfte in Nederland is sinds de Start van Operatie Depopulatie Experimentele-Vuilnisbak-VacciNazi exponentieel toegenomen…Covid-1984 is zeker Niet de oorzaak… maar mogelijk een gevolg van de Experimentele mRNA-Gentherapie-Vuilnisbak-Nood-VacciNazis…Oversterfte is een relatief begrip en onderhevig aan vele variabelen. De oorzaak is zeker niet alleen Corona & de Overheid moet aantonen dat de Oversterfte NIET komt door de VacciNazis….

Cijfers van het CBS tonen aan dat er sinds januari 2021 Elke Week Oversterfte is….We hebben t/m November inmiddels al een Oversterfte van zo’n 10.000….pas over 4 tot 5 maanden kan worden beoordeeld wat de daadwerkelijke Doodsoorzaak is…Niet alleen stierven er méér Mensen dan normaal…zo stierven er ook meer Jonge Mensen….daardoor zal in 2021 de gemiddelde levensverwachting met ongeveer 2 jaar afnemen…

Er zijn vijf categorieën van mogelijke oorzaken voor de oversterfte, die allemaal voortvloeien uit het COVID-1984-beleid:

1. Uitgestelde Zorg als gevolg van de Coronamaatregelen…
2. Psychische Schade en Depressiegevoelens met Zelfmoord tot gevolg, dankzij Lockdowns en het algehele onbehagen…
3. Directe VacciNazi-Schade vast te stellen tussen 0 en 30 dagen na VacciNazi…
4. Indirecte Middellangetermijn VacciNazi-Schade als gevolg van immuniteitsafname…
5. Langetermijn-Schade is tot op heden nog onbekend…

Het RIVM heeft géén verklaring voor de oorzaak van de Oversterfte (zoals gewoonlijk want ze hebben nooit een antwoord)…
“De registratie van bijwerkingen gebeurt door het LAREB en niet door het RIVM.”….van het kastje naar de muur…Het LAREB weigerde ieder commentaar…
     
Zo’n 30.000 “Officiële” sterfgevallen gemeld in verband met de Experimentele COVID-1984-VacciNazis en Miljoenen gevallen van Ernstige Schade…Het LAREB meldt 539 sterfgevallen na COVID-1984-VaccciNazi…4% van alle VacciNazi-Schade & Sterfte wordt maar gemeld….Niet alleen in Nederland maar ook in de Rest van Europa & Israël is er sprake van een aanzienlijke Toename van Oversterfte…Een zéér Goede Reden voor Volledige Autopsie van elk Gevaccineerd Sterfgeval lijkt me zo….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Verschrikkelijk als het waar is. Maar graag verificatie want wellicht is ie ondergedoken. Ik zag de video van zijn vrouw die vond ik niet helemaal overtuigend. Het kan weer een spyop zijn om de unvaxxed bang te maken dat ze straks vermoord worden en toch maar even de prik gaan halen. Je merkt een verandering in het sentiment wat ze uitstralen. Ze weten dat ze degene die nu nog niet overtuigd zijn, toch niet meer overtuigen met ‘normale’ psychologische truuks. Dus gooien ze het over een andere boeg om deze unvaxxed alsnog te overhalen. Uiteraard weet ik het niet zeker maar dit lijkt op een psyop. Mocht dat niet blijken, dan biedt mijn verontschuldigen aan. In dat geval is het overduidelijk dat het regime is overgegaan op daadwerkelijk fysiek geweld. Alle hoop op een geweldloze toekomst is dan voorlopig verloren. Voor nu zeg ik houd uw hoofd koel, laat u niet verleiden tot geweld of intimideren tot angst. Spreek Uw waarheid als een leeuw. En die hoef je alleen vrij te laten, het verdedigt zichzelf.

Philip
Philip
2 jaren geleden

Research “Game-changer”: Spike Protein Increases Heart Attacks and Destroys Immune ​System

https://www.unz.com/mwhitney/research-game-changer-spike-protein-increases-heart-attacks-and-destroys/

Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning
https://www.ahajournals.org/doi/abs/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

PS: er zijn verder geen woorden nodig.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik heb een paar dagen geleden het filmpje gezien en gehoord van de zwangere vriendin van Andreas Noack.

Zoals wij inmiddels weten: de waarheid mag onder geen beding gezegd worden.

Deze integere man is de zoveelste in de rij van slachtoffers van de grootste misdadigers aller tijden!

Ik kreeg tijdens dat filmpje de tranen in mijn ogen uit medelijden met die arme vrouw. Wat moet dat een dubbel gevoel geven: aan de ene kant natuurlijk bijzonder trots om de partner te zijn van zo’n geweldige, integere man, maar aan de andere kant zó verdrietig, dat hij voortijdig uit het leven gerukt is, zonder kennis te kunnen maken met zijn zoon of dochter.

Als ik bedenk hoeveel Nederlandse klokkenluiders inmiddels in het gevang zitten, dan houd ik mijn hart vast voor hun.

Gelukkig is er dagelijks veel contact, dus zal het hopelijk niet zo’n vaart lopen.

Maar dat er grote, stille krachten achter alles staan wat er gebeurt…. zoveel is voor mij wel duidelijk.

Wat er nu met Andreas Noack is gebeurd bij deze politie-inval heeft uiteraard één belangrijk doel. En dat is een voorbeeld stellen voor iedereen, die het waagt om dingen aan de grote klok te hangen.

Voor Andreas is het helaas te laat, maar gelukkig heeft hij de zó belangrijke informatie nog wereldkundig kunnen maken.

Andreas, je bent een held!

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x