Binnenland

Ingeënte bewoners verzorgingshuis in Gelderland overleden na uitbraak

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In verzorgingshuis De Beekwal in Eerbeek is corona uitgebroken onder gevaccineerde bewoners en medewerkers. Zestien bewoners en 11 medewerkers zijn positief getest, schrijft Omroep Gelderland. Inmiddels hebben 17 bewoners en 17 medewerkers corona opgelopen.

Een woordvoerder laat weten dat er sprake is van ‘een stijgende lijn’ en dat de uitbraak ‘nog niet onder controle is’. “Sommige bewoners zijn er flink ziek van.”

De besmette bewoners zijn in quarantaine geplaatst en bezoek is niet welkom. Een betrokkene laat weten dat twee van hen zijn overleden. De Beekwal heeft nog niet eerder te maken gehad met een uitbraak. “Nu iedereen is gevaccineerd, hoop je dat je de dans ontspringt. Maar helaas.”

Wehl

In mei deed zich ook een corona-uitbraak voor onder ingeënte bewoners van een verpleeghuis in het Gelderse Wehl. Eén bewoner, bij wie na volledige vaccinatie toch corona was vastgesteld, overleed. Er waren 18 coronabesmettingen onder gevaccineerde bewoners van het verpleeghuis. Ook vijf medewerkers waren positief getest.

Tubbergen

Eind juli raakten ouderen in een woonzorgcentrum in Tubbergen ondanks vaccinatie besmet met corona. Bij vijf bewoners van woonzorgcentrum de Meulenhof was een coronabesmetting vastgesteld. De vijf ouderen waren allemaal volledig gevaccineerd.

Enschede

In juni bleken ook negen bewoners en vier medewerkers van verzorgingstehuis De Eschpoort in Enschede besmet te zijn. Zij waren allemaal gevaccineerd.

Nijmegen

Daarnaast zijn in een aantal verzorgingstehuizen in Nijmegen en omgeving coronabesmettingen geconstateerd. Drie volledig gevaccineerde bewoners van verzorgingstehuis Huize Rosa in Nijmegen zijn overleden.

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ellis
Ellis
1 jaar geleden

Wat werken die “vaccins” toch goed hé ?

Gezond Verstand
Gezond Verstand
1 jaar geleden

en nog gaan we door met prikken.. of ze zien het niet.. of ze willen het niet zien..

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
1 jaar geleden

Wappies tegen de Weffies.
1-0 voor de Wappies.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

Tja na de verlaging van de pensioenen moet nu de aow worden gekort, het zijn vooral de mensen die oud zijn of laag op de sociale lafder staan die het hoekje omgaan na een vaccinatie…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x