Homepagina » Mens en Dier » ‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’
koopmans
Foto: Marion Koopmans (De KNAW CC BY 3.0)

‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’

Viroloog Marion Koopmans zei onlangs in de podcast Virusfeiten dat we moeten onderzoeken wat het effect zou zijn van het vaccineren van kinderen tegen corona.

“Als je het volle effect zou willen bereiken, moeten we ook gaan kijken naar de mogelijkheid van het vaccineren van oudere kinderen,” zei Koopmans. “Vooral bij middelbare schoolkinderen lijkt het effect van het virus vergelijkbaar met dat bij volwassenen. In die leeftijdsgroep zie je relatief veel positieve gevallen. We moeten dus onderzoeken of het zinvol zou zijn om hen ook in te enten.”

Gevaarlijker dan corona

Als blijkt dat vaccins ook een dempend effect hebben op de verspreiding van het virus is dat volgens haar een belangrijk nieuw argument om te vaccineren. “Als we door het vaccineren van jongeren vanaf 12 jaar kunnen bijdragen aan dat dempend effect, moeten we dit echt serieus gaan overwegen,” vindt Koopmans.

Haar uitspraken leiden tot felle reacties op social media. Zo twittert journalist Eric van de Beek: “Corona is zeker geen onschuldig griepje. Maar ik begin te geloven dat dit soort mensen gevaarlijker zijn dan corona.”

Misplaatste bagatellisering

Koopmans haalde zich eergisteren de woede van veel mensen op de hals nadat ze op Twitter het risico op bloedstolsels na vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca relativeerde. Ze zei dat de kans op trombose na dit vaccin tussen de kans op overlijden door een hondenbeet en de kans op overlijden door bliksem ligt.

Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalde fel uit: “Kom op zeg! Vaccins zijn niet per definitie veilig. Dit soort kansberekeningen zijn een misplaatste bagatellisering. Onderzoek naar bijwerkingen is buitengewoon verstandig.”

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
3 maanden geleden

jaja….de trombosedienst is ook zeer verbolgen over het stoppen met prikken.big pharma ziet de bui al hangen.en uhh…..hoor nix van onze frikandel????

Peter
Peter
3 maanden geleden

Zij zit in het complot heks geef haar en haar kinderen als ze die heef een vaccin zij moet de gevangenis in en nog veel meer mensen

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

“‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’”
Daar twijfel ik geen moment aan maar valt Rutte & Co ook bij te voegen.

Het punt is dat dit soort mensen niet worden teruggefloten maar zich tevens niet terug laten fluiten.

Het is wachten op het moment dat de bom barst en dat zal waarschijnlijk met een harde knal gepaard gaan. Het is te ver gevorderd dat het nog met een kleine knal kan.

Ron
Ron
3 maanden geleden

In leugens vertellen zijn ze van de beste onze viro-logen.mRNA ‘Vaccins’ voldoen aan geen van de criteria voor een vaccin
Laten we om te beginnen eens kijken naar enkele basisdefinities van woorden. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention is een vaccin: 
“Een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren en de persoon tegen die ziekte te beschermen.”
Immuniteit wordt op zijn beurt gedefinieerd als:”Bescherming tegen een besmettelijke ziekte”, wat betekent dat “Als u immuun bent voor een ziekte, kunt u eraan worden blootgesteld zonder besmet te raken.”
Dat is de medische definitie. De juridische definitie, in de weinige gevallen waarin deze is gedetailleerd, is even ondubbelzinnig:
Iowa-code – “Vaccin betekent een speciaal bereid antigeen dat aan een persoon wordt toegediend om immuniteit te verschaffen.”
Washington state code “Vaccin betekent een bereiding van een gedood of verzwakt levend micro-organisme, of een fractie daarvan …” Het statuut specificeert ook dat een vaccin “na immunisatie immuniteit stimuleert die ons beschermt tegen ziekte …”
Deze definities, zowel medisch als juridisch, leveren problemen op voor mRNA-“vaccins”, aangezien: mRNA-injecties verlenen geen immuniteit. Moderna en Pfizer geven allebei toe dat hun klinische onderzoeken niet eens naar immuniteit kijken. Als zodanig voldoen ze niet aan de medische en / of wettelijke definitie van een vaccin. Ze remmen de overdraagbaarheid van SARS-CoV-2-infectie niet. Als zodanig voldoen ze niet aan de medische en / of wettelijke definitie van een vaccin.

x

Check Also

cdc

Geeft het Amerikaanse CDC openlijk toe dat de PCR-test één grote zwendel is?

Geeft het CDC, het Amerikaanse RIVM, openlijk ...

vaccincontract

Coronavaccincontract met ‘wurgslang’ Pfizer gelekt: dit staat er in

Vaccinmaker Pfizer probeert uit alle macht te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

127
0
We lezen graag je reactie!x