Homepagina » Mens en Dier » ‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’
koopmans
Foto: Marion Koopmans (De KNAW CC BY 3.0)

‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’

Viroloog Marion Koopmans zei onlangs in de podcast Virusfeiten dat we moeten onderzoeken wat het effect zou zijn van het vaccineren van kinderen tegen corona.

“Als je het volle effect zou willen bereiken, moeten we ook gaan kijken naar de mogelijkheid van het vaccineren van oudere kinderen,” zei Koopmans. “Vooral bij middelbare schoolkinderen lijkt het effect van het virus vergelijkbaar met dat bij volwassenen. In die leeftijdsgroep zie je relatief veel positieve gevallen. We moeten dus onderzoeken of het zinvol zou zijn om hen ook in te enten.”

Gevaarlijker dan corona

Als blijkt dat vaccins ook een dempend effect hebben op de verspreiding van het virus is dat volgens haar een belangrijk nieuw argument om te vaccineren. “Als we door het vaccineren van jongeren vanaf 12 jaar kunnen bijdragen aan dat dempend effect, moeten we dit echt serieus gaan overwegen,” vindt Koopmans.

Haar uitspraken leiden tot felle reacties op social media. Zo twittert journalist Eric van de Beek: “Corona is zeker geen onschuldig griepje. Maar ik begin te geloven dat dit soort mensen gevaarlijker zijn dan corona.”

Misplaatste bagatellisering

Koopmans haalde zich eergisteren de woede van veel mensen op de hals nadat ze op Twitter het risico op bloedstolsels na vaccinatie met het vaccin van AstraZeneca relativeerde. Ze zei dat de kans op trombose na dit vaccin tussen de kans op overlijden door een hondenbeet en de kans op overlijden door bliksem ligt.

Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalde fel uit: “Kom op zeg! Vaccins zijn niet per definitie veilig. Dit soort kansberekeningen zijn een misplaatste bagatellisering. Onderzoek naar bijwerkingen is buitengewoon verstandig.”

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
14 dagen geleden

jaja….de trombosedienst is ook zeer verbolgen over het stoppen met prikken.big pharma ziet de bui al hangen.en uhh…..hoor nix van onze frikandel????

Judith
Judith
Reactie op  nou en!
14 dagen geleden

Misschien heeft die zijn frikandel gekregen en ligt ie nu op apegapen.

Rob
Rob
Reactie op  Judith
14 dagen geleden

Zo niet, dan nog een frindandel erin en kijken wat dat voor effect heeft.. Voor elke golf een frikandel.

Peter
Peter
14 dagen geleden

Zij zit in het complot heks geef haar en haar kinderen als ze die heef een vaccin zij moet de gevangenis in en nog veel meer mensen

Mickey
Mickey
Reactie op  Peter
14 dagen geleden

Opstand…iedereen de straat op..ALLEEN dat wordt onze redding… opstand!

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Mickey
14 dagen geleden

Precies!!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Mickey
14 dagen geleden

Nou, naar buiten allemaal dus. Het is wel verrekte koud hoor.
Ik blijf het zeggen: die machteloze oproepen vanachter het toetsenbord tot demonstraties hebben geen enkel effect op de hogere machten achter virus en reset. Ze lachen erom en er wordt alleen nog maar harder geknuppeld zodra mensen toch bij elkaar komen. Het enige waar ze echt van schrikken is massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Dat heeft Rutte ook toegegeven: als niemand zich meer aan de maatregelen houdt is het voorbij. Gelukkig zie je dat op mooie dagen al gebeuren: overvolle winkelstraten, niks anderhalve meter, niks mondkapjes, knuffels in plaats van een potsierlijk ellebogendansje, picknicken in het park etc etc. En er valt niet tegenop te handhaven. Dat is de nachtmerrie van het coronatuig.

Mickey
Mickey
Reactie op  Dubito
14 dagen geleden

Precies.. 10 april ga ik met mn vrouw …protesteren.. mijn kinderen blijven nog thuis..al zijn ze volwassen…thuis blijven, want oud flees moet eerst op..toch!!
Veel gezondheid en waarheid toegewenst!!

Babet
Babet
Reactie op  Dubito
14 dagen geleden

totdat we massaal onze mobieltjes, wifi en al wat er mee verbonden is in de ban doen!

Dan valt er niets meer te verdienen aan data!!

Internetten kan dan nog wel hoor, via de kabel.
We zijn dan wandelend niet te volgen.

Realistic
Realistic
Reactie op  Babet
13 dagen geleden

Dat is hier al gebeurd. Geen mobiel.Heerlijk.

Free Hugs
Free Hugs
Reactie op  Dubito
14 dagen geleden

Jaaaaaaaaa!! Let’s hug!

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Dubito
14 dagen geleden

Maar achter de schermen is het drukker dan u denkt. Het aantal stoere Hollanders, die zich niet blindelings naar de slachtbank laat leiden, is duidelijk groeiende. De helden staan op en de domme schapen zoeken het maar lekker uit in hun angstpsychose.

frans
frans
Reactie op  Mickey
14 dagen geleden

wanneer

Jacob
Jacob
Reactie op  Peter
14 dagen geleden

Inderdaad, wat ze is een massa moordenares geworden, net als deze hele regering. Snap niet dat men zo “vrijwillig” zich laat voorliegen, bedriegen en vermoorden.

ProAsfalt
ProAsfalt
14 dagen geleden

“‘Ik begin te geloven dat mensen als Marion Koopmans gevaarlijker zijn dan corona’”
Daar twijfel ik geen moment aan maar valt Rutte & Co ook bij te voegen.

Het punt is dat dit soort mensen niet worden teruggefloten maar zich tevens niet terug laten fluiten.

Het is wachten op het moment dat de bom barst en dat zal waarschijnlijk met een harde knal gepaard gaan. Het is te ver gevorderd dat het nog met een kleine knal kan.

Ron
Ron
14 dagen geleden

In leugens vertellen zijn ze van de beste onze viro-logen.mRNA ‘Vaccins’ voldoen aan geen van de criteria voor een vaccin
Laten we om te beginnen eens kijken naar enkele basisdefinities van woorden. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention is een vaccin: 
“Een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren en de persoon tegen die ziekte te beschermen.”
Immuniteit wordt op zijn beurt gedefinieerd als:”Bescherming tegen een besmettelijke ziekte”, wat betekent dat “Als u immuun bent voor een ziekte, kunt u eraan worden blootgesteld zonder besmet te raken.”
Dat is de medische definitie. De juridische definitie, in de weinige gevallen waarin deze is gedetailleerd, is even ondubbelzinnig:
Iowa-code – “Vaccin betekent een speciaal bereid antigeen dat aan een persoon wordt toegediend om immuniteit te verschaffen.”
Washington state code “Vaccin betekent een bereiding van een gedood of verzwakt levend micro-organisme, of een fractie daarvan …” Het statuut specificeert ook dat een vaccin “na immunisatie immuniteit stimuleert die ons beschermt tegen ziekte …”
Deze definities, zowel medisch als juridisch, leveren problemen op voor mRNA-“vaccins”, aangezien: mRNA-injecties verlenen geen immuniteit. Moderna en Pfizer geven allebei toe dat hun klinische onderzoeken niet eens naar immuniteit kijken. Als zodanig voldoen ze niet aan de medische en / of wettelijke definitie van een vaccin. Ze remmen de overdraagbaarheid van SARS-CoV-2-infectie niet. Als zodanig voldoen ze niet aan de medische en / of wettelijke definitie van een vaccin.

Nina
Nina
Reactie op  Ron
14 dagen geleden

Dat zijn de echte Feiten!

Mickey
Mickey
Reactie op  Ron
14 dagen geleden

Prachtig uitgelegd!!👍✌

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ron
14 dagen geleden

Knoeien met je immuniteit dus, een beetje helpen/vakantie geven kan echt wel, maar je immuniteit zoveel vaccins toedienen (en ieder jaar op jaar) weer??? Gaat jou immuniteit voorgoed met pensioen sturen en dan is het kassa, je immuniteit laat het je dan de rest van jou leven afweten en doet het niet meer. auto-immun ziekte (een soort aids) zal dan het gevolg zijn. Laat ze dat maar hun eigen kinderen aandoen!

Frans
Frans
Reactie op  Ron
14 dagen geleden

Vaccins zijn nooit nodig geweest.
Mensen wordt wakker; ook dd kindervaccins ; DKTP ETC zijn voorzien van zink en kwik ea stoffen die de Geest in het kind doodt.
Zeer gevaarlijk !
Het jonge kind is hiermee programmeerbaar geworden door onderwijs dat speciaal hiervoor is uitgevonden!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Deze Covid-Vaccines zijn niet gekeurd !! Ze zijn GEEN VACCINE.. Het zijn vergif.

Deze vrouw is een terrorist,, bereid om velen te doden met deze GEVAARLIJK ‘vaccine”

Peters
Peters
Reactie op  Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Sherry Tenpenny heeft en is nog bezig deze MRNA vaccins te bestuderingen komt tot een verontrustende conclusie.

mikkie
mikkie
Reactie op  Peters
14 dagen geleden

vertel…

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  mikkie
14 dagen geleden

Zoek even op Bitchute en Odysee op Dr. Sucharit Bhakdi en Dolores Cahill dan krijg je antwoorden war je waarschijnlijk naar op zoek bent. By the way dit zijn niet zomaar arisen die iets roepen naar mensen die al in tientallen jaren hun sporen hebben verdient. Succes!

Vraagtekens?
Vraagtekens?
14 dagen geleden

Die mevrouw Koopmans is zeker gevaarlijker dan het Corona virus. Samen met Abje, Ruudje, Diederikje, Ernstje, Hugootje en Markje is zij verantwoordelijk voor deze Masa hysterie hier in Nederland. Ze voeren hier in Nederland de agenda van Schwab, de Rockefellers, Gates, Soros en partners in crime uit. Deze lui zijn kompleet gestoord en hebben bloed aan hun handen. Het onthouden van effectieve eerste lijns behandeling en het maar toewerken naar een landelijke vaccinatie zal hun duur komen te staan. De metselaars die achter deze misdaden tegen de mensheid zitten zijn machtig maar niet onoverwinnelijk.

Marion
Marion
Reactie op  Vraagtekens?
14 dagen geleden

Het tribunaal wacht hen.

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Marion
14 dagen geleden

Misschien nog wel iets anders?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Vraagtekens?
13 dagen geleden

Waarom worden deze mensen niet verplicht eerst zelf gevaccineerd, ik zou wel eens willen zien hoe ze in paniek raken! Zij weten immers wat de gevolgen op lange termijn kunnen zijn! Ik weet zeker dat er niet een is die dit laat doen!
Als dit het geval is weten we hoe gevaarlijk het zogenaamde vaccin is!
Dat die heks kinderen wil vaccineren is misdadig!

salvar
salvar
14 dagen geleden

met psychopaten kan niet praten of overleggen , ze denken altijd gelijk te hebben.
er lopen op dit moment veel te veel van.
rutte
kaag
japie
doodgraver
ransh
snuiver
ab de zuiper.
klaus hondenkop
johnson
merkel
robot macron
tedros
biden
de clintons
grappenhaus
olongren
ark
hoekstra
me
boa,s
handhavers
de gehoorzamen
ziekenhuizen
de prikkers
etc.
dit zijn de meelopers van de elite , ze kruipen voor ze en likken de schoenen van het tuig en waarom voor geld?
voor het machtsspelletje?
voor een stoel bij de duivel?
wat is ze toch beloofd om mensen over de klink te jagen of net als ons het leven te beperken zodat we in een gevangenis leven.

je moet toch wel gewetenloos zijn om hieraan mee te werken.

Hendrikuss
Hendrikuss
Reactie op  salvar
14 dagen geleden

Of heel bang misschien.

salvar
salvar
Reactie op  Hendrikuss
14 dagen geleden

zou ook kunnen.

DeVredelievende
DeVredelievende
Reactie op  salvar
14 dagen geleden

Je vergeet de Oranjuh top vd peramide

salvar
salvar
Reactie op  DeVredelievende
14 dagen geleden

ik begrijp wat je bedoeld.
als je de lijst verder aan blijf vullen wordt hij eeeellen lang , daarom etc.

zomaareentip
zomaareentip
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

hoeveel van deze namen zouden chantabel zijn? hmmm

merel
merel
14 dagen geleden

Er lopen meer gekken buiten dan in de opvang. En zeker in de regering snap nog steeds niet dat Rutte en aanhang er nog is. Jaren geleden was er eens een vrouw in het kabinet gekomen en daar kwamen ze achter dat ze banden had met Bouterse toen. Ze moest gelijk eruit. En dit zooitje kan maar hun gang gaan. Het is Pasen maar ik kom toch echt niet uit een ei.

Arnie
Arnie
14 dagen geleden

Ik heb het al eerder gezegd en geschreven, Pinky and The braine hebben de wereld overgenomen, en nu willen ze alle mensen vernietigen….

Herman de Graaf
Herman de Graaf
14 dagen geleden

Menige invloedrijke positie wordt bekleed door iemand die daarmee schade veroorzaakt aan onze samenleving.
Geprogrammeerde (vaak hoog opgeleide) individuen spuien hun valse leringen teneinde de Nederlandse groepsgeest te misleiden en/of te vernietigen.
Ik zie dat die dominante groep bewust is gepositioneerd/onderhouden door de werkelijke heersers achter de schermen.
Tijd om de ogen te openen van diegenen die dit nog steeds niet zien.
Maak ze voorzichtig wakker als dat binnen je mogelijkheden ligt.

J. D.
J. D.
Reactie op  Herman de Graaf
14 dagen geleden

De Judassen die hier aan meedoen . Lopen al een jaarlang hun zilverlingen te tellen .

mikkie
mikkie
Reactie op  Herman de Graaf
14 dagen geleden

Gister was ik op bezoek en vertelde dat ik nog nooit, behalve de 1e verplichte dag, een mondkapje heb gedragen..
Monden vielen open..
Hoe is je dat gelukt?
Ik zeg: in de ecowinkel handhaven ze niet. Daar zie je bijna iedere klant zonder mondkapje.
En bij de appie toon ik een uitgeprint pasje, als mij gewezen wordt op het niet dragen van een kapje.
Verbazing rondom, met stilletjes ook een beetje verwijt in de ogen van; hoe kun je nou niet meewerken aan het indammen van het virus?
Maar geen reaktie verder want ik heb net het weekend hun kinderen te logeren gehad…( zodat ze een weekendje kinderloos waren), allemaal zonder mondkapje! En gezellig op schoot knuffelen allemaal. En ik stop ze eten in de mond wat IK heb aangeraakt. Ze knuffelen met mijn hondjes die door ons , en iedereen op de hondenclub( waar IEDEREEN de kruk van het toegangshek aanraakt..), de hele dag door worden geknuffeld.
Dus..wat ik vanaf het begin al zeg..IEDEREEN PAST DE REGELS AAN NAAR EIGEN BEHOEFTES. ZÓ HYPOCRIET ALS HET ER OP AANKOMT. ( ook GRAPPERHAUS die zo nodig moet trouwen tijdens corona en alle regels aan zijn laars lapt…wát een schijtkerel!). Een naast familielid, zó bang voor corona, ontvangt geen( en gaat niet op) bezoek. Zelfs niet van zijn eigen dochters en kleinzoontje.
Maar je vindt hem wél elke zondagmorgen op de schietclub..( want daar zijn de regels heel streng…)want dat kan hij niet missen.
Maar…elk nadeel hep ze voordeel…
Tis lekker rustig op straat wat auto´s betreft en al een jaar lang worden de handvatten van de winkelkarretjes schoongemaakt.

x

Check Also

vaccinatie

Massa-vaccinatiecentrum sluit deuren nadat slechts 58 mensen komen opdagen

Veruit de meeste leraren uit de Franse ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

124
0
We lezen graag je reactie!x