Mens en Dier

Naast Bruno Bruins en Sigrid Kaag was ook minister Edith Schippers WEF-projectleider

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

In 2017 kreeg toenmalig minister van Volksgezondheid Edith Schippers een brief van Philipp Rösler van het World Economic Forum waarin ze wordt bedankt voor haar deelname aan de jaarlijkse bijeenkomst in Davos. De brief is boven water gehaald door Forum voor Democratie.

Het WEF bedankt haar voor haar ‘inzichtvolle en uitgebreide bijdragen aan het gezondheidsprogramma dit jaar’. Rösler schrijft dat het Forum verheugd is dat ze één van de meest actieve leiders is van het System Initiative on Shaping the Future of Health and Healthcare.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

WEF-projectleider

“Goh, je verwacht het niet, maar naast Bruno Bruins en Sigrid Kaag was ook minister Edith Schippers WEF-projectleider,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Topmodel en vlogger Lonneke Engel vraagt: “Hebben partijen tijdens de vorige verkiezingen eerlijk in hun verkiezingsprogramma verteld over hun politici die banden hebben met het WEF? En dat zij die plannen in Nederland willen doorvoeren?”

Daar begon het

In 2014 was Schippers in de hoedanigheid van minister van VWS aanwezig op de Bilderbergconferentie. Punten die dat jaar op de agenda stonden: grote verschuivingen in technologie en werkgelegenheid, de toekomst van de democratie en het gevaar van de middenklasse, en wat is de toekomst voor Europa?

Charifa Zemouri, beleidsmaker en adviseur in de Tweede Kamer voor Denk, schreef vorig jaar: “Voor De Jonge had je de kwaadaardige Edith Schippers die de boel sloopte. Daar begon het.” Zemouri verwees naar een artikel op de website van werkgeversorganisatie VNO-NCW waarin valt te lezen dat Schippers ‘trots is op de bijdrage die de zorgsector levert aan de bezuinigingen van het kabinet’.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annet
Annet
2 jaren geleden

Een actieve WEF rol hebben is hetzelfde als dienen in een vreemde krijgsmacht. Staatsburgerschap afpakken en berechten als je terugkomt.

Maar het kan gekker:
Drie staatssecretarissen mogen zich zometeen over de grens minister noemen:Eric van der Burg (Asiel en Migratie), Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering)
Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat).

Een minister heeft alle bevoegdheden dus in het buitenland kunnen ze onbeperkt onzin uithalen.
Maar de 2e kamer kan alleen een minister ter verantwoording roepen en niet een staatssecretaris.
Dus ze kunnen alles en leggen verantwoording af aan niemand= rutte4

Verder is Sigrid Kaag 2x afgetreden, vanwege de Toesalgenaffaire en later nog een keer vanwege rotzooi op haat eigen portefuille. Na 2x binnen een jaar aftreden treedt ze nu weer aan. Wat houdt moeten aftreden dan in?

En Kuipers (D66) die in zijn ziekenhuis de sportschool open houdt voor fitheid en gezondheid van het personeel. Terwijl overal VAN HEM de sportscholen dicht moesten. Hypocriete dubbele moraal en dat moet een land besturen? Regels gelden alleen voor anderen (net als Rutte, Grapperhaus en Hugo de Jonge).

http://www.aangiftehugodejonge.nl
Tekenen mensen! Massaal doen!

Clown Bassie
Clown Bassie
2 jaren geleden

Zowat half Nederland lijkt wel z’n orders te ontvangen van de Illuminati Klaus WEF Schwab. Hoe heeft deze monster zoveel macht gekregen over zoveel mensen? Door in te spelen op de materiële wensen van deze mensen. Hoe heeft hij hun behoeften gefinancierd? Door alles af te pakken van de middenklasse en de onderklasse en het in de schoot van deze volgers te stoppen. Zo krijg je dus je zin. Creëer een politieke klasse die bereid is de armen uit te zuigen en beloon hen met dit gestolen geld en als ze uit protest hun mond open doen, prik dan gif in hun lichaam.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
2 jaren geleden

Zie hier de nieuwe nazi’s

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
2 jaren geleden

Opsluiten die bende ! Hoever laten we ons land slopen , hoeveel onnodige doden moeten er vallen , hoeveel kinderen gaan we hun leven laten kapotmaken ???

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x