Mens en Dier

Naast Bruno Bruins en Sigrid Kaag was ook minister Edith Schippers WEF-projectleider

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

In 2017 kreeg toenmalig minister van Volksgezondheid Edith Schippers een brief van Philipp Rösler van het World Economic Forum waarin ze wordt bedankt voor haar deelname aan de jaarlijkse bijeenkomst in Davos. De brief is boven water gehaald door Forum voor Democratie.

Het WEF bedankt haar voor haar ‘inzichtvolle en uitgebreide bijdragen aan het gezondheidsprogramma dit jaar’. Rösler schrijft dat het Forum verheugd is dat ze één van de meest actieve leiders is van het System Initiative on Shaping the Future of Health and Healthcare.


WEF-projectleider

“Goh, je verwacht het niet, maar naast Bruno Bruins en Sigrid Kaag was ook minister Edith Schippers WEF-projectleider,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Topmodel en vlogger Lonneke Engel vraagt: “Hebben partijen tijdens de vorige verkiezingen eerlijk in hun verkiezingsprogramma verteld over hun politici die banden hebben met het WEF? En dat zij die plannen in Nederland willen doorvoeren?”

Daar begon het

In 2014 was Schippers in de hoedanigheid van minister van VWS aanwezig op de Bilderbergconferentie. Punten die dat jaar op de agenda stonden: grote verschuivingen in technologie en werkgelegenheid, de toekomst van de democratie en het gevaar van de middenklasse, en wat is de toekomst voor Europa?

Charifa Zemouri, beleidsmaker en adviseur in de Tweede Kamer voor Denk, schreef vorig jaar: “Voor De Jonge had je de kwaadaardige Edith Schippers die de boel sloopte. Daar begon het.” Zemouri verwees naar een artikel op de website van werkgeversorganisatie VNO-NCW waarin valt te lezen dat Schippers ‘trots is op de bijdrage die de zorgsector levert aan de bezuinigingen van het kabinet’.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annet
Annet
5 maanden geleden

Een actieve WEF rol hebben is hetzelfde als dienen in een vreemde krijgsmacht. Staatsburgerschap afpakken en berechten als je terugkomt.

Maar het kan gekker:
Drie staatssecretarissen mogen zich zometeen over de grens minister noemen:Eric van der Burg (Asiel en Migratie), Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering)
Vivianne Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat).

Een minister heeft alle bevoegdheden dus in het buitenland kunnen ze onbeperkt onzin uithalen.
Maar de 2e kamer kan alleen een minister ter verantwoording roepen en niet een staatssecretaris.
Dus ze kunnen alles en leggen verantwoording af aan niemand= rutte4

Verder is Sigrid Kaag 2x afgetreden, vanwege de Toesalgenaffaire en later nog een keer vanwege rotzooi op haat eigen portefuille. Na 2x binnen een jaar aftreden treedt ze nu weer aan. Wat houdt moeten aftreden dan in?

En Kuipers (D66) die in zijn ziekenhuis de sportschool open houdt voor fitheid en gezondheid van het personeel. Terwijl overal VAN HEM de sportscholen dicht moesten. Hypocriete dubbele moraal en dat moet een land besturen? Regels gelden alleen voor anderen (net als Rutte, Grapperhaus en Hugo de Jonge).

http://www.aangiftehugodejonge.nl
Tekenen mensen! Massaal doen!

Clown Bassie
Clown Bassie
5 maanden geleden

Zowat half Nederland lijkt wel z’n orders te ontvangen van de Illuminati Klaus WEF Schwab. Hoe heeft deze monster zoveel macht gekregen over zoveel mensen? Door in te spelen op de materiële wensen van deze mensen. Hoe heeft hij hun behoeften gefinancierd? Door alles af te pakken van de middenklasse en de onderklasse en het in de schoot van deze volgers te stoppen. Zo krijg je dus je zin. Creëer een politieke klasse die bereid is de armen uit te zuigen en beloon hen met dit gestolen geld en als ze uit protest hun mond open doen, prik dan gif in hun lichaam.

De Rotterdammer
De Rotterdammer
5 maanden geleden

Zie hier de nieuwe nazi’s

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
5 maanden geleden

Opsluiten die bende ! Hoever laten we ons land slopen , hoeveel onnodige doden moeten er vallen , hoeveel kinderen gaan we hun leven laten kapotmaken ???

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x