Great ResetBuitenland

Invloed van het WEF tegengaan en uit de WHO: dit staat er in het manifest van de partij van Nigel Farage

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Deze week heeft Reform van Nigel Farage, virtueel de op één na grootste partij in Groot-Brittannië, haar manifest gepresenteerd. Wat staat er zoal in?

Reform wil wetten maken tegen ‘extremistische krachten’ die proberen onze manier van leven te ondermijnen. Als de partij aan de macht komt, wil zij binnen 100 dagen de invloed van het World Economic Forum tegengaan en uit de WHO stappen, tenzij er fundamentele hervormingen worden doorgevoerd. De partij is ook fel tegen het pandemieverdrag en de CBDC, en wil geen cashloze maatschappij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Net zero in de prullenbak

Reform wil een einde maken aan de linkse bias en politiek correcte ideologie die een bedreiging vormen voor de persoonlijke vrijheid en democratie. De partij wil verder de financiering stopzetten van universiteiten die de vrijheid van meningsuiting ondermijnen.

Net zero gaat in de prullenbak, wat betekent dat het verbod op benzine- en dieselauto’s van tafel gaat. Net zero heeft ervoor gezorgd dat onze energiekosten omhoog zijn geschoten, aldus de partij. Het gevolg: mensen worden steeds armer, zitten vaker in de kou, de industrie verdwijnt en brandstof wordt onbetaalbaar.

Boeren steunen

Reform is groot voorstander van schone kernenergie en wil in Groot-Brittannië kleine reactoren bouwen. De partij belooft bovendien de agrarische sector een flinke boost te geven en boeren te steunen, om de voedselzekerheid veilig te stellen. In plaats van boeren betalen om te vertrekken of te stoppen, wil de partij van Farage hen helpen om te boeren en hun producten rechtstreeks aan de mensen te verkopen.

Het hele 28 pagina’s tellende manifest, getiteld ‘Ons contract met jou’, lees je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Piet
Piet
1 maand geleden

Prima plan, mis alleen exit VN. VN is overkoepelend orgaan. WHO is onderdeel VN maar ook het Internationaal Gerechtshof in Den Haag is onderdeel van de VN.

Dwarsje
Dwarsje
1 maand geleden

Fantastisch…zo’n Farrage moeten we in Nederland hebben, die doet tenminste wat ie zegt/belooft. De Brexit is dankzij hem waarheid geworden en Engeland bestaat nog steeds. Alle pulp uit de maatschappij kiepen en allemaal weer “normaal” worden!

Judith
Judith
1 maand geleden

Het lijkt allemaal prima en verstandig maar ja, wat zien we bij wilders?
Die laat het er ook mooi bij zitten. Allemaal loze beloftes maar we blijven hopen nietwaar?

nico
nico
1 maand geleden

Swe aar verie proud sthat swe aar djust at sthe point sthat we penetrate sthe navo……

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x