Homepagina » Buitenland » Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?
protesten
Foto: Harald Dettenborn CC BY 3.0 DE

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr heeft zaterdag een verklaring naar buiten gebracht waarin hij zegt dat de protesten in Minneapolis en andere steden zijn ‘gekaapt door extreemlinkse groepen van buiten de staat die Antifa-achtige tactieken gebruiken’. Hij benadrukte dat het een federaal misdrijf is om van buiten een staat af te reizen en deel te nemen aan gewelddadige rellen. Barr zei dat de protesten ‘gepland en georganiseerd’ zijn.

“80 procent van de relschoppers in Minneapolis kwam van buiten de staat,” tweette president Trump zaterdag. Dit is inmiddels bevestigd door de burgemeester van Minneapolis en de gouverneur van Minnesota.

Gouverneur Tim Walz zei dat slechts 20 procent van de gearresteerde demonstranten uit Minnesota kwam. Burgemeester van Minneapolis Jacob Frey voegde toe: “Ik wil heel duidelijk zijn. De mensen die dit doen komen niet uit Minneapolis.”

In de Verenigde Staten wordt al dagenlang geprotesteerd tegen politiegeweld. De directe aanleiding daarvan was de dood van de 46-jarige George Floyd, die overleed nadat een agent tijdens een arrestatie minutenlang met zijn knie op diens nek drukte. Als gevolg van de protesten braken er in verschillende Amerikaanse steden rellen uit, waarbij gebouwen en auto’s zijn vernield. De protesten worden steeds grimmiger.

Een gevaar voor de wereld

President Trump heeft bovendien aangekondigd dat hij de extreemlinkse Antifa-beweging op de lijst van terreurorganisaties zet. Van Antifa is het een klein sprongetje naar miljardair George Soros, die eerder al eens 33 miljoen dollar overmaakte naar de Black Lives Matter-beweging.

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Soros achter de rellen zit. Tijdens een speech op het jaarlijkse World Economic Forum in 2018 zei hij dat ‘de regering-Trump een gevaar is voor de wereld’. Politiek commentator Candace Owens reageert: “Ik denk dat Democraat Soros deze relschoppers betaalt, net als Antifa. Hij financiert de chaos via zijn Open Society Foundations.”

Gedoemd

Acteur James Woods vat treffend samen: “Dit is waarom de grondwet en gereguleerde social media zo belangrijk zijn. Met de één verdedigen we onze levens, met de ander verdedigen we de waarheid. Wanneer Jack Dorsey (baas van Twitter, red.) over onze informatie heerst en George Soros over onze straten heerst, zijn we gedoemd.”


Blogger Roosh voegt toe: “Je moet het die 89-jarige George Soros nageven. Deze ‘spontane’ rellen zijn zijn beste werk tot nu toe. Hij heeft niet lang meer te leven en dus nog maar weinig tijd om de Verenigde Staten te breken omdat hij weet dat zijn zwakke zoon de klus niet kan klaren.”

Roosh verwijst vervolgens naar een recent Instagram-bericht van Alex Soros met een foto van vijf vlaggen: de Amerikaanse, Duitse, Oostenrijkse en de vlag van de VN en EU. Soros junior schreef erbij: “De vraag is, welke van deze vlaggen zal het eerst vallen?”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
6 maanden geleden

Zou het niet zo kunnen zijn dat deze beste 46-jarige George Floyd helemaal niet dood is……en dat ook de politieman een acteur zou kunnen zijn, en zouden ze dat dan doen om Trump (ben geen aanhanger van deze clown maar ook niet van de andere kandidaten m.u.v. Ron Paul!) te jennen!!

Nee, natuurlijk niet, want zoiets gebeurd daar in Amerika toch over het algemeen heel vaak…..of….net zo in scene gezet als al die verschrikkelijke aanslagen, welke net zoals in Europa, u weet wel,
Charlie Hebdo,
London Bridge
Manchester (Concert Ariane Grande)
Nice,
Berlijn
Zaventem……..

Tja, al deze “Arabische terroristen” zijn nu natuurlijk in de Lockdown of op vakantie……

Hahahahahahahahaha…..

Man man man, wie hier nog steeds intrapt die kijkt dus echt teveel Tell Lie Vision…

Afleiding van de hoofdzaak, welke op dit moment o.a. het doorjagen van wet na wet is waar wij het NIET MEE EENS ZIJN en er toch gewoon komen.

Niet meer meedoen aan het systeem en zoveel mogelijk mensen proberen te overtuigen dat dit de absoluut enige oplossing is!!

Dát zou kunnen helpen en daarbij de straat op maar wel zo dat het en opvalt en ze handenvol werk hebben met het oplossen van problemen wat dus wil zeggen dat er problemen veroorzaakt moeten worden.

Ik, beste mensen, heb het hélemaal gehad met dit corrupte criminele narcistische psychopatische pedo tuig….en ik weet niet hoe jullie erover denken echter ik zal maar niet zeggen wat MIJN normale NORMAAL is maar geloof me, dat komt niet erg overeen met dat wat de grote leider Kim Yung Trutte en zijn 40 rovers ervan denken!!

En wat ik ook met zekerheid weet is dat dit NIET op te lossen is met petities, brieven schrijven of wat dies meer zei……

Deze bende tuig heeft ons de oorlog verklaard, nou, deze kunnen ze krijgen, TOCH!!!???

Ben dagelijks bezig met dingetjes uit te vinden waar ze last, ellende, rottigheid af anderszins problemen mee krijgen en hoe meer mensen dit doen, en van elkaar deze dingetjes over te nemen en VOORAL te steunen…….tja, wij zijn met velen….

En daarbij….ik heb nog wel hier en daar wat “aardige contacten” want ex-collega’s……Capiche!!

Gladiator

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Gladiator
6 maanden geleden

Het draait erom om de TrumpAdministratie weg te krijgen. NWO heeft oorlog verklaard , en nu trump dus ook door bigtech,DS en antifa aan te pakken. Dit is In feite een 4GWF (fourth generatie warfare) (zie general flynn).

America/wereld wordt volledig uit elkaar gehaald. Niet dat ik exact begrijp wat hier gebeurt maar lijkt me dat ANTIFA op dit moment geinfiltreerd is door beide partijen. Niemand weet wat er exact gebeurd.

TrumpAdmin,

Heel onbegrijpelijk was dat TrumpAdmin in lijn met DS liep , geen aanval op Bigtech of Antifa deed en meeliep met het coronaverhaal. Sinds kort (eigenlijk sinds de rellen in minnesota) is dit veranderd. Lijkt me dat nu TrumpAdmin in de tegenaanval gegaan is. Als TrumpAdmin werkelijk voor het volk is is dat een goed teken.

Voor de rest ben ik het met Gladiator eens , maar met een kleine kanttekening. Veel mensen hebben kinderen een gezin en moeten de rest van hun leven afbetalen. Probeer die mensen maar eens te bereiken. Mensen zijn niet ‘geprogrammeerrd’ om te vechten. Dagelijks geweld is hen vreemd. Inplaats van ongehoorzaam te zijn luisteren ze liever naar de sprookjes van de Ruttekop. Het word dus nog een hele kluif om mensen te mobilizeren als het niet een petitie betreft.

Willem
Willem
Reactie op  Gladiator
6 maanden geleden

Petities en demonstraties hebben nog nooit geholpen en is ook erg achterhaald, wij zien (vrijwel) alles via de media en ook de alternatieve media heeft het vaak weer van andere media dus de meerderheid weet niet wat echt is, logisch want dat gaat al decennia lang zo.
Niet iedereen is Rutte fan of zit vast aan allerlei verplichtingen en al zitten ze dat wel voor velen is de maat al lang vol. Dat weet ik omdat ik er zelf achter kom, door overal gewoon praatjes te maken met mensen, dat de grootste angsthazen zich nu ook achter de oren aan het krabben zijn. Is helemaal geen geweld voor nodig en al helemaal niet van capiche roepende maffia figuren die stel dat ze iets bewerkstelligen direct de macht naar zich toe trekken, dan gaan we dus van pissebed naar kakkebed. Nee het belangrijkste is om politie ambtenaren bewust te maken want zijn die eenmaal ontwaakt heeft de overheid geen dwangmaatregelen meer. Dat doe je door ze aan te spreken, door een meetlat bij je te hebben als ze je willen controleren en dan maar laten inzien wat een waanzin het is. Kijk bij arrestaties houden ze ook geen afstand, maar met Ehbo moet je wel afstand houden, ja lachwekkend allemaal en dat moet je ze laten inzien. Ik doe er elke week toch al gauw 5 of 6 en dat tikt aardig aan.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

@Willem,

Beste,

Even voor de goede orde….

Na uw commentaar te hebben gelezen krijg ik de indruk dat u mij ietwat in het verkeerde daglicht zet daar u denk dat ik een C…roepend M…..figuur ben welk de macht naar zich toe zou willen grijpen….

Nou, bij deze beloof ik plechtig dat dit niet, en ik herhaal, absoluut niet mijn intentie is en ik zelfs de gedachte hieraan niet eens koester!!

Hoop dat dit overtuigend duidelijk is gemaakt waarbij ik het voor de rest helemaal eens ben met uw verdere verhaal want hetgeen u doet is perfect te noemen. Dit doe ik ook maar probeer bij andere figuren aan te komen welke iets hogerop zitten dan de gewone straatcowboys en dat heeft te maken met mijn oude beroep!!

Dus feitelijk doen we hetzelfde.

De zaken welke ik aanhaalde inzake het bezorgen van overlast of werk zijn gewoon zaken waarmee het SYSTEEM gefrustreerd wordt en overigens geheel wettelijk en volgens HUN eigen gemaakte absurde regeltjes.
Je moet er alleen aan denken én gebruik van maken!!

Wilde dit gewoon even proberen recht te zetten maar kijk zelf maar wat u hiermee doet!!

Gegroet beste,

Gladiator

d1rty
d1rty
6 maanden geleden

Het is gewoon de ondergang van een wereldmacht, zo gaat dat in de geschiedenis altijd. Over tientallen jaren verspreid en soms duurt de afbrokkeling wat langer, wij maken als personen die nu leven een fractie mee van deze geschiedenis. Samenstelling van personen, beslissingen vroeger genomen, corruptie, vriendjespolitiek, handelsbelangen, geld, belastingen, armoede, discriminatie, natuurrampen, etc. Alle wereldmachten gaan ten onder…of je nou wil of niet. Misschien dat we de ondergang van Amerika nog meemaken in ons leven, nieuwe wereldmachten staan al klaar en nemen nu al goede posities in.

Elise
Elise
Reactie op  d1rty
6 maanden geleden

Prima, maar graag zonder chip en verplichte vaccinaties en andere onderdrukking maatregelingen. En het behouden van een tastbaar ruilmiddel.

Louise
Louise
Reactie op  d1rty
6 maanden geleden

d1rty…. je hebt helemaal gelijk we zitten al midden in de ondergang van Europa …….En we houden het echt niet tegen….
Al wat je kan doen is bij jezelf blijven voor als de tijd komt dat je terug kan naar andere sferen………

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Louise
6 maanden geleden

Opvallend genoeg komen vroeg of laat steevast dezelfde namen van Foundations, èn de personen die zich achter deze façade van liefdadigheid verbergen, als stront boven drijven.
Dit zijn geen conspiracy theorieën maar conspiracy facts.

Zodra er chaos heerst, staan dezelfde lieden te trappelen om hun invloed te laten gelden middels hun als Foundations vermomde Trojan Horses.

Ze grijpen iedere gelegenheid aan en gaan onverdroten verder in hun zucht naar alleenheerschappij, ontwrichten steeds ingrijpender de maatschappij en schikken deze naar hun wereldbeeld.
Met alle desastreuze gevolgen van dien.

In de V.S. is in 40 steden de avondklok ingesteld.
Hoe convenient nu overal ter wereld steeds meer en steeds luider stemmen opgaan over deze deceptive lockdown en het virus minder dodelijk bleek dan gepland.Ter stonds wordt het volgende scenario ontrafeld.
Als deze aanpak niet zo misdadig zou zijn, zou het geniaal zijn.

John
John
6 maanden geleden

En ja hoor de euro neus piercing bende gaat ook hier de straat op, betaald door George van de winst in het aandeel DE, dus mensen koffie drinken van DE niet doen hij is groot aandeelhouder sinds vrijdag.

Willem
Willem
6 maanden geleden

Vandaag in Amsterdam een demonstratie tegen dat geweld in Amerika (alsof dat ook maar enig nut heeft in een ander land) door kick out zwarte Piet enz, ben benieuwd of de ME en andere “helden” ook zo tekeer zullen gaan tegen ze als tegen de mensen die er voor hun en onze vrijheid stonden. Wedden van niet?

Elise
Elise
6 maanden geleden

Welke vlag gaat het eerste vallen. Dan vrees ik toch voor Amerika. Gelet op oude filmpjes van FEMA kampen en buitenlandse militairen die huis aan huis inval oefeningen deden. Maar wij gaan daar ook weer last van krijgen als Amerika valt.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

@Elise,

Tja beste, ik denk dat u gelijk heeft met uw uitspraak over de val van Amerika…..en dat we ook idd last gaan krijgen van invallen, hoewel dit op vele verschillende manieren is in te vullen.!!

Wil het even kort houden want mijn bescheiden mening is dat de volgende kandidaat Wereldmacht reeds staat te trappelen van ongeduld en volgens mij is dat niemand anders dan China….

Ik kan dit onderbouwen echter dat wordt een behoorlijk lang verhaal.

China heeft hier al heel erg lang naartoe gewerkt en dan heb ik het over vele vele tientallen jaren.

Bedenk hierbij als korte onderbouwing dat in China al het werk voor nagenoeg alle producten welke wij hier in het westen consumeren gemaakt en in elkaar gezet worden daar deze in het westen onbetaalbaar zijn geworden.

Feit is met zekerheid dat als China morgen zegt dat ze geen enkel onderdeel meer produceren voor de westerse samenleving hier dan in no time een totale blackout te verwachten is, want hier in het westen is er nagenoeg geen enkele productie meer van dat soort [email protected]!

Waar ik ook nog op zou willen wijzen, misschien ten overvloede maar toch is het punt van de voedselvoorziening welke op dit moment reeds aardig in elkaar aan het klappen is en niemand die dit ziet.

De aanvoerlijnen van voedsel zijn namelijk anders dan de meeste mensen denken!!

Gegroet beste,

Gladiator

Elise
Elise
Reactie op  Gladiator
6 maanden geleden

Boeren zat hier en in Europa. Die nep zooi uit China, wie wil dat eigenlijk? Ik niet. Maar we kunnen weer zelf gaan maken. Industrie hier weer opzetten. Goed voor de werkgelegenheid en kwaliteit. Ben wel klaar met kwantiteit.
Ook veel bedrijven hier hebben genoeg van het goedkope slechte kwaliteit van China. En dan denk ik meer aan alle vormen van technologie. We kunnen altijd nog zelf in onze tuin voedsel gaan kweken. We hebben best wel veel volkstuintjes enz, Seizoen eten smaakt ook lekkerder.
Denk dat water meer een probleem wordt.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Voor de goede orde ook blanke mensen of witte mensen worden gruwelijk gedood bij aanhoudingen door die dikzakken van de Amerikaanse politie. Voor de goede orde dit was puur moord met voorbedachte rade op iemand zijn nek gaan zitten terwijl hij geboeid op de grond ligt met maar liefst drie collega’s om je heen is een moord.
Dat achter de onrusten tegenstanders van Trump zitten is wel aan te nemen.
Is The USA een zwaar ziek land met een zieke bevolking, ja Dat Is ook waar.
Heeft Trump voor 1000 miljard aan wapens verkocht aan de mest gestoorde machthebbers ter wereld DA, ja dat is ook waar. Sindsdien interesseert mij het geen moer wat er met Trump gebeurt en trouwens heel dat Amerika is nep van A tm Z.
Land van metselaartjes die de wereld willen vergiftigen met hun wapens.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
6 maanden geleden

Er wordt vanuit de complothoek met gezwinde spoed een reden verzonnen om de gebeurtenissen in de VS naar aanleiding van de moord op George Lloyd te verklaren.
Men gaat hierbij totaal voorbij aan het feit, dat de Amerikaanse zwarte bevolking reeds lang en nog steeds slachtoffer is van de racistische staat USA.
De levensomstandigheden van de Afro-Americans zijn eveneens in perspectief slecht te noemen.
Omdat de kruik nu eenmaal zo lang te water gaat totdat deze barst, is het lont in het spreekwoordelijke kruitvat terecht gekomen. De frustratie van de zwarten spuit eruit en de chaos blijft totdat Trump eindelijk iets doet om het levenspeil van die mensen te verbeteren.

Doet er niet toe
Doet er niet toe
6 maanden geleden

De wereld in chaos storten om zo de val van de economie te verdoezelen. En wat betreft allochtonen, wie liet ze binnen? Wie maakte ons wijs dat wij te lui waren om te werken? Konden ze ons toch meer betalen? Nee mensen tegen elkaar opzetten door getto’s te creëren.
Ze wisten verdomd goed waar ze mee bezig waren. Alles is zo fake. Wij lopen met open ogen in hun val. Mochten we samenspannen zouden we veel sterker staan. De waarheid is de grootste nachtmerrie van de elite. Zeker een volk dat het spel doorheeft en niet meer meespeelt.
Hopelijk groeit dat aantal gestaag. Maar de meeste laten zich nog altijd verblinden door show, tv, haat….

brnrds
brnrds
6 maanden geleden

De strategie is bekend. Laat agenten provocateur onlusten uitlokken met vandalisme en opruiing.
Hopen dat het publiek dat laat escaleren. Na 14 dagen roepen dan de “brave burgers” om een actie van de overheid, die dan een excuus heeft om gewelddadig op te treden en draconische maatregelen in te voeren. Dus probleem, reactie, solutie.
Er staat een document op het internet van wel 26 pagina’s, waarin precies wordt aangegeven welke route de riots moeten volgen en wat van de ingehuurde deelnemers wordt verwacht.
Het draaiboek geeft ook aan hoeveel zal worden uitgekeerd. belastingvrij met instemming van de overheid. Bergen stenen stonden klaar voor de “gematigde rebellen”.
Het is een totale hoax, in scene gezet om de aandacht even af te leiden van de opgeklopte Corona fearporn propaganda. Trump zal er weer zijn voordeel mee willen doen. Orde ab chao is het motto van de vrijmetselarij. De fascistische NWO tekent zich steeds duidelijker af maar de meeste sufkonten zien het niet en hebben niets geleerd van 40-45. Straks iedereen naar de slachtbank voor een chip en een vaccinatiepaspoort, waar je natuurlijk voortdurend voor moet opdraven om jezelf te laten implementeren met gevaarlijke stoffen. Geen politieke samenkomsten meer, avondklok en vooral thuis zitten. Het is precies de bezetting. Waarvoor hebben ze gevochten in 40-45? Gates weet alles van virussen en antivirussoftware sinds windows 98.
Wijs een gevaar of denkbeeldige vijand aan en tel uit je winst. Iemand die zich voorgenomen heeft 15 % van de wereldpopulatie uit te roeien vertrouw ik geen vaccins toe. Zelf neemt hij ze niet.
Er zou een “donkere man” zijn omgekomen (oppassen voor de Pietenwet) Maar dat is zeer dubieus. Die nep-agenten kwamen namelijk in 3 tal al voor bij enkelen andere “aanslagen” Sandy Hook, Boston, en nog een.
De “agent” werkte jaren in dezelfde nachtclub waar die Floyd als seksartiest optrad.
Verder was die club berucht om money loundering, gokken, prostitutie enz. Zijn familie is inmiddels als 7 miljoen rijker geworden en wellicht zitten ze nu lekker onder de palmen in een bananen republiek.
Het sprekende paard hinnikt voort. Hoop dat het lachen hem eens zal vergaan met de strop.
De economie moet met alle middelen naar de haaien. De EU communistische staat in vol ornaat.
Iedereen 24/7 gevolgd door de “Gestapo”. Wie zei dat Hitler de oorlog had verloren?

x

Check Also

trump

Kijk: President Trump geeft zijn ‘belangrijkste speech ooit’

President Trump heeft gisteren een update gegeven ...

expert

Expert: ‘Grootste fraude’ uit Amerikaanse geschiedenis, tot 300.000 nepstemmen in Arizona

In de Amerikaanse staat Arizona is maandag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x