Buitenland

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr heeft zaterdag een verklaring naar buiten gebracht waarin hij zegt dat de protesten in Minneapolis en andere steden zijn ‘gekaapt door extreemlinkse groepen van buiten de staat die Antifa-achtige tactieken gebruiken’. Hij benadrukte dat het een federaal misdrijf is om van buiten een staat af te reizen en deel te nemen aan gewelddadige rellen. Barr zei dat de protesten ‘gepland en georganiseerd’ zijn.

“80 procent van de relschoppers in Minneapolis kwam van buiten de staat,” tweette president Trump zaterdag. Dit is inmiddels bevestigd door de burgemeester van Minneapolis en de gouverneur van Minnesota.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Gouverneur Tim Walz zei dat slechts 20 procent van de gearresteerde demonstranten uit Minnesota kwam. Burgemeester van Minneapolis Jacob Frey voegde toe: “Ik wil heel duidelijk zijn. De mensen die dit doen komen niet uit Minneapolis.”

In de Verenigde Staten wordt al dagenlang geprotesteerd tegen politiegeweld. De directe aanleiding daarvan was de dood van de 46-jarige George Floyd, die overleed nadat een agent tijdens een arrestatie minutenlang met zijn knie op diens nek drukte. Als gevolg van de protesten braken er in verschillende Amerikaanse steden rellen uit, waarbij gebouwen en auto’s zijn vernield. De protesten worden steeds grimmiger.

Een gevaar voor de wereld

President Trump heeft bovendien aangekondigd dat hij de extreemlinkse Antifa-beweging op de lijst van terreurorganisaties zet. Van Antifa is het een klein sprongetje naar miljardair George Soros, die eerder al eens 33 miljoen dollar overmaakte naar de Black Lives Matter-beweging.

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat Soros achter de rellen zit. Tijdens een speech op het jaarlijkse World Economic Forum in 2018 zei hij dat ‘de regering-Trump een gevaar is voor de wereld’. Politiek commentator Candace Owens reageert: “Ik denk dat Democraat Soros deze relschoppers betaalt, net als Antifa. Hij financiert de chaos via zijn Open Society Foundations.”

Gedoemd

Acteur James Woods vat treffend samen: “Dit is waarom de grondwet en gereguleerde social media zo belangrijk zijn. Met de één verdedigen we onze levens, met de ander verdedigen we de waarheid. Wanneer Jack Dorsey (baas van Twitter, red.) over onze informatie heerst en George Soros over onze straten heerst, zijn we gedoemd.”


Blogger Roosh voegt toe: “Je moet het die 89-jarige George Soros nageven. Deze ‘spontane’ rellen zijn zijn beste werk tot nu toe. Hij heeft niet lang meer te leven en dus nog maar weinig tijd om de Verenigde Staten te breken omdat hij weet dat zijn zwakke zoon de klus niet kan klaren.”

Roosh verwijst vervolgens naar een recent Instagram-bericht van Alex Soros met een foto van vijf vlaggen: de Amerikaanse, Duitse, Oostenrijkse en de vlag van de VN en EU. Soros junior schreef erbij: “De vraag is, welke van deze vlaggen zal het eerst vallen?”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Zou het niet zo kunnen zijn dat deze beste 46-jarige George Floyd helemaal niet dood is……en dat ook de politieman een acteur zou kunnen zijn, en zouden ze dat dan doen om Trump (ben geen aanhanger van deze clown maar ook niet van de andere kandidaten m.u.v. Ron Paul!) te jennen!!

Nee, natuurlijk niet, want zoiets gebeurd daar in Amerika toch over het algemeen heel vaak…..of….net zo in scene gezet als al die verschrikkelijke aanslagen, welke net zoals in Europa, u weet wel,
Charlie Hebdo,
London Bridge
Manchester (Concert Ariane Grande)
Nice,
Berlijn
Zaventem……..

Tja, al deze “Arabische terroristen” zijn nu natuurlijk in de Lockdown of op vakantie……

Hahahahahahahahaha…..

Man man man, wie hier nog steeds intrapt die kijkt dus echt teveel Tell Lie Vision…

Afleiding van de hoofdzaak, welke op dit moment o.a. het doorjagen van wet na wet is waar wij het NIET MEE EENS ZIJN en er toch gewoon komen.

Niet meer meedoen aan het systeem en zoveel mogelijk mensen proberen te overtuigen dat dit de absoluut enige oplossing is!!

Dát zou kunnen helpen en daarbij de straat op maar wel zo dat het en opvalt en ze handenvol werk hebben met het oplossen van problemen wat dus wil zeggen dat er problemen veroorzaakt moeten worden.

Ik, beste mensen, heb het hélemaal gehad met dit corrupte criminele narcistische psychopatische pedo tuig….en ik weet niet hoe jullie erover denken echter ik zal maar niet zeggen wat MIJN normale NORMAAL is maar geloof me, dat komt niet erg overeen met dat wat de grote leider Kim Yung Trutte en zijn 40 rovers ervan denken!!

En wat ik ook met zekerheid weet is dat dit NIET op te lossen is met petities, brieven schrijven of wat dies meer zei……

Deze bende tuig heeft ons de oorlog verklaard, nou, deze kunnen ze krijgen, TOCH!!!???

Ben dagelijks bezig met dingetjes uit te vinden waar ze last, ellende, rottigheid af anderszins problemen mee krijgen en hoe meer mensen dit doen, en van elkaar deze dingetjes over te nemen en VOORAL te steunen…….tja, wij zijn met velen….

En daarbij….ik heb nog wel hier en daar wat “aardige contacten” want ex-collega’s……Capiche!!

Gladiator

d1rty
d1rty
3 jaren geleden

Het is gewoon de ondergang van een wereldmacht, zo gaat dat in de geschiedenis altijd. Over tientallen jaren verspreid en soms duurt de afbrokkeling wat langer, wij maken als personen die nu leven een fractie mee van deze geschiedenis. Samenstelling van personen, beslissingen vroeger genomen, corruptie, vriendjespolitiek, handelsbelangen, geld, belastingen, armoede, discriminatie, natuurrampen, etc. Alle wereldmachten gaan ten onder…of je nou wil of niet. Misschien dat we de ondergang van Amerika nog meemaken in ons leven, nieuwe wereldmachten staan al klaar en nemen nu al goede posities in.

John
John
3 jaren geleden

En ja hoor de euro neus piercing bende gaat ook hier de straat op, betaald door George van de winst in het aandeel DE, dus mensen koffie drinken van DE niet doen hij is groot aandeelhouder sinds vrijdag.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Vandaag in Amsterdam een demonstratie tegen dat geweld in Amerika (alsof dat ook maar enig nut heeft in een ander land) door kick out zwarte Piet enz, ben benieuwd of de ME en andere “helden” ook zo tekeer zullen gaan tegen ze als tegen de mensen die er voor hun en onze vrijheid stonden. Wedden van niet?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x