Homepagina » Gezondheid » Leerlingen privéscholen laten vaccins steeds vaker schieten
Leerlingen privéscholen laten vaccins steeds vaker schieten

Leerlingen privéscholen laten vaccins steeds vaker schieten

Ouders die kinderen naar privéscholen in Californië sturen zien veel vaker af van vaccinatie dan ouders die hun kinderen naar een openbare school sturen, meldt de Associated Press.

Kinderen die op een privéschool zitten slaan twee keer zo vaak enkele of alle vaccins over dan leerlingen van openbare scholen.

Daarbij komt dat het aantal leerlingen dat les krijgt op een privéschool het afgelopen jaar is gestegen met 10 procent. Er zijn 110 privéscholen in de staat Californië waar meer dan de helft van de leerlingen in de kleuterklas niet of nauwelijks is gevaccineerd. Bovenaan de lijst staat de Highland Hall Waldorf School in Northridge, waar 84 procent van de kinderen niet is gevaccineerd.

Sceptisch

Ouders geven verschillende redenen waarom ze hun kinderen niet laten immuniseren, waaronder religieuze overtuigingen of bezorgdheid dat juist de vaccins ziektes veroorzaken. Ook zijn de ouders van mening dat kinderen ziek moeten worden zodat ze van nature een sterker immuunsysteem ontwikkelen.

Professor Neal Halsey van de Johns Hopkins-universiteit zei dat ouders die kiezen voor een privéschool vaak sceptisch staan tegenover richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

“Ziekte en viezigheid maken je niet zwak, je immuunsysteem moet met bepaalde zaken leren omgaan,” zei Bibi Reber, wiens kinderen naar een privéschool gaan. “We willen geen polio meer, maar ik denk dat we ook niet alle kinderziekten moeten uitroeien.”

Gouverneur van Californië Jerry Brown heeft tot eind deze maand de tijd om al dan niet een wet te ondertekenen die ouders verplicht om vaccinaties met een arts te bespreken voordat ze kunnen weigeren hun kind te laten vaccineren.

Rudolf Steiner

Tijdens de analyse is ontdekt dat 20 van de 25 privéscholen in Californië waar het minst wordt gevaccineerd zijn opgericht volgens de leringen van de 19e-eeuwse filosoof Rudolf Steiner. Hij was voorstander van een holistische benadering voor onderwijs en geneeskunde.

De Oostenrijkse Steiner werd bekend als grondlegger van de antroposofie en haar praktische toepassingen, zoals het vrijeschoolonderwijs, de antroposofische geneeskunst, de heilpedagogie, de Sociale Driegeleding en de biologisch-dynamische landbouw.

“Ouders die dapper genoeg zijn om nee te zeggen moeten worden gesteund,” zei woordvoerster van een groep privéscholen Patrice Maynard.

Bron: AP

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.

  0 likes
 2. Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.

  0 likes
 3. [quote name=”itanimulli.com”]Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.[/quote]

  Mijn zus is zo achterlijk en laat haar kinderen met alle vaccinaties die op het vaccinatieprogramma staan. Die kiest er ook voor een plaat voor de kop te houden.
  Er zijn nogal wat van dat soort mensen valt me op. Domme bekrompen idioten en kuddedieren.

  0 likes
 4. Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.

  Hmmm,en jij leest vaker dingen op sites als niburu??

  0 likes
 5. zeker die rijke luitjes nemen geen troep omdat ze natuurlijk al weten dat er gif in zit

  0 likes
 6. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”itanimulli.com”]Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.[/quote]

  Mijn zus is zo achterlijk en laat haar kinderen met alle vaccinaties die op het vaccinatieprogramma staan. Die kiest er ook voor een plaat voor de kop te houden.
  Er zijn nogal wat van dat soort mensen valt me op. Domme bekrompen idioten en kuddedieren.[/quote]
  Maar weet zij dat er troep in zit ? of is het er weer een die van een ander meer aanneemt dan eigen net als gewoonlijk

  0 likes
 7. [quote name=”Anoniem”]Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.[/quote]

  pardon? hoezo een trol

  0 likes
 8. [quote name=”Anoniem”]Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.[/quote]
  Lieverd door welk regime ben jij nog steeds geindoctrineerd?kijk even verder !!

  0 likes
 9. [quote name=”Anoniem”]Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.[/quote]

  Haha, kwam er maar controle op mensen zoals jij.

  0 likes
 10. Dat er steeds meer leerlingen zijn van prive scholen die geen vaccins meer nemen is niet zo raar ,het merendeel van deze scholieren komen bij de elite vandaan.De elite laat hun kroost niet vergiftigen natuurlijk, dat is alleen aan de gewone burger besteed,want wij zijn met teveel en dat kun je op een gegeven moment niet meer in het gareel houden zeker als er steeds meer wakker worden en beseffen hoe het werkelijk in mekaar steekt.

  0 likes
 11. annoniem .jij bent gestoord .ook ik vind dat een mens niet?? behoord te vacineren en dat de natuur zijn/haar werk moeten doen .ook aardbewoner zei het al over zijn eigen bloedverwant dat ze een bord voor de kop hebben ! vind ik ook eentje zo dik als een torenflat van 300 honderd verdiepingen .

  0 likes
 12. [quote name=”Anoniem”]Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.[/quote]
  Das war einmal. Toen er nog goede bedoelingen waren. Lang geleden.

  0 likes
 13. “In 2008, East Bay Waldorf School in El Sobrante closed temporarily after whooping cough sickened more than a dozen students, eight of them kindergartners. The San Francisco Bay Area school had a vaccination rate of less than 50 percent.”

  Selectief vertalen is een hele kunst.

  0 likes
 14. [quote name=”Catharina R”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”itanimulli.com”]Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.[/quote]

  Mijn zus is zo achterlijk en laat haar kinderen met alle vaccinaties die op het vaccinatieprogramma staan. Die kiest er ook voor een plaat voor de kop te houden.
  Er zijn nogal wat van dat soort mensen valt me op. Domme bekrompen idioten en kuddedieren.[/quote]
  Maar weet zij dat er troep in zit ? of is het er weer een die van een ander meer aanneemt dan eigen net als gewoonlijk[/quote]

  Die ziet alles wat tegen de “autoriteiten” ingaat als gefrustreerde dwarsliggers en denkt erg zwart/wit.

  0 likes
 15. [quote name=”Anoniem”]Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.[/quote]

  Als u zichzelf wil laten vaccineren met allerlei onzin dat is dan aan u. Het mag niet worden opgedrongen aan anderen en zeker geen controle of onmondige kinderen wel ingespoten zijn met die onzinspuitjes. dat is zo vals want kinderen hebben dan niks in te brengen en de bekrompen koppen van hun scahhpachtige ouders bepalen dan voor hun dat ze worden ingespoten met zooi.

  0 likes
 16. [quote name=”garriet60″]annoniem .jij bent gestoord .ook ik vind dat een mens niet?? behoord te vacineren en dat de natuur zijn/haar werk moeten doen .ook aardbewoner zei het al over zijn eigen bloedverwant dat ze een bord voor de kop hebben ! vind ik ook eentje zo dik als een torenflat van 300 honderd verdiepingen .[/quote]

  wel, als je de natuur zijn werk wil laten doen, moet je sito presto een paar beestevellen aantrekken en in een grot gaan wonen. Dat is de natuur…

  Veel plezier. Reuma tegen dat je 25 bent en dood rond je 40. Als je geluk hebt.

  0 likes
 17. [quote name=”magdalena”]… het merendeel van deze scholieren komen bij de elite vandaan….[/quote]

  Het merendeel van die scholen zijn christelijk geïnspireerd zoals dat heet. Waar de aarde slechts 6000 jaar oud, dino’s tussen de mensen leefden en bidden tot god de oplossing is voor diabetes (je gaat snel dood, wat ook een oplossing is, natuurlijk). Dat ze niet geloven in vaccins, zoals velen hier, is omdat ze geen bal snappen van wetenschap. Zn al helemaal niet die halve garen die hun kinderen willens nillens besmetten met ziektes…

  Wat niet wil zeggen dat de farmaceutische industrie geen boter op het hoofd heeft.

  0 likes
 18. AArdebewooer ik herken dit heb ook als een gek lopen te waarschuwen maar als het een oor er in gaat en dan weer het ander er uit dan heb ik zo iets oke dan ..daarna kwamen ze af hoor hoe kon je dit weten en ik had moeten luisteren van al die taal en dan weer sta je eigelijk machteloos en ook weer niet omdat je hart dan weer zegt je hebt gewaarschuwd en dat is goed .en dit gebeurd veel denk ik waarom neem een persoon nou niet iets aan van fam een familie lid hou je toch meestal niet voor de gek ?

  0 likes
 19. Ik ben wel ingeent en ik mijn dochter volgt ook het volledige vaccinatieprogramma. We zijn geen van beiden autist en ik zou ieder weldenkende ouder hetzelfde aanraden.

  En ja, ik weet dat er kwik in zit. Dat is alleen wel in zulke kleine concentraties dat je er echt niet kapot van gaat. en ja, ik weet ook dat er kinderen overlijden na een vaccinatie. de kans dat je overlijdt na een vaccinatie is alleen veel kleiner dan dat je overlijdt aan de aandoening waartegen je wordt ingeent.

  0 likes
 20. Beste mensen,
  Als je kind een hevige reactie krijgt op een vaccinatie,waardoor heel je gezin er mee onder te lijden heeft,{dan ga je op zoek naar de belangrijke informatie die je onthouden wordt door de overheid,} waardoor je zelf kan beslissen of het goed is voor je kind of niet.Ik vind het misdadig van de overheid dat ze ons het recht ontzeggen om zelf te beslissen om onze kinderen al dan niet te laten vaccineren,en ons de juiste en neutrale info betreffende negatieve gevolgen van vaccinaties verzwijgen en ontkennen.Het draait niet meer om de goede gezondheid van de mensheid,maar om geld,macht en een GROOT EGO.
  Als je kind overlijdt,ernstig gehandicapt of een ander letsel overhoudt na een vaccinatie,gaan je ogen pas open.Geloof niet alles wat ze je wijsmaken maar voel als ouders wat het beste is voor je kind.JIJ KENT JE KIND ALS GEEN ANDER.
  EUROPA EEN,ze geraken langzaam maar zeker verstrikt in hun eigen wetten en regeltjes.
  Zo denk ik erover!

  0 likes
 21. Ik heb alle spuiten gehad en je wilt niet weten wat voor rommel er uit je lichaam komt van die prikken. Ik zou het willen omschrijven als kernenergie-geel.

  0 likes
 22. [quote name=”frieda”]Beste mensen,
  Ik vind het misdadig van de overheid dat ze ons het recht ontzeggen om zelf te beslissen om onze kinderen al dan niet te laten vaccineren[/quote]
  Ik heb je per ongeluk een plusje gegeven.

  Hoe kom je erbij dat je zelf niet mag beslissen of je je kind mag vacineren of niet. Daar ben je als ouder helemaal vrij in.

  0 likes
 23. [quote name=”Abel”]Ik heb alle spuiten gehad en je wilt niet weten wat voor rommel er uit je lichaam komt van die prikken. Ik zou het willen omschrijven als kernenergie-geel.[/quote]
  Ik heb ook alle spuiten gehad en ik heb helemaal geen last gehad van rommel uit mijn lichaam.

  als er gele troep uit je lichaam komt (afgezien van je urine) zou ik me zorgen gaan maken of dat niet een hele andere oorzaak heeft.

  0 likes
 24. [quote name=”Wesley”]Ik ben wel ingeent en ik mijn dochter volgt ook het volledige vaccinatieprogramma. We zijn geen van beiden autist en ik zou ieder weldenkende ouder hetzelfde aanraden.

  En ja, ik weet dat er kwik in zit. Dat is alleen wel in zulke kleine concentraties dat je er echt niet kapot van gaat. en ja, ik weet ook dat er kinderen overlijden na een vaccinatie. de kans dat je overlijdt na een vaccinatie is alleen veel kleiner dan dat je overlijdt aan de aandoening waartegen je wordt ingeent.[/quote]
  dit is jou keuzen maar aanraden ? dat is de keuzen van de mensen ik zou het niet doen

  0 likes
 25. Zoals overal in de wereld kiest men voor privé-scholen omdat het onderwijs er beter is en de kinderen niet blootgesteld worden aan de linkse indoctrinatie. Waarna men uiteindelijk wanneer men een bepaalde leeftijd krijgt kiest vanuit de eigen overtuiging, ipv vanuit het met de paplepel ingegoten gewenste denkbeeld.

  Een gezonde situatie lijkt mij. Geschiedenis boek van mijn neefje uit Nederland; Pim Fortuijn is vermoord door een onbekende man. Dit is wat zijn klas leerde. Diep triest. Maar ja wel logisch je kan kinderen niet indoctrineren als je ze ook de werkelijkheid leert.

  Hier in Brazilië is het niet anders, kinderen op privé-school leren geschiedenis, kinderen op de publieke school leren niet of dat wat door de overheid als wenselijk is ingesteld.

  0 likes
 26. [quote name=”Wesley”]Hoe kom je erbij dat je zelf niet mag beslissen of je je kind mag vacineren of niet. Daar ben je als ouder helemaal vrij in.[/quote]
  Je bent er in zoverre vrij in dat een school je kind weigert als het niet is gevaccineerd. Hetzelfde geldt voor andere instellingen zoals kinderdagverblijven enzo. Geen sprake van vrijheid dus! Als ouder die de vaccinaties weigert moet je sterk in je schoenen staan, al is het alleen maar omdat je door mede-ouders vaak als kindermishandelaar wordt gezien.

  0 likes
 27. Dankzij de medische wetenschap en de goede gezondheidszorg in Nederland worden we steeds ouder.

  Volgens de Britse wetenschapper Aubrey de Grey is de eerste persoon die 150 jaar wordt, al geboren.

  http://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/2462342/2011/07/06/Mens-kan-in-toekomst-1000-jaar-oud-worden.dhtml

  0 likes
 28. [quote name=”Moondust”][quote name=”Wesley”]Hoe (…) in.[/quote]
  Je bent er (…)zoals kinderdagverblijven enzo. Geen sprake van vrijheid dus! Als ouder die de vaccinaties weigert moet je sterk in je schoenen staan, al is het alleen maar omdat je door mede-ouders vaak als kindermishandelaar wordt gezien.[/quote]
  Er is mij nog nooit gevraagd door een school of een KDV of mijn kind is gevaccineerd.

  En hoe andere ouders jou zien heb je toch lak aan?

  Ik zie je niet als kindermishandelaar maar als intens domme natuurfundamentalist als je weigert je kinderen in te enten. Ik begrijp ook wel dat je het niet omdat je denkt dat dat het beste is en niet omdat je kwaad wil doen. Ik ben het er niet mee eens, ik vind het dom en de argumenten rammelen maar ik zie je niet als mishandelaar.

  0 likes
 29. Anoniem, hoe kom je erbij dat de medische wetenschap en zorg hier in Nederland goed is, open je ogen.
  Brandenburg, weer een lekker haatmailtje over de rug van de arme bevolking.
  Hier nog wat rechtse hobbies, hebzucht, egoisme, medogenloos en hoe verniel ik deze aardkloot zo snel mogelijk voor een beetje geld.

  0 likes
 30. @Wesley
  Ik ervaar de massale (ver)oordeling als tamelijk belastend. Dit los van het feit dat diverse instellingen je kind kunnen weigeren. Maar goed, er zou een veel openere discussie over vaccinaties moeten zijn. De houding van het RIVM is duidelijk geworden in de zaak die is aangespannen tegen huisarts Van der Linden. Klagen over indianenverhalen maar zelf geen volledige openheid geven, is echt niet meer van deze tijd. Ik heb geen behoefte aan complottheoriën, ik wil als burger gewoon volledige en correcte informatie krijgen en het sterke vermoeden is dat dit nu niet het geval is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

5g

Zuster op Britse radio: ‘Uitrol 5G gelinkt aan corona-uitbraak’. Radiozender krijgt tik op vingers

Britse media kunnen bestraft worden als zij ...

mondkapjes

Miljoenen mondkapjes vernietigd ‘om plaats te maken voor vluchtelingen’

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.