Gezondheid

Leerlingen privéscholen laten vaccins steeds vaker schieten

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ouders die kinderen naar privéscholen in Californië sturen zien veel vaker af van vaccinatie dan ouders die hun kinderen naar een openbare school sturen, meldt de Associated Press.

Kinderen die op een privéschool zitten slaan twee keer zo vaak enkele of alle vaccins over dan leerlingen van openbare scholen.

Daarbij komt dat het aantal leerlingen dat les krijgt op een privéschool het afgelopen jaar is gestegen met 10 procent. Er zijn 110 privéscholen in de staat Californië waar meer dan de helft van de leerlingen in de kleuterklas niet of nauwelijks is gevaccineerd. Bovenaan de lijst staat de Highland Hall Waldorf School in Northridge, waar 84 procent van de kinderen niet is gevaccineerd.

Sceptisch

Ouders geven verschillende redenen waarom ze hun kinderen niet laten immuniseren, waaronder religieuze overtuigingen of bezorgdheid dat juist de vaccins ziektes veroorzaken. Ook zijn de ouders van mening dat kinderen ziek moeten worden zodat ze van nature een sterker immuunsysteem ontwikkelen.

Professor Neal Halsey van de Johns Hopkins-universiteit zei dat ouders die kiezen voor een privéschool vaak sceptisch staan tegenover richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

“Ziekte en viezigheid maken je niet zwak, je immuunsysteem moet met bepaalde zaken leren omgaan,” zei Bibi Reber, wiens kinderen naar een privéschool gaan. “We willen geen polio meer, maar ik denk dat we ook niet alle kinderziekten moeten uitroeien.”

Gouverneur van Californië Jerry Brown heeft tot eind deze maand de tijd om al dan niet een wet te ondertekenen die ouders verplicht om vaccinaties met een arts te bespreken voordat ze kunnen weigeren hun kind te laten vaccineren.

Rudolf Steiner

Tijdens de analyse is ontdekt dat 20 van de 25 privéscholen in Californië waar het minst wordt gevaccineerd zijn opgericht volgens de leringen van de 19e-eeuwse filosoof Rudolf Steiner. Hij was voorstander van een holistische benadering voor onderwijs en geneeskunde.

De Oostenrijkse Steiner werd bekend als grondlegger van de antroposofie en haar praktische toepassingen, zoals het vrijeschoolonderwijs, de antroposofische geneeskunst, de heilpedagogie, de Sociale Driegeleding en de biologisch-dynamische landbouw.

“Ouders die dapper genoeg zijn om nee te zeggen moeten worden gesteund,” zei woordvoerster van een groep privéscholen Patrice Maynard.

Bron: AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
10 jaren geleden

Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.

itanimulli.com
itanimulli.com
10 jaren geleden

Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

[quote name=”itanimulli.com”]Ik vind dat niet zo raar want je bent behoorlijk achterlijk als je jezelf en/of je kinderen laat vaccineren.[/quote]

Mijn zus is zo achterlijk en laat haar kinderen met alle vaccinaties die op het vaccinatieprogramma staan. Die kiest er ook voor een plaat voor de kop te houden.
Er zijn nogal wat van dat soort mensen valt me op. Domme bekrompen idioten en kuddedieren.

Moksja667
Moksja667
10 jaren geleden

Dan moet er dus meer controle komen dat leerlingen hun vaccins krijgen. Vaccins zijn van levensbelang voor bescherming tegen allerlei soorten ziekten.

Hmmm,en jij leest vaker dingen op sites als niburu??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x