CoronaMens en Dier

Viervoudig gevaccineerde Pfizer-baas test positief op corona: ‘Is dit een reclamestunt?’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

De baas van vaccinmaker Pfizer, Albert Bourla, laat op Twitter weten dat hij positief getest is op corona. Hij zegt ‘dankbaar’ te zijn dat hij vier doses van het Pfizer-vaccin heeft gekregen en voegt toe dat hij ‘hele milde klachten’ heeft. Bourla is naar eigen zeggen in zelfisolatie gegaan en heeft een coronapil genomen.


Zijn bericht maakt veel los. Ter herinnering: vorig jaar schreef Bourla dat het Pfizer-vaccin 100 procent effectief was tegen corona. “Dat gebeurt zeker pas na de vijfde dosis, toch Bourla?” schrijft de Canadese advocaat David Freiheit sarcastisch.


FVD-leider Thierry Baudet voegt hieraan toe: “Ik weet niet of dit serieus bedoeld is, of een sterk staaltje satire. Omdat zijn prikjes falen, slikt de bangerik nu als een malle Paxlovid-pilletjes van eigen merk. Nee, het moet wel satire zijn!”

Reclamestunt

“Als je nog niet dacht dat de man gek was, dan weet je het nu,” reageert regisseur Dick Maas.

De Belgische huisarts Frank Peeters vraagt: “Is dit een reclamestunt van de CEO van Pfizer? Vier prikken van zijn eigen bedrijf en toch wordt hij nog ziek. Dankzij de Paxlovid, ook een product van Pfizer, gaat hij het ‘overleven’. Een normaal mens zou in deze situatie eerder van schaamte in de grond kruipen.”

Ze lachen ons uit

“De leugen dat de prik transmissie zou voorkomen, werd gebruikt om de wereld ervan te overtuigen dat het uitsluiten van miljoenen ongeprikte mensen ‘gerechtvaardigd’ was. Een leugen die nooit formeel is ingetrokken. Niemand is verantwoordelijk gesteld. En nu twittert de CEO van Pfizer dit. Ze lachen ons uit,” stelt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Eind 2020 zei Bourla dat hij nog geen coronavaccin had gehaald omdat hij niet wilde voordringen.

En ook de volledig gevaccineerde en tweevoudig geboosterde Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin is vandaag positief getest op het coronavirus. De minister adviseert iedereen zich te laten boosteren.


5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Zullen we het begrip corona maar stilaan uit het collectief geheugen vegen? We hebben onze handen vol nu met de “stikstofcrisis” en het “op hol geslagen klimaat”! In 1976 noemde we hetzelfde weer een stevige zomer, weet je nog?

Reneetje
Reneetje
1 jaar geleden

Laat de duivel hem maar halen. Daar hoort hij thuis.

Ton
Ton
1 jaar geleden

nou joh! … het is gewoon een idioten test en hij is een van de grootste

Toine
Toine
1 jaar geleden

ja vast en zeker. pfizerprik gehaald?? denk het niet… vier keer ingespoten met whiskey en nu een xtc pil. Het is maar hoe die club de boel doelbewust wil belazeren

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x