Homepagina » Buitenland » Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid
coronacrisis
Foto: Facebook/د. عبدالحميد دشتي

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde tv-virologen hun mening geven over het coronabeleid. Kritische stemmen worden geweerd. Hoe kijkt men in het buitenland tegen de coronacrisis aan? Er komt heel af en toe een Amerikaanse of Britse ‘expert’ in beeld, maar dan heb je het wel zo’n beetje gehad. De pers is gelijkgeschakeld. Alle neuzen staan dezelfde kant op. In andere delen van de wereld is dat niet het geval. Neem bijvoorbeeld het Midden-Oosten, waar men de pandemie heel anders beleeft.

Afgelopen maand verscheen in de Syrische staatskrant Al-Thawra een opmerkelijk stuk van dr. Abd Al-Rahman Dashti, een advocaat en voormalig lid van het Koeweitse parlement. Hij stelt dat het coronavirus door mensen is gemaakt en is ontwikkeld door de Verenigde Staten om de Amerikaanse economie van de ondergang te redden. Hij sprak van een ‘grote, barbaarse manipulatie van de mensheid’, schrijft website Memri.

Militaire Wereldspelen in Wuhan

Volgens Dashti is het virus verspreid door de vrijmetselaars, Rothschilds en Rockefellers ‘die het Amerikaanse rijk besturen en die weer over de wereld willen heersen’. Hij stelt daarnaast dat Italië extra hard geraakt is door de coronacrisis omdat het land steeds meer handel drijft met China en de stationering van Amerikaanse raketten weigerde. “De Amerikanen hebben ze uiteindelijk in Polen geplaatst.”

In april schreef Dashti voor de Iraakse website Sahat Altahreer een soortgelijk artikel. Daarin zegt hij dat het coronavirus naar de voedselmarkt in Wuhan is gebracht door 67 Amerikaanse troepen die in Afghanistan gelegerd waren en die meededen aan de Militaire Wereldspelen in de stad. “Door de indianen uit te roeien en atoombommen af te werpen, hebben ze laten zien dat ze zich door niets laten tegenhouden om hun doelen te bereiken en dat ze zelfs bereid zijn een biologische oorlog te voeren.”

Dashti diende van 1974 tot 1982 in het leger van Koeweit, in eerste instantie als piloot. Later werd hij parlementslid. In 2016 moest hij zijn land ontvluchten nadat hij kritische tweets had geplaatst over het regime van Koeweit en Saudi-Arabië.

[Memri]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
4 maanden geleden

De Corona Crisis is een Psychologische Oorlogs-voering Complot tegen de gehele wereld!

rob
rob
Reactie op  Arwijn
4 maanden geleden

Psychologische gezien word de mens ook eigenlijk terug gedreven naar het wezen wat hij/zij in werkelijkheid echt is,psychologische gezien heeft de mens zich overal met materie zich verenigt ,en deze
materie die gebaseerd is op allerlei hebben van het materiële levert veel onzekerheden op om het te verliezen,want alles daarvan kan ontnomen worden en dat levert vele soorten angsten op ,alles wat men koestert en kan worden ontnomen levert psychologische klachten op ,,corona laat niet alleen zien dat het een virus is ,ook het psychologische maakt een oorlog mee ,bij vele mensen heerst dan ook de angst en dat deze hetzelfde onder gaat als het materiële, angst voor verlies,maar wat als men psychologische gezien in feite niets te verliezen valt,als men dit wil zien ,wat valt er dan eigenlijk te verliezen ? Zolang men denkt dat er wat te verliezen valt zal men verbonden blijven met de pijn van wat men denkt te verliezen zo houd de maatschappij de mensen gevangen van het slavernij, zowel psychologische als materialistisch blijft men slaaf zolang daar tegen word verzet zal men slaaf blijven en zal de slaaf zich ook verzetten voor het verlies ervan , zo word men dat psychologische gezien de oorlog gevoerd,,en raken vele moedeloos door deze oorlog voering ,,geen verzet ertegen zal alles doen oplossen ,en echte vrijheid is dat vrij voor de persoon die het snapt ,,

Willem
Willem
Reactie op  Arwijn
4 maanden geleden

Ja dat is ons allemaal al een tijdje bekend maar wat doen er aan? Vandaag gezien in een livestream hoe politie zich opstelde tegen een handjevol mensen in Den Haag, je houdt het niet voor mogelijk, heel veel machtsvertoon voor een handjevol mensen. Ze beslissen zelf of ze mensen arresteren en dat deden ze graag, het zijn sociopaten met een IQ van 30 en beseffen niet dat ook zij binnen 2 maanden net als hun familie een verplichte nanochip krijgen geinjecteerd. Binnen 2 maanden herkennen we Nederland en de wereld niet meer. Volgend jaar is de nazistaat compleet en gaat het verdrag van Lissabon in werking waarin staat dat er met scherp geschoten gaat worden op demonstranten en reken maar dat ze dat graag doen.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Wat doe je ertegen? Niet meedoen en je openlijk uitspreken er tegen met gewapende redenen, gebaseerd op zo breed mogelijk onderzoek.

Willem
Willem
Reactie op  Arwijn
4 maanden geleden

Hier een duidelijke video met ondertiteling, is helemaal de moeite waard maar ik heb hem op een stuk gezet over verspreiding van virussen https://youtu.be/pK952uLIt48?t=3037

Rayoflight
Rayoflight
4 maanden geleden

Ben het helemaal eens dat de superelite ‘vrijmetselaars, Rothschilds en Rockefellers etc…=DeepState’  veroorzakers van de corona show zijn. Met corona dachten ze dat ze een virus gecreerd hadden dat de depopulatie klus wel zou klaren. Virus echter vaak gemuteerd en niet meer zo dodelijk. We zijn gered door de Natuur! De hoax/show laten ze echter gewoon doorgaan.

Oneens ben ik het wanneer het over landen gaat. VS,China,Israël het maakt allemaal niet uit want Deepstate staat boven deze landen en ook boven de lokale economie. Lijkt me sterk dat het virus een landsbelang (v.b. gemaakt door amerika??) vertegenwoordigd als alle Deepstate leden het concept ‘land’ afkeuren.
Ook ging het behoorlijk goed met de Amerikaanse economie voor de corona crisis.

Het denken in landen die het gedaan hebben lost volgens mij niets op en maakt de boel onnodig ingewikkeld.

Multinationals onderdeel van Deepstate eigendom van superelite bepalen dit corona script. Volk moet buigen maar komt nu toch keihard in opstand.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
4 maanden geleden

Tja wat moet je hier van denken? Een ding staat vast. Zoals het gebracht wordt in de westerse grote media klopt in ieder geval van geen kant. Deze dashti heeft wel een paar punten. Ik zie alleen niet hoe de Amerikaanse economie van deze coronacrisis gaat profiteren terwijl dat het, net zoals de andere economieën wordt vernietigd. Alleen de grote zoals Amazon, walmart, Ahold proofiteren. Ze zijn erop uit de vrije en kleine man kapot te maken en tot slaaf te maken.

Margie
Margie
Reactie op  MdeFilosoof
4 maanden geleden

Wanneer de ‘kleine’ man niets meer van de ‘grote’ afneemt en gebruikt, instant er n gezonde vrijheid in lichaam en geest…

Oxidius
Oxidius
4 maanden geleden

En dit is ook de bedoeling: Boris Johnson confirms Microchips, nanobots and New World Order.

https://www.facebook.com/112678247104072/videos/298685794604425/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Oxidius
4 maanden geleden

Verschrikkelijk, ik dacht juist dat hij er niet bij hoorde, echt eng dit.

Joseph
Joseph
4 maanden geleden

Eng dat niemand het grote plaatje lijkt te zien. Straks staat elke wereldburger geregistreerd in een universeel identificatie systeem.
Hierin staat je persoonlijke actuele status en die gaat bepalen wat je rechten zijn.

Hoe hoger je status hoe meer vrijheden maar het grootse gedeelte van de aarde wordt een “no go” zone voor gewone mensen.
Als je kritiek hebt dan daalt je status en worden vrijheden ingeperkt. Je mag dan veel beroepen niet meer uitoefenen en je niet verplaatsen.

Het systeem gaat bepalen welke prikjes je moet halen en bij weigering daalt je status.

Het doel is zogenaamd “sustainable” populatie van zo’n 500 miljoen mensen.

Dit alles is zogenaamd on de aarde te redden en het algemeen belang gaat boven het persoonlijk belang.
De echte reden is absolute macht en rijkdom voor een kleine elite van zo’n 15 miljoen mensen die 500 miljoen slaven tot hun beschikking hebben.

Het klinkt krankzinnig……. ik weet het.

Jeannette maat
Jeannette maat
Reactie op  Joseph
4 maanden geleden

Zo jammer dat je zooooooo gelijk hebt.😩😩😩😩

Rob
Rob
4 maanden geleden

De Rothschilds zitten niet alleen in Amerika. Ze zitten ook in Europa in verschillende landen (Zwitserland, Frankrijk, Engeland en ik meen ook in Duitsland). Daarnaast wordt nog gezegd dat er ook een tak van die familie in China zit. De Rothschilds en de Rockefellers zijn 2 van de 13 bloedlijnfamilies die er over de planeet heersten, ook wel MS13 genoemd. Deze twee families komen echter het meest in beeld als de Cabal.

salvar
salvar
4 maanden geleden

ik vind het leuk om dingen te hebben of te kopen wordt het afgepakt zo zij het.
het enigste waar ze vanaf moeten blijven is mijn lijf en mij leven en het soeverein zijn van de mensheid.
niet vergeten de meeste regeringleiders zijn lid van de vrijmetselarij , rutte in de hoge loges van europa te zitten.
hij heeft geen medeleven met de burger en hij heeft geen gevoel of je moet die wolven grijns zien als iets goeds, nee dus.
ik hoop dat er binnenkort een totale verandering komt voor de burger dan anders zie ik het donker in.
als rutte terug komt van reces gaat hij volgens mij volkomen los in opdracht van zijn meesters.
er lopen werkelijk heelveel idioten rond als burgemeester en minister en je vraag je af (moeten ze doen) of ze nog wel rustig kunnen slapen , ik hoop het niet.
wat ik wel hoopt is dat ze elke nacht liggen te woelen en na een week of wat rondlopen met verschrikkelijke wallen onder de ogen en dan weten we dat ze slecht slapen.

nou en!
nou en!
4 maanden geleden

de pandemie die geen pandemie werd,dus dan maar mensen met onderligende ziekte,s ook tot corona slachtoffers testen,een jensen die er een karicature show mee maakt,politie die bloemen meisjes bedreigt,een hugo de jonghe met een megalomane blik op de stoel van de dokter gaat ziten,een remkes die stadspoorten sluit voor boeren en buitenlui,

NWO ,te belazerd om een goed script uit te rollen!oh……en hugo je prikt je ouwe moer maar!!!

x

Check Also

moleculair bioloog

Moleculair bioloog Peter Borger getuigt over coronatest. ‘Ik dacht: dit kan niet waar zijn’

Afgelopen weekend mocht moleculair bioloog Peter Borger ...

covid-19

‘Schokkende’ docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Na de toespraak van premier Rutte over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x