Homepagina » Buitenland » Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid
coronacrisis
Foto: Facebook/د. عبدالحميد دشتي

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde tv-virologen hun mening geven over het coronabeleid. Kritische stemmen worden geweerd. Hoe kijkt men in het buitenland tegen de coronacrisis aan? Er komt heel af en toe een Amerikaanse of Britse ‘expert’ in beeld, maar dan heb je het wel zo’n beetje gehad. De pers is gelijkgeschakeld. Alle neuzen staan dezelfde kant op. In andere delen van de wereld is dat niet het geval. Neem bijvoorbeeld het Midden-Oosten, waar men de pandemie heel anders beleeft.

Afgelopen maand verscheen in de Syrische staatskrant Al-Thawra een opmerkelijk stuk van dr. Abd Al-Rahman Dashti, een advocaat en voormalig lid van het Koeweitse parlement. Hij stelt dat het coronavirus door mensen is gemaakt en is ontwikkeld door de Verenigde Staten om de Amerikaanse economie van de ondergang te redden. Hij sprak van een ‘grote, barbaarse manipulatie van de mensheid’, schrijft website Memri.

Militaire Wereldspelen in Wuhan

Volgens Dashti is het virus verspreid door de vrijmetselaars, Rothschilds en Rockefellers ‘die het Amerikaanse rijk besturen en die weer over de wereld willen heersen’. Hij stelt daarnaast dat Italië extra hard geraakt is door de coronacrisis omdat het land steeds meer handel drijft met China en de stationering van Amerikaanse raketten weigerde. “De Amerikanen hebben ze uiteindelijk in Polen geplaatst.”

In april schreef Dashti voor de Iraakse website Sahat Altahreer een soortgelijk artikel. Daarin zegt hij dat het coronavirus naar de voedselmarkt in Wuhan is gebracht door 67 Amerikaanse troepen die in Afghanistan gelegerd waren en die meededen aan de Militaire Wereldspelen in de stad. “Door de indianen uit te roeien en atoombommen af te werpen, hebben ze laten zien dat ze zich door niets laten tegenhouden om hun doelen te bereiken en dat ze zelfs bereid zijn een biologische oorlog te voeren.”

Dashti diende van 1974 tot 1982 in het leger van Koeweit, in eerste instantie als piloot. Later werd hij parlementslid. In 2016 moest hij zijn land ontvluchten nadat hij kritische tweets had geplaatst over het regime van Koeweit en Saudi-Arabië.

[Memri]
4.8 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

De Corona Crisis is een Psychologische Oorlogs-voering Complot tegen de gehele wereld!

Rayoflight
Rayoflight
1 jaar geleden

Ben het helemaal eens dat de superelite ‘vrijmetselaars, Rothschilds en Rockefellers etc…=DeepState’  veroorzakers van de corona show zijn. Met corona dachten ze dat ze een virus gecreerd hadden dat de depopulatie klus wel zou klaren. Virus echter vaak gemuteerd en niet meer zo dodelijk. We zijn gered door de Natuur! De hoax/show laten ze echter gewoon doorgaan.

Oneens ben ik het wanneer het over landen gaat. VS,China,Israël het maakt allemaal niet uit want Deepstate staat boven deze landen en ook boven de lokale economie. Lijkt me sterk dat het virus een landsbelang (v.b. gemaakt door amerika??) vertegenwoordigd als alle Deepstate leden het concept ‘land’ afkeuren.
Ook ging het behoorlijk goed met de Amerikaanse economie voor de corona crisis.

Het denken in landen die het gedaan hebben lost volgens mij niets op en maakt de boel onnodig ingewikkeld.

Multinationals onderdeel van Deepstate eigendom van superelite bepalen dit corona script. Volk moet buigen maar komt nu toch keihard in opstand.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 jaar geleden

Tja wat moet je hier van denken? Een ding staat vast. Zoals het gebracht wordt in de westerse grote media klopt in ieder geval van geen kant. Deze dashti heeft wel een paar punten. Ik zie alleen niet hoe de Amerikaanse economie van deze coronacrisis gaat profiteren terwijl dat het, net zoals de andere economieën wordt vernietigd. Alleen de grote zoals Amazon, walmart, Ahold proofiteren. Ze zijn erop uit de vrije en kleine man kapot te maken en tot slaaf te maken.

Oxidius
Oxidius
1 jaar geleden

En dit is ook de bedoeling: Boris Johnson confirms Microchips, nanobots and New World Order.

https://www.facebook.com/112678247104072/videos/298685794604425/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

x

Check Also

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

kinderen

Doof, blind, dood: eerste cijfers over prikbijwerkingen bij kinderen

De coronaprikken brengen niet alleen schade toe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x