UFO

Het leek op een lange cilinder. Luchtmachtmajoor deelt opmerkelijk verhaal over gigantische UFO

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gepensioneerde luchtmachtmajoor George Filer III (82) heeft al veel bizarre dingen in de lucht gezien. Hij zegt dat hij persoonlijk viersterrengeneraals en -admiraals kent die geregeld worden bijgepraat over ongeïdentificeerde vliegende objecten oftewel UFO’s.

Toen Filer op het hoogtepunt van de Koude Oorlog was gestationeerd in Groot-Brittannië moest hij op een dag een onbekend object onderscheppen dat op de radar net zo groot leek als een brug.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Toen we dichterbij kwamen konden we in de verte lichten zien, net zoals een cruiseschip dat ’s avonds verlicht is,” zei hij.

10 tot 20 keer

“Terwijl we het naderden schoot het opeens omhoog, de ruimte in,” vervolgde hij.

“We vlogen met een snelheid van zo’n 640 kilometer per uur en dit object haalde 10 tot 20 keer onze snelheid,” aldus Filer. “Het was een gigantisch object.”

“We waren ervan overtuigd dat het niet iets van ons was,” klonk het. “Het leek op een lange cilinder.”

Filer zegt niet te weten wie deze vaartuigen besturen. Hij heeft wel zo zijn theorieën.

Camoufleren

Als het bezoekers zijn van een andere planeet, gebruiken ze de oceanen mogelijk om zichzelf te camoufleren. Dat zou kunnen verklaren waarom er zoveel waarnemingen in de buurt van het water worden gedaan.

Filer zegt dat de meerderheid van de mensen UFO’s heeft gezien, maar dat de meesten er niet openlijk over durven te praten uit angst voor gek te worden verklaard.

[Asbury Park Press]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
6 jaren geleden

Je krijgt als mens nooit dingen te zien die je niet aan kunt, dat geldt voor Aliens, voor entiteiten en geesten…….Er is een zuivere geestelijke moraal en verantwoording om het in gewone mensen taal te zeggen…. Je vraagt aan een Alien bv niet,,kan ik je vertrouwen,, te eerste heeft hij/ zij de vraag die je in gedachten had allang gehoord/ zien , de kracht van de gedachten……. ten tweede zijn zeker Aliens zo helder en zuiver, liefdevol en betrouwbaar, daar heeft de aardling geen idee van…… Het is niet voor niets dat mensen die deze wereld kunnen waarnemen, vaak heimwee hebben, terug willen, maar de afspraak bij incarnatie is afmaken dit leven waar je voor gekozen hebt, hoe moeilijk vaak ook, ze zijn er altijd voor je als je in moeilijkheden zit…….. Vind het trouwens wel een mooi vervoersmiddel…….

Louise
Louise
6 jaren geleden

KaAslijf,, Competitie bestaat alleen op de aarde, mensen die denken dat door roken of andere geest verruimende middelen deze wereld kunnen zien hebben het mis….. maar ik zou het geweldig vinden voor jou als je deze wereld kunt betreden en regelmatig contact hebt met entiteiten …….overigens ,,je hebt wel een zwaar leven op aarde, je hebt zelden gelijk gestemden om je heen, en die universele vorm van liefde is op aarde zelden te vinden……….?

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

UFOs, daar heb je niet zo veel aan. Immers, de U staat voor Unidentified, Ongeidentificeerd, dus kan je je er al je fantasie op los laten. Nee, een UFO wordt pas interessant als het een IFO wordt, een Identified of Geidentificeerd vliegend object.

Interessanter is het om te analyseren wie UFOs zien, in welke verschijningsvormen en de relatie tussen analyse van de UFO en hoe de wereld er op dat moment uitziet

nimrod14
nimrod14
6 jaren geleden

Ze gebruiken de oceaan als camouflage Daarom worden er veel waarnemingen gedaan bij oceanen RAAR Dan scijnt de camouflage niet ect te werken

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x