Great ResetMens en Dier

Journalist oogst veel lof met tirade tegen WHO en WEF: ‘Goed gezegd, jongedame’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

De WHO en het WEF zijn een enorme aanval op de democratie. Dat zei de Britse journalist Sophie Corcoran, die in Davos verslag deed van het World Economic Forum, in de studio van GB News.

“De mensen in die gebouwen zijn ongekozen bureaucraten. Ze leggen geen verantwoording af. Ze bevinden zich op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen,” zei Corcoran, die sprak van een politiestaat. “Niemand kan erin.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De geaccrediteerde media, die vragen mochten stellen en deelnamen aan sessies, financierden de bijeenkomst, voegde de journalist toe. “Het is een grove aanval op de democratie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nogal ongewoon

De besluiten die worden genomen op dit soort conferenties zeggen veel over hoe de toekomst eruit komt te zien, zei Corcoran.

De bijeenkomst was dit jaar nogal ongewoon omdat er geen G7-leiders aanwezig waren, benadrukte ze. “Dit laat zien dat de G7-leiders weten dat de mensen niets moeten hebben van het World Economic Forum. En dat het niet iets is waarmee ze geassocieerd willen worden.”

De journalist bezocht ook de World Health Assembly in Genève, waar werd vergaderd over het op handen zijnde pandemieverdrag. Dat premier Boris Johnson betrokken is bij dergelijke zaken is volgens haar een grote middelvinger naar het Britse volk.

Goed gezegd

“Zeventien miljoen mensen hebben gestemd voor Brexit. We hebben gestemd voor een vertrek uit de EU om ons te ontdoen van ongekozen bureaucraten uit andere landen die ons vertellen hoe we ons land moeten besturen. En dat is precies wat het WEF en de WHO doen. Als Johnson het verdrag tekent, keert hij niet alleen Brexit, maar ook het Britse volk de rug toe,” zei Corcoran.

De journalist kan rekenen op veel bijval. Zo twittert de Australische senator Malcolm Roberts: “Goed gezegd, jongedame. Heel goed gezegd.”

4.9 131 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Waarom is iedereen zo bang van dat kliekje boeven in Davos?

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Dat = 1🤭, wie volgt…?🤔

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Hoopvol!

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Die clown johnson tekent gewoon bij het kruisje.Hij heeft GB allang verkocht en hij lacht er gewoon om. Volgens mij is die rare vent ook zo chantabel als maar kan.Voor de Engelsen geld net als bij ons , ‘je krijgt wat je kiest’ en kom er dan maar weer vanaf.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x