CoronaBuitenland

Het ‘nieuwe normaal’: jonge mensen sterven aan lopende band in hun slaap

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Op 12 juni overleed een jonge gezonde tiener in haar slaap. Een week later, op 20 juni, stierf de 34-jarige verloofde van X Factor-ster Tom Mann in haar slaap. Ze zouden die dag gaan trouwen.

Techondernemer Steve Kirsch wijst erop dat dit geen opzichzelfstaande gevallen zijn. Alle jonge gezonde mensen die in hun slaap stierven, waren gevaccineerd tegen corona. Dat is het enige wat ze met elkaar gemeen hebben, schrijft Kirsch op Substack.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit is het nieuwe normaal

Geen enkele gezondheidsautoriteit gaat deze sterfgevallen onderzoeken omdat dit ‘het nieuwe normaal is’. Het blijkt dat opvallend veel Amerikanen op Google zoeken op ‘plotseling gestorven’ en ‘Sudden Adult Death Syndrome’. Voor november 2021 zocht vrijwel niemand op ‘plotseling gestorven’.

De mainstream media doen alsof dit geen probleem is. Dit is het nieuwe normaal. Het is verbijsterend. Het CDC gaat deze sterfgevallen nooit onderzoeken. Nooit. En als ze dat wel gaan doen, dan doen ze er decennia over. Ze zijn zo corrupt, stelt Kirsch.

Nog nooit gezien

Hij verzamelde gegevens over 1000 mensen die zijn beschadigd door de coronavaccinatie, maar niemand wil naar hem luisteren. Iemand liet hem weten dat er nauwelijks autopsies worden uitgevoerd.

Kirsch schrijft dat er uitzonderlijk veel jonge mensen in hun slaap sterven. “Dit is nog nooit gezien.”

Het Amerikaanse congreslid Sean Casten zei in een reactie op al deze plotselinge sterfgevallen dat we momenten met onze geliefden ‘moeten koesteren’. Hij zei dat waarschijnlijk omdat een onderzoek naar de sterfgevallen de enorme corruptie bij de overheid aan het licht zou brengen, aldus Kirsch.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Rieset
Greet Rieset
1 jaar geleden

experiment loopt tot 2023, dus begin vast met de ‘balans’ op te maken

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Het moorden gaat maar door,is de bevolking machteloos?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Of je nou in je slaapt sterft, op het voetbalveld, op vakantie, in het Restaurant….sterven doen die Gevaccineerde Hersendode Schapen allemaal sowieso tientallen jaren eerder op Semi-Natuurlijke wijze….Gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer…als je niet uitkijkt bij het oversteken lig je ook zomaar ineens onder buslijn 13….wie zijn of haar billen brandt moet op de blaren zitten…

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wat een trieste tijd beleefd de mensheid, de satanisten zullen hier zwaar voor gaan boeten. Jonge gelukkige mensen vermoorden d.m.v een gifspuit is duivels. Ik heb het altijd netjes willen houden maar mijn geduld is op. iedereen die daar aan meegewerkt hebben of je nou Rutte, de Jonge, Kuipers of OMT lid bent. Weg met die duivelse figuren.

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x