Binnenland

Karel van Wolferen: waarom BBB niet zou bestaan zonder het werk van Bayer en Monsanto

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

De BBB van Caroline van der Plas zou helemaal niet bestaan zonder het werk van Bayer en Monsanto, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen.

Bayer en Monsanto beheren een advertentiebureau dat betaald heeft voor een campagne die nooit eerder in de Nederlandse vaderlandse geschiedenis is vertoond, aldus Van Wolferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We hadden bijna een jaar lang omgekeerde vlaggen. Dat was een noodkreet, een land in nood. Plotseling werden die omgekeerde vlaggen veranderd in groene BBB-borden en -spandoeken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Voortrekkersrol

“Denkt u dat de Nederlandse boer die protesteerde dit allemaal betaald heeft?” vraagt Van Wolferen. “Dit is een kolossale campagne geweest die z’n gelijk in de Nederlandse verkiezingscampagnegeschiedenis niet heeft gehad.”

En die moeten deze giganten op voedselgebied aan de macht brengen, vooral in Nederland omdat Nederland zo’n voortrekkersrol speelt, benadrukt Van Wolferen.

15-minutenstad

Hij verwijst daarbij naar de 15-minutenstad, die het World Economic Forum aan ons wil opleggen. “Dat houdt in dat we steden moeten hebben waarbij we alles binnen 15 minuten kunnen bereiken. Dus dat we alleen maar mogen fietsen. Caroline van der Plas is daar helemaal voor, dat gaat ze ook doen,” licht de emeritus hoogleraar toe.

Volgens de BBB gaat de 15-minutenstad ‘alleen over bereikbaarheid’ en is het ‘geen complot’. “Dat de BBB daarbij mensen zou willen opsluiten is natuurlijk totale onzin. Als het aan de BBB ligt zullen mensen altijd en overal vrij kunnen reizen. Laat u vooral niet gek maken door vage plaatjes en artikelen online,” aldus de partij in een reactie op een artikel van NineForNews.

4.7 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
8 maanden geleden

Droom fijn verder BBB

Jessedepesse
Jessedepesse
8 maanden geleden

Misschien interessant om de onderbouwing hiervan te publiceren, het jaarverslag (2024 dus) zou inzage moeten geven

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

ALLE partijen eruit GOOIEN…WIJ HEBBEN GEEN REGERING NODIG,,ze zijn ALLEMAAL CRIMINELEN..Met deze criminelen wordt het alleen maar erger..

FvD = De enige partij die deugd..

Welder
Welder
8 maanden geleden

Blijkt dat niemand meer is te vertrouwen,
Erg dat we zo’n wereld leven.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x