Buitenland

Schaduwregering beseft nog steeds niet ‘dat de Nieuwe Wereldorde dood is’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President van de beruchte Council on Foreign Relations (CFR) Richard Haass riep Trump in een opiniestuk in de Wall Street Journal op ‘geen onverwachte bewegingen te maken’.

Wat de schaduwregering van deze CFR nog steeds niet lijkt te beseffen is dat hun Nieuwe Wereldorde dood is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“De oude orde, die dateert uit de tijd van de Koude Oorlog, sterft af,” benadrukt politiek commentator Pat Buchanan in een bijdrage voor The American Conservative. “De instituten, verdragen en bondgenootschappen van deze orde zijn niet langer relevant en kunnen niet langer bestaan.”

Wanhopig

“Als Trump zegt dat de NAVO achterhaald is, doet hij dat omdat het geen zin heeft om de Russische beer te porren door het bondgenootschap te verplaatsen naar de grens met Rusland,” voegt hij toe.

De Europese elite en Davos-gangers kunnen volgens Buchanan maar niet begrijpen hoe belangrijk nationale identiteit en politieke soevereiniteit zijn voor de gewone mens.

Als Trump echt een ‘transformationele president’ wordt, zal het establishment wanhopig vast proberen te houden aan een wereld die ten einde is, aldus de analist.

Geen enkele oorlog

Grote kernmachten zoals China, Rusland en de VS moeten elkaar niet aandoen wat Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland elkaar een eeuw geleden aandeden om een dode aartshertog, stelt hij.

“Trump moet ons bij geen enkele oorlog meer betrekken,” zei hij.

Kissinger

Hij krijgt het nog lastig, aangezien oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger hem mogelijk gaat helpen om de betrekkingen tussen Moskou en Washington glad te strijken.

Trump wordt in zijn toegeeflijke houding tegenover Rusland gesteund door Kissinger, die tegelijkertijd een prominent lid van de Council on Foreign Relations is.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
madeloes
madeloes
7 jaren geleden

als Kissinger erbij betrokken is bij mij het vertrouwen nihil

bert s
bert s
7 jaren geleden

De nieuwe wereld orde is springlevend. De echte machthebbers, waaronder de FED, gaan Trump offeren, zij zijn straks degene die de geldkranen dicht draaien en er algehele malaise ontstaat. Wie denkt dat de schaduwregering zich door zo.n blaaskaak een pootje laat lichten begrijpt het niet helemaal. Van de 7-treden-piramide van de macht is de politiek maar de tweede trede, er staan nog 5 lagen boven hen, het zijn pet goats. De boel gaat ten onder en straks zal de zombie bevolking smeken om de oude gevestigde orde.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ze hopen op een Zombie-revival van de NWO. Tevergeefs.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Maar eh, die ome Henry zit toch ook in die Bilderberg-groep?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x