Homepagina » Buitenland » Schaduwregering beseft nog steeds niet ‘dat de Nieuwe Wereldorde dood is’
Council on Foreign Relations 'beseft nog steeds niet dat de Nieuwe Wereldorde dood is'

Schaduwregering beseft nog steeds niet ‘dat de Nieuwe Wereldorde dood is’

President van de beruchte Council on Foreign Relations (CFR) Richard Haass riep Trump in een opiniestuk in de Wall Street Journal op ‘geen onverwachte bewegingen te maken’.

Wat de schaduwregering van deze CFR nog steeds niet lijkt te beseffen is dat hun Nieuwe Wereldorde dood is.

“De oude orde, die dateert uit de tijd van de Koude Oorlog, sterft af,” benadrukt politiek commentator Pat Buchanan in een bijdrage voor The American Conservative. “De instituten, verdragen en bondgenootschappen van deze orde zijn niet langer relevant en kunnen niet langer bestaan.”

Wanhopig

“Als Trump zegt dat de NAVO achterhaald is, doet hij dat omdat het geen zin heeft om de Russische beer te porren door het bondgenootschap te verplaatsen naar de grens met Rusland,” voegt hij toe.

De Europese elite en Davos-gangers kunnen volgens Buchanan maar niet begrijpen hoe belangrijk nationale identiteit en politieke soevereiniteit zijn voor de gewone mens.

Als Trump echt een ‘transformationele president’ wordt, zal het establishment wanhopig vast proberen te houden aan een wereld die ten einde is, aldus de analist.

Geen enkele oorlog

Grote kernmachten zoals China, Rusland en de VS moeten elkaar niet aandoen wat Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland elkaar een eeuw geleden aandeden om een dode aartshertog, stelt hij.

“Trump moet ons bij geen enkele oorlog meer betrekken,” zei hij.

Kissinger

Hij krijgt het nog lastig, aangezien oud-minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger hem mogelijk gaat helpen om de betrekkingen tussen Moskou en Washington glad te strijken.

Trump wordt in zijn toegeeflijke houding tegenover Rusland gesteund door Kissinger, die tegelijkertijd een prominent lid van de Council on Foreign Relations is.

[Sputniknews]


Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. als Kissinger erbij betrokken is bij mij het vertrouwen nihil

  26 likes
 2. De nieuwe wereld orde is springlevend. De echte machthebbers, waaronder de FED, gaan Trump offeren, zij zijn straks degene die de geldkranen dicht draaien en er algehele malaise ontstaat. Wie denkt dat de schaduwregering zich door zo.n blaaskaak een pootje laat lichten begrijpt het niet helemaal. Van de 7-treden-piramide van de macht is de politiek maar de tweede trede, er staan nog 5 lagen boven hen, het zijn pet goats. De boel gaat ten onder en straks zal de zombie bevolking smeken om de oude gevestigde orde.

  5 likes
  • Wie zegt dat Trump hier niet allang op geanticipeerd heeft?
   Sancties en de hele propaganda malaise BS heeft met Rusland uiteindelijk niks uitgemaakt. Beter nog Rusland is nu zelfstandiger dan ooit tevoren. En zo zal het net zo gaan als de Globalisten het bij de VS gaan proberen.

   6 likes
  • groot gelijk als trump goede betrekkingen met rusland aangaat is het alleen maar om eerst china van het toneel te laten verdwijnen en daarna de beer maar of dit lukt is een tweede.
   die Kissinger is totaal niet te vertrouwen.

   misschien wil de elite dit wel om zand in de ogen te strooien want ze het geslacht van de misleiding.

   3 likes
 3. Maar eh, die ome Henry zit toch ook in die Bilderberg-groep?

  10 likes
 4. Die George Soros samen met Qatar, Koeweit en Saudi Arabië betaald heel “Links” Europa maar ook mensen als de Clinton`s en Obama om het westen te slopen!
  Hij wordt ook gestopt!

  4 likes
 5. Ze hopen op een Zombie-revival van de NWO. Tevergeefs.

  7 likes
 6. De schaduwregering of Deep State, waar Professor emeritus Karel van Wolferen ook eerder over sprak blijkt net zoveel in de belangstelling te staan als het onderwerp Fake News. Maar wat is de Deep State precies en welke partijen zijn er bij betrokken?

  Het geheime genootschap van Skull and Bones maakt sinds zijn oprichting in 1832 deel uit van de Deep State. We weten dit omdat er voldoende aanwijzingen zijn dat ze er naar toe werkten waarvan het merendeel van de leden werkzaam waren, of beter gezegd geplaatst werden, want solliciteren doen deze lui niet aan. Ze werden vanuit het genootschap op belangrijke posities geplaatst om hun steentje bij te dragen om de Deep State te bevorderen tot wat het vandaag de dag is geworden.

  Hier een paar links van experts die zich er al lange tijd mee bezig houden en al schetsend een beeld ervan pogen te maken.

  http://www.oftwominds.com/blogjan17/rogue-deep-state1-17.html

  https://www.youtube.com/watch?v=39DxGw7ut90

  5 likes
  • Ik wil ook graag lid van skulls en bones worden. Kan iemand mij helpen?

   0 likes
   • @Kees Loodtviool.

    Ha ja waarom ook niet!
    En daarvoor moet je eerstejaars student zijn aan de universiteit van Yale. De orde selecteert elk jaar 15 studenten op de bloedlijn waar nepotisme schering en inslag was binnen de orde. Duidelijk is dat de harde kern van Skull and Bones bestaat uit een 15 tal families, veelal van halve adel. Zo is de familie Bush verwant aan het Britse adellijke geslacht Huis van Spencer (Prinses Diana) en is de bloedlijn van voormalig minister van buitenlandse zaken, John F. Kerry (Heinz tomato ketchup) verwant aan Koning Harrold van Noorwegen.

    Cijfers: Burk’s Peerage Genealogies http://www.burkespeerage.com

    1 likes
   • Ik wil lid worden van de Rotschields. Any ideas?

    0 likes
 7. Kissinger = “de Grootste Havik” lees Intrigant op aarde. Wie zijn roots kent; weet dat je dat van hem kunt verwachten. Eerst tegen je aankruipen; je vriend worden; en als hij niet aan je kan “verdienen” ; krijg je een mes in je rug. Rokkenjager, zuiper etc.etc. Weg met die klootzak. Kissinger: de man heeft meer stukgemaakt dan je lief is. Positief puntje; Oorlog voeren is onbetaalbaar geworden.

  1 likes
 8. Ik hoorde op het NextNewsNetwork ( you tube kanaal ) dat Obama tegen trump had gezegd dat hij slechts een blokkade was op de weg naar de NWO.
  Ik hoop dat Trump idd die gekken kan tegenhouden voor altijd.
  Dan kan het hier nog wat moois worden.

  0 likes
  • ik denk dat Trump een marionet is voor het NWO gerelateerde Groot Israël . Ook Wilders en Le Pen zijn pro Israël . Nog enkele regime changes doorvoeren en de voorbereidingen nwo zijn klaar . Het volk slaapt grotendeels en zullen gewoon de wapens blijven oppakken voor vlag en vaderland . Rothschild&co hoeven alleen maar de beurs te laten klappen , een paar valse vlag aanslagen te organiseren en de nieuwe populistische partijen gaan ingecalculeerd falen en het volk gaat de nwo accepteren ..

   2 likes
 9. Een strohalm voor de NWO. de laatste.

  1 likes
 10. De nieuwe wereld orde is wel degelijk in leven…
  Het is alleen het tegenovergestelde van wat ze gepland hadden. En het volk is de regie aan het overnemen.

  1 likes
 11. En wat te denken van de aanwezigheid van de calactische federatie ik heb boven mijn huis een schip gezien mrt allemaal groene licht bollen er onder ging ererst een stukje achteruit en toen vooruit en toen met een bloedvaat omhoog

  1 likes
 12. Ja Kees….. jezelf doodhongeren en als geraamte aanbellen!! Dan krijg je een prachtige plek in de hal naast al die andere geraamtes!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaanse overheid heeft ‘fysiek UFO-bewijs’ in handen. Tv-presentator doet opzienbarende uitspraken

De Amerikaanse tv-presentator Tucker Carlson deed tijdens ...

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Regering maakte onderzoek naar oorzaak MH17-ramp bewust kapot. Hoe dit politieke spel gespeeld wordt over de ruggen van de nabestaanden

Het proces over de MH17 wordt een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.