Great ResetBuitenland

‘De geplande mondiale machtsgreep gaat er niet komen!’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Vanaf maart 2020 voert de regering-Rutte opdrachten voor vrijheidsberovende maatregelen uit die langs omwegen afkomstig zijn van de WHO en het World Economic Forum. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in zijn nieuwe voordracht.

De politicus die bij de verkiezingen de meeste zetels behaalde, heeft steeds met de Rutte-regering meegestemd, aangaande zowel de nationale COVID-maatregelen als de ondersteuning van de in 2014 onder Amerikaanse auspiciën uitgevoerde staatsgreep in Oekraïne. Dus dat is niet veel van een verandering, stelt Van Wolferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De andere gegadigde voor het premierschap, die voor dat doel speciaal uit het Brusselse centrum voor coördinatie van de supranationale WHO- en NAVO-verordeningen arriveerde, blijkt al net zo vast te zitten in de mythe van het Russische verlangen om stukjes van Europa op te slokken en de mythe van de ramp van menselijke uitstoot van CO2. “Dus dat is ook niet veel verandering. Of helemaal geen verandering,” zegt de emeritus hoogleraar.

Oplossing

“De enige oplossing is het tegenwerken van de machtsgreep die op de achtergrond van onze benarde situatie een hoofdrol vervult, zodat deze zal falen.”

Dat is wat er op dit moment gebeurt. Onze potentie als burgers kan zeer groot zijn wanneer genoeg van ons besluiten om de overheid demonstratief niet ter wille te zijn. Dan raken overheden die geen fysiek geweld tegen burgers kunnen of willen gebruiken de kluts kwijt.

Zulke spanningen tussen de niet langer legitiem geachte overheid en opstandige bevolkingsgroepen zijn in recente weken het meest zichtbaar geworden in Frankrijk en Duitsland, zegt Van Wolferen.

Onomkeerbaar

De mondiale machtsgreep komt er niet, maar sommige dingen – zoals tientallen, misschien honderden miljoenen doden vanwege het levensgevaarlijke pseudovaccin – zijn onomkeerbaar, benadrukt hij.

Zo ook lijkt de demonisering van de Russische president en zijn land een onomkeerbaar karakter te hebben gekregen. Het doet de Nederlandse demissionaire premier en kandidaat-chef van de NAVO welhaast schuimbekken van verontwaardiging.

Het doet de hierboven al aangehaalde Frans Timmermans de wereld van Poetin vergelijken met de gangsterwereld van The Sopranos op tv.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Putin hoeft maar een WAF, WAF te geven en Frans Timmermans = dan WAF, WAF WEG..!!

Sjef
Sjef
1 maand geleden

Vrees dat Karel de verkeerde conclusie trekt. Nederland slaapt verder en beseft niet wat er aan de hand is.

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Ik heb veel respect voor Karel van Wolferen wat die man in zijn pink hebt, Hebben die fantasten als Rutte en Timmermans en hun partijgenoten niet eens met elkaar. Ik heb het AD de leugenkrant opgezegd en sinds een jaar heb ik de gezond verstand krant in huis. Er is een wereld voor mij open gegaan. en dat kan ik iedereen aanbevelen. De media is compleet overgenomen door de staat, en het ergste is dat ik via belastingen daar ook nog aan meebetaald.

Brioche
Brioche
1 maand geleden

Sta op en vecht voor je vrijheid. Kom van die stoel af en DOEN.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x