Binnenland

Kijk: Pepijn van Houwelingen kaart de schijnvertoning aan die nu gaande is

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

De inflatie rijst op dit moment de pan uit en de overheid wil doen voorkomen alsof dat puur en alleen door Oekraïne zou komen. Niets is minder waar, stelt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

We zagen dit al van mijlenver en al jaren aankomen omdat de Europese Centrale Bank (ECB) stelselmatig biljoenen euro’s bijdrukt, aldus Van Houwelingen. Dat vertaalt zich nu in steeds hogere prijzen.

Een half jaar geleden waarschuwde het Kamerlid hier al voor tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen. “We leven in een gigantisch piramidespel,” zei Van Houwelingen op 6 oktober vorig jaar in de Kamer. “Een bubbel. Een opgeblazen zeepbel.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onvermijdelijke implosie

“De eerste tekenen van een onvermijdelijke implosie zijn er al. De inflatie loopt op. Maar geloof het of niet, in dit oplopende inflatiecijfer is de allerbelangrijkste prijsstijging, voor de meeste Nederlanders veruit de grootste maandelijkse kostenpost, niet meegenomen: de explosief gestegen huizenprijzen,” sprak Van Houwelingen.

Zo blijft het inflatiecijfer natuurlijk kunstmatig veel te laag en worden de koopkrachtplaatjes veel te rooskleurig voorgesteld, aldus het Kamerlid. Hij liet een grafiek zien waaruit blijkt dat de balans van de ECB sinds de coronacrisis is verdubbeld, van vier biljoen naar acht biljoen. “Dat is dus 4000 miljard erbij.”

Machtsgreep

“Gisteren ging de gasprijs voor het eerst door de magische grens van 100 euro per megawattuur,” zei Van Houwelingen op 6 oktober. “Dat is maar liefst acht keer zo hoog als een jaar geleden.”

“Het draait allang niet meer om ‘de economie’ of ‘de volksgezondheid’. Er is een machtsgreep gaande onder het mom van een ‘pandemie’. Er moet een digitale euro komen, uitgegeven door de ECB. Cash geld moet verdwijnen zodat al uw aankopen getraceerd kunnen worden. Er komt een sociaalkredietsysteem om te kijken of u wel een brave deuger bent en u krijgt een CO2-budget, want u mag straks niet zomaar tegelijk vliegen en ook vlees eten,” zei hij.

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ray
ray
1 jaar geleden

Gas moet straks in roebels betaald worden….

Natasja
Natasja
1 jaar geleden

Mensen ,wat moeten we nou met onze tuig-kabinet? Hoop dat Van Houwelingen gelijk krijgt dat we gaan winnen! Dit ziet er erg somber uit !

zinloze oorlog
zinloze oorlog
1 jaar geleden

geheel correct , zie KTDI.org

uw digitale paspoort is in de maak ondanks de ontkenningen van rutte dat het er komt.
Sterker nog , Nederland is onderdeel van de pilot.

Ontwaak toch schapen

Sherma
Sherma
1 jaar geleden

Via CO2 of omgerekend van calorieën naar CO2. Een subway broodje = 6000 calorieën, heb ik me laten wijsmaken. Stel dat we een tegoed krijgen van 1500 calorieën per dag, dan hebben we ons eten wel binnen voor 4 dagen. Met een serieuze opleg gaan we wel nog eten mogen kopen, maar de echte rijken gaan zich geen zorgen moeten maken, die spelen hier niet in mee.

Dit is trouwens reeds goed gedocumenteerd. Zoveel plannetjes, zo weinig tijd – Claus Schwab de Rothschild.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

74
0
We lezen graag je reactie!x