CoronaMens en Dier

Attje Kuiken beweert dat Tweede Kamer ‘kritisch is geweest’, en wordt overspoeld met kritische reacties

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

De oppositie wil weten welke rol Hugo de Jonge precies heeft gespeeld in het sluiten van de omstreden mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. De aanleiding daarvoor is een artikel van de Volkskrant waaruit blijkt dat de minister er in april 2020 op aandrong dat er met de ondernemer gesproken zou worden.

De PvdA wil een debat over de kwestie. “Niet voor niets waren wij als Kamer kritisch,” zegt PvdA-Kamerlid Attje Kuiken. Over het onderzoek dat loopt naar de mondkapjesdeal zegt ze: “Hoog tijd dat nu ook dat onderzoek – dat al maandenlang loopt – wordt afgerond en verantwoording wordt afgelegd.”

Volgens journalist Annelies Strikkers heeft Kuiken boter op haar hoofd. “Het steunen van de spoedwet, het steunen van Covid-19 op lijst-A, de avondklok steunen, meer plichten en verboden, desinformatie verspreiden: 98 procent van de ziekenhuisopnames is gevaccineerd, BIG-registratie willen afpakken van kritische artsen en specialisten. Jij was kritisch?!” twittert Strikkers.

Ga je diep schamen

De reactie van Kuiken: “Pointer gezien? Nuttig voor je!” Ze doelt daarmee op het factcheckprogramma Pointer, vergelijkbaar met de vrijwel gelijknamige factchecker Poynter, die wordt betaald door de Open Society Foundations van George Soros.

“Wordt er in de uitzending van Pointer iets weggenomen van de genoemde punten?” vraagt Strikkers. “Of is dit weer een typische afleidende reactie waar enkel je totale gebrek aan zelfreflectie uit blijkt?”

Kuiken wordt overspoeld met kritische reacties. Het Kamerlid bijt fel van zich af. “Jij kritisch? Jij wilde echte kritische artsen hun BIG-registratie ontnemen, zodat ze niet meer konden werken. Wat een grof schandaal! En dan nu doen alsof jij kritisch was? Ga je diep schamen en ga een andere baan zoeken, want hiervoor ben je te dom en achterbaks!” zegt Ineke. Het antwoord van Kuiken: “Ga aan het werk, Ineke. Pointer gezien?”

Hilarischer wordt het niet vandaag

Suus zegt: “Hou toch op, als je eens wat beter naar onafhankelijke journalisten of onderzoekers had geluisterd, had je dit in oktober al kunnen weten.” Kuiken reageert: “Hou zelf op en doe je huiswerk naar onze eerdere vragen hierover.”

“Jij kritisch. Doe eens normaal, joh. Je hele arm zit in de reet van dit kabinet!” schrijft Bernard, waarop Kuiken zegt: “Bernard, ga aan het werk.”

Neuroloog Jan Bonte haalt uit: “Echt. Hilarischer wordt het niet vandaag. Ik krijg mijn buik gewoon niet meer tot rust. Attje Uilskuiken in optima forma.”

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
11 maanden geleden

Atje Kuiken is wat ze in WO2 een moffenmeid noemden. Een laffe opportunistische verrader die altijd de winnende kant kiest. Een pure, rasechte verraadster. Pek en veren.

Liberty
Liberty
11 maanden geleden

En nu wegwezen Hugo en snel graag. Het is echt genoeg geweest. Oh en neem je opvolger ook maar mee.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
11 maanden geleden

In plaats van ondersteunen bevolking steun ze de zittende op het rode plüche!
Gesponsord door wef en soros?

Spooked
Spooked
11 maanden geleden

Al die corruptie en daarop volgende onderzoeken, allemaal betaald van onze belastingcenten. Benzine blijft duur want dit kabinet is PEPER duur.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x