Mens en Dier

YouTube verwijdert virale video over ‘pure propaganda’ van Amerikaanse Jaap van Dissel

Help anderen door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe documentaire over het coronavirus die viraal ging, is verwijderd door YouTube. In de video is onder andere onderzoeker Judy Mikovits te zien, die beweert dat de autoriteiten ‘pure propaganda’ verspreiden over Covid-19.

Mikovits zegt in ‘Plandemic’ dat de propaganda van dr. Anthony Fauci, de ‘Amerikaanse Jaap van Dissel’, eerder heeft geleid tot de dood van miljoenen mensen. Ze zet ook vraagtekens bij de manier waarop de coronadoden worden geteld.

Ze claimt verder dat Fauci haar in het verleden een hak heeft gezet. Zo zou ze begin jaren tachtig hiv hebben geïsoleerd uit het speeksel en bloed van Franse patiënten. Dr. Fauci zou vervolgens het onderzoek hebben vertraagd zodat een vriend van hem met de eer kon strijken en het hiv-virus zich ondertussen verder kon verspreiden.

Miljoenen mensen

De oorspronkelijke video was ruim 1,6 miljoen keer bekeken toen YouTube de beelden offline haalde. Nieuwe versies worden vrijwel gelijk verwijderd. Inmiddels is de documentaire ook van Facebook gehaald.

Mikovits uit in ‘Plandemic’ bovendien kritiek op massavaccinatie. Ze zegt dat Big Pharma bewust aanstuurt op vaccins en niet geïnteresseerd is in geneesmiddelen. “Ze zullen miljoenen mensen doden.”

30 procent

De moleculair bioloog stelt in haar boek ‘Plague of Corruption’ dat 30 procent van de vaccins besmet is met retrovirussen.

Het boek staat op nummer 1 in de Amazon-bestsellerlijst. Het voorwoord van het boek is geschreven door Robert F. Kennedy jr.


[Zero Hedge]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

Is deze docu nog ergens te vinden?

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

https://www.bitchute.com/video/IB3ijQuLkkUr/

Hij is nog te vinden , om te bewaren gauw downloaden.
Deze video is mindblowing

enki
enki
2 jaren geleden

ja echt ziek!! downloaden en verspreiden!!

Hans
Hans
2 jaren geleden

docu staat op banned.video zoals vele verwijderde docu’s

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x